@Cornholio
Λοιπον φιλε ακου το προβλημα μου... εχω μια Γκιψον ΛεσΠολ με Ντανκαν Ντιστορσιον στην γεφυρα...εναν Τζι Σι Μι 900 100 βαττ φουλ λαμπα και μια καμπινα 4Χ12 .... και μια πεταλιερα GT-6 .... alla den bgazv το γκαζι που θα ηθελα... σε στυλ ρεκτιφαιερ... γκαζι τρελο...γκαζι ονειρο...γκαζι γκαζωμενο.... με ογκο...
Ακουσα ενα της Psa που ειναι προενισχυση...με γκαζι επανω αρκετο...ηταν πολυ καλο αλλα οχι αυτο που θελω...εχω ακουσει και το ποντ το 2 τωρα πια...τιποτα απο αυτα δεν μου δινει τον ηχο που θελω...εχεις κατι να προτεινεις???
δεχομαι οποια δηποτε προταση εκτος απο το να αλλαξω κιθαρα....ολα τα αλλα ειναι ρευστα...
Ρε Dave, τι να σου πω;
Εγω εχω το Pod Pro συνδεδεμενο πανω στην κεφαλη Peavey Ultra 120 (λαμπατη) που εχω και εχω φτιαξει ηχους που μου αρεσουν παρα πολυ, και Rectifier και Marshall και Soldano ... Τωρα τι να πω, μηπως εσυ το συνδεσες μπροστα απο τον ενισχυτη και οχι στο effect loop return ;
Εγω εχω παρει την εξοδο του Pod και την εχω στειλει στο effect return. Ετσι η κεφαλη παιζει μονο σαν τελικος ενισχυτης και δεν επιρεαζει τον ηχο του Pod με την δικη της προενισχυση ...
Εχω συνδεσει και σε εναν Laney (λαμπατη κεφαλη) το Pod και ομολογω οτι δεν μου αρεσε τοσο .... αλλα αυτο ειναι λογικο , γιατι τους ηχους που ειχα φτιαξει , τους ειχα φτιαξει με βαση τον δικο μου ενισχυτη και καμπινα 4x12 και στον δικο μου χωρο ... Για να ακουγεται σωστα στον Laney , θα επρεπε να ξαναφτιαξω ολους τους ηχους απο την αρχη ....
Παντως αν εισαι ικανοποιημενος απο τον γενικοτερο τονο του ενισχυτη σου και ψαχνεις καλο αναλογικο και εντονο γκαζι , τσεκαρε τα distortion της RAT. Πολυ καλη παραμορφωση .... κλασικο πεταλακι ...
Επισης αν γουσταρεις ,μπορουμε να κανονισουμε να παρεις την κεφαλη σου (του ενισχυτη ετσι ;;

) και να ερθεις σπιτι μου να συδεσουμε το Pod και να την ψαξουμε αρκετα την δουλεια ... Αν δεις οτι σου αρεσει τελικα να πας να παρεις το Pod xt απο κανα Thoman ή ακομα καλυτερα να χτυπησεις και εσυ τον Vetta που εχω βαλει στο ματι κι εγω !!!
Αν θες στειλε μου μηνυμα να κανονισουμε ...
P.S. Vetta Rulez !!!