Νομίζω ότι το θέαμα 2 ατόμων του ίδιου φύλου να φιλιούνται απλά δεν το έχουμε συνηθίσει και όταν το βλέπουμε μας ξενίζει. Αυτό θα περάσει με τον καιρό. Γενικώς είμαι της άποψης live and let live. Και εν προκειμένω, αν πούμε ότι ένας άντρας και μια γυναίκα είναι αποδεκτό να φιλιούνται δημοσίως αλλά όχι π.χ. να το κάνουν κιόλας, ακρίβώς το ίδιο δικαίωμα θα έπρεπε να έχουν δύο γυναίκες, δύο άντρες, μία γυναίκα με δύο άντρες, ένας άντρας και δύο γυναίκες κ.ο.κ.
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι αν εγώ έβλεπα κάτι από όλα αυτά δε θα μου έκανε καμία εντύπωση. Θα μου έκανε, αλλα μετα θα σκεφτόμουν πως ένα ζευγάρι έχει τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις ανεξαρτήτως φύλου. Αν εμένα μου φαίνεται κάπως επειδή δεν το έχω συνηθίσει, ευκαιρία να το συνηθίσω, κι αν κάποιου του φαίνεται κάπως επειδή δεν το θεωρεί σωστό, πρόβλημά του. Από εκεί και πέρα αν το εν λόγω ζευγάρι είχε κάτσει σε δημόσια θέα και χαμουρευόταν με τις ώρες, αυτό θα το έβρισκα υπερβολικό και σε ετεροφυλοφυλικό ζευγάρι - get a room!