Μερικά απο τα τρελά που ακούνε οι τηλεφωνήτριες στα village
« - Γεια σας. Πότε θα βγει αυτή η κινέζικη ταινία που διαφημίζετε? - Τα Ιπτάμενα Στιλέτα εννοείτε?
- Όχι, Κάμι Σου λέγεται, το είδα σε μια αφίσα σας…
- Δεν έχουμε ενημέρωση για κάποια τέτοια ταινία. [με απορία στο βλέμμα…] Μου ξαναλέτε τον τίτλο?
- Ναι, ναι. Κάμι Σου…. – [και έρχεται η αναλαμπή στην τηλεφωνήτρια…] Μήπως εννοείτε το Coming Soon?»
Αγνοούνται ακόμη τα εγκεφαλικά κύτταρα που έκαψε η τηλεφωνήτρια….
« - Γεια σας. Μου λέτε τις προβολές για το National Treasure? - Μάλιστα, έχει στις 4,5,6,7,8…… - Τι, δηλαδή μία ώρα
είναι η ταινία? - Όχι, προβάλλεται σε δυο διαφορετικές αίθουσες. – Δηλαδή μετά την πρώτη ώρα θα μας μεταφέρετε
σε άλλη αίθουσα? [θέλει προσπάθεια όμως και φαντασία αυτή η ερώτηση……….]
Κάνει η δόλια τηλεφωνήτρια κράτηση για μια ταινία και περιγράφει πού βρίσκονται οι θέσεις… « - Είστε στην 2η σειρά
από ψηλά, στο κέντρο. – Τι εννοείτε δηλαδή? Θα ανέβουμε με το ασανσέρ ψηλά….?»
Ξεκίνησε θεραπεία η τηλεφωνήτρια….
« - Γεια σας. Μου λέτε τις ώρες για τα ‘Ιπτάμενα Δελφίνια’ ….?»
Για Σύρο- Τήνο- Μύκονο ή Σαρωνικό?
[τελε υταία επιτυχία] « - Γεια σας. Το Batman Begins ποιοι μπορούν να το δουν? - Είναι κατάλληλη η ταινία για όλους.
Όχι, όχι. Επιτρέπονται μόνο αγόρια ή μόνο κορίτσια?»
Εεεεεεε?

?
Ερωτήσεις και προτάσεις για να κοιτάς το κενό:
« - Γεια σας. Μπορείτε να μου πείτε τον προμηθευτή του μηχανήματος που βγάζει τις φωτογραφίες στο μπιλιαρδάδικο?»
[ #??!*….κουράγιο]
« - Αα, σας ευχαριστώ που μου είπατε τις ώρες για τις ταινίες. Μπορείτε να μου πείτε και για τα Village τώρα?»
Ή εναλλακτικά: « …..Στους άλλους κινηματογράφους τι ώρα παίζονται οι ταινίες? Α, τι? Δεν είστε τηλεφωνικό κέντρο για
όλους τους κινηματογράφους στην Αθήνα?» [στα Βαλκάνια μη σου πω…]
« - Τι ώρα τέλειωσε χτες η τελευταία σας προβολή γιατί ψάχνω να δω αν μου είπε αλήθεια ο γκόμενος μου ότι ήρθε σινεμά..»
[τον κάψαμε τον άνθρωπο…..]
« - Μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτό το Carrefour? – το Intersport? – το Πίττα Παν…..» [και πάει λέγοντας….]
« - Παίζετε το ‘Καρύδια Με Μέλι’’? (= Λουκουμάδες με μέλι).» - [στην ίδια κατηγορία επίσης….] «Προβάλλετε μια ταινία,
όχι με τις τηγανίτες, το άλλο, πώς το λένε?» [ζελέ χταπόδι μήπως..?]
[και το all time classic by rea konidari] «Προβάλλουμε τα μπλα…μπλα…..μπλα….και το ‘Λουκουμάδες με Μέλι’.
Στα αγγλικά? - Loukoumades with Honey (!!) » [Εύγε Ρέα!]
« - Τσόντες έχετε??» [χμμμ….]
« - Θέλω να κλείσω ένα ραντεβού…» [να ρωτήσουμε τον γιατρό αν ευκαιρεί]. Επίσης…..
« - Θέλω να παραγγείλω μια ταινία..» [χωρίς αντσούγιες….]