Ο ήχος της κιθάρας βγήκε πολύ καλός στο βίδεο.
χαίρομαι πολύ γι'αυτό διότι ο εξοπλιμός μου δεν είναι κι' ότι πιο καλό . προς έκπληξή μου το μικρόφωνο του κινητού πάντως είναι μια χαρά για να κάνω το κέφι μου.
σ'ευχαριστώ
Ωραίο Χριστόφορε, το ξεκινας λίγο μουδιασμενα αλλά ζεσταίνεσαι γρήγορα και συνεχίζει καλά.
σ'ευχαριστώ Κώστα . όντως στην αρχή είμαι εκτός
@Kostas..
Αυτό ακριβώς,3 τάστα!Ήθελα να στο πω από πριν,απλά δεν ήξερα αν θα το καταλάβεις.
Το κάνεις με μία θέση για κάθε κλίμακα και με το καιρό προσθέτεις ακόμα μία κλπ...Θέλει καιρό φίλε,αλλά έτσι ακονίζεις το μυαλό σου,γιατί πρέπει να κάνεις περισσότερα πράματα,στο χρόνο πάνω.
Σου δίνει,ακριβώς όπως το λες,μεγαλύτερη γκάμα φράσεων!Γιατί σε πάει μία στη χαρά(μείζωνα) και μία στη λύπη(ελλάσονα) κλίμακα.
τελευταία έχω αρχίσει να το χρησιμοποιώ . εννοείται μέχρι να το συνηθίσω θα μου πάρει καιρό. μ'αρέσει πολύ όμως
να'σαι καλά για τις συμβουλές
θέλω να πετύχω ήχο σαν το κομάτι των burning plague που περέθεσες . νομίζω ακούω humbuckers (bridge) με fuzz με full μεσσαία , και κομμένα πρίμα και μπάσα; αν ξέρεις κατι περί αυτού..
Αφιστε την λυπη για τους μιζερους βρε
εμεις εδω ειμαστε χαρουμενοι κεφατοι και εσιοδοξοι
είναι γιν και γιανγκ (πες το κι'έτσι) που λένε και στο χωριό μου.. χωρίς την ύπαρξη του ενός δεν υπάρχει και το άλλο.
Φίλε αυτά που έπαιξες και προσωπικότητα είχαν και συναίσθημα.
Απαραίτητα χαρακτηριστικά για όποιον θέλει να λέγεται καλός παίκτης και μουσικός.
Και δεν νομίζω ότι αυτά τα χαρακτηριστικά τα συναντάς πολύ συχνά.
Ευχαριστιέμαι να ακούω κάτι με αυτές τις ιδιότητες πολύ περισσότερο από το να ακούω αντιγραφές και μηχανικά παιξίματα.
με ικανοποιεί πολύ το σχόλιο σου φίλε μου διότι μη έχοντας καθόλου μουσικές γνώσεις και τεχνική στηρίζομαι σχεδόν αποκλειστικά στο συναίσθημα και τη διάθεση της στιγμής. χαίρομαι που περνάει προς τα έξω.
σ'ευχαριστώ πολύ