Θα το πω μια φορα και ελπιζω να γινω κατανοητος...
Οταν λεμε ερευνα εννοουμε ενα συγκεκριμενο τροπο συλλογης στοιχειων..Η ερευνα δεν γινεται μεσα σε 2 μερες, 2 μηνες, 2 χρονια..Δεν ειναι εργασια για το πτυχιο, ουτε και εργασια για το σχολειο! Οι μεγαλες ερευνες που αφορουν ιστορικα στοιχεια, παραμενουν παντα "ανοιχτες" και συνεχως ανανεωνουν τη βιβλιογραφια και τα αποτελεσματα τους..Χιλιαδες ωρες καταναλωνονται μονο για την αποδειξη ή διαγραφη ενος στοιχειου...
Και τωρα ερχομαστε σε ενα forum, να θεσουμε μια υποθεση χωρις καποια ιδιαιτερη δυσκολια, και περιμενουμε να γινει διαλογος σε μια υποθεση!
Πως θα σας φαινοταν αν ελεγα οτι "με δικη μου ερευνα ( που δεν πιστοποιω, ουτε αναφερω τι εχω διαβασει, τι εχω δει και πως εχω καταληξει στο συμπερασμα ) πιστευω οτι οι Metallica ειναι εξωγηινοι, γιατι ποτε δεν τους εχω δει να πινουν νερο ( πεταω και ενα λογο, απλα για να δειξω οτι ειμαι αυθεντια )"...Και μετα ζηταγα την δικη σας αποψη για κατι που εγω θεωρω πως ειναι "κατεστημενο" και σιγουρο!
Οχι και παλι οχι...αρνουμαι να εκφρασω αποψη, σε κατι που εξαρχης δεν εχει τη σοβαροτητα να στηριξει το ιδιο το topic!
Και μια συμβουλη για τους επιδοξους ερευνητες...Μην αναζητατε ιστορικα στοιχεια μονο στο ονομα του Χριστου, αλλα κοιταξτε και τα τεκτενομενα γυρω απο την εποχη που εζησε και αυτα που περιγραφονται στα 4 Ευαγγελια...Αυτα.