Ελπίζω να σου αρέσει Γιώργο (και να μη σε πήρα στο λαιμό μου
).
Nίκο, δυστυχώς με έχεις πάρει στο λαιμό σου αρκετές φορές μέχρι τώρα, με πρώτη και καλύτερη την περίπτωση του VHT 12/20 (
νοσταλγικός αναστεναγμός). Περιττό να αναφέρω ότι το εκτιμώ ιδιαίτερα και ελπίζω να συνεχίσει να συμβαίνει και στο μέλλον...

Όσον αφορά στο Comp 66 που το παρέλαβα χτες, με μια πρώτη δοκιμή το buffer λειτουργεί καλά. Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία από buffer, αλλά το συγκεκριμένο σίγουρα καθαρίζει τον ήχο και επαναφέρει τα πρίμα. Ενώ πριν χρησιμοποιούσα τα tone controls του Killer Booster και Barber Custom Cool (που μέχρι τώρα ήταν τα πρώτα πετάλια στην αλυσίδα) για να το αντισταθμίσω συχνοτικά, τώρα ακόμα και χωρίς αυτά o ήχος ακούγεται πιο καθαρός και διαυγής. Η πρώτη μου εντύπωση είναι ότι το αποτέλεσμα είναι πιο διακριτικό απ' ό,τι περίμενα. Εμφανές μεν, αλλά διακριτικό. Ίσως να πρέπει να ψάξω περισσότερο τις ρυθμίσεις, ίσως το πρόβλημα στο rig μου να μην ήταν τόσο έντονο εξ αρχής. Σε συνδυασμό με το compressor, φαίνεται να δίνει στον ήχο μια διαφορετική αύρα (όχι χροιά) που μού αρέσει, αλλά μού είναι δύσκολο να την περιγράψω.
Το gain είναι μια ενδιαφέρουσα παράμετρος. Το unity gain είναι λίγο πριν από την 9 ο'clock θέση, οπότε στο αρχικό εύρος η ένταση μειώνεται όταν ενεργοποιώ το πετάλι. Παρατηρώ ότι σε πιο υψηλές ρυθμίσεις δίνει μια ιδέα από crunch στον Carvin, ο οποίος είναι εξαιρετικά καθαρός ενισχυτής και από μόνος του σχεδόν δεν σπάει καθόλου. Δεν το δοκίμασα ακόμα στον Egnater Tweaker, ούτε σε συνδυασμό με άλλα πετάλια, οπότε έχω την αίσθηση ότι έχω ακόμα πολλά να μάθω για τη λειτουργία του gain και του πεταλιού γενικότερα.
Αυτά προς το παρόν. Αύριο που είμαι off θα έχω τη δυνατότητα να το εξερευνήσω περισσότερο.