Οι Τaylor είναι γενικά ποιοτικές κιθάρες. Αν σού άρεσε εμφανισιακά, δοκίμασέ την να δεις αν σε ικανοποιεί και από πλευράς ήχου και αίσθησης. Εγώ προσωπικά σε αυτά τα λεφτά ίσως να προτιμούσα μία Guild (δες π.χ. την
D-140 και την
D-125CE).
Επίσης πήγα σε κατάστημα και μου'πανε πως η μάρκα που ισορροπεί ανάμεσα σε τιμἠ και ποιότητα είναι η Yamaha.Κάτι τέτοιο ισχύει;
Να διακινδυνεύσω την εικασία ότι είχαν Yamaha στο συγκεκριμένο κατάστημα...;
Πέρα από την πλάκα, υπάρχουν πολλές μάρκες που προσφέρουν πολύ καλή σχέση ποιότητας/τιμής. Αν π.χ θέλεις να κινηθείς στην κατηγορία τιμής της Taylor 110CE ή λίγο παραπάνω, τότε οι Yamaha L Series (π.χ.
LL16) είναι όντως εξαιρετικά όργανα για τα λεφτά τους. Αν θέλεις κάτι πιο φτηνό (αφού μάλλον δεν θα είναι το κύριο όργανο για σένα), εγώ θα σού έλεγα να κοιτάξεις τις Cort, Ibanez, Vintage, Takamine, Tanglewood κλπ. Σε αυτή την κατηγορία εγώ τουλάχιστον δεν θα έβαζα τις Yamaha ανάμεσα στις πρώτες μου επιλογές. Βέβαια όλα εξαρτώνται από τον προϋπολογισμό σου και το προσωπικό σου γούστο...
Να'σαι καλά φίλε μου για την εμπεριστατωμένη απάντησή σου!!!
Ναι πήγα σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων που προωθεί Yamaha προϊόντα!Εντάξει και η Yamaha είναι γνωστή μάρκα στη μουσική και το μπάσο μου Yamaha είναι και δεν έχει πάθει τίποτα 15 χρόνια!
Θα κοιτάξω το LL16 που μου'πες!
Όπως και τις guild που δε τις γνώριζα καν!!!Βασικά άμα πας σε ηλεκτρακουστική θες περισσότερα χρήματα.Γιατί είναι και το ηλεκτονικό κύκλωμα που στοιχίζει.Για ακουστική κλείνω περισσότερο κι εγώ!
Άσε που'κι αριστερός...Γράφω με το δεξί και παίζω με τ'αριστερό,παγκόσμιο φαινόμενο!!!

Άντε να βρεις μοντέλο τις αρεσκείας μου π.χ. στις guild...