Προσωπικα ειμαι φαν των σιντι.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ(που θα ηθελα να ειναι και καθολικη

)
Εγω προτιμω απειρως την μουσικη σε ενα αυθεντικο σιντι.Και ο λογος ειναι οτι απλα μου αρεσει πολυ περισσοτερο

..Πας στο δισκαδικο ψαχνεις βλεπεις εξοφυλλα και διαφορους καλλιτεχνες βρισκεις περιεργες προσφορες η σιντι που δεν περιμενες να ερθουν.Μετα κοιτας το εξοφυλλο(το σκιζεις μεσα στο λεωφορειο

).Μολις φτασεις σπιτι ερχεται η μαγικησ τιγμη αφου το βαζεις στο μηχανημα(οχι στο pc sorry) και ακους ενω διαβαζεις στιχους και κοιτας το βιβλιαρακι.Αυτα για μενα ειναι τελετουργικα.Ακους τη μουσιη σου.Δεν κανεις τιποτα αλλο.Καθεσαι στο κρεβατι στο πατωμα.Αυτο που εχεις ειναι πολυτιμο.Μπορει να εφτασες μεχρι και την Αθηνα(Ακαδημιας-no remorse

) να το αποκτησεις και εδωσες το χαρτζιλικι σου.
Αντιθετα στο pc κατεβαινει ωραιοτατα και γρηγοροτατα η μουσικη.Κατεβαινει πολυ μουσικη.Παρα πολυ μουσικη.Δεν προλαβαινεις να την ακουσεις καλα καλα.Ακους 2-3 τραγουδια ενος δισκου τα σκρολαρεις κιολας και αποφασιζεις για την τυχη του..Κατεβαζεις δισκογραφιες ολοκληρες που δεν εχεις ακουσει ποτε σου.Παρολαυτα εισαι περηφανος που τις εχεις..

..Κατεβαζεις κατεβαζεις κατεβαζεις...αρχειακια αρχειακια αρχειακια..φτανεις σε σημειο να μπουχτιζεις..φτανεις σε σημειο να βαριεσαι πια να καθεσαι μπροστα στο Pc..Βλεπεις ολη την ωρα η το κιθαρα η το Player σου..Καταντια της μουσικης και των καλλιτεχνων..Δεν δινεις καμια προσοχη..καμια σημασια..Ποιοι ειναι οι αγαπημενοι σου καλλιτεχνες?Μα φυσικα αυτοι που εχεις στο φακελο "τα καλυτερα"..Και τωρα ακους μουσικη?
Η ΜΑΥΡΗ ΑΛΗΕΘΕΙΑ
Φετος ειδικα απο τη στιγμη που εβαλα την adsl εχω ξεσκιστει.Κατεβασα απαντα και εμαθα παρα πολλα.Κατεβασα αλμπουμς για τα οποια θα επρεπε να ειχα δωσει καμια 300αρια ευρω για να τα εχω.Εχω γινει αρκετα σοφοτερος μουσικα

..Εχω μειωσει δραματικα τον αριθμο των σιντι που αγοραζω.Ζητημα αν εχω αγορασει 4-5 ολο το καλοκαιρι

Οι τιμες των σιντι ναι ειναι οδυνηρες.Τα καινουρια κανουν απο 15 εως 22-23 με τις διαφορες μαλ***ες digipack και αχρηστα dvd που ικανοποιουν μονο τη βλακεια ορισμενων οπαδων..Για τα παλια δεν ειναι τοσο χαλια τα πραγματα τα γνωστα αλλα και καποια αγνωστα γκρουπς μπορεις να τα βρεις απο τιμες των 7ευρω(τιμη ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΗ) μεχρι και 13-14 ευρω(που προσωπικα αγαπωντας τη μουσικη που ακουω τα δινω).Απο κει και περα για πιο σπανια πραγματα που ερχονται απο ανεξαρτητες εταιριες και τα λοιπα τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα αλλα με λιγο ψαξιμο(επικοδομητικο ειναι αν θες να ασχοληθεις) θα βρεις πραγματα που δεν φανταζεσαι.
Ειμαι απολυτα εναντια στην πολιτικη των εταιριων.Ομως οχι μονο στις τιμες τους αλλα ιδιαιτερα στη φιλοσοφια βγαλε οσο περισσοτερα γινεται..Δηλαδη 200 συναυλιες σε ντιβιντι ντοκιμαντερ κλπ πιπες που τις περισσοτερες φορες δεν αξιζουν μια..Αυτα ναι κατεβασμα για κοντρα

ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟPSΗ(καλα τι θα γινει σημερα?

)
Οταν βλεπω ομως παιδια που αρχιζουν(εχουμε πια μια πειρα

) να ακουνε μουσικη και λενε πχ οτι δεν αγοραζω σιντι και τα εχω ολα σε μπ3 νιωθω θλιψη..Δεν ξερω..Ειναι σαν να μην εκτιμας τη μουσικη..ειναι σαν ενα μικρο που παντα θελει να παιρνει το παιχνιδι με το ετσι θελω..Χωρις την καταβολη κανενος αντιτιμου?

....Δεν νομιζω πως ετσι θα προκυψουν σοβαροι ακροατες και ειδικοτερα θεατες καποιας σκηνης(ετσι γινεται οταν ασχολεισαι) με αυτον τον τροπο..
Ναι στο κατεβασμα για τσεκαρισμα
Οχι στην απαξιωση της αληθινης μουσικης
ΥΓ.Το Myspace ειναι ενα φανταστικο εργαλειο τσεκαρισματος γκρουπς(οχι ανευρεσης γκομενας

)Δοκιμαστε το!