Αποστολέας Θέμα: Όνειρα...  (Αναγνώστηκε 32074 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lidia

• Θαμώνας
  • Φύλο: Γυναίκα
  • All we are is dust in the wind...
    • Προφίλ
Όνειρα...
« στις: 16/11/02, 10:46 »
Σκεφτόμουν τελευταία κάτι περίεργα όνειρα που είχα δει και θυμήθηκα διάφορες απόψεις που είχα ακούσει πάνω στην ερμηνεία των ονείρων...αν μπορεί να γίνει και με ποιούς τρόπους...και θα ήθελα να ακούσω και τη δική σας άποψη πάνω στο θέμα...
Όλοι λίγο πολύ έχετε δει όνειρα που σας έχουν προβληματίσει και σας έχουν αφήσει κάτι φαντάζομαι...τί πιστεύετε λοιπόν; Έχουν κάποια σχέση με την πραγματικότητα, μπορούν να συνδεθούν με κάποια γεγονότα και πώς;;Ή είναι απλά τυχαία και χωρίς σημασία;; ???
Για να κάνω την αρχή, δεν πιστεύω ότι τα γεγονότα ενός ονείρου μπορούν να σχετιστούν με τα γεγονότα της ζωής...ότι π.χ. βλέπεις ότι χάνεις τα κλειδιά σου και την επόμενη μέρα αυτό γίνεται... :)( κάτι πολύ απλό...)...αλλά πιστεύω ότι το συναίσθημα που σου αφήνουν έχει άμεση σχέση με την πραγματικότητα...βλέπεις ότι είσαι αιχμάλωτος, προσπαθείς να αποδράσεις και δε μπορείς; Κάτι σε πιέζει στη ζωή σου και σε εμποδίζει να κάνεις αυτό που θέλεις, ή κάπως έτσι τέλος πάντων.... :)
Για πείτε μου... 8)
Hey you, don't tell me there's no hope at all
Together we stand, devided we fall...

Αποσυνδεδεμένος Jo.

• Great Melaggeus
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Έχω ανάγκη ν' αγαπάω.....
    • Προφίλ
Re:Όνειρα...
« Απάντηση #1 στις: 16/11/02, 12:44 »
Kata tin gnomi mou to oneiro einai othoni tou myalou mas.ekei paizonte ta pio apisteyta erga,omos panta skinothetimena apo emas.
Einai epistimonika apodedigmeno oti sigoura den exoun na kanoun me to oti provlepoume kati alla exei na kanei me to yposynidito,mia exigisi enos oneirou ginete me to ti mporei na simenei to kathe ti mesa sto oneiro gia sena.Gia paradeigma na deis psari kai to psari na simenei gia sena eleytheria ,kapoios allos tha evlepe ena pouli
Nomizo pos mpenei kai i fantasia sti mesi kai dimiourgei oles aytes tis eikones
Ena allo paradeigma einai otan den mporoume na trexoume mesa sto oneiro mas,ayto exei na kanei kathara me tin stasi pou exoume sto krevati kai ta podia mas einai dyskolo na ligisoun

Y.G Exete stamatisei pote ena efialti? ???
Call me Jo

Αποσυνδεδεμένος sourwtiri

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Trobet.gr
« Απάντηση #2 στις: 16/11/02, 15:26 »

ekei paizonte ta pio apisteyta erga...

isxiei....egw eida prwti pagkosmia provoli to xarry poter kai malista se elliniki paralagi opou ton elegan xarilao poteriadi...
Με μια τρατα ολοχρυση, με  sourwtiri  πατο
στο σκοτος πλεει αβυθιστη με πληρωμα φευγατο

Αποσυνδεδεμένος Jimmy_Page

• Θαμώνας
  • Σαν ξυπνήσεις μονομιάς θα 'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς
    • Προφίλ
    • Tribute to Rory Gallagher
« Απάντηση #3 στις: 16/11/02, 23:11 »
Δεν νομιζω οτι τα ονειρα εχουν σχεση με την προβλεψη του μελλοντος, προκειται για τυχαιες καταστασεις
Πύρ στη Αλαμάνα και φωτιά στο Γοργοπόταμο...

Αποσυνδεδεμένος Steph

• Chef Steph
  • Παλιός
  • Και τι πας να προφτάσεις, τι κορνάρεις, γιατί?
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 17/11/02, 04:32 »

isxiei....egw eida prwti pagkosmia provoli to xarry poter kai malista se elliniki paralagi opou ton elegan xarilao poteriadi...

Και οι φιλοι του... Ερμιονη Γκραντζερου και Ροναλδος Γουισλεος...?  ;D ;D ;D
Σ'αυτή τη θάλασσα, σ'αυτή την τρικυμία
για δες παράξενα που απλώνεται η γαλήνη...

Αποσυνδεδεμένος Βραζίλης

• Δεν με λένε Bill!
  • Administrator
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Βασίλης + Βραζιλία = Βραζίλης
    • Skype - fronimitis
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Κιθάρα
« Απάντηση #5 στις: 18/11/02, 11:05 »
Συχνά τα όνειρα είναι κρυφές ή φανερές ανησυχίες ή επιθυμίες. Πχ. εσυ lidia μπορεί να δεις οτι σε κυνηγάει ο καθηγητής σου γιατί έκανες κάποια ζαβολιά ή οτι βγήκες ραντεβού τετ-α-τετ με τον Κότσιρα.
Μερικές φορές όμως δεν είναι τόσο προφανής η αιτία του ονείρου και η φαντασία μας οργιάζει φτιάχνοντας εικόνες και συναισθήματα ακατάληπτα. Εκεί ίσως θα μπορούσε να δώσει εξήγηση κάποιος ψυχολόγος, αφού πρώτα θα εξέταζε τον ψυχισμό του υποκειμένου, γιατί παρόλες τις θεωρίες που έχουν αναπτυχθεί στην ψυχολογία, ο κάθε άνθρωπος παρεκλίνει λίγο ή πολύ -με τον δικό του προσωπικό τρόπο- από τα θεωρητικά "στάνταρ".

Ενδιαφέρον επίσης εμφανίζουν οι "παρεμβάσεις" από τον κόσμο των πνευμάτων στον ονειρικό μας κόσμο. Κάποια όνειρα με ανθρώπους που έχουν περάσει στον άλλο κόσμο ίσως είναι σκέψεις δικές μας, αλλά πιστεύω οτι μερικά όνειρα είναι για τα πνεύματα ένα είδος επικοινωνίας με τον κόσμο των ζωντανών.

Τα όνειρα, σε σπάνιες περιπτώσεις (ή μετά από εξάσκηση), μπορούν να γίνουν συνειδητά, δηλαδή να καταλάβουμε οτι ονειρευόμαστε και να νιώσουμε το όνειρο με τη συνείδηση μας και να αλλάξουμε τη ροή του ή τη μορφή του και να κάνουμε πράγματα που θέλουμε και δε θα μπορούσαμε ποτέ να κάνουμε στην πραγματική ζωή επειδή είναι αδύνατο ή λόγω φόβου ή ηθικών αναστολών. Πχ. μπορούμε να πετάξουμε, να περπατάμε γυμνοί στο δρόμο, να αλλάξουμε φύλο, κλπ. Αλήθεια, ποιός από εσάς είχε όνειρο με αυξημένη συνειδητότητα που το άλλαξε κατά βούληση;

Αποσυνδεδεμένος Jo.

• Great Melaggeus
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Έχω ανάγκη ν' αγαπάω.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: 18/11/02, 15:12 »
Basili opote vlepo efialti ton kovo giati fovamai :-[ :-\
nomizo pos kai ayto einai alagi kateythinsis tou oneirou
Kai alles fores to pao allou to oneiro alla otan eimai se eysiniditi katastasi pou mporo kai elenxo tin fantasia mou
Call me Jo

Αποσυνδεδεμένος Πέτροc

• Γητευτής Ήχων
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Είναι η Σιωπή που Τώρα ξεκινά ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: 18/11/02, 15:28 »
Βασίλη, η έννοια των συνειδητών ονείρων εξηγείται ;
Υπάρχει κάτι επεξηγηματικό στην περιοχή αυτή ; (Βιβλίο ή link ?)
Σε έμβρυα στάση να αναθρέφω χαραυγές ...

Αποσυνδεδεμένος lidia

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: 18/11/02, 15:48 »
Ραντεβού με τον Κότσιρα;;;Να παρει όχι...δεν τό'χω καταφέρει ακόμα... :( ;D
....α ρε Βασ....μέχρι και με τα όνειρα έχεις ασχοληθεί;;;
..δεν πιάνεσαι πουθενά τελικά... 8) Με κατατόπισες πλήρως...
...Ιορδάνη...εγώ στους εφιάλτες συνήθως πιέζομαι να ανοίξω τα μάτια μου όσο περισσότερο μπορώ...και πιάνει συνήθως.. :)
Δεν ξέρω αν έχω επηρεάσει τη ροή ονείρου, πάντως συχνά αν ξυπνάω απότομα και μου άρεσε το όνειρο, μπορώ να ξανακοιμάμαι και να το συνεχίζω! ;D

Αποσυνδεδεμένος Απόλλων

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Μονίμως προβληματικός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: 18/11/02, 23:02 »

Αλήθεια, ποιός από εσάς είχε όνειρο με αυξημένη συνειδητότητα που το άλλαξε κατά βούληση;

Εγώ είχα πρόσφατα μια διαφορετική εξέλιξη σε ένα όνειρο που έχω δει αρκετές φορές.  Δεν είναι πάντα το ίδιο, αλλά κινείται με σχετική συνέπεια και προβλεψιμότητα στα ίδια περίπου πλαίσια.  Ωστόσο αυτή την τελευταία φορά η εξέλιξη ήταν διαφορετική και ένοιωθα ότι είχα την κατάσταση (στο όνειρο πάντα...) περισσότερο υπό τον έλεγχό μου.  Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό οφείλεται σε αυξημένη συνειδητότητα, αλλά ακόμα και αν ήταν δεν έχω ιδέα πως και γιατί έγινε.  Και σίγουρα δεν ήταν κατά βούληση.  Έτσι νομίζω τουλάχιστον...
Διψάς και δεν το ξέρεις...

Αποσυνδεδεμένος SKYLLAS

• Θαμώνας
  • Λατρεύω το YaBB SE!
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: 19/11/02, 02:23 »
Δεν ξερουμε αν είναι τυχαια ή εχουν καποιο σκοπό . Όλοι υποθετουμε. Παντως θα μπορουσαμε να πούμε ότι μπορει να είναι η βάση των ενστίκτων μας. Δηλαδη η διορατικότητα ή η λεγομενη ως έκτη αισθηση , μπορει να λειτουργεί σε πολλούς ανθρωπους με τα όνειρα. ΤΟ ένστικτο του φόβου του κινδύνου, το ενστικτο της μητερας για το παιδί και άλλα πολλά μπορει να εχουν απήχηση και στα όνειρα. Πάντως σε πολλούς ανθρωπους βγαίνουν, εχω προσωπικες περιπτώσεις. Εγω πάντως θεωρώ τίποτα πως δεν είναι τυχαιο, αν και αυτό δεν μου το αποδείξουν.

Αποσυνδεδεμένος Βραζίλης

• Δεν με λένε Bill!
  • Administrator
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Skype - fronimitis
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Κιθάρα
« Απάντηση #11 στις: 19/11/02, 09:40 »
Λίγα λόγια για τα όνειρα θα βρείτε εδώ:
http://www.astralinsight.gr/Gr/dreams.html

Δεν κατάφερα να βρω περισσότερα για το συνειδητό ονείρεμα, στην ελληνική γλώσσα, μόνο παρουσίαση μερικών βιβλίων πάνω στο θέμα. Πάντως, φαντάζομαι θα υπάρχουν αρκετές ιστοσελίδες στην αγγλική...

Αποσυνδεδεμένος organopextis

• Θαμώνας
  • To ποιό μεγάλο λάθος ήταν αυτο το πάθος !
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: 19/11/02, 09:58 »
 Kατ' αρχην θα αναφέρω κάτι που ισχύει και απο ιατρικής πλευράς . Η διάρκεια ενός ονείρου δεν κρατάει παραπάνω απο 4,5 δευτερόλεπτα ,αν κρατήσει παραπάνω υπάρχει πρόβλημα ανακοπής της καρδιάς και ακαριαίος Θάνατος. Οι εικόνες περνάνε με απίστευτη ταχύτητα απο μπροστά μας και μετα χάνονται, γιαυτο και όταν ξυπνάμε κάποιες φορές δεν θυμόμαστε όλα τα γεγονότα που είδαμε. Εχω αναρωτηθεί και εγω πως γίνετε αυτο , πως δηλαδή εχω δει μια ολόκληρη ιστοριά μέσα σε 3 η 4 δευτερόλεπτα , οφείλετε στην ταχύτητα προβολής των εικόνων!
Τώρα οσο αναφορά για το τι φανερόνουν τα όνειρα πιστεύω οτι τις  περισσότερες φορές έχει να κάνει με τις επιθυμίες μας
αυτό πιστεύω σαν βάση ! η σειρά που βάζω την ερμηνία των ονείρων ειναι η εξής  
1. επιθυμίες
2.φόβοι
3.ανάγκες

Υπάρχει και ένα άλλο που έχει να κάνει με εικόνες απο το μέλλον, δηλαδη συμβαίνουν κάποια πράγματα στη ζωή μας και στην καθιμερινότητα που είμαστε σίγουροι πως τα έχουμε δει ή οτι τα έχουμε ξαναζήσει ( μου εχει συμβεί πολλές φορές να βλέπω κάτι η να γίνεται κάτι και να λέω οτι αυτη την στιγμή την έχω ζήσει), πιστεύω οτι και αυτό έχει να κάνει με τα όνειρα που έχουμε δει και έχουν περάσει στο υποσυνείδητο χωρις να το ξέρουμε!
Το πάθος
Το λάθος
και η παραγγελιά
πληρώνονται . .!

Αποσυνδεδεμένος Απόλλων

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Μονίμως προβληματικός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: 19/11/02, 20:33 »

Kατ' αρχην θα αναφέρω κάτι που ισχύει και απο ιατρικής πλευράς. Η διάρκεια ενός ονείρου δεν κρατάει παραπάνω απο 4,5 δευτερόλεπτα ,αν κρατήσει παραπάνω υπάρχει πρόβλημα ανακοπής της καρδιάς και ακαριαίος Θάνατος. Οι εικόνες περνάνε με απίστευτη ταχύτητα απο μπροστά μας και μετα χάνονται, γιαυτο και όταν ξυπνάμε κάποιες φορές δεν θυμόμαστε όλα τα γεγονότα που είδαμε.

Αυτή ή άποψη ήταν παλιότερα ευρέως διαδεδομένη και παραδεκτή, πρόσφατα όμως έχει αποδειχτεί πειραματικά ότι κάτι τέτοιο μάλλον δεν ισχύει.  Κάποια πειράματα π.χ. έχουν δείξει ότι τα όνειρα εκτυλίσσονται σε πραγματικό χρόνο (real time), ενώ στο παρελθόν επικρατούσε η αντίληψη ότι κάποιες εικόνες δημιουργούνται σε μικρό χρονικό διάστημα και στη συνέχεια παραμένουν στον εγκέφαλο για μεγαλύτερο διάστημα.  Ένα άλλο χαρακτηριστικό πείραμα που έγινε αφορούσε την αφύπνιση ατόμων σε διάφορες φάσεις του ύπνου.  Τα άτομα που ξυπνούσαν κατά τη διάρκεια της REM φάσης του ύπνου, κατά την οποία είναι γνωστό ότι συμβαίνει η συντριπτική πλειοψηφία των ονείρων, δήλωσαν σε ποσοστό 90-95% ότι ονειρεύονταν την ώρα που ξύπνησαν.  Το αντίστοιχο ποσοστό στα άτομα που ξύπνησαν εκτός της REM φάσης ήταν 5-10%.  Δεδομένου ότι η φάση REM διαρκεί μεταξύ 5 και 45 λεπτών συμπεραίνουμε ότι μάλλον τα όνειρα διαρκούν περισσότερο από λίγα δευτερόλεπτα.  Εξάλλου η θεωρία περί κινδύνου ανακοπής και θανάτου λόγω παρατεταμένης διάρκειας ενός ονείρου είναι κάτι που δεν έχω ξανακούσει...
Διψάς και δεν το ξέρεις...

Αποσυνδεδεμένος Anastrianna

• Το καλικαντζαράκι
  • Παλιός
  • "Neenie"
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: 20/11/02, 19:22 »
 ??? ??? Εγώ ποτέ δεν έχω δει εφιάλτη που να έχω φοβηθεί... Συνήθως αφήνω το όνειρο να συνεχιστεί χωρίς να κάνω κάτι για να το γιακόψω... Έχω πάντα μια περίεργη σιγουριά ότι στο τέλος θα τελειώσουν όλα χωρίς να με επηρεάσουν...
Όσο για όνειρα που με κάνουν να έχω κακό προαισθημα για κάποια πράγματα... αυτό μου συμβαίνει συχνά...
Birds fly over the rainbow,
why, oh why can't I?

Αποσυνδεδεμένος D@ve Murray

• Χορδοβασανιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Once a wolf.... always a wolf...
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: 20/11/02, 23:20 »
Paidia egw mikros eblepa panta ton idio efialti... twra pou megalwsa ( sto swma toulaxiston ) den ton exw dei pote.. alla genikws den mou "bgainoun" ta oneira... kamia fora omws blepw kai kati koufa... opws liges meres prin eida oti hmoun filaki me aythn pou paizei stin tv kai kanei tin filakismenh ston ant1.. tin gioulbaba.. pou epaize persi stin vodka portokali.. alla einai enoxlitika ta oneira giati eimastan oi dyo mas se mia filaki kai kati katharizame... katharizame... KATHARIZAME... ti na peis... ektos an ksipnisa poly nwritera apo oti eprepe..
Φάτε οτι προλάβετε...Ο Χονδροc γaρ Τaχυc...

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: 23/11/02, 21:51 »
Τα καλυτερα ονειρα ειναι αυτα που κανεις στο κρεβατι ...ξυπνιος! Με μουσικη και την σκεψη σου να τρεχει....

Αποσυνδεδεμένος Veron

• Θαμώνας
  • Στο βυθό της μουσικής συνταξιδεύουμε... (Ο.Ε.)
    • Προφίλ
    • Νίκος Καββαδίας
« Απάντηση #17 στις: 23/11/02, 23:03 »

Εκτός από την κιθάρα φυσικά, βρήκα και ένα άλλο κοινό πράγμα εδώ πέρα τελικά... ;)

Επιτέλους βλέπω ότι δε βλέπω εγώ μόνο τρελά όνειρα! Νιώθω σαν E.T. όταν προσπαθώ να εξηγήσω σε άλλους τι βλέπω κάθε βράδυ...
Organopextis, κάθε λίγο και λιγάκι αναφωνώ "Το ξέρω αυτό! Το έχω ξαναζήσει!". Φυσικά κανείς δε σε πιστεύει...
Κι επίσης, μου έχει συμβεί να αλλάξω το όνειρό μου. Μέσα στο συγκεκριμένο όνειρο ήξερα ότι ήμουνα σε όνειρο και έτσι το άλλαξα. Σας έχει τύχει;
Κι άλλο ένα και τελευταίο...Σας έχει τύχει μέσα σε όνειρο να ανακαλείτε περιστατικά που δεν έχουν συμβεί στην πραγματικότητα, αλλά τα έχετε βιώσει....σε άλλο όνειρο; ???

:-\ Ουπς, τρελαίνομαι ώρες-ώρες!
Πούθ' έρχεσαι; -Απ' τη Βαβυλώνα. Πού πας; -Στο μάτι του κυκλώνα.
Ποιαν αγαπάς; -Κάποια τσιγγάνα. Πώς τη λένε; -Φάτα Μοργκάνα.

Αποσυνδεδεμένος Βραζίλης

• Δεν με λένε Bill!
  • Administrator
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Skype - fronimitis
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Κιθάρα
« Απάντηση #18 στις: 25/11/02, 10:44 »
Θα μ'άρεσε να ακούσω εμπειρίες σας από περίεργα όνειρα ή άλλα που είναι έντονα ή συνειδητά ή προφητικά, κλπ. Για τα σεξουαλικά, ας ανοίξουμε άλλο θέμα του οποίου την εμφάνιση θα απαγορεύουμε σε μέλη κάτω των 18 :P (χμ, να ζητήσουμε να μπεί σαν δυνατότητα στην επόμενη έκδοση του YaBB :P)

Ας πω ένα που μου έχει μείνει έντονα στο μυαλό, αν και σύντομο: Ξύπνησα μέσα στο όνειρό μου και είδα οτι είχα γυναικείο κορμί... Αιφνιδιάστηκα προς στιγμή, αλλά μετά άρχισα να το περιεργάζομαι και ήταν καλίγραμμο και μου άρεσε...  :)

Αποσυνδεδεμένος lidia

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: 25/11/02, 14:51 »
Για τα σεξουαλικά, ας ανοίξουμε άλλο θέμα του οποίου την εμφάνιση θα απαγορεύουμε σε μέλη κάτω των 18 :P (χμ, να ζητήσουμε να μπεί σαν δυνατότητα στην επόμενη έκδοση του YaBB :P)

....ε μα καλά, δε ντρέπεσαι καθόλου;;;; >:( >:(Τολμάς και αναφέρεις κάτι τέτοιο σε ΔΙΚΟ ΜΟΥ θέμα;;; >:( :o :o...ντάξει Βασίλη... :( :P

Avgi

• Επισκέπτης
« Απάντηση #20 στις: 25/11/02, 23:23 »
Εχω δει μερη στον υπνο μου τα οποια ουτε καν γνωριζα και μετα απο λιγο καιρο βρεθηκα εκει στην πραγματικοτητα..
Εχω δει συγγενη μου να μου ''καθεται'' διπλα στο κρεββατι την ωρα που κοιμαμαι κοιτωντας με με πανικο και μετα απο 4 ωρες που ξημερωσε να μαθαινω οτι αυτος ο συγγενης πεθανε ακριβως την ωρα που εχω ξυπνουσα τρομαγμενη απο το ονειρο μου...
Και αλλα τετοια...για αυτο λεω οταν ξερεις οτι τα ονειρα σου τα χωριζει μια λεπτη γραμμη απο την αληθεια φοβασαι να κοιμηθεις καποιες φορες..

Αποσυνδεδεμένος Βραζίλης

• Δεν με λένε Bill!
  • Administrator
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Skype - fronimitis
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Κιθάρα
« Απάντηση #21 στις: 26/11/02, 10:53 »

Εχω δει συγγενη μου να μου ''καθεται'' διπλα στο κρεββατι την ωρα που κοιμαμαι κοιτωντας με με πανικο και μετα απο 4 ωρες που ξημερωσε να μαθαινω οτι αυτος ο συγγενης πεθανε ακριβως την ωρα που εχω ξυπνουσα τρομαγμενη απο το ονειρο μου...

Αυτό (συν διάφορα άλλα) πιστεύω οτι επιβεβαιώνει την ύπαρξη του κόσμου των πνευμάτων και της επίδρασης και επιρροής που έχουν στον κόσμο των ζωντανών. Η μετάβαση από αυτόν εδώ τον κόσμο στον άλλο είναι ένα σοκ και συχνά το πνεύμα περιπλανιέται κοντά στον κόσμο των ζωντανών γιατί δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί ή δεν θέλει να δεχτεί οτι βρίσκεται πιά στον άλλο κόσμο. Αλλά, για να μη ξεφεύγουμε από το θέμα μας, που είναι τα όνειρα, να πω κι εγώ οτι έχω ονειρευτεί τον πατέρα μου μερικές φορές (πέθανε πέρσι), αλλά ίσως ήταν υποσυνείδητες σκέψεις, δεν ήταν όπως το δικό σου όνειρο Avgi...

Αποσυνδεδεμένος Captain_Thanos

• Περαστικός
  • *
  • Μ' αρέσει ο κίνδυνος!!!
    • Προφίλ
    • MSN Gaming Zone
« Απάντηση #22 στις: 26/11/02, 22:42 »
Ti na po kai ego vre paidia pou o pateras mou eide ston ipno tou enan arithmo opoios omos etixe na einai to pentari sto Tzoker tis epomenis vdomadas! Pou distixos den paiksame! Perito na po to ti egine molis to mathame! :-\
Μη δίνετε σταφύλια σε μεθυσμένο. Μπεκρής είναι όχι χαπάκιας!

Avgi

• Επισκέπτης
« Απάντηση #23 στις: 26/11/02, 23:29 »
Μου φαινεται θα επρεπε να ανοιξουμε ενα thread για μεταφυσικες εμπειριες.. :D..

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: 27/11/02, 23:13 »
Εγω ειχα παρατηρησε κατι αλλο που το ειχα παθει μικρος, να βλεπω ονειρα που δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ μα ΚΑΘΟΛΟΥ τρομακτικα... και ομως να ξυπναω κατατρομαγμενος σαν να εχω δει τον χειροτερο εφιαλτη. Π.χ. μια φορα (το θυμαμαι χαρακτηριστικα) εβλεπα οτι επισκεπτομουν το νεο σπιτι της Θειας μου. Και στο ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟ εκει που ανεβαινα την σκαλα αρχισα να καρδιοχτυπω και ξυπνησα ιδρωμενος και κατατρομαγμενος... κουφο εε?