Να το πω άλλη μια φορά προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Μου αρέσει πολύ η φωνή σου γι΄αυτό και έκανα αυτά τα σχόλια, για να τη δουλέψεις και θα τραγουδάς καταπληκτικά μια μέρα. Για το χρόνο, σαφώς και μπορείς να παίζεις ελεύθερα όταν τραγουδάς μόνο με την κιθάρα, αν ακούσεις όμως προσεκτικά τα κομμάτια θα δεις ότι η απότομη αλλαγή (αυτό φαίνεται έντονα στον Αμλετ) ακούγεται πολύ, μια μικρή προσοχή θέλει εκεί και τίποτε άλλο κι αυτό γιατί ηχογραφήθηκε αλλιώς θα ήταν ασήμαντο.
Οι δεύτερες τώρα , τι να πω, περί ορέξεως.... Δε λέω ότι είσαι φάλτσος αλλά ότι δεν πάνε καθόλου στο κομμάτι. Αν εσένα σ αρέσουν, εμένα μου περισσεύουν.
Πάμε τώρα στους στίχους που σε "πείραξε". Δε σε υποτιμώ καθόλου. Αυτή είναι η άποψή μου. Θέλεις να ακούς μόνο καλά λόγια; Οκ, θα το έχω υπ' όψη μου να μη ξανασχολιάσω κάτι δικό σου αν δε μου αρέσει. Δεν ήθελα να σε προσβάλλω σε καμία περίπτωση. Εμένα μου φάνηκαν κάπως επίπεδοι, χωρίς κάποιο νόημα, χωρίς στην τελική να μου αφήσουν κάτι όταν τέλειωσε το τραγούδι. Αυτό δεν είναι υποτιμητικό, αυτό είναι προτροπή να δουλεύεις τους στίχους σου περισσότερο. Είμαι από τους ακροατές που μ αρέσει να προσέχω και το στίχο. Δε λέω να είναι ποιηματάρα, αλλά να μου λέει κάτι. Αν πάλι όπως λες είμαι αδύναμος να καταλάβω εγώ τη δύναμη των στίχων σου τότε συγχώρεσέ μου την αδυναμία αυτή, γράφε έτσι (μην προσπαθήσεις να καλυτερεύσεις) και κάποιοι πιο ειδικοί και πιο ικανοί από μένα πιθανότατα θα σε καταλάβουν. Και πάλι καλή συνέχεια (και μη σε πειράζει όταν κάποιος καλοπροαίρετα σου λέει τι ακούει, να σε πειράζει όταν κάποιος σου λέει μπράβοοο υπέροχοοο έστω κι αν προσωρινά σε ικανοποιεί, γιατί έτσι σε κοιμίζει, δε σε βοηθάει να προσπαθήσεις περισσότερο, θα το καταλάβεις αυτό μεγαλώνοντας).