για delay digidelay απο digitech φοβερο και εχει οτι θες (απο thomann 77ευρω) και εχει και delay μεχρι 7 sec οχι σαν το boss dd3 που χει μεχρι 800ms νομιζω...αμα θες καλο delay το καινουριο που βγαλε η tc electronic σκοτωνει αλλα κανει και 500 ευρω...
της ibanez analog delay ειναι φοβερο αλλα κανει μονο για tap καθως ειναι μεχρι 300ms νομιζω και με tweak παει στα 500,,,κανει και 200 ευρω...παρε το digidelay και θα με θυμηθεις και εγω θελω να το παρω...
τα ehx ειναι καλα αλλα τεραστια...αμα παρεις 3-4 θες αεροπλανοφορο να τα κουβαλας...
και ναι θα προτεινω και tech21

παρε το gt2 για distortion...αν εχεις φραγκα τσιμπα το psa (παντως μετα παο ψαξιμο κατεληξα gt2=psa και μου το παν και αλλοι αυτο απλα το psa το παιρνεις για την ευελιξια του ειναι σαν να εχεις πχ 100 gt2 ...εγω παντως τελικα κρατησα το gt2 Μου και εχω και το eq μου και βγαζω οτι ηχο θελω...
Και προτεινω και μερικα αλλα...
τρεμολο danelectro tuna melt φοβερο και εχει 30 ευρω...
φλανγκερ ibanez fl-9 (~150 ευρω) η boss bf3 (το fl-9 το χω εγω και ειναι καλο για τα λεφτα του και αναλογικο...καποτε θα παρω ενα αλλο ομως επειδη μαρεσει πολυ το flanger αλλα αυτο κανει 400ευρω...δεν θυμαμαι ονομα εφαγα κολημα...
chorus digitech multichorus,voodoo labs analog chorus,tc scf,............
phase mxr phase 90 η 100