Αυτή η φωτογραφία είναι πολύ καλό παράδειγμα του τι είναι το λεγόμενο "Value for money" και τι σημαίνει "Έξυπνες αγορές"!..
Aκριβώς. Πολύ ψαγμένες αναβαθμίσεις και άκρως ενδιαφέρουσες ιδέες εν όψει παρόμοιου project (πού το βρήκες το μπράτσο της Baja ρε μπαγάσα;) για τις Classic Vibe μου . Αν και το μπράτσο τους είναι πολύ καλοφτιαγμένο, είναι μάλλον λεπτό για κάποιον (σαν εμένα) που τού αρέσουν τα πιο ευμεγέθη μπράτσα. Όσο για το 4-way switch, αποτελεί ίσως την αγαπημένη μου αναβάθμιση για μεγαλύτερη ηχητική ευελιξία σε μια tele. Eν κατακλείδι, είμαι σίγουρος ότι αυτή η tele αφήνει πολλά χιλιόμετρα πίσω κιθάρες υπερδιπλάσιου κόστους.
Καλόπαιχτη φίλε Νίκο και πάντα τέτοια. Αν ποτέ (σε κατάσταση μέθης ή παράνοιας) αποφασίσεις να την πουλήσεις, στείλε μου ένα μηνυματάκι...
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε Γιώργο. Η ιστορία ξεκίνησε όταν άρχισαν να με ενοχλούν υποσυνείδητα κάποιες λακουβίτσες στα τάστα μου. Το σκέφτηκα από εδώ (fret dressing) το σκεφτηκα από κει (refret) και κατέληξα να τσιμπήσω το μπρατσάκι από αγγελία στο διπλανό φόρουμ. Πάντα ήθελα κάτι σε maple, οπτικά κάποιες που είχα δει με αυτό το συνδυασμό μου άρεσαν πολύ, ήθελα να είναι και πιο χοντρό οποτε το αποφάσισα. Δε βρίσκονται κάθε μέρα αυτά τα μπράτσα και το παλικάρι που το πούλαγε το έδινε σε λογική τιμή. Οπότε είπα μια ζωή την έχουμε, δουλεύω που δουλεύω σαν τον gastarbeiter, το δικαιούμαι το δωράκι μου.
Τα υπόλοιπα είχαν γίνει νωρίτερα σιγά-σιγά. Το 4-way είναι πολύ καλό γιατί πέρα από τα κλασικά σου δίνει άλλη μια hum canceling θέση με ήχο που φέρνει σε middle position από 2 humbuckers κιθάρα. Κάτι σε BB King ένα πράμα.
Μη λέω μεγάλες κουβέντες αλλά δε με βλέπω να τη δίνω ποτέ αυτή την κιθάρα. Πιστεύω ότι για να πάω σε κάτι καλύτερο (σε Tele) πρέπει να πάω σε AVRI και πάνω.
Γι'αυτό που λες για το Μητσάκο, δεν ξέρω αν πρόκειται ποτέ να τον συγκινήσει για αυτά που παίζει (τα οποία, stoner και συναφή, by the way τα καραγουστάρω) αν και ποτέ δεν ξέρεις (υπάρχουν μοντέλα με τους 2 wide range humbuckers που πιστέυω θα δούλευαν μια χαρά για τέτοια είδη).