Αποστολέας Θέμα: ΑΕΚ  (Αναγνώστηκε 343402 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
Απ: ΑΕΚ
« Απάντηση #650 στις: 25/08/08, 21:21 »
Φεύγει 25 Αυγούστου.Αυτό τα λέει όλα.Τέτοιο κρέμασμα σε ομάδα δεν έχει ξαναγίνει...Α ρε δύσμοιρη ομαδάρα μου... :P
Xm, αν θυμαμαι καλα, δεν ελεγες πως ο Ριβαλντο εχει καθαρη ψυχη και τετοια? :D
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #651 στις: 25/08/08, 23:21 »
Χαμενη χρονια ήτανε ούτως η άλλως....με τον ντέμη φευγάτο, έξω απο το ουέφα.....

κατ'εμε:
           μπλανκο/παυλης

ζορμπάς               εντινιο

σκοκο

ρικκα           μπασινάς

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #652 στις: 26/08/08, 00:16 »
Ο Ριβάλντο απόψε διέψευσε τα περί τριών πέτσινων πρωταθλημάτων και τα απέδωσε στις εφημερίδες.Παρ'όλα αυτά όμως οφείλω να παραδεχτώ ότι η συμπεριφορά του δεν είναι αυτή που αρμόζει σε έναν τόσο μεγάλο ποδοσφαιριστή...έχει χάσει τη ψυχραιμία του.Ξεχνάμε όμως ότι ο Ριβάλντο εκτός από τεράστια ποδοσφαιρική αξία ,είναι και ένας άνθρωπος που ξεκίνησε από  εντελώς χαμηλά,πάμφτωχος και βεβαίως η μόρφωσή του δεν είναι και τεράστια.Είναι λοιπόν και λίγο "παιδί του λαού'' και συνήθως αυτοί οι άνθρωποι,έχουν υπέρμετρο εγωισμό για να μπορέσουν να επιβιώσουν και όταν αισθάνονται αδικημένοι,ξεσπάνε άγαρμπα...Κλασικότερο παράδειγμα από τη χειρονομία με τα τέσσερα δάχτυλα δεν υπάρχει,που μπορεί εμείς οι Αεκτζήδες κάπου να την χαρήκαμε μέσα στον πυρετό της χαράς μας απ'το ντέρμπι,αλλά δείχνει αν το δούμε ψύχραιμα και το επίπεδο του ανδρός...Ο Λύμπε ας πούμε διώχθηκε κακήν κακώς από τον Π.Α.Ο ,τους έχει βάλει 4,5 γκολ και ποτέ μέχρι σήμερα δεν τα πανηγύρισε...Αυτή είναι και η μόνη "δικαιολογία" του και ας θυμίζει λίγο Ξανθόπουλο και μελό του 60...Τέλος πάντων 5 γκολ σήμερα στον Πανιώνιο,αλλά μακάρι να τα είχαμε βάλει στον αγώνα του πρωταθλήματος(ας όψεται ο Φερρέρ...)
Αυτό εννοείς freemind ;Δεν το νομίζω... 8)
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #653 στις: 27/08/08, 03:54 »
Οι είκοσι δύο ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής της ομάδας κ. Γιώργος Δώνης για τον αγώνα με την Ομόνοια (Πέμπτη 28/8 – ΓΣΠ Λευκωσίας, 20.00) είναι: Saja, Macho, Juanfran, Edson Ramos Silva, Γεωργέας, Majstorovic, Κυργιάκος, Γκέντσογλου, Αλεξόπουλος, Λαγός, Πλιάτσικας, Ταχτσίδης, Burns, Κουτρομάνος, Ρίκκα, Μπασινάς, Καφές, Ζορμπάς, Παυλής, Edinho, Scocco, Blanco.
Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν το απόγευμα στις 19.00. Ο Perparim Hetemaj ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Geraldo αφαίρεσε την ειδική μπότα και έκανε βάδην στο γήπεδο με ειδική περίδεση στο τραυματισμένο σημείο. Ο Gustavo Manduca συνέχισε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.
Από την προπόνηση απουσίαζε ο Rivaldo με ειδική άδεια από τη διοίκηση και τον προπονητή.

loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool......αχχαχαχαχαχαχαχαχα 
φοβουνται να πουν τα πραγατα οπως ειναι?

http://www.aekfc.gr/index.asp?a_id=74&n_id=4381

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #654 στις: 31/08/08, 23:11 »
ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! 0:) 0:) 0:)

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #655 στις: 31/08/08, 23:14 »
Μπράβο.. ωραία νίκη!! ;)...(όσο και το πέναλτι)...

Πάντως δε λέω, έπρεπε να νικήσετε με το παιχνίδι που κάνατε...

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #656 στις: 31/08/08, 23:18 »
Μπράβο στην ΑΕΚ.. Είμασταν χώμα >:( ... Νίκησε δίκαια..

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #657 στις: 01/09/08, 00:30 »
τρομεροι εντινιο, πλιατσικας καθως και το αμυντικο μας διδυμο.......ανουσια κατοχη ο βαζελος.....μπραβο μας.......αντε και εις αλλα με υγεία.....κλαψουριστε για το πεναλτυ.....οπως κι εσεις θα έπρεπε να παιζετε με 10...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #658 στις: 01/09/08, 01:27 »
Κοίταξε master για να είμαστε αντικειμενικοί,το πέναλτυ δεν ήταν.Αλλά επίσης είμασταν καλύτεροι...

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #659 στις: 01/09/08, 02:36 »
δεν ειπα οτι ηταν πεναλτυ....ισα ισα και μεσα στην παρεα που το εβλεπα, πεθανα στα γέλια.....απλα τονιζω οτι ο σαριεγκι θα επρεπε να βλεπει το ματς απο τα αποδυτηρια με δεύτερη κιτρινη...

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #660 στις: 07/10/08, 12:57 »
μπραβο μπραβο....καθε κυριακη και χειροτερα,.τετοια να βλεπουμε μωρη αεκάρα.....ουφ....τωρα που εχω ηρεμησει απο το κυριακατικο ντερμπι...γιατι ρε γ**ωτο συνεχιζει να εχει τον μπασινα και τον μαιστοροβιτς στην 11αδα?

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Όλα είναι στο μυαλό,πόνος και γιατρειά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #661 στις: 07/10/08, 13:03 »
Γιατί δε λες καλύτερα γιατί τον πήρε το Μπασινά? Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό και δεν είναι το μόνο.
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

Αποσυνδεδεμένος Nirvana_89

• Περαστικός
  • *
  • Σ'αυτο τον τοπο οσοι αγαπουνε τρωνε βρωμικο ψωμι..
    • Προφίλ
« Απάντηση #662 στις: 16/10/08, 00:47 »
ειμαι ΑΕΛ...τι λετε να γινει την κυριακη?αντικειμενικα..μολις ακουσα το ονομα του αρχ**ιαιτητη Κακου κατι με επιασε και εχω πολλους φοβους για τη διαιτησια...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #663 στις: 19/10/08, 18:40 »
Τι να απαντήσω σε απάντηση Νο 666; 0:) Θα κάνω μια προσπάθεια. Φίλε με τον Κάκο εμείς κι αν έχουμε προηγούμενα. Κανείς λοιπόν δεν ξέρει τι θα κάνει ο κόραξ...Πάντως μια φήμη που βγήκε ότι ο Δώνης είπε ότι είναι εύκολο το παιχνίδι δεν ευσταθεί.

Πάλι τα καταφέραμε... >:( Ρε άντε και ....

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #664 στις: 20/10/08, 17:10 »
αμα δεν καταλαβει ο δωνης οτι στην Αεκ δεν ειναι δυνατον να παιζουν παιχτες οπως μπασινάς, κουτρουμάνος, πλιατσικας....δεν κανουμε δουλειά.....υποτίθεται πως ο ζορμπάς εκανε παπάδες στην προετοιμασία....χθες επαιξε δευτερη φορά στο πρωτάθλημα και παλι ως αλλαγή....δεν ειναι τυχαιο ομως οτι μολις μπηκε αλλαξε καπως η εικονα της ομαδας...καταρχας εδωσε ανασες στον σκοκο ο οποιος πραγματικά επαιζε μόνος του.....μονος του ομως...τι να πεις......δωσαμε και τοσα λεφτα για το τρομοκράτη......ακομα καμια επιθεση της προκοπής δεν εχω δει....τετοια ασυνέχεια στις γραμμες δεν θυμαμαι απο πότε εχω να δω.....για να παρει μπαλα ο μπλανκο πρεπει να κανει τάμα.....δεν μπορει ο μπασινας, ούτε ο πελετιέρη (ο οποιος τις περισσοτερες φορές ειναι αριστος στα αμυντικα καθηκοντα....) ...δεν εχει δημιουργικο χαφ η αεκ.....και δεν μπορεις να καις σε ολα τα παιχνίδια τον μοναδικο παιχτη που τρέχει....ενας σκοκο δεν φερνει την ανοιξη...... εχει το χετεμαι στον παγκο...το παλικαρι με την φινλανδια κανει ωραια παιχνιδια.....τεσπα...αβυσσος το μυαλο του ελληνα προποητη......αντε...και αν τερματισουμε στν τεταρτη θέση φετος, κερναω μπουκαλι στον γονιδη......

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #665 στις: 03/11/08, 14:23 »
Παραιτήθηκε λοιπόν ο Ντέμης Νικολαίδης μετά από σχεδόν 5 χρόνια παρουσίας στη προεδρία της ΑΕΚ. Θα ήθελα λοιπόν να κάνω μιά ανακεφαλαίωση των πεπραγμένων του έτσι όπως τα αντιλήφθηκα εγώ σαν ένας απλός φίλος της ομάδας και να πω και τη γνώμη μου για πράγματα που γίνανε ή δεν γίνανε αυτά τα 5 χρόνια καθώς και την άποψή μου για τον τρόπο που έφυγε.Στα θετικά λοιπόν του Ντέμη κατ' εμέ ήταν τα εξής:
α) Μπήκε μπροστά στην ώρα "μηδέν" της ομάδας, την στιγμή που όλοι οι μεγαλοπαράγοντες συμπεριλαμβανομένου και του Μελισσανίδη που τόσος ντόρος γίνεται τώρα γύρω από το όνομά του,  δεν πλησιάζαν καν την "καυτή πατάτα" που λέγονταν ΑΕΚ το 2004-2005 .
β) Συσπείρωσε τον κόσμο της ΑΕΚ και μας έκανε να ζήσουμε το θρυλικό διαρκές πάρτυ εκείνης της χρονιάς στο ΟΑΚΑ.
γ) Έφερε κάποιες καινούργιες νοοτροπίες όπως τη σταθερότητα στη θέση του προπονητή (άλλες φορές σωστά άλλες λάθος, αλλά σε γενικές γραμμές είναι σωστό μια ομάδα να μην αλλάζει προπονητές σαν τα πουκάμισα), αλλά και απόψεις για τη βία στα γήπεδα που και αυτές σε γενικές γραμμές ήταν σωστές.
δ) Εξυγίανε οικονομικά την ομάδα (πολύ σημαντικό).
στ) Με αυτόν πρόεδρο η ΑΕΚ έκανε μιά καλή συμμετοχή στο Champions League κάνοντας και τις 2 πρώτες της νίκες στο θεσμό, όπου μάλιστα θα μπορούσε να περάσει και στον επόμενο γύρο, αν η Μίλαν δεν έπαιζε για την
"ιστορία" της στη τελευταία αγωνιστική.

Τα αρνητικά του:
α) Ήρθε σε αντιπαράθεση με τους οργανωμένους οπαδούς, μη μπορώντας να βρει τις ισορροπίες ανάμεσα σε αυτό που οραματιζόταν για εκείνους και στη πραγματικότητα του Ελληνικού ποδοσφαίρου ως προς τους οπαδούς του.
β) Είχε εμμονή στο θέμα του Γηπέδου, με αποτέλεσμα να μην έχει λυθεί ακόμα το πρόβλημα και η ΑΕΚ να μην μπορεί να πάρει πρωτάθλημα (εξαιρετικά σημαντικός λόγος η έλλειψη φυσικής έδρας).
γ) Η ομάδα δεν κατέκτησε κανένα τίτλο στη θητεία του
δ) Έκανε παλινδρομήσεις στο σχεδιασμό και ανέτρεψε το 5ετές πλάνο που ο ίδιος είχε θέσει ξοδεύοντας πάρα πολλά χρήματα για μεταγραφές όπως του Ριβάλντο και του Αρουαμπαρένα για παράδειγμα, ενώ παράλληλα έχασε χρήματα από την απόλυση του Φερρέρ και τα ελευθέρας του Λυμπερόπουλου και του Δέλλα.
ε) Τη φετινή χρονιά έκανε και τα περισσότερα λάθη, μιας και άφησε την ομάδα κενή σε θέσεις κλειδιά όπως του επιτελικού χαφ ή του αριστερού μπακ.
στ) Ανακοίνωσε στην αρχή της χρονιάς ότι θα παραιτηθεί με το τέλος της σεζόν 2008-2009.
ζ) Τελικά παραιτήθηκε πριν καν από τη μέση της περιόδου, για λόγους που δεν στέκουν και αν μη τι άλλο φαίνονται αλλαζονικοί.

Τελειώνω θέλοντας να κάνω ένα σχόλιο για το τελευταίο. Είπε ο Ντέμης ότι δεν μπορεί να μείνει σε μιά ομάδα που ενώ νικάει οι οπαδοί της τη γιουχάρουνε και επίσης ότι "δεν πρέπει οι παίκτες να βγάλουν τη φανέλλα, αλλά οι οπαδοί τα κασκόλ".Δεν μπόρεσε άραγε να καταλάβει  οτι α) οι οπαδοί της ΑΕΚ γιουχάρανε γιατί έχουνε καλομάθει τόσα χρόνια από αυτή την ομάδα να παίζει ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά πάνω απ'όλα να είναι μεγάλη ομάδα και να μην της βγαίνει η ψυχή να τρέχει απλά για να ισοφαρίσει παιχνίδια όπως με την Τρίπολη;[/b] β)
Πρέπει οι οπαδοί της ΑΕΚ να είναι ευτυχείς όταν βλέπουνε παίκτες σαν τον Μαιστόροβιτς να μην ξέρουν σε ποιά ομάδα παίζουν και να πανηγυρίζουν έξαλλα γιατί ισοφάρισαν στο 90' ; γ)
Πρέπει οι οπαδοί της ΑΕΚ να είναι πανευτυχείς γιατί έχουν μια καλή ομάδα τύπου Σκόντα Ξάνθης ; δ)
Πρέπει να είναι ευτυχείς που 15 χρόνια τώρα είναι χωρίς πρωτάθλημα και βλέπουν την ομάδα να μικραίνει αγωνιστικά ; ε)
Πρέπει να είναι ευτυχείς που κάθε σχεδόν Δευτέρα τρώνε καζούρα από τους φίλους τους στη δουλειά;
στ) Πρέπει να είναι ευχαριστημένοι που τα γκάλοπ σχετικά με τις προτιμήσεις των οπαδών έχουν την ΑΕΚ στο 13% να παλεύει για την τρίτη θέση με τον ΠΑΟΚ;
Για όλα αυτά απορεί ο Ντέμης; Είπε ότι δεν περίμενε ποτέ ότι θα έφευγε μετά από μιά νίκη της ομάδας. Κύριε Νικολαίδη φαίνετε όμως ότι μάλλον υπάρχει Θεία δίκη γιατί ακριβώς έτσι έφυγε και ο Μπάγεβιτς και μάλιστα στο α' ημίχρονο και ενώ η ομάδα κέρδιζε 4-1 τον Ηρακλή και έπαιζε μπαλλάρα. Και εσύ μάλιστα ήσουνα από αυτούς που τον υπονόμευες. Όλα κάπου εδώ πληρώνονται φαίνετε...
Ο Ντέμης Νικολαίδης είχε ενθουσιασμό, όραμα, έσωσε την ΑΕΚ αλλά ήταν επίσης άπειρος και αρκετά αλλαζονικός στη θητεία του στην ΑΕΚ. Ελπίζω να γίνει λίγο καλύτερος, τώρα μάλιστα που ακούγεται ότι σκοπεύει να κατέβει υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στον Έβρο...

« Τελευταία τροποποίηση: 03/11/08, 16:01 από MACMISIAS »

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #666 στις: 03/11/08, 14:29 »
Μιά ψηφοφορία για ΑΕΚτζήδες και μή σχετικά με τη προεδρία Νικολαίδη...
« Τελευταία τροποποίηση: 03/11/08, 14:31 από MACMISIAS »

Αποσυνδεδεμένος BluesMe

• Παλιός
  • Music is the universal language of mankind..
    • Προφίλ
« Απάντηση #667 στις: 03/11/08, 14:37 »
Αν και ΑΕΚτζής.....ψήφισα....αλλά NoComments!!!!  >:D

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • SEX, NO DRUGS AND ROCK N ROLL!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #668 στις: 03/11/08, 14:59 »
Εγώ δεν είμαι ΑΕΚ αλλά για μενα ο νικολαιδης ήταν ίσως ο μοναδικός προεδρος που ενδιαφερόταν πραγματικά για την ομάδα του και το ποδόσφαιρο... Κατάφερε να βγάλει την ομάδα από τα χρέη, έκανε συμφωνία για προπονητικό κέντρο και ήταν και πολύ κοντά και στη δημιουργία γηπέδου και επισης η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια έχανε το πρωτάθλημα οριακα...
Λυπάμαι πραγματικά που το λέω αλλά από τη στιγμή που και οι φιλαθλοι και όχι μόνο οι οργανωμένοι οπαδοί επηρεάζοντε από διάφορους που έχουν συμφέροντα δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε ασπρη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο... Όσο για την ΑΕΚ να τη θυμάστε τη χθεσινή μερα γιατί την ομάδα θα την καταστρέψουν πάλι τα γνωστα λαμόγια που θα έρθουν τώρα σαν μεσίες που θα σώσουν την ομάδα...
BE SOMEBODY NOT EVERYBODY...

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #669 στις: 03/11/08, 15:42 »
Αν και οπαδός του ΠΑΟ, εν τούτοις έχω παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια της ΑΕΚ (ίσως περισσότερα και από έναν κοινό Αεκτζή ;D) στην 1 κυρίως, δηλαδή στο πέταλο του ΟΑΚΑ και στη φωλιά των original λόγω ενός διαρκείας ενός φίλου μου, το οποίο κατέληγε σε εμένα γιατί εκείνος πατούσε στο γήπεδο όσο πατάει ένας ροκάς σε club της παραλιακής.. Έχω να πω ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ μου φαίνονται υπερβολικά κλειστόμυαλοι με την έννοια ότι δεν ξεχνάνε..

Δεν ξεχνάνε ποτέ την προδοσία του Ντούσαν αλλά ξεχνάνε το ποδόσφαιρο που έπαιζε η ομάδα εκείνα τα χρόνια και πραγματικά ήταν κάτι το μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα..

Δεν ξεχνάνε τον Ντέμη που έκλεισε για 3 χρόνια τον Φερέρ αλλά ξεχνάνε ότι ο Ντέμης σταμάτησε το ποδόσφαιρο σε μια ώριμη αλλά παραγωγική ηλικία μόνο και μόνο για να σώσει την ΑΕΚ και να την υπόβαλει στο άρθρο 44 περί πτώχευσης των Α.Ε..

Δεν ξεχνάνε ποτέ το "Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια" αλλά ξεχνάνε το ότι ο Ντέμης προσπάθησε να πάρει τις άδειες για μεγαλύτερο γήπεδο σε άλλη περιοχή..

Δεν ξεχνάνε ποτέ το ότι ο Ντέμης "έδωσε" τους ταραξίες στην αστυνομία, αλλά ξεχνάνε το ότι η ΑΕΚ έχει να τιμωρηθεί χρόνια για επεισόδια..

Δεν ξεχνάνε το ότι ο Ντέμης ποτέ δεν θέλησε να δράσει υπόγεια και να επηρεάσει καταστάσεις, αλλά ξεχνάνε την πλάκα που τους έκαναν οι Ποντίκηδες επί ENIC και Τροχανά..

Δεν ξεχνάνε το ότι ο Ντέμης άφησε Λύμπε και Δέλλα να φύγουν, αλλά ξεχνάνε ότι ήρθαν στην ομάδα φημισμένοι Ισπανοί παίχτες όπως ο Χουαφράν, Αρουαμπαρένα και ειδικά με το σφικτό budget της ΑΕΚ..

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, όποιος βάζει χρήμα, έχει επιτυχίες.. Όποιος δεν έχει, αναγκάζεται να προβεί σε αλχημείες οι οποίες άλλοτε βγαίνουν και άλλοτε όχι.. Κανείς όμως δεν μπορεί να προσάψει στον Ντέμη ότι μπήκε στην ΑΕΚ για να τη ρημάξει και να βγάλει (και άλλα) χρήματα.. Οι προθέσεις του ήταν αγαθές αν μη τι άλλο..

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #670 στις: 03/11/08, 16:00 »

Αποσυνδεδεμένος studio54

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • SeatNet
« Απάντηση #671 στις: 03/11/08, 17:17 »
Αν και οπαδός του ΠΑΟ, εν τούτοις έχω παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια της ΑΕΚ (ίσως περισσότερα και από έναν κοινό Αεκτζή ;D) στην 1 κυρίως, δηλαδή στο πέταλο του ΟΑΚΑ και στη φωλιά των original λόγω ενός διαρκείας ενός φίλου μου, το οποίο κατέληγε σε εμένα γιατί εκείνος πατούσε στο γήπεδο όσο πατάει ένας ροκάς σε club της παραλιακής.. Έχω να πω ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ μου φαίνονται υπερβολικά κλειστόμυαλοι με την έννοια ότι δεν ξεχνάνε..

Δεν ξεχνάνε ποτέ την προδοσία του Ντούσαν αλλά ξεχνάνε το ποδόσφαιρο που έπαιζε η ομάδα εκείνα τα χρόνια και πραγματικά ήταν κάτι το μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα..

Δεν ξεχνάνε τον Ντέμη που έκλεισε για 3 χρόνια τον Φερέρ αλλά ξεχνάνε ότι ο Ντέμης σταμάτησε το ποδόσφαιρο σε μια ώριμη αλλά παραγωγική ηλικία μόνο και μόνο για να σώσει την ΑΕΚ και να την υπόβαλει στο άρθρο 44 περί πτώχευσης των Α.Ε..

Δεν ξεχνάνε ποτέ το "Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια" αλλά ξεχνάνε το ότι ο Ντέμης προσπάθησε να πάρει τις άδειες για μεγαλύτερο γήπεδο σε άλλη περιοχή..

Δεν ξεχνάνε ποτέ το ότι ο Ντέμης "έδωσε" τους ταραξίες στην αστυνομία, αλλά ξεχνάνε το ότι η ΑΕΚ έχει να τιμωρηθεί χρόνια για επεισόδια..

Δεν ξεχνάνε το ότι ο Ντέμης ποτέ δεν θέλησε να δράσει υπόγεια και να επηρεάσει καταστάσεις, αλλά ξεχνάνε την πλάκα που τους έκαναν οι Ποντίκηδες επί ENIC και Τροχανά..

Δεν ξεχνάνε το ότι ο Ντέμης άφησε Λύμπε και Δέλλα να φύγουν, αλλά ξεχνάνε ότι ήρθαν στην ομάδα φημισμένοι Ισπανοί παίχτες όπως ο Χουαφράν, Αρουαμπαρένα και ειδικά με το σφικτό budget της ΑΕΚ..

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, όποιος βάζει χρήμα, έχει επιτυχίες.. Όποιος δεν έχει, αναγκάζεται να προβεί σε αλχημείες οι οποίες άλλοτε βγαίνουν και άλλοτε όχι.. Κανείς όμως δεν μπορεί να προσάψει στον Ντέμη ότι μπήκε στην ΑΕΚ για να τη ρημάξει και να βγάλει (και άλλα) χρήματα.. Οι προθέσεις του ήταν αγαθές αν μη τι άλλο..

Πές τα άνθρωπέ μου...

Αποσυνδεδεμένος Ιππέας

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...με τ'αλογάκι μου συχνά,τριγυρίζω στα βουνά..
    • Προφίλ
« Απάντηση #672 στις: 03/11/08, 18:10 »
    Δεν υπήρξα ποτέ οπαδός της ΑΕΚ, πλην όμως είναι μεγάλη ομάδα και ενδιαφέρει όλους τους υγιείς φιλάθλους. Ο Ντέμης , για άλλη μια φορά λειτούργησε παρορμητικά και  τελείως ερασιτεχνικά. Ο πρόεδρος μιας ΠΑΕ δεν θυμώνει με τους οπαδούς, δεν παραιτείται δια της ΤΙΒΙ. Συγκαλεί το ΔΣ της εταιρείας (μυστικότατα), επιλέγεται η διάδοχη κατάσταση κλπ. Τώρα έδωσε μια κλωτσιά και έχυσε το γάλα.Κρίμα,γιατί πρόσφερε πολλά και έσωσε την ΑΕΚ. Άντε και με το καλό να ξανάρθει ο Μάκης...
  ΥΓ. Μια παροιμία λέει : Ότι κάνει η γίδα στο πουρνάρι
                                 το πληρώνει στο τομάρι...      Όταν ο Ντέμης υπονόμευε τους άλλους, ήταν καλοί οι οπαδοί;     

Αποσυνδεδεμένος indie-anos laternative

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν μου έρχεται τίποτε να γράψω τώρα
    • Προφίλ
« Απάντηση #673 στις: 04/11/08, 13:31 »
Δεν είμαι αεκτζής αλλά πολλοί φίλοι μου είναι και πάντα είχα μεγάλη συμπάθεια στην ΑΕΚ.

Ο Macmisias σίγουρα γνωρίζει πολύ καλύτερα από μένα τις λεπτομέρειες τις εποχής Ντέμη και δεν μπορώ παρά να μην συμφωνήσω με την ανάλυση που έκανε. Θέλω μόνο να υπενθυμίσω κάτι που ίσως να κάνει και τη διαφορά (πέρα από παράγκες και λοιπά "στέγαστρα") ανάμεσα στην ΑΕΚ και τους ΟΣΦΠ και ΠΑΟ. Το budget!

Οι άλλοι δύο έχουν τη δυνατότητα να δαπανούν κάθε χρόνο δεκάδες (κυριολεκτικά) εκατομμύρια και να φέρνουν όλων των λογιών τα παλτά στις ομάδες τους. Με τον ένα ή άλλο τρόπο όμως καλύπτουν τα κενά. Η ΑΕΚ δεν έχει τη δυνατότητα να το κάνει αυτό. Παίζει με πολύ λιγότερα χρήματα. Οι άστοχες επιλογές των άλλων δύο σε παίχτες δεν φαίνονται πάντα. Στην ΑΕΚ χάσκουν σαν μαύρες τρύπες αλλά δεν μπορεί να τις καλύψει.

Δείτε λίγο πόσα εκατομμύρια κάθονται στον πάγκο του Ολυμπιακού και του ΠΑΟ. Άλλη μια ομάδα έφτιαχνε η ΑΕΚ με αυτά τα λεφτά...
Don’t sell the dreams you should be keeping pure and simple every time.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #674 στις: 04/11/08, 14:17 »
Το budget είναι σίγουρα ένας καταλυτικός παράγοντας στο ότι η ΑΕΚ δεν πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια. Όμως ακόμα και έτσι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τουλάχιστον 3 πρωταθλήματα τα τελευταία 7 χρόνια αν είχαμε γήπεδο. Αναφέρομαι στη πρώτη χρονιά του Σάντος με την ισοβαθμία με τον ΟΣΦΠ (2002 αν θυμάμαι καλά) , στο 2005 με την εντός έδρας ήττα από τον Ιωνικό και φυσικά  στη περσινή χρονιά που ακόμα και έτσι,  βαθμολογικά βρεθήκαμε στο +1 (υπόθεση Βάλνερ). Αν η ΑΕΚ είχε το γήπεδό της δεν θα χανόντουσαν βαθμοί που της στέρησαν στο νήμα τον τίτλο. Μεγάλο λάθος του Νικολαίδη  η εμμονή του  να έχει η ΑΕΚ γήπεδο 50 και 60.000 θεατών, τη στιγμή που θα μπορούσε να έχει στη Φιλαδέλφεια γήπεδο 30.000 θέσεων. Τέτοιο γήπεδο είναι και το Καραισκάκη και κακά τα ψέμματα, ο ΟΣΦΠ έχει πιο πολύ κόσμο, τι να πούνε και αυτοί δηλαδή. Η ΑΕΚ ιστορικά ελάχιστες φορές είχε οικονομική παντοδυναμία (μόνο στη περίοδο Μπάρλου 76-79 μιας και ακόμα και στην εποχή Μελισσανίδη-Καρρά, τα θηρία ήταν ο Βαρδινογιάννης και ο πρωτοεμφανιζόμενος Κόκκαλης τότε), αλλά παίζοντας καλή μπάλλα, έχοντας ψυχή και καλή διοίκηση πήρε αυτά τα 11 πρωταθλήματα, τα οποία τώρα πια αναπολούν οι φίλοι της με νοσταλγία...