Ας πω και εγώ 2-3 λογάκια , ίσως και περισσότερα.
Όσον αφορά τον χώρο , για όσους δεν έχουν πάει, δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσεις σε τραπέζι και να μην βλέπεις από τους όρθιους καθώς οι όρθιοι ειναι πίσω από τα τραπέζια! Και χωρίς τραπέζι πάντως μια χαρά είναι αρκεί να αντέχεις την ορθοστασία!
Για το πρόγραμμα τώρα... Κανένα απολύτως παράπονο απο τον Μίλτο(Χμ, ίσως ένα θα το πω στο τέλος). Ήταν πολύ καλός. Τον είδα και μόνο του και με τον Σκουλά και με τον Χαρούλη. Με πολύ άγχος την πρώτη μέρα. Πολύ πιο άνετος τις επόμενες! Παίζει γύρω στις 4 ώρες! Σίγουρα η πιο μεγάλη και καθόλου κουραστική παράσταση που έχω δει! Και όπως είπε " Στην τελευταία παράσταση θα το κάψουμε"!
Για τον Χαρούλη, αφου αυτόν θα δείτε τώρα, ένα έχω να πω: Αν αντί για λαούτο έπαιζε ηλεκτρική κιθάρα τότε θα ήταν απο τους καλύτερους ροκ κιθαρίστες!
Εκτός απο αυτό πολύ καλή φωνή και με πολύ κέφι!
Πρέπει να αναφέρω και κάτι άλλο: Εκτός από τα ανέκδοτα του Μίλτου και των μουσικών του υπάρχει και μια άλλη ατραξιόν! Η Βαλεντίνα ...(γκρρ δεν θυμάμαι επώνυμο... FSL βοήθα!) Η κοπέλα που παίζει φλάουτο. Και δεν αναφέρομαι στο πόσο καλά παίζει αλλά στον χορό που χορεύει πάνω στην σκηνή κάπου προς το τέλος! Δεν ξέρω εαν είναι μέσα στο πρόγραμμα ή βγαίνει αυθόρμητα αλλά την είδα και τις 3 φορές που πήγα. Σας εύχομαι ολόψυχα να την δείτε! Αααααααχχχχχχ......
Και πάμε στο παράπονο. Εδώ θέλω να σχολιάσουν και όσοι τον άκουσαν. Το παράπονο είναι η Συβαρίτισσα! Λέει το τραγούδι με έναν διαφορετικό, απο ότι έχω συνηθίσει εγώ τουλάχιστον, τρόπο. Μια ερμηνεία που νομίζω ότι αφαιρεί στο τραγούδι κάτι από την μαγεία του. Μπορεί να είναι και η ιδέα μου για αυτό θέλω και τις γνώμες όσον πήγαν.
Αυτά...
Υ.Γ. Άραγε κάρτες απεριορίστων παρουσιών για μουσικές παραστάσεις βγάζουν;;;
Υ.Γ. 2 Μην σας ξαφνιάσει αν δείτε σε κάποιο τηλεοπτικό παράθυρο τον γνωστό, για τις αλτικές ικανότητες , δικηγόρο Κούγια να αναφέρεται και να απειλεί με μηνύσεις τον Μίλτο.Πληροφορίες κατα την διάκρεια της παράστασης...(μην τα αποκαλύπτουμε και όλα!)