@IxNiLaTiS
Ναι, φίλε μου, έτσι το 'χουμε βρει τώρα: ο κάθε ανωμαλάρας κι ο κάθε ψυχρός φονιάς, μετά πάει στα δικαστήρια και ισχυρίζεται ψυχοπάθεια:
"δε φταίω εγώ, φταίει η αδερφή μου που μου έτρωγε το κουλούρι κι ο πατέρας μου, που δε μου 'παιρνε καραμέλες".
Τρίχες.
Το νομικό μας σύστημα είναι φτιαγμένο έτσι, που ο κάθε παλιάνθρωπος μπορεί να βρίσκει μια τρύπα για να ξεφεύγει, ή να πέφτει στα μαλακά.
Το ξέρεις το ανέκδοτο με τον Λυκ****ο (δε γράφω όλο το όνομα για ευνόητους λόγους);
Λοιπόν, κάποιος πήγε στον Λυκ*****ο και του λέει:
"Αλέκο, help! Η γυναίκα μου μ' έχει παλαβώσει, θέλω διαζύγιο!"
"Δεν αναλαμβάνω διαζύγια", του λέει ο άλλος "να σε στείλω σ' έναν φίλο μου;"
"Εγώ εσένα θέλω, ρε Αλέκο", του λέει ο άλλος "θα σου δώσω όσα θές".
"Τσου!"
"Σε παρακαλώ, ρε σύ. Θα σου δώσω 10.000 ευρώ"
"Τσου!"
"Είκοσι"
"Είπαμε, τσου"
"Τριάντα"
"Οχιιιιιιι, είπαμε"
"Πενήντα!'
"Ε;"
"Πενήντα, Αλέκο, μετρητά!"
"Κοίτα, φίλε μου, με πενήντα χιλιάδες ευρώ, δεν μπορώ, δυστυχώς, να σου βγάλω διαζύγιο"
"Και τι μπορείς, ρε Αλέκο;"
"Σκότωσέ τη ρε, τη που**να, να σε αθωώσω!!!"
Έτσι δουλεύει φίλε το σύστημα.
Δεν κυβερνούν οι Νόμοι, αλλά άνθρωποι ανήθικοι, που ψηφίζουν νόμους κατά το συμφέρον τους κι άλλοι που τους χρησιμοποιούν αναλόγως.
Οπότε, προκειμένου το κάθε κάθαρμα (και μιλώ για πολύ συγκεκριμένες κατηγορίες εγκλημάτων, όπως, ας πούμε, βιαστές και απαγωγείς ανηλίκων, κατά συρροή δολοφόνους, πληρωμένους φονιάδες κλπ) να χρησιμοποιεί τις νομικές "τρύπες", να τη βγάζει στα μαλακά, ή σε 15-16 χρονάκια να είναι έξω, καλύτερα, για μένα, να τον θανατώνουν και να ξεβρωμίζει ο τόπος από δαύτους οριστικά.