Λοιπόν παιδιά, υπενθυμίζοντας (και υπογραμμίζοντας

) ότι τεχνικά είμαι εντελώς ερασιτέχνης και πολύ πίσω από τους περισσότερους φίλους μου εδώ, βάζω να ακούσετε και να μου πείτε τη γνώμη σας ένα βιντεάκι που έφτιαξα με διασκευή ενός αγαπημένου μου τραγουδιού, του In the Death Car του Μπρέγκοβιτς (είναι από το soundtrack του Arizona Dream για τους παλιότερους). Οι στίχοι είναι του Iggy Pop, προσπάθησα να τους αποδώσω στα Ελληνικά κυρίως σαν νόημα και όσο κοντινότερα γίνεται στο πρωτότυπο. Το τραγούδι το ηχογράφησα με το garageband, ντράμς μπάσο και αρμόνιο από το πρόγραμμα (πατούσα ένα κουμπί για συγχορδίες στο μπάσο και το αρμόνιο, τα ντράμς τα ίδια σε όλο το τραγούδι) και οι δύο κιθάρες με του soft ενισχυτές του garageband και τη jazzmaster. Μικρόφωνο ένα Shure των 50 ευρών (και ακριβό να έπαιρνα η φωνή μου δεν φτιάχνεται με τίποτα χεχε). Για I/O χρησιμοποίησα ένα Yamaha AG06 που είχα πάρει παλιά και ξαφνικά συνειδοτοποίησα ότι δουλεύει στο imac για Ι/Ο χωρίς κανένα (ανιχνεύσιμο από εμένα τουλάχιστον) lag. Τις φωτο στο βίντεο τις έχω τραβήξει εγώ, η πρώτη στο Πήλιο και οι άλλες στα Καλάβρυτα (νομίζω). Αυτά. Μη βαράτε (όχι πολύ τεσπα

Παρεμπιπτόντως, το βίντεο το έφτιαξα με το iMovies, πολύ πλάκα έχει και είναι μάλλον εύκολο. Και δεν θέλει και πολύ χρόνο, τουλάχιστον μέχρι το επίπεδο αυτό.
https://www.youtube.com/watch?v=eJtcmHppu9k&t=99s