Μα φίλε μου Macmisias δε διαφωνούμε. Εσύ προτιμάς να βλέπεις τον Σωκράτη ως υπεύθυνο ό,τι στο καλό κι αν συμβεί στην ομάδα σου, εγώ πάλι του απέδωσα ευθύνη για το μεθάνιο των αγελάδων. Ούτε εσύ μπορείς να επικαλεστείς κάτι παραπάνω από το κληρονομικό σου χάρισμα, ούτε εγώ μπορώ να προσθέσω και τίποτα στο σενάριο επιστημονικής φαντασίας που έπλασα σε χρόνο dt και το οποίο προκαλώ τον οποιονδήποτε να το διαψεύσει. Έτσι γίνονται αυτές οι καφενειακού επιπέδου συζητήσεις. Απλώς εκεί που κάποτε, καλώς ή κακώς, τα χώναμε στο γαύρο όταν τον ευνοούσε η διαιτησία, τώρα του τα χώνουμε κι όταν ευνοείται ο όποιος άλλος, διότι σε 3 παιχνίδια μετά που η συναστρία θα είναι βολική κι ο Δίας θα έχει φύγει από το ζώδιο του Λέοντα, ο Λεμονής δε θα έχει πλέον πονοκεφάλους και θα αποδίδει καλύτερα.
Επαναλαμβάνω...αν πιστεύεις πως το παιχνίδι είναι στημένο, δεν συνδιαχειρίζεσαι το πρωτάθλημα με τα κοράκια που τρώνε τα σπλάχνα σου, δεν παραμένεις συμμέτοχος σε ένα πανηγύρι, αλλά αποκαλύπτεις κι απέχεις. Αλλιώς η κατάσταση είναι λιγάκι τραβάτε με κι ας κλαίω....και το κλάμα πολύ αγάπησαν, τον μυξοκλαίγοντα ουδείς.
@Master of puppets
Κοίτα...αν κάποιοι είναι "φρούτα" επειδή ετόλμησαν να υποστηρίξουν κάτι τέτοιο κατά τη γνώμη τους, τότε μην απορήσεις αν σε φιλοδωρήσουν με τίποτα μπινελίκια την επομένη, επειδή τυγχάνει κι αυτοί να διαφωνούν μαζί σου. Όσο για τα @@ του Ντέμη, έχω τις αντιρρήσεις μου, αλλά μονάχα η Δέσποινα μπορεί να μας κατατοπίσει σχετικά και δεν την έχω πρόχειρη για δηλώσεις.