Ενταξει ρε germ... Ok, εισαι 100% πιστος, θα σωθεις και ολα αυτα. Το καταλαβαμε. Λες ομως για ολους αυτους τους ανθρωπους που και καλα "δεν εχουν δει τηνα ληθεια στο προσωπο του θεου" και τετοια πραγματα και οτι αυτοι αισθανονται μιζεροι, οτι ειναι απαισιοδοξοι, οτι βασανιζονται, οτι εχουν ξεπεσει ως ανθρωπινα οντα, οτι θα τιμωρηθουν και αλλες τετοιες προσβολες και απειλες. Λες οτι γνωριζεις την αληθεια, οτι ξερεις πως νιωθει ενας ανθρωπος που δεν πιστευει, οτι βρισκεσαι στο σωστο δρομο. Συγνωμη αλλα εγω ξερω οτι αν υπαρχει κατι που διδαξε ο Χριστος μεσα σε διαφορα αλλα πραγαμτα που αναφερουν τα Ευαγγελια αυτο ειναι η ταπεινοτητα και η αγαπη. Τωρα απο αυτα που λες, δεν μου προκειπτει κατι τετοιο.
Αντιθετα, και θελω να το τονισω αυτο το σημειο, ειπες οτι διαχωριζεις την πσιτη απο φοβο. Αυτα τα οποια λες περι του ανθρωπου που εχει ξεπεσει και που θα τιμωρηθει συμφωνα με τις κακες πραξεις και τον λαθος δρομο που εχει παρει, περισσοτερο μου βγαζεις την εντυπωση ενος ανθρωπου που πιστευει απο φοβο. Φυσικα εγω δεν προκειται να ισχυριστω οτι γνωριζω 100% πως εσυ αισθανεσαι ή νιωθεις (κατι που επιμενω οτι εσυ κανεις συνεχεια) αλλα σιγουρα βγαζεις αυτην την εντυπωση.