Αποστολέας Θέμα: GENIA TOY XAOYS-GENIA TOY XAOYS  (Αναγνώστηκε 28757 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bono u2

• Επισκέπτης
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Δεν ειμαι punk,ουτε ροκας μα ουτε και Ζαγοραιος
    • Προφίλ
GENIA TOY XAOYS-GENIA TOY XAOYS
« στις: 13/05/04, 16:21 »
RE PAIDIA TI GROUPARA HTAN AYTH?anamfisbitita ena apo ta kalitera group tis xoras mas.se autous pou idi tous gnorizoun tous ipenthimizo''THAYMASE TO LOYLOYDI PRIN NA MARATHEI,THAYMASE THN MERA PRIN NYXTOSEI AGAPHSE THN OMORFIA GIATI AYTO POY THAYMAZEIS SHMEPA NA KSEREIS POS DEN DIARKEI GIA PANTA.Osoi filoi den tous exoun gnorisei sou tous sinisto.tha klepsoun tin kardia sas.An kai den uparxoun pia aksizei to kopo na tous diatiroume <<ZONTANOUS>>                                  
..θα σου φέρω πλανκτον,αστρικων πετρωματων τα θραυσματα,μουσικές πλανητων και λουλουδια που βγαινουν στα χασματα..

Αποσυνδεδεμένος Απόλλων

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Μονίμως προβληματικός...
    • Προφίλ
Re:GENIA TOY XAOYS-GENIA TOY XAOYS
« Απάντηση #1 στις: 13/05/04, 16:49 »
"Και πρόσεξε τραγουδιστή μην πάθεις καμια νίλα
Για να πιαστείς μιλάς για sex ή λες για τη μαυρίλα..."

Ημισκούμπρια
Διψάς και δεν το ξέρεις...

Αποσυνδεδεμένος bono u2

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 13/05/04, 17:23 »
Den to piasa apollon
..θα σου φέρω πλανκτον,αστρικων πετρωματων τα θραυσματα,μουσικές πλανητων και λουλουδια που βγαινουν στα χασματα..

Αποσυνδεδεμένος Απόλλων

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 13/05/04, 17:30 »
Δεν το έπιασες; Απλά θέλησα να εκφέρω τη γνώμη μου για το εν λόγω συγκρότημα... και επειδή στο παρελθόν έχω επιδείξει μια ελαφρά τάση να μακρηγορώ, μου ήρθαν στο νου αυτοί οι στίχοι που θεωρώ ότι ταιριάζουν απόλυτα στην περίπτωση.

Περί ορέξεως...

Αποσυνδεδεμένος Erzulie

• Περαστικός
  • *
  • Λατρεύω το Το Στέκι των Κιθαρωδών!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 13/05/04, 19:09 »
Theleis na mas peis apollwn , pws ta hmiskoumpria , den exous stixous afieromenous sto sex , h thn mayrila...
exm.. alla exeis dikio, twra pou to kaloskeytomai , exeis dikio... ta tragoudia tws hmiskoumpriwn einai theika.. me polu nohma , idietera ba8ytero kai polu tekmhriomeno kai orimo panw ap ola.. px.. "odhgw kai pinw , pinw kai odhgw , gi' ayto mpampa mhn trexeis , tha trexw mono egw.." ..
re sy , olh mou thn zwh tous stixous apo ta hmiskoumpria aspazomoun , kai egina ayth h teleia , fysiologikh gyneka pou eimai...
ase mas re file.. pou sou leei gia genia tou xaous kai apantas me lyric apo hmiskoumpria.. mono kai mono ta onomata tous na baleis dpla dipla se pianei gellio..
mhn trelathoume teleiws dhladh...ts ts ts ..:/

Αποσυνδεδεμένος Απόλλων

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: 13/05/04, 22:04 »
Ποιός είπε ότι τα τραγούδια των Ημισκουμπρίων είναι “θεϊκά, με βαθύ και τεκμηριωμένο νόημα”, κλπ; Εγώ σίγουρα όχι. Θα μπορούσα αν θέλεις να πω ότι τα τραγούδια των Ημισκουμπρίων δεν αναφέρονται αποκλειστικά και μόνο στη μαυρίλα, όπως συμβαίνει με τους “Γενιά του χάους”. Αλλα αυτό φυσικά δεν θα είχε καμία απολύτως σημασία, γιατί εγώ δεν επεχείρησα παρόμοια σύγκριση, ούτε και τέθηκε από κανέναν θέμα σύγκρισης. Απλά δανείστηκα ένα στίχο, ο οποίος έτυχε να είναι από τα Ημισκούμπρια, για να περιγράψω κάτι όπως εγώ το αντιλαμβάνομαι. Η συγκριτική αντιπαράθεση των δύο συγκροτημάτων στην παρούσα συζήτηση είναι κάτι που εφηύρες εσύ, και μάλιστα χωρίς λόγο. Όποιος ενδιαφέρεται να κάνει κάτι τέτοιο, μπορεί φυσικά να το πράξει, εξάγοντας όποιο συμπέρασμα θέλει. Όσο για το τραγούδι που εσύ παραθέτεις, αν είχες κάνει τον κόπο να ακούσεις προσεκτικά όλους τους στίχους, θα καταλάβαινες ότι αποτελεί κάθε άλλο παρά προτροπή για αυτού του είδους την ανεύθυνη συμπεριφορά.

Τέλος, όσον αφορά στο αν έγινες μια “τέλεια και φυσιολογική” (δύο έννοιες που μάλλον αλληλοαναιρούνται) γυναίκα και πώς, αυτό το ξέρεις μόνο εσύ. Εγώ προσωπικά δεν έχω προς το παρόν το παραμικρό ίχνος ένδειξης για κάτι τέτοιο...

Αποσυνδεδεμένος bono u2

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: 13/05/04, 22:51 »
Tapeini mou gnomi,giati anaferthika  ego se genia tou xaous,apollona,an den goustareis to sigrotima megeia sou kai xara sou.Kai go den goustaro imiskoumpria alla den asxoleithika kai mazi tous ,oute kai katigoro autous kai tous akroates tous.Yparxoun anthropoi me tis dikes tous mousikes protimiseis kai einai dikaioma tou kathenos na akouei oti goustarei i kardoula tou.

GnR

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: 13/05/04, 23:58 »
Γενια του χαους??
Οχι ευχαριστώ... :P

Αποσυνδεδεμένος evilnanouk

• Επισκέπτης
  • **
  • Λατρεύω το Το Στέκι των Κιθαρωδών!
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: 14/05/04, 01:46 »
RE PAIDIA TI GROUPARA HTAN AYTH?anamfisbitita ena apo ta kalitera group tis xoras mas.se autous pou idi tous gnorizoun tous ipenthimizo''THAYMASE TO LOYLOYDI PRIN NA MARATHEI,THAYMASE THN MERA PRIN NYXTOSEI AGAPHSE THN OMORFIA GIATI AYTO POY THAYMAZEIS SHMEPA NA KSEREIS POS DEN DIARKEI GIA PANTA.Osoi filoi den tous exoun gnorisei sou tous sinisto.tha klepsoun tin kardia sas.An kai den uparxoun pia aksizei to kopo na tous diatiroume <<ZONTANOUS>>                                  

Καλα 29 χρονων και ακους τετοιες π****?

Από Βασίλης: σεμνά! ...ή άντε γειά!
« Τελευταία τροποποίηση: 14/05/04, 08:56 από Βασίλης »

Αποσυνδεδεμένος Καρχαρίας

• Ψωνάρα!
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γ**ώ τα παιδιά είμαι!
    • Προφίλ
    • Ζωτικό Ψεύδος
« Απάντηση #9 στις: 14/05/04, 01:56 »
Καλα 29 χρονων και ακους τετοιες πιπες?

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Εγώ είμαι λίγο μικρότερος και ακούω και εγώ. Παλιότερα φανατικά τώρα ποιο αραια... Καλοί είναι, πολύ χαόδες. Δεν τους θεωρώ ότι καλύτερο έχει βγάλει η Ελληνική Σκηνή αλλά σίγουρα από τα καλύτερα! Έδρασαν όμως στο underground.
Hey Bobby Marley, sing something good to me
this world go crazy, it's an emergency

Αποσυνδεδεμένος darthvader8119

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: 14/05/04, 03:24 »
"Μπασταρδοκρατια" ειναι all time classic το χωρο του ελληνικου ροκ
Rock n Roll all Night and Party every Day

Αποσυνδεδεμένος Βραζίλης

• Δεν με λένε Bill!
  • Administrator
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Βασίλης + Βραζιλία = Βραζίλης
    • Skype - fronimitis
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Κιθάρα
« Απάντηση #11 στις: 14/05/04, 09:07 »
Σημαντικό συγκρότημα του ελληνικού πανκ. Και τα δύο LP τους είναι πολύ ενδιαφέροντα. Ο τελευταίος μάλιστα έχει καλή παραγωγή και πιο τεχνικό παίξιμο.
Δεν ξέρω αν έχουν κυκλοφορήσει κάτι άλλο. Πχ. το "μπασταδροκρατία" έχει δισκογραφηθεί και που; Επίσης, έχω ακούσει 1-2 πολύ παλιά τραγούδια τους, από demo, όταν ήταν πιτσιρίκια ακόμη ;)

Απόλλων,
τα Διάφανα Κρίνα μιλάνε μόνο για μαυρίλα και θάνατο, ο Μικρούτσικος (σε στίχους Καββαδία) μιλάει για βρωμύλους ναυτικούς, γαλέρα και χολέρα, κάποιοι άλλοι μιλάνε για λουλούδια και έρωτα, κάποιοι είναι μεσ'τη τρελή χαρά, χαλλλαρά... Πρέπει οπωσδήποτε να κατακρίνουμε κάποιους και να επικρίνουμε κάποιους άλλους;

Αποσυνδεδεμένος bono u2

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: 15/05/04, 13:59 »
eseis pou onomazete p.... kai katigorite to group protinete  mia mousiki giti emeis exoume ginei 29 kai den mathame akoma.Thelo na mou proteinete ena sugrotima giati den sas exo dei na proteinete kati

Αποσυνδεδεμένος Απόλλων

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: 16/05/04, 20:49 »
Απόλλων,
τα Διάφανα Κρίνα μιλάνε μόνο για μαυρίλα και θάνατο, ο Μικρούτσικος (σε στίχους Καββαδία) μιλάει για βρωμύλους ναυτικούς, γαλέρα και χολέρα, κάποιοι άλλοι μιλάνε για λουλούδια και έρωτα, κάποιοι είναι μεσ'τη τρελή χαρά, χαλλλαρά... Πρέπει οπωσδήποτε να κατακρίνουμε κάποιους και να επικρίνουμε κάποιους άλλους;

Μάλλον αδόκιμη η σύγκριση με τον Καββαδία, φίλε Βασίλη. Ο Καββαδίας δανείζεται μεν πολλές φορες σκηνές από την καθημερινή ζωή των ναυτικών (η οποία όντως είναι βρώμικη από πολλές απόψεις). Ο σκοπός όμως δεν είναι να παρουσιάσει αυτή τη τη “βρωμιά” σε όλο της το μεγαλείο, να πει δηλαδή “Κοιτάξτε πόσο χαλια είναι όλα”, αλλα να τις χρησιμοποιήσει ως εφαλτήριο για μια βαθύτερη σκέψη. Τα ποιήματα του τις περισσότερες φορες έχουν μια ικανότητα να "ζωγραφίζουν εικόνες" στο μυαλό του ακροατή. Εξάλλου ας μην ξεχνάμε ότι το αλληγορικό στοιχείο στην πλειοψηφία των ποιημάτων του είναι κάτι που υπερβαίνει την τετριμμένη στιχουργική. Τέλος τα ποιήματα του Καββαδία έχουν μεν μια περιρρέουσα θλίψη, αλλα σίγουρα δεν είναι στην πλειοψηφία τους κατάλληλη συνοδεία για ενέσεις και απόπειρες αυτοκτονίας.

Όσο για τα υπόλοιπα που ανέφερες, εμενα προσωπικά με αφήνουν εξίσου αδιάφορο και ασυγκίνητο καλλιτέχνες που είναι ΠAΝΤΑ βουτηγμένοι στη μαυρίλα (p.x. Γενιά του χάους, Διάφανα Κρίνα, Καζαντζίδης) όπως και άλλοι που είναι ΣΥΝΕΧΏΣ μέσα στην καλή χαρά. Χωρίς καμια πρόθεση να κρίνω αρνητικά αυτούς που αρέσκονται σε παρόμοια ακούσματα, για μένα κάτι τέτοιο στοιχειοθετεί μια πολύ μονόπλευρη και ανούσια αντιμετώπιση της τέχνης και της ζωής εκ μέρους των εν λόγω καλλιτεχνών. Αυτό και μόνο ήθελα να δηλώσω εξ αρχής.
« Τελευταία τροποποίηση: 17/05/04, 14:18 από Απόλλων »

Αποσυνδεδεμένος mystic

• Είμαι Μόρτης
  • Παλιός
  • No Pain... No Gain
    • Προφίλ
    • Τουριστικός οδηγός Χαλκιδικής
« Απάντηση #14 στις: 16/05/04, 22:38 »
emena proswpika me afhnoun eksisou adiaforo kai asygkinhto kallitexnes pou einai PANTA bouthgmenoi sth mayrila (p.x. Genia tou xaous, Diafana Krina, Kazantzidhs)

Πες τα Χρυσόστομε γιατί εμένα είχανε βγει να με φάνε όταν έλεγα ότι ο Καζαντζίδης είναι μακάβριος !

Αποσυνδεδεμένος Απόλλων

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: 16/05/04, 23:05 »
Πες τα Χρυσόστομε γιατί εμένα είχανε βγει να με φάνε όταν έλεγα ότι ο Καζαντζίδης είναι μακάβριος !

Εσένα είχαν βγει να σε φάνε; Για ρίξε μια ματια σε αυτή την παλιά αλλά άκρως επιμορφωτική συζήτηση...

http://forum.kithara.gr/yabbse/index.php?board=9;action=display;threadid=2463;start=0
« Τελευταία τροποποίηση: 17/05/04, 13:43 από Απόλλων »

Αποσυνδεδεμένος mystic

• Είμαι Μόρτης
  • Παλιός
  • No Pain... No Gain
    • Προφίλ
    • Τουριστικός οδηγός Χαλκιδικής
« Απάντηση #16 στις: 16/05/04, 23:25 »
Εντάξει τι να πω εσύ είσαι άρχοντας  :P

CHCOME

• Επισκέπτης
« Απάντηση #17 στις: 16/05/04, 23:41 »
Απόλλων,

Aπλως η ποιηση του Καββαδια ειναι καθαρα βιωματικη και δε συγκρινεται με τιποτα με τους στιχους των διαφανων κρινων(ας μην τα κανουμε ολα ποιηση τωρα).
Ο Καββαδιας εγραφε τα ασχημα που εβλεπε και ενοιωθε ενας ναυτικος αλλα μεσα στην ποιηση του ειναι ξεκαθαρη η ταση για φυγη, η ταση για να δραπετευσει σε εναν αλλον κοσμο.
Μην ξεχνας οτι ο Καββαδιας ειναι ακρως επηρρεασμενος απο τους poetes maudits (καταραμενους ποιητες, Μπωντλερ,Ρεμπω ,Βερλαιν κτλ).
Δεν μπορω να διανοηθω να συγκρινω ποιηση με στιχουργικη στην προκειμενη περιπτωση.
Δεχονται και τα Διαφανα κρινα αναλογες επιρροες;
Η ποιηση του Καββαδια αν κατσεις και τη μελετησεις επιδεχεται ολοκληρης αναλυσης(αν και προσωπικα ποτε δεν ημουν υπερ της τοσο ενδελεχους αναλυσης που εφαρμοζονται στα λογοτεχνικα εργα απο σχολες και θεωριες).Οι στιχοι του ειναι μοναδικοι γιατι συνδυαζουν αντικρουομενα στοιχεια.Ειναι εκλεπτυσμενοι και λαικοι μαζι και η θλιψη τους ετσι οπως διδεται ειναι καθαρα ενα ρομαντικο στοιχειο.Και αν λιγο γνωριζει καποιος για τους ρομαντικους  ξερει οτι συνδυαζαν με τροπο περιτεχνο(για αυτο και εξαλλου δημιουργησαν και ρευμα) τη μελαγχολια με τη χαρα της ζωης.
Βεβαια χρονολογικα ο Καββαδιας πρεπει να θεωρηθει νεορομαντικος.
Τωρα ποτε προλαβαν τα Διαφανα κρινα και εγιναν τοσο σπουδαια σε στιχους ωστε να συγκρινονται κατα αυτον τον τροπο ,προσωπικα θα μου μεινει αδιευκρινιστο πιστευω.

« Τελευταία τροποποίηση: 17/05/04, 12:24 από CHCOME »

Αποσυνδεδεμένος Βραζίλης

• Δεν με λένε Bill!
  • Administrator
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Skype - fronimitis
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Κιθάρα
« Απάντηση #18 στις: 17/05/04, 00:20 »
χεχε, το ηξερα οτι θα πιαστειτε απο τη λεξη "Καββαδιας"... Συγγνωμη αλλα αυτο μου ηρθε εκεινη τη στιγμη στο μυαλο. Δεν θελω να συγκρινω τιποτα, αλλωστε αυτο ηθελα να δειξω με τη φραση μου. Ουτε θελω να αναλυσω τα ποιηματα κανενος. Ο καθενας γραφει οπως θελει και μπορει.

Απο κει και περα, ειναι θεμα γουστου του αναγνωστη/ακροατη. Προσωπικα, δε με ενθουσιαζουν οι στιχοι του Καββαδια. Τι να κανω; να πιεσω τον εαυτο μου;

Και δεν ειναι κακο να εμμενεις σε ενα υφος, πχ. αν οι Γενια του Χαους εβγαζαν και μια ερωτικη μπαλαντα ή κανα χορευτικο τραγουδι, θα ξενερωνα αφανταστα. Απο την αλλη, δεν ειναι κακο ουτε το να γραφεις/παιζεις τα παντα. Εξαρταται πως το κανεις.

CHCOME

• Επισκέπτης
« Απάντηση #19 στις: 17/05/04, 00:38 »

Απο κει και περα, ειναι θεμα γουστου του αναγνωστη/ακροατη. Προσωπικα, δε με ενθουσιαζουν οι στιχοι του Καββαδια. Τι να κανω; να πιεσω τον εαυτο μου;

Aλιμονο!Οχι και να πιεστουμε βεβαια..Ο καθε ανθρωπος εξαλλου εχει και την αισθητικη του.
« Τελευταία τροποποίηση: 17/05/04, 00:52 από CHCOME »

Αποσυνδεδεμένος Απόλλων

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: 17/05/04, 00:54 »

Τελικά αυτό είναι το ζήτημα. Θέμα γούστου.  Δεν είχα τελειώσει εγώ ο ίδιος το μήνυμα μου με τις λέξεις "Περί ορέξεως...";

Δυστυχώς φαίνεται ότι είναι πολλοί που το παίρνουν προσωπικά όταν εκφέρεις μια άποψη που δεν συμφωνεί με τη δική τους αισθητική. Λες και προσπάθησα εγώ (ή οποιοσδήποτε άλλος) να πείσω κάποιον να μην ακούει Γενιά του χάους (π.χ.) και να το γυρίσει στον Καββαδία (επίσης π.χ.).

Όσο για την ερωτική μπαλάντα που ΔΕΝ έχουν βγάλει οι "Γενιά του χάους"... δεν είναι τυχαίο, δεν νομίζετε...;
« Τελευταία τροποποίηση: 17/05/04, 13:39 από Απόλλων »

Αποσυνδεδεμένος wolf spirit

• Περαστικός
  • *
  • και, με τά μάτια στον ουρανό, πέφτω σε γκρεμούς!
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: 17/05/04, 03:02 »
Τα Διάφανα κρίνα δεν είναι βουτηγμένα στην μαυρίλα  
απλά δείχνουν την άσκημη πλευρά της ζωής με όμορφα λόγια και γλυκές μελωδίες

έχουν και τραγούδια που δεν είναι και τόσο μαύρα

Μες στα χαλάσματα σε στοίχειωσε η μιλιά μου
Μα η ματιά μου παραμένει ζωντανή
Δεν θέλω να ‘μαι ναυαγός στα ψέματά μου
Και η ζωή μου να φαντάζει υπερβολή.

Θέλω να ‘ρθω να σε δω γυμνό να στέκεις
Να μου μιλάς μ’ αυτή τη γλώσσα τη στεγνή
Από τις πρώτες τις σιωπές μου να απέχεις
Και η ζωή μου να φαντάζει πιο αγνή.

Κερί που σβήνει και ανάβει μοναχό του
Στάχυ που ανθίζει και μαδάει στα σιωπηλά
Δεν διάλεξα Όνειρο να τρέμω στον αχό του
Και η ζωή να με κοιτάει απ’ τα ψηλά.

Πήρα ένα τρένο με καθρέφτες αγκαλιά μου
Αυτό να τρέχει κι εγώ να σπάω τα είδωλά μου
Δεν θέλω να ‘μαι ναυαγός στα ψέματά μου
Και η ζωή του όπως παλιά ζωή δικιά μου.
Μικρό κορίτσι με τα βήματα χαμένα
τυχαία γόνατα ξεκούρασαν τα οστά μου
μα πάντα θα'ρχομαι απ'το άπειρο σε σένα
με το χαμόγελο σου στη ματιά μου

Αποσυνδεδεμένος Καρχαρίας

• Ψωνάρα!
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γ**ώ τα παιδιά είμαι!
    • Προφίλ
    • Ζωτικό Ψεύδος
« Απάντηση #22 στις: 17/05/04, 08:46 »
Τα Διάφανα κρίνα δεν είναι βουτηγμένα στην μαυρίλα  
απλά δείχνουν την άσκημη πλευρά της ζωής με όμορφα λόγια και γλυκές μελωδίες.

Είναι μελλοδραμματικοί, αλλά δεν νομίζω ότι δείχνουν την άσχημη πλευρά της ζωής! Δεν λένε ότι κάτι είναι άσχημο ούτε καν πλαγίος. Περιγράφουν κάποιες καταστάσεις ίσως, δεν γενικευουν το θέμα.
Hey Bobby Marley, sing something good to me
this world go crazy, it's an emergency

Αποσυνδεδεμένος Βραζίλης

• Δεν με λένε Bill!
  • Administrator
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Skype - fronimitis
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Κιθάρα
« Απάντηση #23 στις: 17/05/04, 11:10 »
Aλιμονο!Οχι και να πιεστουμε βεβαια..Ο καθε ανθρωπος εξαλλου εχει και την αισθητικη του.

Και κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί οτι η δική του αισθητική είναι η καλύτερη... Μπορεί;

Oso gia thn erwtikh mpalanta pou DEN exoun bgalei oi "Genia tou xaous"... den einai tyxaio, den nomizete...;

Τι εννοείς;

Αποσυνδεδεμένος Απόλλων

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: 17/05/04, 11:35 »
... gia mena kati tetoio stoixeiothetei mia poly monopleyrh kai anousia antimetwpish ths texnhs kai ths zwhs ek merous twn en logw kallitexnwn.

Αυτό εννοώ. Νόμιζα ότι θα ήταν σαφές. Πως να γράψει κανεις ένα ερωτικό τραγούδι όταν τα βλέπει (η λέει ότι τα βλέπει) όλα μαύρα;
« Τελευταία τροποποίηση: 17/05/04, 13:30 από Απόλλων »