Αποστολέας Θέμα: Φωτογραφιες κιθαρων!!  (Αναγνώστηκε 1282945 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Jizzzm

• Θαμώνας
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Φωτογραφιες κιθαρων!!
« Απάντηση #1225 στις: 12/03/08, 21:47 »
μου ακούγεται λίγο χαζό ολο αυτό με το logo... ::)  :-\

Αποσυνδεδεμένος Spyros Delta

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • SpyrosDeltaVideos
« Απάντηση #1226 στις: 13/03/08, 02:38 »
OK παιδια, ολα καλα.  8)
Ειπαμε τις αποψεις μας περι μαρκας κλπ ας αφησουμε χωρο τωρα για καμια φωτο, με ή χωρις μαρκα  ;D

ΥΓ αυτο το τριπακι με τις μαρκες το εχω απο παλια, οταν καποιος γνωστος πηγε και πηρε ενα ενισχυτη (νομιζε) σαν τον δικο μου που δεν ειχε καμια σχεαη φυσικα γιατι ο δικος μου εκτος οτι ηταν οριτζιναλ παλιος (point to point εποχη) ειχε πεσει και εδω χοντρο "χερι" απο μαστορι καλο και "κλωτσαγε" γερα.
Οταν τον παρελαβε (τον reissue, που εκανε και τη βλακεια να τον αγορασει χωρις να τον ακουσει, ηταν λιγο ασχετος-αρχαριος, πες το οπως θες) και δεν ηταν αυτο που νομιζε ηρθε και μου φορτωθηκε γιατι δεν παιζει ιδια? πως να τον κανει να παιζει ιδια? κλπ
Μετα απο καιρο πηγε ενας μαθητης μου και εκανε παραγγελεια τη "μπλε" κιθαρα που εχω στη φωτο (η οποια ειναι μοντελο που εχει σταματησει να κυκλοφορει απο το 1991 και εχει καποια specifications που δεν φτιαχνονται ή δεν υπαρχουν πια, οπως :
wide thin μπρατσο,
reverse tremolo  (σκαμενο δλδ πισω),
εμφανισιακα παρομοιο αλλα ανωτερης ποιοτητας και λειτουργικοτητας bridge απο το σημερινο (σταματησε να το προμηθευεται απο τον τοτε κατασκευαστη και φτιαχνει δικα της),
shaller lock κλειδια (το ιδιο, φτιαχνει δικα της),
brazilian rosewood, (που επειδη απαγορευτηκε η κοπη ξυλειας απο τον Αμαζωνιο και τελειωνει και το στοκ τους, βαζουν σε πολυ ακριβα μοντελα μονο)
μαονι ονδουρας χωρις ομως maple top.
Ηξερε τουλαχιστον τι μανητες εβαζα και τι μοντιφες εκανα στα ηλεκτρικα με αντικατασταση του rotary-αποτυχια  pick-up selector με ενα τριθεσιο και push pull tone για να σπλιταρω σε μονους κλπ.
Τα εκανε παραγγελεια λοιπον (οταν πηγε αμερικη) ο ιδιος και του το 'φτιαξανε" ιδιο και καλα το οργανο, Με απλο ομως rosewood, δεν ειχε bridge ιδιο, το wide thin μπρατσο δεν ηταν και τοσο wide, και (εδω δεν το πιστευα οταν το ακουσα) λαθος συνδεσμολογια στα ηλεκτρικα με αποτελεσμα να μη παιζει ο bridge μαγνητης!!!. (καλα αυτο ηταν λαθος που διορθωθηκε, αλλα τα αλλα?)
Να μη πω για αλλα οργανα που ειναι σε "χειροτερη θεση" απο αποψη "πειραγματος".
Εγινε ενα συνολο συνειρμων στο μυαλο μου, ημουν και σε ενα χωρο τοτε που με ακουγε πολυς κοσμος και ερχονταν διαφοροι μετα και με ρωταγαν διαφορα, πηγα και μια μερα να αγορασω μια midi πεταλιερα που ηθελα και δεν μου εκανε ο "γνωστος" μου εμπορος, δραχμη (ειχαμε ακομα τοτε) εκπτωση και απο εκει και μετα την ειδα λοιπον αναποδα με τις μαρκες πανω στα οργανα μου.
Ελπιζω τωρα να εγινα κατανοητος και να ανεχτητε την παραξενια μου.
Φιλικα Σπυρος.

Αποσυνδεδεμένος Σκίρων

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ... γιος της φωτιας της βροχης και της σταχτης
    • Προφίλ
« Απάντηση #1227 στις: 13/03/08, 13:28 »
Αλλωστε γιατι να τους κανω τσαμπα διαφημηση  ;)
(αστο ειναι μεγαλο θεμα για κουβεντα αυτο) ;D

Αυτο οντως ειναι μεγαλο θεμα, αλλα αποτελει και για μενα ενα μεγαλο γιατι... Εμ πληρωνονουμε εμ τους διαφημιζουμε...
Αλλα αφου ουτος η αλλος δεν θελεις να φαινετε η καταστευαστρια γιατι δεν κανεις κατι πιο μονιμο; (βαψε το headstock, η βαλε ενα αυτοκολιτο που να σου αρεσει κλπ)

Δηλαδη αν παρετε BMW π.χ., και αλλαξετε εξατμιση και ελαστικα, θα βαλετε ταινια στο σηματακι της BMW για να μην της κανετε διαφημιση?  ;D
απαγορευεται ... γιαυτο δε το το κανουμε ...
ασε που δεν υπαρχει συγκριση αυτοκινητου κιθαρας

Αποσυνδεδεμένος GreekDudeCovers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • GreekDudeCovers on YouTube
« Απάντηση #1228 στις: 13/03/08, 17:20 »

απαγορευεται ... γιαυτο δε το το κανουμε ...
ασε που δεν υπαρχει συγκριση αυτοκινητου κιθαρας
[/quote]

Γιατί απαγορεύεται?  ???

Αποσυνδεδεμένος Σκίρων

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1229 στις: 13/03/08, 19:25 »
παραποιηση μαρκας οχηματος με σκοπο τη παρπλανηση προς αποφυγη συλληψης ..... ;D

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #1230 στις: 13/03/08, 19:53 »
παραποιηση μαρκας οχηματος με σκοπο τη παρπλανηση προς αποφυγη συλληψης ..... ;D
Σωστό, αλλά αν έρθουν κλεφτρόνια και σου βγάλουν με κατσαβίδι τα σήματα, είσαι υποχρεωμένος να τα ξαναβάλεις; Άλλωστε από το "σουλούπι" του αυτοκινήτου μπορείς να καταλάβεις αν ένα όχημα είναι BMW ή Opel.. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται το σηματάκι για να το αναγνωρίσουν οι αστυνομικοί..

Αποσυνδεδεμένος Jezus

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Got G.A.S. ???
    • Προφίλ
    • www.High-Gain.com
« Απάντηση #1231 στις: 13/03/08, 20:05 »
Σωστό, αλλά αν έρθουν κλεφτρόνια και σου βγάλουν με κατσαβίδι τα σήματα, είσαι υποχρεωμένος να τα ξαναβάλεις; Άλλωστε από το "σουλούπι" του αυτοκινήτου μπορείς να καταλάβεις αν ένα όχημα είναι BMW ή Opel.. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται το σηματάκι για να το αναγνωρίσουν οι αστυνομικοί..

Μην το λες! Συζητηση σε τηλεοπτικη εκπομπη μεταξυ γυναικων (δεν ειμαι ρατσιστης, απλα σε μεγαλο ποσοστο δεν αναγνωριζουν σχημα αυτοκιμητου απο οσο εχω δει εμπειρικα)
-Σημερα πηρα καινουριο αυτοκινητο!
-Αληθεια?! ΤΙ ΧΡΩΜΑ!!!???  ;D

Ενταξει, να βαλουμε και καμια φοτο τωρα

Αυτη ειναι μια lapsteel φθηνιαρικη που ειχα παρει απο Τομαν πριν κατι μηνες. Πολυ φθηνη, και αν δεν υπολογισει κανεις την ευσταθια κουρδισματος και τον θορυβο του μονου, μπορει να κανει θαυματα σε εναν καταλληλο ενισχυτη!  :D
Μολις την πηρα την βαλαμε σε ενα POD2 ενος φιλου και απογοητευτηκα, μου ηρθε να την σπασω, αλλα μετα την εβαλα στον Stinger και επαθα πλακα  :D
Εχω παρει και ενα Lapdawg και εχει γελιο η φαση  :)
Got G.A.S. ?
http://old.high-gain.com/myequip.htm

My equipment

http://myspace.com/cerberarec

Join me on Myspace

Αποσυνδεδεμένος jimmy 1916

• Παλιός
    • Προφίλ
    • spicy rice
« Απάντηση #1232 στις: 13/03/08, 20:14 »
Το κολπο με το σκυλακι που καλυπτει την μαρκα δεν το καταλαβαινω  ???

Να σου το εξηγησω τοτε.
Οι κιθαρες δεν ειναι αυτο που γραφουν (εχει πεσει "χερι") γι'αυτο και αποφευγω να φαινεται η μαρκα.
Φυσικα εδω στο φορουμ ειναι λιγο ακατανοητο γιατι δεν το ακους το οργανο για να καταλαβεις τις διαφορες με ενα "εργοστασιακο", αλλα στο λαιβ "αλλο βλεπεις και αλλο ακους" και καποιος μπορει να παρασυρθει.
Στο λαιβ δεν βαζω φυσικα σκυλακια (η σκυλιτσα μου οτον ηταν κουταβι 1 μηνος ειναι) αλλα καμια ταινια κλπ.
Αλλωστε γιατι να τους κανω τσαμπα διαφημηση  ;)
(αστο ειναι μεγαλο θεμα για κουβεντα αυτο) ;D

Συγγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω σε ποιους δε θες να κάνεις τσαμπα διαφήμηση, στη fender? Εδώ κιθαρίστες που πουλανε εκατομμυρια και εχουν και sign. models παιζουν δημοσια και με αλλες εταιριες.... Απο τη στιγμη που έδωσες τα χρήματα και αγόρασες τις κιθάρες τέλος. Εκτός κ αν μιλάς για τους έλληνες εμπόρους-κλέφτες ειδών μουσικής αλλά κ αυτους τους ανέλαβε έμμεσα ο τομαν κ τα αλλα διαδικτυακά μαγαζιά. Ταπεινή μου άποψη είναι να μην παίρνουμε τους εαυτους μας τοσο στα σοβαρα. Μη με παρεξηγείς, είδα κ τη σελίδα σου κ είσαι καλός μουσικός και ψημένος στην ελληνική δισκογραφία, να κάθεσαι να κρύβεις τα λογοτυπα στις φωτογραφίες το θεωρώ υπερβολή.

Κάπου (ίσως κι σ αυτό το φορουμ) είδα μια φωτογραφία με εναν τυπά που έπαιζε με μια ρεπλικα ES (νομίζω, δε θυμαμαι καλα) κ είχε κολλήσει ενα τεράστιο ασπρο χαρτι στο headstock που έγραφε με το χέρι "GIBSON"! Θεός το παλικάρι... That's the spirit!

Νομίζω όλοι απλά την πλάκα μας κάνουμε :)

Αποσυνδεδεμένος Σκίρων

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1233 στις: 15/03/08, 17:19 »
Ενταξει, να βαλουμε και καμια φοτο τωρα

Αυτη ειναι μια lapsteel φθηνιαρικη που ειχα παρει απο Τομαν πριν κατι μηνες. Πολυ φθηνη, και αν δεν υπολογισει κανεις την ευσταθια κουρδισματος και τον θορυβο του μονου, μπορει να κανει θαυματα σε εναν καταλληλο ενισχυτη!  :D
Μολις την πηρα την βαλαμε σε ενα POD2 ενος φιλου και απογοητευτηκα, μου ηρθε να την σπασω, αλλα μετα την εβαλα στον Stinger και επαθα πλακα  :D
Εχω παρει και ενα Lapdawg και εχει γελιο η φαση  :)

πολυ καλη φαση ..  με ενα ντιλεακι ειναι εντελως "mindf**k"
bravo Jesus !!!!!

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #1234 στις: 16/03/08, 13:37 »

να και τα δικα μου τα μωράααα.....(μονο τα ηλεκτρικά...)

Αποσυνδεδεμένος m@ster k@frer

• and also a tele-k@frer...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Το κιθαριζειν εστι φιλοσοφειν......
    • Προφίλ
    • ΧΑΡΤΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ
« Απάντηση #1235 στις: 16/03/08, 13:40 »

Ρε Ηλια βαλε λινκ που να δειχνει και πιο μεγαλη τη φωτογραφια....

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #1236 στις: 16/03/08, 13:44 »
τώωωωρα...παει το λινκ... :P το σβησα... :P

Αποσυνδεδεμένος m@ster k@frer

• and also a tele-k@frer...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Το κιθαριζειν εστι φιλοσοφειν......
    • Προφίλ
    • ΧΑΡΤΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ
« Απάντηση #1237 στις: 16/03/08, 13:49 »
Γ@μω την τυχη σου...
 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Αποσυνδεδεμένος Dark_kronos

• Παλιός
  • Ο παραδεισος...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1238 στις: 16/03/08, 14:41 »
Α..... Μια Dimebolt...Φιλε, να σου δωσω την ψυχη μου να μου δωσεις την κιθαρα σου;
Pure f**k**g Metal From Texas

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #1239 στις: 16/03/08, 14:52 »
xmmmmmm....μπααααααααααα...αυτη η ταστιερα ανταλλαζεται μονο για πολλές ψυχές....... ;D  ;)

Αποσυνδεδεμένος Jezus

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Got G.A.S. ???
    • Προφίλ
    • www.High-Gain.com
« Απάντηση #1240 στις: 16/03/08, 16:22 »

Καποιος εχει ιδια γουστα με τα δικα μου  :D (σχεδον)
Dimebolt ψαχνω εδω και χρονια, ολο σπασμενες οι πανακριβες καθονται, τελικα αρκεστηκα με μια boogiebolt  :D
Καλα και η αλλη Washburn ειναι απιστευτη, ημουν ετοιμος να αγορασω μια και κρατησα με το ζορι τον εαυτο μου γιατι εχω παρομοιες κιθαρες... το ιδιο και εσυ, βλεπω εχεις και εσυ Eclpipse!  :D
Μπραβο, απο τις καλυτερες κιθαροσυναξεις!  ;)
Got G.A.S. ?
http://old.high-gain.com/myequip.htm

My equipment

http://myspace.com/cerberarec

Join me on Myspace

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #1241 στις: 16/03/08, 22:57 »
εμενα η dimebolt ήταν η πρώτη μου ηλεκτρική και πρέπει αν θυμαμαι καλα να την είχα παρει το 2002....απο τον νακα στα γιαννενα...αυτο το θυμαμαι πολυ καλα....την ειχα μπανισει μια φορα τα χριστούγεννα 2001 προς 2002 και την ειχα ερωτευτει τρελά...την έψαξα εδώ στο σαλονικα αλλα δεν την βρήκα....και πήγα ξανα στα γιαννενα το πασχα και με συνεισφορα του παππου την κονομησα..... ;D

Αποσυνδεδεμένος Απόλλων

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Μονίμως προβληματικός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1242 στις: 16/03/08, 23:19 »
master of puppets, πολύ ωραία τα μωρά σου. Αν δεν κάνω λάθος, η πρώτη της φωτογραφίας είναι η Washburn WI66-PRO, έτσι δεν είναι; Μπορείς να μού πεις τη γνώμη σου για αυτή την κιθάρα και ειδικά για το σύστημα Voice Contour Control που διαθέτει;
Διψάς και δεν το ξέρεις...

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #1243 στις: 17/03/08, 14:34 »
Δεν κανεις λάθος.... ;) η κιθάρα ειναι σωστο εργαλείο και τα αξίζει τα λεφτά της....και γενικά η washburn εδωσε μεγαλη προσοχή σε αυτό το μοντέλο....το vcc σου προσφέρει αρκετή ευελιξία...οσο μπορει βέβαια καθως οπως και να το κανουμε δεν γινεται να τα έχεις όλα...προσεγγίζει ομως αρκετα τις προσδοκίες τις δικές μου και για λαιβ ειναι οτι πρέπει για εναλλαγή σε ήχο... ;)

ααα...να προσθεσω επισης πως δεν ειναι το μονο μοντελο της washburn με vcc......αλλα ειναι το ωραιότερο....και στο βαθυ κοκκινομμαυρο με νερα που την έχω εγώ αλλα και σε μπλε με μαυρο (οπως ειναι η δικια μου στην φωτο αλλα με μπλε νερα.....απιστευτη...)
« Τελευταία τροποποίηση: 17/03/08, 14:38 από master of puppets »

Αποσυνδεδεμένος Απόλλων

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1244 στις: 17/03/08, 16:26 »
Δεν κανεις λάθος.... ;) η κιθάρα ειναι σωστο εργαλείο και τα αξίζει τα λεφτά της....και γενικά η washburn εδωσε μεγαλη προσοχή σε αυτό το μοντέλο....το vcc σου προσφέρει αρκετή ευελιξία...οσο μπορει βέβαια καθως οπως και να το κανουμε δεν γινεται να τα έχεις όλα...προσεγγίζει ομως αρκετα τις προσδοκίες τις δικές μου και για λαιβ ειναι οτι πρέπει για εναλλαγή σε ήχο... ;)

ααα...να προσθεσω επισης πως δεν ειναι το μονο μοντελο της washburn με vcc......αλλα ειναι το ωραιότερο....και στο βαθυ κοκκινομμαυρο με νερα που την έχω εγώ αλλα και σε μπλε με μαυρο (οπως ειναι η δικια μου στην φωτο αλλα με μπλε νερα.....απιστευτη...)

Nαι, εμφανισιακά και κατασκευαστικά είναι πολύ προσεγμένες. Απλά έχω διαβάσει αρκετές αρνητικές κριτικές για το VCC, το οποίο θεωρητικά ακούγεται καλή ιδέα αλλά δεν ξέρω πώς αποδίδει στην πράξη.

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #1245 στις: 17/03/08, 19:23 »
Κοίτα΄είναι πολύ δύσκολο εγχείρημα και σαφέστατα δεν υπάρχει περίπτωση να το πετύχει σε τέλειο βαθμό καμία εταιρεία....τώρα την δουλειά του πανω κάτω την κάνει....απλα πρεπει να ξερεις πως δεν ξεκινάς με την ψευδαίσθηση του τέλειου..

Αποσυνδεδεμένος Σκίρων

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1246 στις: 21/03/08, 11:29 »
τι ειναι το σύστημα Voice Contour Control ?
μπαινει και σε αλλες κιθαρες? (π.χ sustainer -fernandes?)

Αποσυνδεδεμένος Inuitarcher

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1247 στις: 21/03/08, 14:32 »
???
This is Scorpions,
    Where you really feel the Sting!!!

Αποσυνδεδεμένος Απόλλων

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1248 στις: 21/03/08, 14:49 »
τι ειναι το σύστημα Voice Contour Control ? μπαινει και σε αλλες κιθαρες? (π.χ sustainer -fernandes?)

Τo VCC είναι πατέντα της Washburn και απ' ότι έχω καταλάβει είναι ουσιαστικά ένας τρόπος να σπλιτάρεις το διπλό μαγνήτη σταδιακά. Δεν ξέρω αν κάποιος μπορεί να το εξηγήσει καλύτερα, πάντως εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι. Κοίταξε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • I dont give a fuck if you hate me
    • Προφίλ
« Απάντηση #1249 στις: 23/03/08, 15:30 »
Συγνώμη για το offtopic, οι κιθάρες που ακολουθούν δεν είναι δικές μου αλλά οφειλα να μοιραστώ μαζί σας την απίστευτη εμπειρία που είχα κοιτάζοντάς τες...Ψαχνωντας στο νετ κατέληξα στις 4 ομορφότερες κιθάρες που έχω δεί. (βέβαια με λίγο ψάξιμο θα μαζευτούν κι άλλες αλλά είπα να σταματήσω, για το καλό της υγείας μου, δεν με έβλεπα καλά αμα έψαχνα λίγο ακόμα)
ΛΟΙΠΟΝ!!
Νο1
Νο2(δειτε 3 φωτο και μετα.. πωωω)
Νο3,http://www.themusiczoo.com/1985_Pacer_with_OHSC_E3861full.jpg
Νο4
Είπα να τις βάλω σε αυτό το θέμα, διότι δεν θυμάμαι να υπάρχει κάποιο με τις ομορφότερες κιθάρες..