Κατ' αρχας κανεις δεν ζητησε να ευχαριστησετε τους admin που δεν σας εχουν κανει ban... Προς Θεου δηλαδη!!!
Ουτε ο φιλτατος Symeon δεν το υπονοησε, ουτε θα το ακουστε απο στομα συντονιστη...
Όχι ο Συμεών δεν το υπονόησε. ο Ρουφους το υπονόησε
Απο 'κει και περα δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα...
Το "εταιρο" site υπαρχει, ειναι γνωστο και μπορεις να το βρεις με λιγο ψαξιμο...
Τωρα αν οι admin επιλεγουν να μην δημοσιοποιηται η διευθυνση του ειναι δικια τους αποφαση την οποια οφειλουμε να σεβαστουμε...
Δεν μιλαμε για να δημοσιοποιήσουν την διευθυνση του site. Καμια σχέση.
Μιλάω για κάτι που θα θέλουνε και εχουν σκεφτει πολλοι χρηστες.
Καποια τραγουδια μαζεμενα , με τα ακορντα τους να τα εχουν στον υπολογιστη τους σε ενα αρχειο Να τα ανοιγουν οποτε θελουν ανεξαρτητα απο το inernet.
Και αν νομιζεις οτι δεν το θελουν οι χρηστες τοτε απλα βαλτε ενα δημοψηφισμα. Απλα πράγματα . Και καθαρο ε;;
Αλλα δεν το κανετε... Γιατί; Στο κατω κατω της γραφης P@nos, εσυ διατηρεις το site? Εσυ πληρωνεις τα εξοδα του server? Εσυ ετρεξες καθολου οταν κυνηγαγε το site η ΑΕΠΙ? Eσυ κατεβαλες το ποσο που ζητουσε η ΑΕΠΙ απο το site για να μπορει ο καθε ενας να βλεπει τους στιχους ολοκληρους?
Οχι, τιποτα απο αυτα δεν εκανα... Γιατι τιποτα απο αυτα δεν μου ζητηθηκε! Αν μου ειχε ζητηθεί να κανω κατι, απο χρηματα μεχρι κοπο, να εισαι σιγουρος οτι θα το εκανα.
Α, και αυτα περι ιδρώτα-κοπου τα εχω αναφερει πιο πριν...
Για σκεψου αν τα εκανες ολα αυτα κι εμφανιζονταν ξαφνικα καπου αλλου ενα site που ειχε ακριβως οτι παιδευοσουν τοσο καιρο να στησεις. Και μαλιστα χωρις να εχει πληρωσει δραχμη η να εχει ριξει μια σταλα απο τον ιδρωτα που εχυσες εσυ για να το φτιαξεις και να το λειτουργεις...
Θα αισθανοσουν ανετα λοιπον ολος αυτος ο κοπος σου να εμφανιζεται αλλου, απ' τη στιγμη που εσενα σου απαγορευεται πια να το εχεις στην μορφη που το εφτιαξες?
Και επαναλαμβανω οτι δεν μιλαω για το site... Λες λοιπον οτι ειναι λογοι εγωισμού;
Αν θες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να μιλησουμε για αυτο , για το Kithara.vu και το Kithara.gr τοτε ανοιξε ενα νεο θεμα και παμε.
Τωρα αν μου πεις οτι σκοτιστηκες για ολα αυτα, τοτε με την σειρα μου θα σου απαντησω οτι κι εγω σκοτιστηκα για την απαιτηση σου...
Διοτι ναι, το προβλημα ειναι η συμπεριφορα σου!
Μονος σου ρωτας βαζεις υποθετικη απαντηση και συμπερασματικα καταληγεις!
Μια χαρα τα καταφερνεις. Δεν εχω να συμπληρωσω κατι.
Βρε την ατιμη την συμπεριφορα! Ολη πιαστηκατε απο αυτο ε;
Ανοιξτε λοιπον αλλο θεμα να συζητησουμε την συμπεριφορά μου!!! ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!