@Σοφια
1ο) Σπουδαζω στην ΑΣΠΑΙΤΕ (πρωην ΣΕΛΕΤΕ) στο τμημα ηλεκτρολογιας

2ο) Αν η ΔΑΠ της σχολης σου μοιαζει με την ΔΑΠ της δικης μου σχολης, συμφωνω απολυτως μαζι σου, οι τυποι ειναι σε αλλο πλανητη.......Α, στην σχολη μου η ΠΑΣΠ εχει την αυτοδυναμια!!
3ο) Την καραμελα με το πανεπιστημιο που δεν ειναι σαν το σχολειο , δεν θα την σχολιασω ιδιατερα, γιατι αν κι εχω κανα 2 λογακια να σου πω θα βγουμε πολυ εκτος τοπικ.....σκεψου μονο οτι οσοι μασανε την συγκριμενη καραμελα ειναι αυτοι που συνηθως δεν πατανε στα μαθηματα
4ο) Δεν παρουσιαζω τιποτα παραπλανητικα, απλα μεταφερω τα οσα διαβασα στο επισημο site του υπουργειου παιδειας (
www.ypepth.gr ) ........οποιος θελει μπορει να τα ελεγξει και μονος του!!!....και μη μου πεις οτι αλλα λενε κι αλλα θα κανουν.....ας κανουν πρωτα κατι κι αν δεν μας αρεσει σηκωνουμε μπαιρακι μετα!!
5ο) Για τις γκομενιτσες και τα λοιπα σε παραμπεπω σε αυτα που εχω ηδη γραψει πριν, πουθενα δεν κατηγορω τις γκομενιτσες , τον καθηγητη βριζω!
6ο) Μη μου λες για "λαθη" βαθμολογιας.......Ξερεις τι απαντησε ο προισταμενος της σχολης οταν πηγαμε και του αναφεραμε την ιστορια με τον προαναφερθεντα καθηγητη ( αυτον που μας ειπε οτι ηταν λαθος το βιβλιο) ??
...Στην μεταφερω αυτολεξει: " κοιταχτε να δειτε παιδια, αν δεν σκοτωσει κανα 2 φοιτητες ή δεν βιασει κανα 2 μαθητριες, εγω δεν μπορω να κανω τιποτα...ξερετε ποσα πτυχια εχει?" .....και ξερεις τι απαντησαν οι συμφοιτητες μου, που ειναι ολοι στην ηλικια σου κι οχι στην δικια μου (και οι περισσοτεροι απο αυτους μασανε και την καραμελα που λεγαμε πριν και δεν τους νοιαζει αν θα παρουν βαθμο, αρκει να παρουν ενα πτυχιο και να σηκωθουν να φυγουν) ......στην μεταφερψ κι αυτην σε λιγο πιο ελευθερη μεταφραση : "Ελα ρε μ##### , κανε τη παπια να περασουμε το μαθημα, μη του πας κοντρα γιατι θα μας κοψει ολους".......και ξερεις ποιο ειναι το πιο γελιο στην ολη υποθεση? οτι αυτοι οι συγκεκριμενοι φοιτητες, 2 μερες αργοτερα βγαινανε στην Γ.Σ. και φωναζανε για αγωνες κι αγωνιστικη νεολαια, κι οτι ειναι χρεος μας να αντισταθουμε στην αναθεωρηση και δεν πρεπει να σκεφτομαστε ατομικα και μονο το πτυχιακι μας, και μπλα μπλα μπλα!!!......και βεβαια απο κατω οι υπολοιποι συμφοιτητες μου, τους χειροκροτουσαν και ψηφισαν υπερ των καταληψεων ......καιμετα εφυγαν διακοπες στην σαντορινη και στην μυκονο!!!!
7ο) Αναφερθηκα μονο στα 3 μεγαλυτερα φοιτητικα κομματα, γιατι θελεις δεν θελεις αυτα κανονιζουν ( τουλαχιστον στη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη που μιλαμε) τις πορειες , τις καταληψεις, και τα λοιπα......σκεψου μονο οτι στην σχολη μου, τα ΕΑΑΚ αντιπροσωπευονται απο καμια 20 ατομα σε ενα πληθος φοιτητων που φτανει τις 2000 περιπου......και να σου πω και το αλλο ? ....χωρις να θελω να κανω διαφημιση στην ΠΚΣ.....Αν δεν ηταν Η ΠΚΣ , οι καταληψεις δεν θα ειχαν κρατησει ουτε μια βδομαδα......ψηφιζαν τα ΠΑΣΠιτακια υπερ της καταληψης και φευγαν για τα σπιτακια τους και τα κοροιδα της ΠΚΣ κρατουσαν τις καταληψεις για ολους τους υπολοιπους!! ........Και για πες μας , δεν εγινε κατι παρομοιο στην δικη σου σχολη? Ποσοι ψηφισαν υπερ της καταληψης και ποσοι τελικα καθοντουσαν μεσα??
8ο) Οσον αφορα την δηλωση που εκανες :"Στηρίζεται κυρίως στο προσωπικό διάβασμα,μελέτη,έρευνα."
.....Θα σε παραπεμψω παλι σε αυτα που εγραψα στο προηγουμενο post αλλα να σε ρωτησω και κατι, επειδη τυχαινω να συμφωνω μαζι σου: " Αφου στηριζεται καθαρα σε προσωπικη προσπαθεια κι οχι στο να παρακολουθουμε τα μαθηματα μεσα στο πανεπιστημιο, γιατι λοιπον δεν μπορει να γινει αυτο και μεσα απο εναν ιδιωτικο χωρο? Που θα βλαψουν τα ιδιωτικα πανεπιστημια την δημοσια παιδεια? Αφου κανεις οπως λες δεν ειναι απαραιτητο να παταει στα μαθηματα,τι εινα αυτο που κανει τα ιδωτικα πανεπιστημια τοσο τρομερα και αναξια για την ελληνικη κοινωνια? και μηπως εκει που καποιος θα λαδωνει εναν καθηγητη για να του δωσει το πτυχιο σε ενα ιδιωτικο, σε ενα δημοσιο που η αντιγραφη ειναι η κατεξοχην πιο σιγουρη και πιο διαδεδoμενη μεθοδος να περνας τα μαθηματα, δεν ειναι κι αυτη ενα ειδος "λαδωματος" που υποβιβαζει την διαδοση της γνωσης και τα ρεστα?"
@leytonstone
Αδερφε διαβαζοντας αυτα που εχεις γραψει στο συγκεκριμενο τοπικ, το μονο που καταφερα να συμπερανω ειναι οτι πασχεις απο επιλεκτικη αχρωματοψια!! Αντι να φερνεις επιχειρηματα για αυτα που υποστηριζεις καθεσαι και κατηγορεις αυτους που διαφωνουν μαζι σου, στην καλυτερη ως ΔΑΠιτες και στην χειροτεροι ως φασιστες!!! Βεβαια ευτυχως αυτοι που θα διαβασουν το τοπικ, μπορουν απο μονοι τους να το κρινουν καλυτερα αυτο.......οποτε θα χαιρετισω κι εγω , υιοθετοντας τον τροπο και το υφος με το οποιο γραφεις:
"Καλα ρε τυπε, ακομα δεν το πηρες χαμπαρι οτι σε χρησιμοποιουν για να κανουν αντιπολιτευση.??...........ειναι δυνατον εν ετει 2007 να υπαρχει νεος που να πιστευει σε κομματα και " πολιτικες γραμμες"?? Ξεκολα ρεεεεε!!!"