δεν λεω ότι λειπει κάτι...απλα σκεφτόμουν ότι ένα σετ καλυτεροι μαγνήτες θα την κάνει πιο καλή κιθάρα, πιο αξιοπιστο όργανο...
Απλά σε έχει χτυπήσει το GAS

.
Δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά βλέπεις και μόνος σου ότι δεν σου λείπει κάτι...
Παρόλα αυτά, αν θες να πάρεις κιθάρα, πάρε κιθάρα και μην το πολυσκέφτεσαι.
Δεν θα είναι σίγουρα η τελευταία σου, οπότε μην άγχεσαι

.
Βασικά, κατάλαβα τι θέλετε να μου πείτε...το θέμα δεν είναι ότι δε θέλω να δώσω 500 ευρο για ενισχυτή...αλλά το σκέφτομαι γιατί δεν έχω ψαχτεί πάνω στο θέμα σχεδόν καθόλου. Πήρα αυτόν που πήρα γιατί διάβασα καλές κριτικές για τον συγκεκριμένο ενισχυτή, για αρχάριο. Νομίζω ότι στη φάση που είμαι τώρα δε χρειάζεται να δώσω λεφτά για ενισχυτή...όταν γίνω καλύτερος και το παίξιμο μου θα ναι πιο καθαρό και σταθερό, και οι φνώσεις μου πιο πολλές, τότε ναι...θα πάρω καλύτερο ενιχυτή απ αυτόν που έχω.
Θα σου πω μια προσωπική εμπειρία που είχα.
Όσο έπαιζα με τρανζιστοροενισχυτές, είχα το volume τέρμα, το tone τέρμα, και ότι ήθελα τα ρύθμιζα από τον ενισχυτή.
Όταν πήρα έναν πολύ απλό λαμπάτο, ανακάλυψα ποια είναι η χρησιμότητα των ποτενσιόμετρων της κιθάρας.
Τώρα είμαι στο στάδιο όπου ο ενισχυτής έχει "κολλημένα" τα ποτενσιόμετρα του, κι έχω αρκετούς ήχους απλά παίζοντας με την κιθάρα.
Επίσης, όπως είπε κι ο
@modfori , ο λαμπάτος θα σε βοηθήσει. Θα αξιοποιήσεις καλύτερα το -όποιο- όργανο.
Ο ενισχυτής σου πάντως είναι μια χαρά. Θεωρώ ότι είναι αρκετά καλό value for money. Τον έχουν 3-4 φίλοι, και δεν έχω ακούσει κακά λόγια από κανέναν.
Την κιθαρα τη θέλω γιατί μ αρέσει το στύλ...γιατί θέλω να πιάσω και κάτι πιο...πως να το πω...διαφορετικό και καλό απ αυτό που έχω. και όπως και να το κάνουμε...άλλο SG άλλο Les Paul....λέω εγώ τώρα...
Πάρε LP. Και 99,9% σε λίγο καιρό θα θες και Strat. Και πάει λέγοντας. Όλοι αυτό κάνουμε!
Απλά, αν ακούσεις τη λογική, αυτή τη στιγμή λέει "Αν είναι να επενδύσεις, επένδυσε σε ενισχυτή".
Από την άλλη, ποιος την .... τη λογική...