Σας ευχαριστώ πολύ, εν κιθάρα αδελφοί!
Καθόδιε θα το ψάξω και θα το δοκιμάσω! ( Βλέπω έχετε και κάτι διαφορές με τον Απολλώνιο , θα εξε-ταστούν(ήτι ταστότσαρκες )
Απολλώνιε, δεν έχω πρόβλημα με τα αυθεντικά, σχεδόν τα βρίσκω με το αυτί στα περισσότερα τραγούδια. Αυτό που λες με τη φωνή θέλω να πετύχω! Το οποίο συνήθως το πετυχαίνω στο -5 -6 του Kithara.to. Τα ακκόρντα μάλιστα στους στίχους, τα έχω βάλει εγώ. Οπότε θέλοντας και μη είναι τα αυθεντικά! Το θέμα είναι ότι ενώ κατά κάποιο τρόπο, μπορώ να το φανταστώ το τραγούδι ή ακόμη και να το τραγουδίσω με ψεύτικα ψιλά φωνητικά (χάλια ως προς το άκουσμα, αλλά σωστά ως προς τον τόνο) , αλλά δεν μπορώ να το τραγουδίσω ΚΑΛΑ & ΣΩΣΤΑ. Οπότε τις περισσότερες φορές καταλήγω με πολύ ωραίες για το γούστο μου μελωδίες+φωνές τις οποίες δεν μπορώ να υποστηρίξω! Οπότε κατεβάζοντας τον τόνο χαμηλά, νταξ, δεν βγαίνει το ίδιο σε ύφος κομμάτι, γιατί οι ψιλές έχουνε φοβερά γκάζια, αλλά τουλάχιστον μπορώ κάπως να πλησιάσω την αρχική έκδοση που το σκέφτηκα σε ποιο μπάσα κατάσταση (περί ορέξεως κουραμπιέδες πασπαλισμένοι με πάπρικα ).
- Όχι μετατροπίες για να μην υποτροπιάσουμε!
Gasiari-13 Αυτάκι και ξερό ψωμί λέμε! Από λάθη και παραλείψεις πολύ πράμα λέμε! Το λέω εγώ που είμαι και επιπέδου δαπέδου, τι να πούνε και οι μουσικοί που θα μπαίνουν από περιέργεια κατά καιρούς μέσα! Αλλά δεν παύει είναι μία εξαιρετική προσπάθεια και μέρος "πατρικό" για τα κιθαριστικά μου βήματα! Ένας από τους λόγους που προχώρησα στην κιθάρα. Να 'σαι καλά Γιώργαρε και τη δική μου αγάπη. Προσπαθώ να φτιάξω ένα από τα κομμάτια του ΠΟΙΟΣ. Μακάρι να είχα έναν καλό τραγουδιστή, να του έλεγα αγαπητέ πέστο εσύ, να μη χρειαστεί να αλλάξω τόνο, να ακουστεί και σπέσιαλ Gasiariko το κομμάτι. Θα στείλω email στους AC/DC.
Andriane, μ' αρέσεις γιατί λίγο πριν ποστάρω, ξεκίνησα να φτιάξω αυτόν ακριβώς τον οδηγό σε notepad! Αλλά σκέφτηκα μήπως τελικά παίζουνε ρόλο και οι κλίμακες.....οπότε είπα άστο μην παιδεύεσαι και ψαρέψεις αρβύλες στο τέλος!
Εξαιρετικός! Κατανοητό και πολύ εύκολο! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
Καλή νύχτα σας!