Αποστολέας Θέμα: ΑΕΚ  (Αναγνώστηκε 343843 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος EPALLE

• Παλιός
  • Φύλο: Άντρας
  • Life is Like Jazz, Its Best When You Improvice
    • Προφίλ
    • Myspace website
Απ: ΑΕΚ
« Απάντηση #575 στις: 25/02/08, 18:47 »
ειναι οντως η πιο ευνοουμενη ομαδα φετος μαζι με τον παναθηναικο. βγειτε εσεις και πειτε οτι ειναι η πιο αδικημενη. οσο για χθες και μονο που εβγαλαν ανακοινωση και οι 2 παε για την διαιτησια αυτο τα λεει ολα. επρεπε να μεινει με 10 ο ηρακλης, πεναλτυ δεν ηταν, κανονικα το γκολ. αυτα νομιζω οτι θελετε να ακουτε. και δυστυχως τα ακουτε
100 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΓΟΣ

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #576 στις: 25/02/08, 19:41 »
ειναι οντως η πιο ευνοουμενη ομαδα φετος μαζι με τον παναθηναικο. βγειτε εσεις και πειτε οτι ειναι η πιο αδικημενη. οσο για χθες και μονο που εβγαλαν ανακοινωση και οι 2 παε για την διαιτησια αυτο τα λεει ολα. επρεπε να μεινει με 10 ο ηρακλης, πεναλτυ δεν ηταν, κανονικα το γκολ. αυτα νομιζω οτι θελετε να ακουτε. και δυστυχως τα ακουτε

βρε σε λεω αντε και δεν ήταν οφσαιντ και είδα λάθος...τότε ναι...ήταν πεναλτυ....ΑΦΟΥ ομως δεν το σφήριξε...η ενεργεια του ντιαζ δεν ήταν για κοκκινη? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Δηλαδή να ξαναδούμε τέτοια ενεργεια και να το αφήσουμε στο ντουκου? δηλαδή έλεος.... το γκολ "δυστυχώς" ήταν κανονικότατο....

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #577 στις: 25/02/08, 19:52 »
Φίλε Epalle , ο Κάκος "πήγε" την ΑΕΚ με τα χίλια ,γιατί έρχεται το ντέρμπυ με τον ΠΑΟ και ουσιαστικά εξυπηρέτησε τα συμφέροντα του Ολυμπιακού ,γιατί μια απογοητευμένη ΑΕΚ χωρίς κίνητρο ,δεν θα είχε καμμία ελπίδα απέναντι στους βάζελους...Έτυχε να είναι ο Ηρακλής. Από κει και πέρα η ΑΕΚ δεν είναι και τόσο ευννοημένη όσο πιστεύεις σε σχέση με τους άλλους δύο.Τουλάχιστον εχθές δεν σου ακύρωσαν κανονικό γκολ ,αν θυμάσαι ,όπως με τον Ολυμπιακό.Δεν σου έδωσαν πέναλτι ,βέβαια και έχεις δίκιο να φωνάζεις...δεν έμεινε η ΑΕΚ με 10 ,στη φάση του Πλιάτσικα και επίσης έχεις δίκιο να φωνάζεις.Όμως όλα αυτά ήταν δουλειά του "ερυθρόλευκου" και όχι του "κιτρινόμαυρου" Κάκου. Η ΑΕΚ δεν νίκησε δίκαια και έχεις δίκιο.Όμως αν σκεφτείς ότι στον πρώτο γύρο και εσύ τυχερά νίκησες ,πάρτο ότι κέρδισες εχθές και ότι έχασες στο Ο.Α.Κ.Α και τελείωσε η ιστορία .Ο ΗΡΑ θα σωθεί γιατί δεν έχει ομάδα για Β' ,έχει πολύ καλύτερη.
Τέλος θεωρώ (για όσους ισχυρίζονται το αντίθετο) τη φάση του γκολ της ΑΕΚ και τα περί χέρι του Λυμπερόπουλου αστεία ,γιατι στο τέλος θα ζητάμε να παίζουν οι παίκτες με δεμένα χέρια πίσω από την πλάτη . Ήταν ο ορισμός του ακούσιου...
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος EPALLE

• Παλιός
  • Life is Like Jazz, Its Best When You Improvice
    • Προφίλ
    • Myspace website
« Απάντηση #578 στις: 25/02/08, 20:09 »
macimisia σε ολα αυτα που λες συμφωνω. μονο σε ενα δεν συμφωνω. που λες κερδισαμε στον πρωτο γυρο ''τυχερα''  και παρτο οτι κερδισες σημερα. αλλλο τυ χερα και αλλο αδικα. τεσπα. master ηταν κοκκινη οντως. αν και δεν ειδα την φαση στο βιντεο. δεν φοβαμαι αν πεσει ο ηρακλης. φοβαμαι οτι με ολες αυτες τις κακιστες διαιτησιες ο ηρακλης πιστευω οτι επρεπε να ειχε + 7 βαθμους πανω κατω.
100 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΓΟΣ

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #579 στις: 25/02/08, 20:47 »
Είναι πάντα ευχάριστο να διαπιστώνεις πως ο πανμέγιστος Σωκράτης είναι υπεύθυνος ακόμα κι αν πέρδονται υπερβολικά οι αγελάδες δίπλα από το ράντζο του τάδε διαιτητή και το μεθάνιο προκαλεί παρενέργειες στην απόδοσή του στο ματς Κωλοπετινίτσας - Αγίου Ανάργυρου, υπέρ της τελευταίας, την ώρα που η δεύτερη ξαδέλφη του Παπασταθόπουλου έχει στοιχηματίσει νίκη της πρώτης, η άδικη ήττα της οποίας την οδηγεί σε πτώχευση κι επηρεάζεται άρδην ο συγγενής της στο ματς με τον Ηρακλή, για να ευνοηθεί ο Ολυμπιακός.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #580 στις: 25/02/08, 20:51 »
Είναι πάντα ευχάριστο να διαπιστώνεις πως ο πανμέγιστος Σωκράτης είναι υπεύθυνος ακόμα κι αν πέρδονται υπερβολικά οι αγελάδες δίπλα από το ράντζο του τάδε διαιτητή και το μεθάνιο προκαλεί παρενέργειες στην απόδοσή του στο ματς Κωλοπετινίτσας - Αγίου Ανάργυρου, υπέρ της τελευταίας, την ώρα που η δεύτερη ξαδέλφη του Παπασταθόπουλου έχει στοιχηματίσει νίκη της πρώτης, η άδικη ήττα της οποίας την οδηγεί σε πτώχευση κι επηρεάζεται άρδην ο συγγενής της στο ματς με τον Ηρακλή, για να ευνοηθεί ο Ολυμπιακός.
Εντάξει εσύ ζεις σε άλλη χώρα...

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #581 στις: 25/02/08, 21:05 »
Όχι αγαπητέ μου, στην ίδια ζούμε δυστυχώς. Απλώς καταντάει ολίγον γραφικό να εφευρίσκουμε μονίμως δάκτυλο Ολυμπιακού σε κάθε μικρό ή μεγάλο παιχνίδι που χάνει ή κερδίζει η εκάστοτε ομάδα. Όχι φυσικά γιατί ο Σωκράτης κατάντησε άμωμος αμνός, αλλά διότι είναι οξύμωρο σε μια λίγκα που συμμετέχουν εθελουσίως όλοι οι σωτήρες του ποδοσφαίρου μας και τα έχουν κάνει τάτσι, μήτσι, κώτσι σε πλείστες όσες περιπτώσεις, άξαφνα να προβάλλει ως ο υπέρτατος και μόνος δολοπλόκος και πάλι ο Θείος. Χάνει η ΑΕΚ...την έφαγε η διαιτησία του Σωκράτη. Κερδίζει η ΑΕΚ...την ευνόησε η διαιτησία του Σωκράτη. Φέρνει ισοπαλία η ΑΕΚ...βρισκόταν σε σύγχωση ο Σωκράτης και δεν ήξερε ποιο αποτέλεσμα θα τον βόλευε. Νισάφι με λίγα λόγια απέναντι στη μόνιμη συνωμοσιολογία που ενίοτε παραπέμπει σε Λιακοπουλικά μεγέθη. Πάντα φυσικά με τελικό αποδέκτη το δαίμονα Ολυμπιακό.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #582 στις: 25/02/08, 21:07 »
« Τελευταία τροποποίηση: 25/02/08, 21:09 από MACMISIAS »

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #583 στις: 25/02/08, 21:30 »
Ναι...και; Ποιο ακριβώς συμπέρασμα πρέπει να προκύψει από αυτό το άρθρο και τη σύμπραξη των ευνοημένων και των αδικημένων της υπόθεσης; Πως από πίσω βρίσκεται ο Θείος; Όχι τίποτα άλλο, αλλά άμα είναι να το ρίξουμε σε πιθανά κι απίθανα σενάρια κι ό,τι κατεβάσει η γκλάβα μας, μπορώ να υποστηρίξω πως όλα ήταν αποτέλεσμα προβοκάτσιας για να την πληρώσει ο σεσημασμένος ή στήσιμο του ίδιου του Ντέμη για να βγάλει από κοινού την προκήρυξη και να το παίξει καλό παιδί. Γενικά να 'χουμε να λέμε βρε αδελφέ, γιατί το αγαπημένο hobby του Έλληνα είναι η ευκαιριακή συνωμοσιολογία κι έχει δώσει εξαιρετικά διαπιστευτήρια στο συγκεκριμένο τομέα. Ό,τι και να πεις λοιπόν δεν μπορείς να αποδείξεις πως δεν φταίει ο Σωκράτης για την προαναφερθείσα αύξηση του μεθανίου.

Έχω υπάρξει δριμύτατος επικριτής του, αλλά έχω βαρεθεί κι όλας τη λογική "και τα δικά μας, δικά μας και τα δικά τους πάλι δικά μας".

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #584 στις: 25/02/08, 22:00 »
Τωρα ειμαστε σοβαροι? Υπερασπιζομαστε μια ομαδα που εχασε απο την Getafe 3-0 ?

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #585 στις: 25/02/08, 22:03 »
Φίλε schizm στο χωριό μου λένε "εκεί που μας χρωστούσαν ,μας πήραν και το βόδι"...Οπότε ασ'το καλύτερα τι να συζητάμε τώρα...
ΚΑΣΝΑΦΕΡΗΣ,ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ,ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ,ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ,ΒΑΣΣΑΡΑΣ,ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ,ΠΟΝΤΙΚΗΣ,ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,ΤΣΙΚΙΝΗΣ,ΜΠΡΙΑΚΟΣ η χρυσή ενδεκάδα ,των τελευταίων 11 ετών .Πάνω απ'όλα και απ'όλους αδικήθηκε ο Ολυμπιακός που έμεινε στην συνείδηση όλων των μη "γάβρων" φιλάθλων σαν ο "κλέφτης" των πρωταθλημάτων ,ακόμα και εκείνων που είχε καλύτερη ομάδα...Εσάς σας αρκεί ,να παίρνετε τίτλους για να κάνετε πλάκα στα καφενεία...Ζήτω λοιπόν ,όλα καλά και το Ελληνικό ποδόσφαιρο αγγελικά πλασμένο...
 "Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να είναι καλά και όλοι οι άλλοι να παν να γ**ηθούν".  Μέγας Σπάθας αρχιερεύς...
« Τελευταία τροποποίηση: 25/02/08, 22:08 από MACMISIAS »

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #586 στις: 25/02/08, 22:20 »
Στο δικό μου πάλι χωριό συνηθίζουν να λένε "περσινά ξινά σταφύλια". Όλα αυτά τα όμορφα κι ωραία που φρόντισες να προσθέσεις, θεωρείς πως αποδεικνύουν του λόγου σου το αληθές; Βασικά το μόνο που αποδεικνύει είναι την πεποίθησή σου πως ό,τι κι αν συμβεί σε ένα πρωτάθλημα που ο πρόεδρός σου κι όλοι οι υπόλοιποι έχουν βάλει τη τζίφρα τους για τη συνδιοργάνωση, φταίει ο Πράκτορας λόγο κακού πρότερου βίου. Και ξέρεις, ο εμπαθής είναι διατεθειμένος να επινοήσει το πλέον απίστευτο σενάριο για να ικανοποιήσει τη δίψα του για απόδοση ευθυνών εκεί που οτν βολεύει.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο μόνο αγγελικά πλασμένο δεν είναι και ουδέποτε δήλωσα κάτι ανάλογο για να το μετεωρίζεις ως προσωπική μου θέση. Η δική μου ένσταση αφορά την αίσθηση πως όλοι εκεί μέσα είναι αγγελικά πλασμένοι πλην του Socrates κι ό,τι κι αν συμβεί με την ομάδα σου σε επίπεδο διαιτησίας οφείλεται στο μεγαλύτερο σχέδιο που έχει επινοηθεί μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας. Είναι η θέση που θέλει να ευνοούνται πάντα οι άλλοι, ακόμα κι όταν ευνοούμαστε εμείς. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να υποστηρίξεις το οτιδήποτε, από τη στιγμή που δεν είσαι δα και υποχρεωμένος να προσκομίσεις κάτι παραπάνω από την αίσθησή σου, άντε και το βεβαρυμένο παρελθόν.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #587 στις: 25/02/08, 23:02 »
Συγχώρα με schizm αλλά η στάση σου μου φαίνετε η κλασσική ,"αν έχετε στοιχεία ,πηγαίνετε στον εισαγγελέα".Τις αδυναμίες της ομάδας μου τις ξέρω και τις αναγνωρίζω πρώτος. Όμως το ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ελέγχει το ποδόσφαιρο είναι κάτι που όλοι το ξέρουν .Φυσικά και οι υπόλοιποι δεν είναι άγγελοι . Αλλά αυτός που έχει τη δύναμη να ελέγχει ,είναι και υπεύθυνος για το χάλι του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας. Ποιός φταίει δηλαδή , ο Πανόπουλος ή ο Πηλαδάκης ; Τέλος πάντων ,δεν θέλω να μονοπωλήσουμε .Εγώ πιστεύω ότι θα έπρεπε να επαναληφθεί (αν γίνετε) ο αγώνας με τον Ηρακλή ,γιατί "ξενερώνω" όταν κερδίζω "βρώμικα" .Και ναι συνεχίζω και υποστηρίζω ότι η ΑΕΚ δεν ήταν πίσω από το "ρεσιτάλ" του Κάκου .

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #588 στις: 25/02/08, 23:02 »
Άλλα λογια να αγαπιόμαστε....δεν θα μπω στο τρυπάκι να κατηγορήσω κανέναν κοκκαλη....θα σταθω απλα σε κάτι που έκανε ο ντέμης..παραδέχτηκε στον εξαιρετικο "θα πρεπε να σουν εδω" ρεμο ότι πήραμε σφηρίγματα.....(και δεν διαφωνω...και μεις με δεκα θα πρεπε να παιζουμε με τον λέτσο τον πλιατσικα που δεν εβαζε μυαλό...) καθώς και μετα απο ευνοική διατησία έβγαλε ανακοίνωση......ποιος απο τους τζίγγερ και πετράκο θα ειχε τα @@ να το κανει αυτό? ας φροντισει ο γαύρος με την "καλύτερη ομάδα της Ελλαδας" (όπως πολλά φρούτα έχουν αναφέρει εδώ μέσα) να παίρνει βαθμούς στην έδρα του με πεναλτυ που δεν σφυρίζονται όυτε στο αζερμπαιτζαν.....αντε καληνύχτα και ελεος πια...

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #589 στις: 25/02/08, 23:21 »
Μα φίλε μου Macmisias δε διαφωνούμε. Εσύ προτιμάς να βλέπεις τον Σωκράτη ως υπεύθυνο ό,τι στο καλό κι αν συμβεί στην ομάδα σου, εγώ πάλι του απέδωσα ευθύνη για το μεθάνιο των αγελάδων. Ούτε εσύ μπορείς να επικαλεστείς κάτι παραπάνω από το κληρονομικό σου χάρισμα, ούτε εγώ μπορώ να προσθέσω και τίποτα στο σενάριο επιστημονικής φαντασίας που έπλασα σε χρόνο dt και το οποίο προκαλώ τον οποιονδήποτε να το διαψεύσει. Έτσι γίνονται αυτές οι καφενειακού επιπέδου συζητήσεις. Απλώς εκεί που κάποτε, καλώς ή κακώς, τα χώναμε στο γαύρο όταν τον ευνοούσε η διαιτησία, τώρα του τα χώνουμε κι όταν ευνοείται ο όποιος άλλος, διότι σε 3 παιχνίδια μετά που η συναστρία θα είναι βολική κι ο Δίας θα έχει φύγει από το ζώδιο του Λέοντα, ο Λεμονής δε θα έχει πλέον πονοκεφάλους και θα αποδίδει καλύτερα.

Επαναλαμβάνω...αν πιστεύεις πως το παιχνίδι είναι στημένο, δεν συνδιαχειρίζεσαι το πρωτάθλημα με τα κοράκια που τρώνε τα σπλάχνα σου, δεν παραμένεις συμμέτοχος σε ένα πανηγύρι, αλλά αποκαλύπτεις κι απέχεις. Αλλιώς η κατάσταση είναι λιγάκι τραβάτε με κι ας κλαίω....και το κλάμα πολύ αγάπησαν, τον μυξοκλαίγοντα ουδείς.

@Master of puppets

Κοίτα...αν κάποιοι είναι "φρούτα" επειδή ετόλμησαν να υποστηρίξουν κάτι τέτοιο κατά τη γνώμη τους, τότε μην απορήσεις αν σε φιλοδωρήσουν με τίποτα μπινελίκια την επομένη, επειδή τυγχάνει κι αυτοί να διαφωνούν μαζί σου. Όσο για τα @@ του Ντέμη, έχω τις αντιρρήσεις μου, αλλά μονάχα η Δέσποινα μπορεί να μας κατατοπίσει σχετικά και δεν την έχω πρόχειρη για δηλώσεις.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #590 στις: 25/02/08, 23:36 »
Είσαι από τους ανθρώπους , που θέλουν να έχουν πάντα την τελευταία λέξη ε; ΚΙ ΕΓΩ !!! ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #591 στις: 25/02/08, 23:47 »
Είμαι από τους ανθρώπους που έχουν μάθει να συζητούν, ακόμα κι όταν θεωρούν πως ο συνομιλητής τους δεν προσθέτει τίποτα παραπάνω από προκατάληψη σε μια συζήτηση. Το ποιος τελειώνει τη στιχομυθία το είχα βραχνά στην τρυφερή γυμνασιακή ηλικία...πλέον δε με αγγίζει η τελευταία κουβέντα, αλλά οι ενδιάμεσες κι η φαιά ουσία που μεταφέρουν.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #592 στις: 25/02/08, 23:54 »
Συμφωνώ... ;D ;D ;D Έλα ρε schizm λίγο χιουμοράκι κάνουμε... ::)
« Τελευταία τροποποίηση: 25/02/08, 23:59 από MACMISIAS »

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #593 στις: 03/03/08, 13:32 »
Το φετινό πρωτάθλημα ήταν μια χρυσή ευκαιρία για την ΑΕΚ , που χάθηκε μάλλον οριστικά εχθές στο ντέρμπυ με τον ΠΑΟ .Και αυτό το λέω όχι γιατί η ΑΕΚ είχε την καλύτερη ομάδα ,αλλά γιατί οι άλλοι δύο ήταν τόσο κακοί που αν ήμασταν λίγο σοβαροί και με έναν πιο σοβαρό προπονητή θα είμασταν αρκετά μπροστά...Νομίζω ότι φέτος χάθηκε η υπομονή και το πρόγραμμα που είχε κάνει η ομάδα για ομάδα πενταετίας,πράγμα που θα μας φέρει πίσω.Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αγαπάμε και να υποστηρίζουμε την ομάδα μας και κάποια στιγμή θα έρθει και το "ποθούμενον"...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #594 στις: 27/03/08, 16:31 »
ευχομαι εις το αγαπητο σωματειο του Ολυμπιακού  καλη τυχη την κυριακη στον αγωνα με την ΑΕΚ.
κ. μητσοτακης

;D ;D ;D ;) ;) ::)
Συγγνώμη epalle που το παρέφρασα ,αλλά εδώ που έχουμε φτάσει ,όλα τα voodoo μας χρειάζονται... ;D

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #595 στις: 31/03/08, 06:56 »
Τέτοια ΑΕΚ θελω να βλέπω......η καλύτερη ΑΕΚ τον τελευταίων πέντε ετών τουλάχιστον ήταν η χθεσινή.....τώρα αφήστε τους να παρουν και πρωταθλημα....αφήστε τους να πάρουν και κύπελλο....αφηστε τους γενικά.....

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #596 στις: 31/03/08, 19:34 »
Πρωτάθλημα Βάλνερ ,οε,οε,οε
οε,οε,οε,οε,οε,οε....
Πρωτάθλημα Βάλνερ ,οε,οε,οε,
οε,οε,οε,οε,οε,οε....

Θρύλε γερά ,παρ'το στα χαρτιά... ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #597 στις: 31/03/08, 19:52 »
Πρωτάθλημα Βάλνερ ,οε,οε,οε
οε,οε,οε,οε,οε,οε....
Πρωτάθλημα Βάλνερ ,οε,οε,οε,
οε,οε,οε,οε,οε,οε....

Θρύλε γερά ,παρ'το στα χαρτιά... ;D ;D ;D
2 τεινά συμβαίνουν:

Ή ο Macmisias τα έχασε εντελώς
ή πήγε γήπεδο χθες.. ;D

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #598 στις: 31/03/08, 23:15 »
Τρελλαίνομαι.Μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο,ο Ζήκος λες και φύλαγε το "κύκνειο" άσμα του για τον ΟΣΦΠ,ο Ρίμπο ήταν ο παίχτης που πήρε τη "χρυσή μπάλλα",ο Γεωργέας με απουσία 1,5 χρόνο "κατάπιε" τον Γκαλλέτι,όλοι παίξανε με ψυχάρα...Παιδιά σας ευχαριστώ...Τίποτε άλλο! :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος bairn of mosul

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • pisteveis afto p theleis na pisteveis
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #599 στις: 01/04/08, 00:48 »
μπραβο στην αεκ που εβγαλε γουστα

οχι οτι αξιζει το πρωταθλημα επειδη επαιξε καλα ενα ντερμπι

βσκ κανεις δεν το αξιζει,προτεινω στα πλειοφ να παιξει και ο πρωτος για να βγαλουμε καλυτερο συμπερασμα
otan oi alloi prospathoysan na paiksoyn mousikh oi P!nk Floyd aplws to ekanan