Αν και οπαδός του ΠΑΟ, εν τούτοις έχω παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια της ΑΕΚ (ίσως περισσότερα και από έναν κοινό Αεκτζή

) στην 1 κυρίως, δηλαδή στο πέταλο του ΟΑΚΑ και στη φωλιά των original λόγω ενός διαρκείας ενός φίλου μου, το οποίο κατέληγε σε εμένα γιατί εκείνος πατούσε στο γήπεδο όσο πατάει ένας ροκάς σε club της παραλιακής.. Έχω να πω ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ μου φαίνονται υπερβολικά κλειστόμυαλοι με την έννοια ότι δεν ξεχνάνε..
Δεν ξεχνάνε ποτέ την προδοσία του Ντούσαν αλλά ξεχνάνε το ποδόσφαιρο που έπαιζε η ομάδα εκείνα τα χρόνια και πραγματικά ήταν κάτι το μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα..
Δεν ξεχνάνε τον Ντέμη που έκλεισε για 3 χρόνια τον Φερέρ αλλά ξεχνάνε ότι ο Ντέμης σταμάτησε το ποδόσφαιρο σε μια ώριμη αλλά παραγωγική ηλικία μόνο και μόνο για να σώσει την ΑΕΚ και να την υπόβαλει στο άρθρο 44 περί πτώχευσης των Α.Ε..
Δεν ξεχνάνε ποτέ το "Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια" αλλά ξεχνάνε το ότι ο Ντέμης προσπάθησε να πάρει τις άδειες για μεγαλύτερο γήπεδο σε άλλη περιοχή..
Δεν ξεχνάνε ποτέ το ότι ο Ντέμης "έδωσε" τους ταραξίες στην αστυνομία, αλλά ξεχνάνε το ότι η ΑΕΚ έχει να τιμωρηθεί χρόνια για επεισόδια..
Δεν ξεχνάνε το ότι ο Ντέμης ποτέ δεν θέλησε να δράσει υπόγεια και να επηρεάσει καταστάσεις, αλλά ξεχνάνε την πλάκα που τους έκαναν οι Ποντίκηδες επί ENIC και Τροχανά..
Δεν ξεχνάνε το ότι ο Ντέμης άφησε Λύμπε και Δέλλα να φύγουν, αλλά ξεχνάνε ότι ήρθαν στην ομάδα φημισμένοι Ισπανοί παίχτες όπως ο Χουαφράν, Αρουαμπαρένα και ειδικά με το σφικτό budget της ΑΕΚ..
Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, όποιος βάζει χρήμα, έχει επιτυχίες.. Όποιος δεν έχει, αναγκάζεται να προβεί σε αλχημείες οι οποίες άλλοτε βγαίνουν και άλλοτε όχι.. Κανείς όμως δεν μπορεί να προσάψει στον Ντέμη ότι μπήκε στην ΑΕΚ για να τη ρημάξει και να βγάλει (και άλλα) χρήματα.. Οι προθέσεις του ήταν αγαθές αν μη τι άλλο..