"Σ'έχω δει κάπου, κάπου σε ξέρω ..."
Κούκλα φίλε βγήκε. Από ήχο πήγα να πω ότι Stratίζει λίγο (ακούω quack ή μου φαίνεται;) και μετά πρόσεξα το neck μαγνήτη.
Κι ο τριθέσιος διακόπτης Strat μου μοιάζει.
Μήπως να έκοβες λίγο τις βίδες που πάνε τα saddles μπρος-πίσω;
Με γειες και θα τα πούμε.
ΥΓ Αξίζει να κάνεις μια καλή περιγραφή τη διαδικασία όλη να μαθαίνουμε και να ψηνόμαστε και μεις οι πιο άμπαλοι
σ'ευχαριστώ πολύ Νίκο
όπως είδες κατέληξα να βάλω pickguard (μετά το τετράλημα του 'χωρίς pickguard' , 'χωρίς Pickguard με pick up ring' , 'χρυσαφί pickguard' , 'μαύρο pickguard' ) το οποίο ήταν άσπρο περλέ και του άλλαξα την απόχρωση ψεκάζοντας το με διάλυμα κουρκουμά και εν συνεχεία βερνίκι για να κλειδώσει η απόχρωση , η οποία δε γίνεται αντιληπτη από τις φωτό.
ο διακόπτης είναι 4θέσιος με τιπ από στρατ για να έχει μικρότερη ακτίνα ώστε να έχει λίγο μεγαλύτερη απόσταση απο το ρυθμιστικό του volume (το γνωστό "θέμα" των τέλε) . επίσης έχω μετακινήσει λίγο το volume προς το Tone (τόσο ώστε να μη φαίνεται η διευρυμένη τρύπα στο control-plate) .
ο neck μαγνήτης είναι χωρίς καπάκι (για να φέρνει σε στρατ) και τον επέλεξα γιατί δυσκολεύομαι να βρω neck για tele που στ' αυτιά μου να μην είναι μουντός , πολύ μπασάτος και να λασπώνει. είμαι οπαδός στρατ αλλά όπως βλέπεις κάνω φιλότιμη προσπάθεια να στριμώξω και την τέλε στην καρδιά μου.
Για τις βίδες του Intonation έχεις δίκιο , δεν το'χα σκεφτεί , χρειάζονται όντως κούρεμα
Για την όλη διαδικασία της συναρμολόγησης πιστεύω οτι υπάρχουν εδώ μέσα μέλη με πολύ μεγαλύτερη εμπειρία και γνώση απο μένα (αυτή είναι η 2η κιθάρα που συναρμολογώ) και θα μπορούσαν να τη μοιραστούν μαζί μας .
Για το συγκεκριμένο βάψιμο , το οποίο έγινε αποκλειστικά στο χέρι χωρίς σπρέι/πιστόλι , μπορώ να πω κάποια πράγματα . αλλά δεν έχω αρκετές φωτογραφιες γιατι ο εξωτερικός δίσκος αποφάσισε να αποδημήσει.