Ποιός είπε ότι τα τραγούδια των Ημισκουμπρίων είναι “θεϊκά, με βαθύ και τεκμηριωμένο νόημα”, κλπ; Εγώ σίγουρα όχι. Θα μπορούσα αν θέλεις να πω ότι τα τραγούδια των Ημισκουμπρίων δεν αναφέρονται αποκλειστικά και μόνο στη μαυρίλα, όπως συμβαίνει με τους “Γενιά του χάους”. Αλλα αυτό φυσικά δεν θα είχε καμία απολύτως σημασία, γιατί εγώ δεν επεχείρησα παρόμοια σύγκριση, ούτε και τέθηκε από κανέναν θέμα σύγκρισης. Απλά δανείστηκα ένα στίχο, ο οποίος έτυχε να είναι από τα Ημισκούμπρια, για να περιγράψω κάτι όπως εγώ το αντιλαμβάνομαι. Η συγκριτική αντιπαράθεση των δύο συγκροτημάτων στην παρούσα συζήτηση είναι κάτι που εφηύρες εσύ, και μάλιστα χωρίς λόγο. Όποιος ενδιαφέρεται να κάνει κάτι τέτοιο, μπορεί φυσικά να το πράξει, εξάγοντας όποιο συμπέρασμα θέλει. Όσο για το τραγούδι που εσύ παραθέτεις, αν είχες κάνει τον κόπο να ακούσεις προσεκτικά όλους τους στίχους, θα καταλάβαινες ότι αποτελεί κάθε άλλο παρά προτροπή για αυτού του είδους την ανεύθυνη συμπεριφορά.
Τέλος, όσον αφορά στο αν έγινες μια “τέλεια και φυσιολογική” (δύο έννοιες που μάλλον αλληλοαναιρούνται) γυναίκα και πώς, αυτό το ξέρεις μόνο εσύ. Εγώ προσωπικά δεν έχω προς το παρόν το παραμικρό ίχνος ένδειξης για κάτι τέτοιο...