Αποστολέας Θέμα: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο  (Αναγνώστηκε 827249 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος FAIRY-The return!

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
Απ: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο
« Απάντηση #1050 στις: 16/07/07, 16:41 »
μα αφού το είπα: Οι αναρχικοί ΕΙΝΑΙ αντιεξουσιαστές   :-\

Δεν με πειράζει αν λένε τους αναρχικούς, αντιεξουσιαστές

Με πειράζει όταν λένε τα χουλιγκάνια και του μαλ**ες  που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ιδεολογια, αντιεξουσιαστές

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #1051 στις: 16/07/07, 16:56 »
Ωραία. Οι αναρχικοί, έχουν ιδεολογία. Έχουν πολύ ιδεολογία. Η ιδεολογία, τους τρέχει απο τη μύτη, και τα αυτιά...

Μπορεί κάποιος να μου πεί, στην πράξη που διαφέρουν?
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #1052 στις: 16/07/07, 17:05 »
ότι οι αναρχικοί δεν σπάνε αυτοκίνητα και μηχανάκια, δεν πλακώνουν στο ξύλο όποιον βρούν μπροστά τους, δεν καίνε περίπτερα/μαγαζιά/ψηλικατζίδικα κλπ, δεν καταστρέφουν συναυλίες

να σε ρωτήσω κάτι? τα ματ για ποιό λόγο χτυπάνε αθώους? (και μην μου πεις δεν χτυπάνε αθώους. Μιλάω για τις περιπτώσεις που χτυπάνε αθώους)
πες μου μόνο το ΓΙΑΤΙ και με κάλυψες.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1053 στις: 16/07/07, 17:15 »
Γιατί οι αθώοι, θα έπρεπε να προσέχουν να μην πηγαίνουν παρεούλα με τους "ένοχους" στις πορείες. Εννοείται οτι με την καμία δεν θα υπερασπιστώ ούτε στα σχετικά πρόσφατα επεισόδια, ούτε σε οποιαδήποτε άλλα, τη συμπεριφορά των αστυνόμων, αλλα δεν θα υπερασπιστώ και τη βλακεία του διαδηλωτή να μην προσέχει που πάει.

Ωραία αυτά που δεν κάνουν οι αναρχικοί...  Τί κάνουν?
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #1054 στις: 16/07/07, 17:21 »
απορία: γιατί όλοι τα βάζετε με τους αναρχικούς και κανείς με τους χρυσαυγήτες??  :-\

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1055 στις: 16/07/07, 17:38 »
Γιατι αυτή τη στιγμή είναι εκτός θέματος.

Λοιπόν? Τί κάνουν οι αναρχικοί?

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1056 στις: 16/07/07, 19:00 »
Γιατι εχω την εντυπωση πως οι ερωτησεις αυτες ειναι απλα ενας φαυλος κυκλος χωρις ουσια? Δεν ειναι ξεκαθαρο πως κανεις δεν μπορει να ξεχωρισει τις ιδεολογιες πια μεταξυ τους; Αντιεξουσιαστες, αναρχικοι, χουλιγκανοι, κλπ εχουν γινει ενα.
Ενα εχω να πω..Εαν οντως οι αναρχικοι ενδιαφερονται πραγματικα για την ιδεολογια τους, γιατι δεν βγαινουν σαν προσωπα να μιλησουν γι'αυτες; Εαν οι ιδεολογιες τους ειναι δυνατες, τοτε δεν εχουν να φοβουνται κανεναν ασφαλιτη που θα τους "σταμπαρει", γιατι θα εχουν εναν λαο που θα εχει πειστει για τον αγωνα τους.
...μηπως δεν το κανουν γιατι ιδεολογικα δεν στεκονται ( πλεον ) πουθενα;
Λεω..μηπως...
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #1057 στις: 16/07/07, 19:45 »
Γιατι εχω την εντυπωση πως οι ερωτησεις αυτες ειναι απλα ενας φαυλος κυκλος χωρις ουσια?

+1000000000000000000000000000000000000000000000

:)

Αποσυνδεδεμένος Chcome

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
    • ΠΡΟΧΕΙΡΟ
« Απάντηση #1058 στις: 16/07/07, 22:09 »

Ενα εχω να πω..Εαν οντως οι αναρχικοι ενδιαφερονται πραγματικα για την ιδεολογια τους, γιατι δεν βγαινουν σαν προσωπα να μιλησουν γι'αυτες; Εαν οι ιδεολογιες τους ειναι δυνατες, τοτε δεν εχουν να φοβουνται κανεναν ασφαλιτη που θα τους "σταμπαρει", γιατι θα εχουν εναν λαο που θα εχει πειστει για τον αγωνα τους.
...μηπως δεν το κανουν γιατι ιδεολογικα δεν στεκονται ( πλεον ) πουθενα;
Λεω..μηπως...

Μα τωρα, δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που διαβάζω! Δεν υπήρχαν(-ουν) θεωρητικοί της αναρχίας; Και να βγουν που ακριβώς; Πως το εννοείς;

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1059 στις: 16/07/07, 22:14 »
Πολυ απλα:
"Γεια σας. Ειμαι ο Θανασης Αρπαχτρας, και δηλωνω αναρχικος. Θελω να ξεκαθαρισω τις θεσεις των αναρχικων που ειναι οι ταδε ταδε ταδε. Δεν υποστηριζουμε την καταστροφη περουσιων, ουτε εχουμε καμια σχεση με τις ταδε ταδε ταδε ομαδες"...
Εαν λοιπον οι αναρχικοι, οπως ειπε η freak, εχουν μια ιδεολογια ικανη να "αφυπνισει" εναν λαο, τοτε να διαχωριστουν απο τους "καταστροφεις" και "ανακατωσουρηδες" που αυτοχαρακτηριζονται αναρχικοι.
Ειπα κατι λαθος?
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Chcome

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
    • ΠΡΟΧΕΙΡΟ
« Απάντηση #1060 στις: 16/07/07, 22:16 »
Πολυ απλα:
"Γεια σας. Ειμαι ο Θανασης Αρπαχτρας, και δηλωνω αναρχικος. Θελω να ξεκαθαρισω τις θεσεις των αναρχικων που ειναι οι ταδε ταδε ταδε. Δεν υποστηριζουμε την καταστροφη περουσιων, ουτε εχουμε καμια σχεση με τις ταδε ταδε ταδε ομαδες"...
Εαν λοιπον οι αναρχικοι, οπως ειπε η freak, εχουν μια ιδεολογια ικανη να "αφυπνισει" εναν λαο, τοτε να διαχωριστουν απο τους "καταστροφεις" και "ανακατωσουρηδες" που αυτοχαρακτηριζονται αναρχικοι.
Ειπα κατι λαθος?

Κύριε Θανάση Αρπάχτρα (λέμε τωρα) ο πραγματικός αναρχικός δεν δηλώνει αναρχικός και δεν ξεκαθαρίζει θέσεις για τους άλλους, ούτε με τους άλλους.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1061 στις: 16/07/07, 22:19 »
Τοτε πως περιμενει η ιδεολογια του να γινει γνωστη?
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1062 στις: 16/07/07, 22:37 »
Ναι, αλλα αυτοι που δηλωνουν αναρχικοι και τα σπανε ολα στη χαρη μιας ανυπαρκτης ιδεολογιας, δεν αμαυρωνουν την δικη σου ιδεολογια; Δεν σε πνιγει το παραπονο οταν ολοι αναφερονται σε αυτα τα ατομα ως αναρχικους, ενω στην ουσια δεν ειναι;
Και εσυ μπορει να μην θελεις να διαδωσεις τιποτα. Ομως αυτοι με το ετσι θελω και με τις καταστροφες προσπαθουν, δανειζομενη τον δικο σου ορισμο, να μεταδωσουν μια λαθος ιδεολογια.
Η εμφανιση ενος πραγματικου αναρχικου δεν εχει σκοπο μονο τη μεταδοση της ιδεολογιας, αλλα στην περιπτωση της Ελλαδας, θα εχει και ως σκοπο το ξεκαθαρισμα του ποιος ειναι ο αναρχικος και τι πιστευει.
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1063 στις: 16/07/07, 22:50 »
Και ομως, αναζητωντας τη λεξη αναρχια μεσα σε αυτη την συζητηση, θα δεις πως ατομα που δεν εχουν καμια επαφη με την πραγματικη ιδεολογια της αναρχιας, χειριζονται τον ορισμο σαν να ειναι οι μοναδικοι εκπροσωποι του.
Μπορει ενας αναρχικος, να μην θελει να ανοιξει τα χαρτια του, ομως μια ιδεολογια δεν μπορει να θεωρηθει ιδεολογια εαν δεν γινει δεκτη απο μια μεριδα ανθρωπων ( και συνηθως αυτο οδηγει στην οργανωση τους ).
Δεν γινεται λανθασμενη χρηση των ορισμων αντιεξουσιαστων και αναρχικων; Ειμαι ο πρωτος που το φωναζει και ενω στην αρχη προσπαθουσα να καταλαβω σε αυτη την συζητηση ( εννοω απο την απαρχη της ) με ποιο δικαιωμα οι καταστροφες ξενης περιουσιας θεωρουνται αναρχικη ιδεολογια, τωρα κατεληξα στο συμπερασμα πως ο ορος αναρχια ειναι κατι σαν την πιπιλα. Οποιος θελει να δικαιολογησει το χουλιγκανισμο και τον κοινωνικο ρατσισμο του ( ναι, γιατι ειναι κοινωνικος ρατσισμος το να καταστρεφεις περιουσιες αλλων..χωρις καν να τους ξερεις ), πεταει πως ειναι αναρχικος και ειναι ικανοποιημενος πως εκπληρωνει μια κουφια ιδεολογια ( που δεν εχει και καμα σχεση με την ουσιωδη ιδεολογια της αναρχιας )
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #1064 στις: 16/07/07, 23:50 »
Καλα αν θελετε να κανετε ακριβως διαχωρισμο αντιεξουσιαστην απο αναρχικο την πατησατε. θελετε εως και απειρες ωρες. Παντως ο αναρχικος ειναι αντιεξουσιαστης ο αντιεξουσιαστης μπορει και να μην ειναι αναρχικος. Ειναι αρκετα λεπτο το θεμα και αρχικα δεν ειχε διαφορα. Τεσπα.

Τωρα για το ποσο μπορουν οι ανρχικοι να καταστρεφουν καποια περιουσια (συμφωνουμε ολοι οτι ειναι απαραδεκτο να καταστρεφεται η περιουσια του απλου και αμοιρου δυστυχως κοσμακη) μπορω να σου δωσω ενα αποσπασμα απο Κροποτκιν και να μου πεις την γνωμη σου.

"Οχι πολιτες οσο η κοινωνια θα εφαρμοζει το νομο των αντιποινων οσο η θρησκεια ο νομος ο τρατωνας και το δικαστηριο η φυλακη και το βιομηχανικο κατεργο  θα εξακολουθουν να διδασκουν την εσχατη περιφρονηση της ζωης του ατομου -  μη ζητατε απο τους επαναστατημενους να την σεβασθουνε! Θα ηταν σαν να απαιτειτε απ αυτους σε καλοσυνη και σε μεγαλοψυχια ενα βαθμο απειρως ανωτερο απο εκεινον που εχει ολη η κοινωνια."
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1065 στις: 16/07/07, 23:59 »
Μαλιστα...Δηλαδη να καταστρεφουμε ή να μην καταστρεφουμε?
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1066 στις: 17/07/07, 00:04 »
Μαλιστα...Δηλαδη να καταστρεφουμε ή να μην καταστρεφουμε?
Βγαλε τα συμπερασματα σου αδερφε. Ο,τι νοημα βγαζεις εσυ απο το αποσμαπσα που εγραψα. Δεν θα σου πω εγω πως να το ερμηνευσεις.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1067 στις: 17/07/07, 00:09 »
Μαλιστα..Χαιρομαι για την διευκρινιση...
Παμε στο επομενο αποσπασμα καθιστικων επαναστατων.
Μ'αρεσει που δεν θετεις πουθενα την αποψη σου ξεκαθαρα παντως...Πολιτικος θα γινεις.
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1068 στις: 17/07/07, 00:12 »
Πιστεψε με στην προκειμεη δεν εχω καμι ορεξη να κατσω να αναλυσω τιποτα και εσυ ειδικα ξερεις.
Παντως εσυ δεν ρωτησες την αποψη μου πουθενα εσυ ρωτησες για τους αναρχικους γενικα και απαντησα με ενα αποσπασμα απο ενα αναρχικο βιβλιο. Δεν σου κανει?

Αποσυνδεδεμένος Chcome

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
    • ΠΡΟΧΕΙΡΟ
« Απάντηση #1069 στις: 17/07/07, 00:15 »
Μαλιστα..Χαιρομαι για την διευκρινιση...
Παμε στο επομενο αποσπασμα καθιστικων επαναστατων.

Oσο εύκολο είναι να λες κάποιον καθιστικό επαναστάτη τόσο εύκολο είναι να βρεθείς απέναντι -χωρίς καν το καταλάβεις- ως καθιστικός αντιεπαναστάτης. Αυτό έτσι, για χάριν της κουβέντας.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1070 στις: 17/07/07, 00:22 »
Οκ παιδια..μεινετε με την ιδεολογια σας..Νομιζω πως αδικος κοπος ειναι να προσπαθει κανεις να καταλαβει το ακατονοητο..Κλειστη ιδεολογια=νεκρη ιδεολογια μεταξυ λιγων..

Ολοι αναρχικοι να δηλωσουμε..εχει και φοροαπαλλαγη> :P
Ομολογω πως περιμενω με μεγαλη αγωνια τους "αγωνιστες" αναρχικους που παρουσιαστηκαν σε αυτο το thread, να δω τι θα πουν...
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Chcome

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
    • ΠΡΟΧΕΙΡΟ
« Απάντηση #1071 στις: 17/07/07, 00:31 »
Οκ παιδια..μεινετε με την ιδεολογια σας..Νομιζω πως αδικος κοπος ειναι να προσπαθει κανεις να καταλαβει το ακατονοητο..Κλειστη ιδεολογια=νεκρη ιδεολογια μεταξυ λιγων..

Nαι, είδαμε και τις ''ανοιχτές'' ιδεολογίες, τι προκοπή έκαναν, πως ξεκινούν και που καταλήγουν.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1072 στις: 17/07/07, 00:34 »
Χαίρομαι , που αν και οι ερωτήσεις μου θεωρήθηκαν άσκοπες, οδήγησαν ακριβώς εκεί που ήθελα...

Αυτό που κατάλαβα, είναι οτι οι αναρχικοί, όταν τους βολεύει, "επιτρέπουν" τη καταστροφή, και όταν δεν τους παίρνει την αποκηρρύτουν...
Μάλιστα...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1073 στις: 17/07/07, 00:40 »
Ειλικρινα Isnogood, εαν καταλαβες τιποτα, πες μου κι εμενα, γιατι προσπαθω να καταλαβω ποιοι ειναι οι σωστοι αναρχικοι..Οι εσωστρεφεις ιδεολογοι ή οι εξωστρεφεις φασαριοζοι? :/

Chcome..τουλαχιστον οι ανοιχτες ιδεολογιες ειχαν το θαρρος να ειπωθουν. Ακομα και εαν απετυχαν ή αποτυγχανουν ή θα συνεχισουν να αποτυγχανουν, θα ειναι "ανοικτες" στον κοσμο και θα αφομοιωνονται καλυτερα απ'ο,τι μια "μυστικιστικη" ιδεολογια που παραμενει μεσα σε ενα ατομο!
« Τελευταία τροποποίηση: 17/07/07, 00:42 από freemind »
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Chcome

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
    • ΠΡΟΧΕΙΡΟ
« Απάντηση #1074 στις: 17/07/07, 00:43 »
Ειλικρινα Isnogood, εαν καταλαβες τιποτα, πες μου κι εμενα, γιατι προσπαθω να καταλαβω ποιοι ειναι οι σωστοι αναρχικοι..Οι εσωστρεφεις ιδεολογοι ή οι εξωστρεφεις φασαριοζοι? :/

Chcome..τουλαχιστον οι ανοιχτες ιδεολογιες ειχαν το θαρρος να ειπωθουν. Ακομα και εαν απετυχαν ή αποτυγχανουν ή θα συνεχισουν να αποτυγχανουν, θα ειναι "ανοικτες" στον κοσμο και θα αφομοιωνονται καλυτερα απ'ο,τι μια "μυστικιστικη" ιδεολογια που παραμενει μεσα σε ενα ατομο!

Ναι, η ιδεολογία του ατόμου τώρα μάς πείραξε. Κοίτα λίγο γύρω σου μόνο.