Τους εγκατέστησα. Δεν είναι κακοί. Στην πραγματικότητα, μου αρέσουν ορισμένες από τις πτυχές τους περισσότερο από τους μαμίσους κεραμικούς (Aria). :
- Όχι πιο θορυβώδες από τους Aria
- Περισσότερο "crispy"
- Καλύτερος τόνος στον neck
- 2,4 είναι hum cancelling
Τώρα, όσον αφορά τη θέση γέφυρας, μου αρέσει λίγο περισσότερο ο μαμίσιος κεραμικός. Επίσης, ένα από τα αρνητικά είναι ότι η κιθάρα μπαζαρε πολύ περισσότερο στην μπασα Μι. Μερικές φορές, και παρά το γεγονός ότι έχω εφαρμόσει κόλλα στις βίδες / σπειρώματα ύψους των saddles, αλλάζουν λίγο και αυτό προκαλεί μια αλλαγή ύψους. Δεν συμβαίνει εδώ. Η κιθάρα δεν μπαζαρε στην μπασα Μι με action χαμηλότερο στο προηγούμενο configuration.

Εξυνα το κεφάλι μου και η μόνη πιθανή εξήγηση είναι το παλιό ρητό .... "το buzz δεν είναι πρόβλημα όσο δεν αναπαράγεται από τον ενισχυτή". Κάτι στα highs / upper mids (αυτό είναι όπου το buzz εμφανίζεται;) άλλαξε και επομένως η αλλαγή στο buzz. (Ή οι χορδές τα έπαιξαν, πρέπει να το ελέγξω και αυτό)
Όσον αφορά τον αυθεντικό τόνο rainbow / malmsteen / alcatraz, νομίζω ότι αυτοί νέοι alnico το κάνουν να ακούγεται καλύτερα από ότι οι κεραμικοί. To Ε-Ε spacing είναι μικρότερο, γι 'αυτό πρέπει να βάλω πίσω την super-vee bladerunner.
Καθώς έκανα όλες τις νέες δοκιμές, προσπάθησα να δοκιμάσω και την ιδέα του dummy πηνίου, καλωδιωμένη με πιο σωστό τρόπο. Όχι μόνο πριν από το jack, αλλά ανάμεσα στο switch και το vol. Η συμπεριφορά ήταν επίσης πιο υγιής (το vol pot δούλεψε), αλλά η μείωση του hum ήταν είτε ελάχιστη είτε χειρότερη. Ίσως λόγω του γεγονότος ότι το κεραμικό ήταν ~ 6,4 KOhm ενώ η γέφυρα alnico περίπου 6,0 Kohm.
Αυτό είναι για τώρα, πρέπει να κάνω επίσης μερικά κλιπ!