φιλε μου...εχετε χασει το μπουσουλα..οι καθηγητες πρεπει να ειναι υποδειγματα και οι μαθητες πρεπει να αποκτουν παιδεια εκτος απο μορφωση στο σχολειο..πειθαρχια και σεβασμο...και να ερχεσαι στο σχολειο και να καθεσαι στην ωρα του μαθηματος αραχτος και να ακους μουσικη δεν ενοχλεις κανεναν ..αλλα ειναι ασεβες προς τον καθηγητη!!! αν δεν το καταλαβαινεις αυτο το παραδειγμα, τοτε τα υπολοιπα σιγουρα δνε θα τα καταλαβεις...
μετα λες αν δεν ενοχλει...και αν ο αλλος πει εμενα με ενοχλει το σκουλαρικι εσυ τι θα κανεις θα το βγαλεις;; πες ναι να ξυρισω τα γενια μου!!! οσον αφορα τα θεματα..ασε τα απαραδεκτα....ολοι καθε χρονια αυτα λενε...τοι απαραδεκτα ρε;; που στην φυσικη τουλαχιστον που ξερω ηταν της πλακας; και στα υπολοιπα μαθηματα εκτος απο εκθεση και μαθη κατ που ηταν πιο τσιμπημενα...καθε χρονο αυτο ακουω..απαραδεκτα θεματα και ποσοστα αποτυχιας...αντε ρε...ολοι στο ιδιο καζανι βραζουν και ολοι με το ιδιο συστημα γραφουν..οι καλοι περνανε απλως...τερμα.ασε την σουηδια στην σουηδια...το τι μαθητης εισαι ποσως με εντυπωσιαζει και με νοιαζει...μπραβο σου και μεγεια σου...με το καλο και με 19 στις παννεληνιες...
οσον αφορα το καπνισμα και το να φιλιεσαι..ναι εκτος οτυ οτι υπαρχει , εκτος του αποσο ξερω απαγορευεται κατω των 18 το καπνισμα ενοχλει και τους αλλους!!! αναιρεις τα λογια σου φιλε μου...σημαδι...ωριμοτητας...
Σκοπός μου δεν ήταν να σε εντυπωσιάσω, το βαθμό μου τον έγραψα για να σου δείξω ότι δεν ανήκω στην κατηγορία μαθητών που ανέφερες, αυτούς δηλαδή που δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την εκπαίδευση στο σχολείο και ασχολούνται μόνο με έρωτες (για να μην παρεξηγηθώ, ΔΕΝ κατακρίνω τη μερίδα αυτή), γιατί σε αυτή την περίπτωση θα έβριζα το σύστημα και τους καθηγητές επειδή θα με βόλευε...
Δε νομίζω να υπάρχουν μαθητές που καπνίζουν στη μέση του προαυλίου ή μέσα στους διαδρόμους. Τουλάχιστον στο σχολείο μου οι μαθητές καπνίζουν σε αρκετά απομονομένους χώρους της αυλής οπότε δεν τίθεται ζήτημα ενόχλησης των υπολοίπων. Θα συμφωνούσα, πάντως, σε κυρώσεις εάν υπήρχαν έντονα παράπονα από άλλους μαθητές, φαινόμενο το οποίο δεν έχω δει ακόμη. Τέλος, εάν απαγορεύεται δια νόμου τότε να φωνάξουν τους μπάτσους οι καθηγητές, να τους κλείσουν μέσα...

Τώρα θα σου έλεγα ότι δεν καπνίζω, αλλά μάλλον δε σε ενδιαφέρει.
Όσον αφορά το σεβασμό: Ο σεβασμός κερδίζεται, δε διδάσκεται. Και αν μπορεί να διδαχθεί, αυτό συμβαίνει σε πολύ μικρή ηλικία και από την ίδια την οικογένεια, όχι από το σχολείο. Πειθαρχεία; Γιατί δεν μπορώ να βρω καμία χρησιμότητα της λέξης αυτής;

Χμ, μάλλον γιατί δεν υπάρχει... Στο κάτω κάτω πάντα θα υπάρχουν μαθητές που προσέχουν, ας κάνει με αυτούς μάθημα ο καθηγητής. Στο 3(4)μηνο είναι ελεύθερος να βάλει στους "αραχτούς" ό,τι βαθμό θέλει.
Τα θέματα προφανώς δεν μπορώ να τα κρίνω ο ίδιος, άκουσα όμως ότι ήταν από τα χειρότερα που έχουν μπει... Νομίζω κάτι πήρε το αυτί μου για τεράστειες διαφορές βαθμολογιών σε θέματα μαθηματικών (αν είναι ποτέ δυνατόν, τι το υποκειμενικό μπορεί να υπάρξει εκεί...) αλλά δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Περνάνε οι καλοί, σύμφωνοι, αλλά και όσοι έχουν φράγκα να τα σκάνε σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα. Και μη μου πεις ότι το σχολείο σε προετοιμάζει κατάλληλα για τις εξετάσεις...