Ο Grased ανηκει στους 5 αγαπημενους μου κιθαριστες...
Καποια στιγμη λοιπον σε ενα ξενο κιθαριστικο φορουμ στο οποιο βρισκομαι συχνα,εκανα post ενα μικρο αποσπασμα απο το instructional video που ειχε κυκλοφορησει ο Garsed πριν πολλααα χρονια..Τον καιρο που εβγαζε ακομα αλμπουμ με τον Helmerich...
Anyway...Μετα απο 2-3 μερες λαμβανω ενα email απο τον ιδιο τον Garsed ο οποιος προφανως παρακολουθει κατα καιρους τα εν λογο φορουμ χωρις να συμετεχει...
Λοιπον ο τυπος εκτος το οτι δεν με "εκραξε" που εκανα ποστ ενα επισημο βιντεο του,με ευχαριστησε για τα καλα λογια που ελεγα για αυτον και που "ξεθαψα" ενα τετοιο βιντεακι ετσι ωστε να το δουν και πιο νεα ατομα και επισης μου ανεφερε πως παρακολουθει την πορεια μου γενικως στο χωρο κλπ....
Καταλαβαινεις πως επαθα ενα μικρο ταρακουλο....
φοβερος τυπος παντως.... 
Xριστός κι Απόστολος... Για να μη λες πως όταν σου λέμε πως γράφεις απίστευτα πράγματα είμαστε απλώς ενθουσιασμένοι... Nα, κι ο Brett Garsed τα λέει... Κάτι ξέρει κι αυτός...
Άμα σας λέμε να βάλετε μυαλό κι εσύ κι ο Βρετός και να την κοπανήσετε έχουμε άδικο δηλαδή; Καλύτερα να πληρώνουμε υπερατλαντικό εισιτήριο για να σας δούμε live, παρά να σας βλέπουμε σε ένα τόπο που σας αναγνωρίζουν και σας ακούν ελάχιστοι... Τι κάνω λάθος δηλαδή;

Ναι ο τυπος ηταν κορυφη και για να ειμαι ειλικρινης το χαρηκα πολυ..
Οχι γιατι μου "μιλησε",αλλα γιατι οταν νιωθεις εναν τετοιο θαυμασμο για εναν τετοιο μουσικο
κατα βαθος θελεις να ειναι επισης "καλος" ανθρωπος και οχι κανενα ψωνιο θαμενο στον εγωισμο του...
και ο τυπος μακραν απο αυτο...Μπραβο του...
Φιλε μου Χρηστο φυσικα να σε ευχαριστησω για ολα σου τα σχολια...
Οι συμβουλες σου ειναι πολυτιμη βοηθεια για μενα....
Τα εκλαμβανω ολα υπ΄οψην μου και τα αποτελεσματα θα φανουν συντομα...

να'σαι καλα..
Αlex