Κάπου διάβασα το ίδιο,"ότι δεν ειναι κάτι το εξαιρετικό". θα μου πεις σε αυτα τα χρήματα θες να ειναι και εξαιρετικό? Απλά είπα να ρωτήσω για να το σταντάρω.
Θα έλεγα ότι ένα πετάλι που κοστίζει πάνω από 100 Ευρώ θα έπρεπε να προσφέρει κάτι παραπάνω. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Βέβαια το Toneprint ίσως να είναι σημαντικό πλεονέκτημα για κάποιους. Πάντως με λιγότερα λεφτά υπάρχει το Digitech Polara, που για μένα ήταν καλύτερο από το HOF από πλευράς ποιότητας ήχου και ευκολίας χρήσης. Ή πάς λίγο παραπάνω και παίρνεις το Electro Harmonix Cathedral, το οποίο έχει εξαιρετικά reverb με πολλές διαφορετικές ρυθμίσεις, αλλά είναι πιο μεγάλο σε μέγεθος και σχετικά δύσκολο στη χρήση.
Γι αυτό και έκανα τη σύγκριση με το Zoom G1on το οποίο μού κόστισε μεταχειρισμένο λιγοτερο από 40 Ευρώ και το έχω ακόμα, σε αντίθεση με όλα τα παραπάνω πετάλια που τα είχα στο παρελθόν αλλά τελικά δεν μού έκατσαν τόσο καλά. Στα δικά μου αυτιά η διαφορά στην ποιότητα των reverb του Zoom δεν είναι μεγάλη. Αντίθετα, με την κατάλληλη παραμετροποίηση, πολλά από τα εφφέ του Zoom ακούγονται καλύτερα από τα αντίστοιχα του HOF ή του Polara. Και φυσικά το Zoom έχει πολύ περισσότερα reverb (αν θυμάμαι καλά μπορείς να έχεις πάνω από 20 με το τελευταίο firmware update), ενώ έχει τη δυνατότητα να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις εφφέ που ίσως δεν σού αρέσουν. Επίσης έχει και πολλά άλλα εφφέ, προσομοιώσεις ενισχυτών, presets, looper κλπ. Θα συμφωνούσα λοιπόν με τον saved ότι αξίζει να έχει κανείς ένα τέτοιο πολυεφφέ, για πολλούς και διάφορους λόγους.
Όσο για τη δική σου αναζήτηση, ίσως να ήταν χρήσιμο αν μάς έλεγες τι προϋπολογισμό έχεις και τι ακριβώς θα ήθελες να έχει το πετάλι που θα αγοράσεις, πχ, πολλά διαφορετικά reverb, δυνατότητες παραμετροποίησης, μέγεθος, ευκολία χρήσης ή κάτι άλλο.