Αδριανέ, έχεις δίκιο για το Launch Pad. Φαίνεται αρκετά πολύπλευρο πετάλι, αλλά όχι για το σκοπό που το θέλω αυτή τη στιγμή. Για το λόγο αυτό μάλλον απορρίπτεται στην παρούσα φάση. Επομένως έχω τρεις επιλογές αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους.
Το Fulltone 2B έχει ελκυστικές προδιαγραφές, δηλαδή εκτός από το ανεξάρτητο buffer, έχει boost/gain και το dynamics control για να δώσει (σε συνδυασμό και με το κύκλωμα Γερμανίου) το διαφορετικό χαρακτήρα που δεν με χαλάει καθόλου. Και σε μικρό και βολικό μέγεθος. To μόνο που με προβληματίζει είναι μήπως τελικά μού δίνει περίπου ότι και το Barber Custom Cool.
Το Ruby Red Booster είναι ένα πολύ καλό και δυνατό booster, που μπορεί να υπεροδηγήσει έναν ενισχυτή περισσότερο από τα υπόλοιπα. Αυτό προφανώς έχει σχέση με τα 40dB gain που δίνει, οπότε ξεπερνά τα όρια του καθαρού boost και πάει σε παραμόρφωση. Επίσης έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως buffer ή ως true bypass ανεξάρτητα από τις υπόλοιπες λειτουργίες του.
Όσο για το Comp 66, έχει κι αυτό δική του προσωπικότητα προσφέροντας ταυτόχρονα buffer, boost/gain και compressor. Δεν είμαι όμως σίγουρος αν το buffer λειτουργεί μόνο όταν το πετάλι είναι ενεργοποιημένο. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα ήταν κατάλληλο για μένα.
Τώρα αν το προσεγγίσω όπως το θέτεις εσύ, δηλαδή αν μού αρέσει η παραμόρφωση που παίρνω από τους ενισχυτές ή τα άλλα πετάλια μου, εκεί μάλλον καταλήγω στο δικό σου συμπέρασμα. Με εξαίρεση δύο πετάλια (ένα reverb και το Zoom MS70CDR), όλα τα υπόλοιπα πετάλια μου είναι ουσιαστικά booster ή low gain overdrive. Οπότε από πλευράς επιθυμητής παραμόρφωσης, ειδικά με τον Egnater Tweaker, σίγουρα είμαι υπερ-καλυμμένος. Απλά από τη στιγμή που προσανατολίζομαι όχι σε σκέτο, "always on" buffer, αλλά σε πετάλι που θα κάνει και κάτι άλλο, προσπαθώ να δώ τι μπορεί να είναι αυτό το κάτι άλλο που θα με συγκινήσει. Το 2B έχει τις επιπλέον δυναμικές, το Ruby Red τις δυνατότητες παραμόρφωσης που ουσιαστικά το κάνουν και overdrive, και το Comp 66 έχει το compression. Mε αυτή την προσέγγιση λοιπόν, και αν τεκμηριωθεί ότι το Comp 66 δεν έχει ανεξάρτητο buffer (ελπίζω ότι σε αυτό θα βοηθήσει ο zeoy), το 2Β είναι η λογική επιλογή.