Αποστολέας Θέμα: ΑΕΚ  (Αναγνώστηκε 343790 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Joevaicci

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα πάντα Riff...
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΚ
« Απάντηση #450 στις: 13/11/07, 21:26 »
Θα πρέπει να φέρετε πίσω τον Κωστένογλου ;D
''My advice to aspiring guitarists? -Always wear sunblock and use a condom!'' - Steve Vai

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #451 στις: 13/11/07, 21:29 »
Και τον Μανωλά στόπερ με Ιντζόγλου στα χαφ...
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #452 στις: 14/11/07, 18:30 »
Ναι...και τον κασαπη αριστερο μπακ- χαφ....τον κωστή εξτρεμ και τον ντεμη να παιζει λίγο πιο προωθημένος απο τον μπατίστα...ρε αντε να σοβαρευτούμε λίγο...πρωταθλημα δεν παιρνουμε φέτος.....θα παμε και στο καραισκάκη....ο ολυμπιακος έχει ταχύτατη επιθεση.....ο δελλας η ο ζεράλντο θα μαρκαρει? επαρχια και μλκς.....αν δεν παρεις τουλαχιστον ένα εκτος εδρας ντέρμπυ απο τους αλλους δυο διεκδικητες....δεν πας πουθενα....αλλα τόσο τρόμπας είναι ο φερέρ....δεν τον θυμάμαι να παει σε ντέρμπι και να το δηλωνει ξεκάθαρα..."παμε να τους πατήσουμε κάτω.." πάντα ζητάει απλα ενα καλο αποτελεσμα....ε το χεις χασει το ματς απο τα αποδυτήρια ρε μεγάλε......την τύχη μου την πλανεύτρα....τεσπα...μην τα θυμηθω και συγχιστώ πάλι..

Αποσυνδεδεμένος Aλχημιστής

• Θαμώνας
  • Μια μερα ολα αυτα θα μοιαζουν με χρωματιστες ευχες
    • Προφίλ
    • το myspace μας....
« Απάντηση #453 στις: 14/11/07, 20:20 »
Υπαρχει ανθρωπος που να θεωρει πλεον οτι ο Σεζαρ μπορει να δωσει τιποτα στην Αεκ?Ουτε πασα στα 2 μετρα δεν δινει..Ολο μπερδευεται με τον εαυτο του κ χανει την μπαλα..
Κ συ που καποτε να κοιμηθεις φοβοσουνα...
Τωρα φοβασαι να ξυπνησεις...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #454 στις: 16/11/07, 11:17 »
Εγώ. Ο καλός Σέζαρ εννοείτε . Είναι όμως και τι ομάδα θέλεις. Εγώ την ομάδα τη θέλω γρήγορη και επιθετική. Οπότε  τα άκρα με Σέζαρ , Μανού μου κάνουν .Παιδιά δεν το παίζω ειδήμων ,αλλά προτιμώ σαν θεατής , να βλέπω ένα 4-2 , παρά ένα 1-0 .

• Θαμώνας
    • Προφίλ
    • το myspace μας....
« Απάντηση #455 στις: 16/11/07, 12:24 »
Για τον Σεζαρ εμαθα οτι το καλοκαιρι που ζητουσε ανανεωση του ειπαν παιξε μπαλα κ θα στο ανανεωσουμε.Πλεον τα προγνωστικα ειναι εναντιον του καθως ουτε παιζει ακομα καλα και οι κακες γλωσσες λενε οτι και στις προπονησεις ειναι αδιαφορος.Απο οτι φαινεται σε εναν μηνα ισως κουνησει μαντηλι για αλλες πολιτειες..

Αποσυνδεδεμένος parlats

• Μουσικοπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν Μασάω τίποτα εκτός από φαγητό!!!
    • Προφίλ
    • Myspace
« Απάντηση #456 στις: 16/11/07, 13:05 »
Η Αεκ αν εξαιρέσεις τον Ράμος, το Μαντούκα ίσως και 1-2 άλλους παίκτες, είναι μια σχετικά αργή ομάδα.
Δέλλας, Ζήκος, Αρουαμπαρένα, Ασκαράτε, κλπ είναι καλοί παίκτες μεν αργοί δε.
Αυτό λοιπόν προσδίδει ένα μειονέκτημα στην Αεκ ως ομάδα που θα υποφέρει όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω αν έχει απέναντί της γρήγορους επιθετικούς όπως ΠΑΟ και ΟΣΦΠ.

Οσο για το Σέζαρ, πιστεύω ότι είναι καλός παίκτης αλλά υπερβολικά αγχώδης και στα μεγάλα ματς προσπαθεί να αποδείξει ότι αξίζει να παίζει στην Αεκ με αποτέλεσμα το άγχος του να μη του επιτρέπει να αποδώσει όπως ενδεχομένως θα μπορούσε.
Πάντως πιστεύω ότι είναι μέτριος προς καλός παίκτης παρά παικταράς που λένε πολλοί Αεκτζήδες.

Επίσης όσο για καλύτερη 11άδα, αυτό παιδιά είναι καθαρά πλασματικό και είναι χαμένος κόπος να προσπαθούμε να την σκεφτούμε.
Για κάθε αγώνα μπορεί η 11άδα να είναι διαφορετική αναλόγως της άλλης ομάδας κλπ.
Είναι μάταιο να προσπαθείτε να σκεφτείτε μια 11άδα όπου να είναι Η καλύτερη.
Πιστεύετε ότι μια 11άδα με Ροναλντίνιο, Κακά, Μέσι, Νέστα, Ανρί κλπ θα κέρδιζε πάντα? Δε νομίζω.

Τέλος για το ντέρμπι, ο ΠΑΟ έπαιξε καλύτερα (μάλλον πιο ψυχωμένα θα έλεγα), οπότε η νίκη ήταν δίκαιη.
Η ΑΕΚ ήταν πολύ χαλαρή και δεν κατάφερε να αντιδράσει καλά στο 1ο γκολ γι'αυτό δέκτηκε και το 2ο.
Ο ΠΑΟ φέτος βλέπω ότι έχει μπει με άλλο αέρα στο πρωταθλημα, παίζει με πολύ πάθος, έχει καλούς παίκτες και έναν προπονητή που προφανώς μέχρι στιγμής κάνει καλή δουλειά και του βγαίνει και στους αγώνες.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #457 στις: 03/12/07, 22:25 »
Διπλό στο Χαριλάου οε οε  ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος MakisSRV

• Παλιός
  • Thor the mighty...Other bands play MANOWAR kill
    • Προφίλ
« Απάντηση #458 στις: 12/12/07, 01:40 »
Φύγαμε για το διπλό στο Καραισκάκη...
Ηλεκτρικής κιθάρας μαθήματα παραδίδονται. Ανάλυση Rock/Blues/Metal/Funky τεχνοτροπίας, σύμφωνα με σύγχρονες τεχνικές.Ear training,soloing,αυτοσχεδιασμός.Εκμάθηση θεωρίας.Περιοχές:Aιγάλεω,Νίκαια,Κορυδαλλός,Περιστέρι,Χαιδάρι.

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #459 στις: 12/12/07, 15:24 »
ΜΟΡΕΤΟ , ΑΛΒΕΣ ,ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ ,ΑΣΚΑΡΑΤΕ . Όσο για το μαρκάρισμα , αν είναι σαν τη Κυριακή κλάφτα.

Συνεχίζεις να έχεις την ίδια αποψη....? ο moretto βρήκε τον εαυτό του....και δεν προκειται να του πάρει κανεις την θέση του βασικού πλέον...απο την μια χαίρομαι...γιατι ήταν πολύ παρεξηγημένο το παλικάρι...απο την άλλη λυπάμαι γιατι γούσταρα και τον μάχο αρκετά....βεβαια αυτο ειναι καλο για την ομαδα...να εχει δυο τερματοφύλακες που μπορούν να βαστίξουν την ομάδα......

την κυριακή.....μαλλον κλαρίνο βλέπω να κάνουμε......αλλα....τεσπα.....θα δούμε....

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #460 στις: 12/12/07, 16:51 »
ΜΟΡΕΤΟ , ΑΛΒΕΣ ,ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ ,ΑΣΚΑΡΑΤΕ . Όσο για το μαρκάρισμα , αν είναι σαν τη Κυριακή κλάφτα.

Συνεχίζεις να έχεις την ίδια αποψη....? ο moretto βρήκε τον εαυτό του....και δεν προκειται να του πάρει κανεις την θέση του βασικού πλέον...απο την μια χαίρομαι...γιατι ήταν πολύ παρεξηγημένο το παλικάρι...απο την άλλη λυπάμαι γιατι γούσταρα και τον μάχο αρκετά....βεβαια αυτο ειναι καλο για την ομαδα...να εχει δυο τερματοφύλακες που μπορούν να βαστίξουν την ομάδα......

την κυριακή.....μαλλον κλαρίνο βλέπω να κάνουμε......αλλα....τεσπα.....θα δούμε....
Ήμαρτον έσφαλλα δέσποτα! Πάντως εντάξει ακόμα δεν αισθάνομαι και super ασφαλής με τον Μορέτο ,αλλά εντάξει του αξίζουν κάποιες ευκαιρίες . :-[

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #461 στις: 12/12/07, 17:11 »
λοιπον...κοιτα.....απο την στιγμή που η κληρωτίδα εβγαλε σεβιλλη.....ειχα συμβιβαστει με αυτα...περι 3, 4,5 γκολ.....εγώ ήμουν αυτος αμα ψάξεις στην πισω σελιδα που πραγματικα εκραξα τους παιχτες.....και ακομα πιστευω ότι μερικοι (βλ. σέζαρ, παππας, ζηκος, μορεττο κτλ κτλ..) ειναι ανημποροι να βοηθήσουν....απλα χαιρομαι οταν βλέπω ακομα και παοκτσήδες (εδώ που ειμαι..) να λένε ότι η αεκ έστω του πρώτου 25λεπτου αξιζε πολύ...

Ώπα σε τσίμπησα μεγάλε και μ'έβαλες να κάνω και μετάνοιες.... ;D ;D ;D Εντάξει πλάκα κάνω.Στην αρχή έδειχνε μέγας τροχονόμος , αλλά τώρα πάει καλύτερα...Για τον Παππά ισχύει η άποψή σου;Κι αυτός έχει αρχίσει και λύνεται...

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #462 στις: 13/12/07, 18:51 »
Με επιασες... ;D ;D ;D Ναι όντως στην αρχή ημουν κι εγω καπως επιφυλαχτικος....πάντως τώρα πιστευω ότι δεν προκειται να χάσει την θεση του βασικού ο moretto....ο παππάς....χμμμμμμμ.....δεν ξερω ρε συ.....ίσως πρεπει να πάρει κανα παιχνίδι πάνω του....εκανε ενα καλο παιχνίδι με τον όφη....τώρα...ανεξαρτήτως της γκολάρας που πεταξε στην ελφσμποργκ...δεν ειχε παιξει και τπτ παραπανω...με την φιορεντινα φάνηκε λίγο ορεξάτος....αλλα πρέπει να παιξει κι αλλο...δεν μπορω να τον κρινω έτσι....

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #463 στις: 16/12/07, 01:51 »
τελευταιες μου ευχές για ντερμι...να πάνε ολα καλά.....να καμαρώνουμε.....μετα τις τρέχουσες εξελίξεις με την ήττα των άμπαλων....και χ να φέρουμε θα ειμαι απολυτα ικανοποιημένος....αλλα τουλαχιστον χ.....η ομαδα παρολα αυτα πρέπει να μπει για να καθαρίσει απο νωρις το παιχνιδι....αυτα....

ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΕΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΟΥ ΓΡΑΦΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #464 στις: 16/12/07, 18:44 »
ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ άντε και σε δύο ωρίτσες νικητές!!!

Αποσυνδεδεμένος LuNaFrEaK

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Spiral Out...
    • Προφίλ
« Απάντηση #465 στις: 16/12/07, 21:21 »
ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ άντε και σε δύο ωρίτσες νικητές!!!

Κριμα που δν το ειχα δει αυτο πριν τον αγωνα να γελασω λιγακι ;D ;DΑχ...Ωρες ωρες αληθεια σας λυπαμαι..ιδεα..χαχαχαχα ;D ;D
We were all born screaming....

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #466 στις: 16/12/07, 21:33 »
Θα σε βρώ και αλλού σήμερα; ;D Λοιπόν δες το ΟΣΦΠ-ΑΕΚ ....

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #467 στις: 16/12/07, 23:11 »
http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=857833&lngDtrID=1101

Λυπαμαι για την ποιοτητα ορισμενων παικτων, οσον αφορα την ικανοτητα τους να "μεταφερουν" το βαρος ενος παιχνιδιου στις πλατες των διαιτητων ( αυτο αφορα και παικτες του Ολυμπιακου, καθως και παραγοντες του ).
Συγχαρητηρια στον Δελλα που ξερει να μιλαει σαν ανθρωπος και αθλητης παν'απ'ολα!
Αν και βλεπω, πως με οποιο προπονητη κατσεις...τα ιδια πραγματα θα λες:

http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=857835&lngDtrID=246

Τελικα ειμαστε κακη παρεα..οποιος προπονητης ερχεται, μαθαινει να μιλαει και για τη διαιτηση οποτε χανει :D
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #468 στις: 17/12/07, 01:20 »
Είναι να απορείς πως γίνεται "να χάνεις δίκαια", έχοντας απέναντί σου έναν "χεσμένο διαιτητή". Η ήττα καμιά φορά θολώνει την κρίση. Σε καμία περίπτωση δεν διαμορφώθηκε αποτέλεσμα ελέω διαιτησίας, ούτε μπορεί να υποστηρίξει κανείς πως έγιναν τίποτα εξόφθαλμες παραλείψεις και σπρώξιμο. Ένα παιχνίδι ήταν που κρίθηκε σε ένα γκολ και θα μπορούσε το αποτέλεσμα να ήταν και ανάποδο. Big deal!

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #469 στις: 17/12/07, 07:36 »
Εδω που τα λεμε παιδες, ουκ ολιγες φορες εχει ευνοησει τον Ολυμπιακο (και το ΠΑΟ και την ΑΕΚ γενικα τις μεγαλες ομαδες) η διαιτησια. Οποτε αυτο το πραγμα καποια στιγμη πρεπει να σταματησει, αν θελουμε να ειμαστε ακριβοδικαιοι.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #470 στις: 17/12/07, 09:17 »
Γενικη δηλωση αυτη που με βρισκει συμφωνο, ομως οχι για το χθεσινο αγωνα. Θα επρεπε καποια στιγμη να μαθουν παικτες, προπονητες και παραγοντες πως το ποδοσφαιρο ειναι μια μπαλα που γυριζει.

Και εαν ημουν ΑΕΚτζης, θα θυμωνα με τον τροπο που ο Φερερ αντιμετωπιζει τις ηττες.
"Επρεπε να ειχαμε ισοπαλια"
"Πρεπει να μοιραστουμε τους βαθμους"
κλπ..

Συγνωμη, αλλα εαν θεωρει πως οι φιλαθλοι της ΑΕΚ τρωνε κουτοχορτο, καλως..Αλλα σαν τριτος παρατηρητης, βλεπω πως ο Φερερ αποτελει μια μεση λυση προπονητη και η ομαδα βρισκεται σε μια φαση "κουρασης" για ανεξηγητο λογο...
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

• Θαμώνας
    • Προφίλ
    • το myspace μας....
« Απάντηση #471 στις: 17/12/07, 11:23 »
O Φερρερ πιστευω πως ειναι απο τους καλυτερους προπονητες που εχουν κατσει στον παγκο της Αεκ,πρωτα απο ολα γιατι δουλευει πολυ στις προπονησεις και εχει βελτιωσει απιστευτα νεους παικτες.Οσον αφορα τις δηλωσεις του με αλλες συμφωνω με αλλες οχι,αλλα δεν νομιζω πως επηρρεαζουν την αποδοση της ομαδας στους αγωνες οποτε δεν το βρισκω κακο να ειναι στο τιμονι της Αεκ.Εξαλλου ηταν προπονητης σε ολοκληρη Μπαρτσελονα.Και δηλωσεις για διαιτησια μετα απο ηττες ολοι εκαναν και θα κανουν για οσο υπαρχει ποδοσφαιρο..

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Όλα είναι στο μυαλό,πόνος και γιατρειά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #472 στις: 17/12/07, 22:38 »
Aυτή την εμμονή των οπαδών του ολυμπιακού να μειώνουν τις άλλες ομάδες δεν την καταλαβαίνω...
Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό οπότε όποιος έχει διάθεση για γελάκια ας κάνει λίγο υπομονή...
Το αποτέλεσμα έτσι όπως πήγε το παιχνίδι θα μπορούσε να ναι και ισοπαλία ή και διπλό,έγινε ένα λάθος στην άμυνα και χάσαμε.Πάμε παρακάτω.
Η διαιτησία ήταν σχετικά νορμάλ αν και δεν κατάλαβα πως γίνεται το φράγμα του Πάντου να είναι σκέτο φάουλ και το φράγμα παίκτη της ΑΕΚ να ναι κίτρινη...
Επίσης ο Λεμονής ας ξεκαβαλήσει κάποια στιγμή το καλαμάκι που έχει ανέβει γιατί δηλώσεις του στυλ "μόνο ο Ολυμπιακός έπαιζε για τη νίκη" αν μη τι άλλο δεν τον τιμούν...
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

Αποσυνδεδεμένος LuNaFrEaK

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Spiral Out...
    • Προφίλ
« Απάντηση #473 στις: 18/12/07, 19:02 »
Παλι γκρινιαζετε για τη διαιτησια?Βγαινει ο λουζερ ο Ζηκος κ λεει μια ηλιθιοτητα κ την υιοθετειτε κιολας?Αδικια τεραστια ρε γμτ μια κιτρινη καρτα...Για να μην αναφερω τον Παππα που καθε σχεδον μαρκαρισμα του ηταν για καρτα..Αλλα βεβαια..Συνηθεια η γκρινια κ οι δικαιολογιες για τους δευτεροτριτους ::) ;D

Btw FSL θες να σου πω την παροιμια αναφερομενος στην ΑΕΚ?Που το πρωταθλημα ειναι δικο της φετος κ δν το χανει με τπτ κ παμε για το διπλο στο καραισκακη κ μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα....Απλα δειτε ποιος παιζει μπαλα φετος κ τι μεταγραφες ετοιμαζει ;) Μακαρι να γινουν κιολας δλδ να γουσταρουμε..Αυτα..Φαγωθειτε με τα ρουχα σας..Εγω ειμαι ξανα στο κρυο κ την παρασκευη στην ελβετια ;)σι γιου
« Τελευταία τροποποίηση: 18/12/07, 19:08 από LuNaFrEaK »
We were all born screaming....

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Take me down, I'm coming home, arena of pleasures
    • Προφίλ
« Απάντηση #474 στις: 18/12/07, 19:37 »
.Εγω ειμαι ξανα στο κρυο κ την παρασκευη στην ελβετια ;)σι γιου

Νταξει κανε και λιγο κρατει...
Μια φορα στη δεκαετια πας Ελβετια,καθε χρονο πας στο καμπινε του Ρεντη...μη μας το πετας λες και ανακαλυψες την Αμερικη...

Eκτος βεβαια αν το εννοεις κυριολεκτικα οποτε σου ευχομαι καλο ταξιδι...
« Τελευταία τροποποίηση: 18/12/07, 19:42 από blackie »