Αποστολέας Θέμα: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο  (Αναγνώστηκε 827862 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
Απ: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο
« Απάντηση #1150 στις: 22/07/07, 00:30 »
...Κανε το τεστ με τους ταξιτζηδες. ΜΠες σε 6 ταξιτζηδες και πες τους τι αποψη εχουν για τις καταστροφες στις καμερες...
Περιμενω τα αποτελεσματα της ερευνας σου...

Παντελως λανθασμενο δειγμα πολιτων πηρες... :-X

Παντως ναι οποιον και να ρωτησεις θα σου πει οτι ολα αυτα ειναι απλα αλητιες..
Η δικη μου αποψη επι του θεματος ειναι οτι δεν επιτυγχανεται τιποτα ετσι μιας και οπως σωστα ειπες το συστημα δυναμωνει(ειτε απο μονο του ειτε προσθετωντας εξαγριωμενους αλλα ρηχομυαλους(δικια μου λεξη) πολιτες)..Ομως φαινεται οτι υπαρχει μια αντιθεση.Υπαρχει μια αντιθεση στις καμερες για παραδειγμα.
Αφου ομως η μαζα εχει γινει τοσο αβουλη το συστημα εξ ορισμου ειναι παντοδυναμο αφου εχει ελαχιστα να αντιμετωπισει.Ετσι ο μονος τροπος εστω να φαενι η παραμικρη αντισταση ειναι αυτο(το σπασιμο δλδ).

Θεωρητικα τα λες πολυ σωστα αφου ειναι γνωστο οτι η καλυτερη καταστροφη γινεται εκ των εσω.Αλλα ειναι απραγματοποιητο.Και αυτο γιατι και παλι ειναι πολυ λιγοι αυτοι που θα προσπαθησουν ωστε δεν θα φανει καμια προσπαθεια.Γιατι μην μου πεις οτι εσυ η ο καθενας μας(θεωρητικα) που μπει στο δημοσιο θα προσπαθησει να διορθωσει το συστημα.Παραμυθι ειναι για να δινουμε θεωρητικη λυση.Και οσοι θελουν να το κανουν αυτο δεν μπορουν τελικα γιατι με τοση διαφθορα που επικρατει(αποψη μ αποτελεσμα παλι της απαθειας τηα μαζας) τελικα των τρωει το συστημα.

Παντως χωρις να ειμαι αντιθετος μην βγαζουμε τους αναρχικους αγγελουδια..Ξερω περιπτωσεις αναρχικων(αυθεντικων αναρχικων που θα λεγαμε) που για παραδειγμα μπαινουν τζαμπα σε συναυλιες επειδη συγκεκριμενοι σεκιουριταδες ξερουν οτι αν δεν τους αφησουν θα εχουν διαφορα επισοδεια.Αφηστε εκμεταλλευονται και αυτη την ολη κατασταση λιγο..
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1151 στις: 22/07/07, 01:27 »
freemind : Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΒΙΑ.  όπως και κάθε μορφή επανάστασης πρέπει να το κάνει αυτό!!! Και εκτός αυτού: ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑ!!!!!!

Για απάντησε μου κι εσύ: Η αστυνομία ταυτίζεται με την βία? Ναι ή όχι? Και δεν θέλω υπεκφυγές!!

Και σταματηστε πια να θεωρείτε ότι είναι το ίδιο το κάψιμο του μπακαλικου του κυρ μητσου με το καψιμο μιας τράπεζας!!!!
σορυ αλλα δεν μιλας για αναρχικους αλλα για αναρχοαυτονομους,,,,ισως αμα ξεχωριζατε τις δυο ιδεολογιες θα ηταν καλυτερα για ολους... ;D
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος pNd

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1152 στις: 22/07/07, 01:34 »
Συγνωμη, αλλα χαρη στο εννομο κρατος, κοιμασαι σε σπιτι, εχεις τηλεφωνο, πατριδα, τηλεοραση, ρευμα, προϊοντα, προστασια του καταναλωτη, κλπκλπ..Ακομα και μια υποτυπωδη ασφαλιση, δημοσιες δομες, κλπ...

φως, νερο, τηλεφωνο.. στο τουνελ

Freemind συμφωνα με τη ''θεωρια'' σου υπολογιζεις η επανασταση να γινει πριν πεσει κομητης στη γη?

Αποσυνδεδεμένος pNd

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1153 στις: 22/07/07, 01:45 »
Οριστε? Παιδια..το αρθρο 16 ειναι νομος του κρατους! Εαν ζουσαμε σε αλλη χωρα, οι πανεπιστημιακοι θα τον εφαρμοζαν τον νομο και θα ελεγαν και ενα τραγουδι!

Να σου πω αμα βγει κανενας νομος που να λεει να παμε να πνιγουμε ολοι, δεν πιστευω να μην τον εφαρμοσεις... α μην ξεχασεις και το τραγουδακι..

Αποσυνδεδεμένος Vagabond

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Είμαι ένας μικρός αλήτης που τον τρώει ο καιρός
    • Προφίλ
« Απάντηση #1154 στις: 22/07/07, 03:28 »
Εγώ να ρωτήσω κάτι όσους αυτοπροσδιορίζονται ως αντεξουσιαστές... έχετε διαπιστώσει ότι η πλειοψηφεία την θέλει την αλλαγή που οραματίζεστε? Αν ναι, καλώς... αλλά μη μου πείτε "εδώ δεν είναι δημοκρατία και δε θα ρωτήσουμε τις μάζες", γιατί τότε είστε το ίδιο δικαιολογημένοι με τον μπάτσο που από προσωπική φιλοσοφία βαράει στο ψαχνό, τον χουντικό που "ξέρει" ότι αυτός έχει δίκιο και οι μάζες κοιμούνται, κλπ κλπ κλπ.

Και παρακαλώ να μην εστιάσετε στο ότι η πλειοψηφεία θέλει αλλαγή... ρωτάω αν η πλειοψηφεία θέλει την αλλαγή που πρεσβεύετε εσείς, και αν την θέλει με τις μεθόδους που ενστερνίζεστε.
Ο δικός μου ο δρόμος μ' έχει χρόνια διαλέξει...

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1155 στις: 22/07/07, 04:11 »
Εγώ να ρωτήσω κάτι όσους αυτοπροσδιορίζονται ως αντεξουσιαστές... έχετε διαπιστώσει ότι η πλειοψηφεία την θέλει την αλλαγή που οραματίζεστε? Αν ναι, καλώς... αλλά μη μου πείτε "εδώ δεν είναι δημοκρατία και δε θα ρωτήσουμε τις μάζες", γιατί τότε είστε το ίδιο δικαιολογημένοι με τον μπάτσο που από προσωπική φιλοσοφία βαράει στο ψαχνό, τον χουντικό που "ξέρει" ότι αυτός έχει δίκιο και οι μάζες κοιμούνται, κλπ κλπ κλπ.

Και παρακαλώ να μην εστιάσετε στο ότι η πλειοψηφεία θέλει αλλαγή... ρωτάω αν η πλειοψηφεία θέλει την αλλαγή που πρεσβεύετε εσείς, και αν την θέλει με τις μεθόδους που ενστερνίζεστε.
για να κατεβαιναν τοσοι φοιτητες ,και μη, στις πορειες και να χασαν ολη την χρονια τους , τις εξαιταστικες και το καλοκαιρι τους....ειναι ολοφανερο οτι το θελουν....αλλιως θα εθελοτυφλουσαν οπως τοσες φορες..θα καθοντουσαν στις καφετεριες και θα μονολογουσαν με τον ωχαδελφισμο που μας διακρινει ως γενεια... ;D
« Τελευταία τροποποίηση: 22/07/07, 04:18 από Amylo »
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος Vagabond

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1156 στις: 22/07/07, 04:22 »
για να κατεβαιναν τοσοι φοιτητες ,και μη, στις πορειες και να χασαν ολη την χρονια τους , τις εξαιταστικες και το καλοκαιρι τους....ειναι ολοφανερο οτι το θελουν....αλλιως θα εθελοτυφλουσαν οπως τοσες φορες..θα καθοντουσαν στις καφετεριες και θα μονολογουσαν με τον ωχαδελφισμο που μας διακρινει ως γενεια... ;D
Οι φοιτητές κατέβηκαν για ένα συγκεκριμένο νομοσχέδιο, ή κάνω λάθος? Εγώ μιλάω για την κατάλυση του κράτους και το κάψιμο τραπεζών που κάποιοι ευαγγελίζονται. Όχι για τις επιμέρους αλλαγές δηλαδή, αλλά για τις ριζικές.

(Αν και, όπως και να το δεις, όσοι και να κατέβηκαν στις πορείες, δεν αποτελούν την πλειοψηφεία του λαού...)

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1157 στις: 22/07/07, 04:47 »
Οι φοιτητές κατέβηκαν για ένα συγκεκριμένο νομοσχέδιο, ή κάνω λάθος? Εγώ μιλάω για την κατάλυση του κράτους και το κάψιμο τραπεζών που κάποιοι ευαγγελίζονται. Όχι για τις επιμέρους αλλαγές δηλαδή, αλλά για τις ριζικές.

(Αν και, όπως και να το δεις, όσοι και να κατέβηκαν στις πορείες, δεν αποτελούν την πλειοψηφεία του λαού...)
πρωτον...αυτοι που κατεβαινουν ειναι λιγοι μπροστα σε αυτους που θελουν να κατεβουν...και δευτερον....εγω πιστευω οτι οι κατστροφες αυτες δεν τις θελει ο κοσμος(αλοιμονο αν το ηθελαν ???)...ειναι σκοποι αλλων...υπαρχουν οι αναρχοαυτονομοι που τα σπανε αλλα υπαρχουν και καποιοι βαλτοι μονο και μονο για να δυαλισουν αυτην την αντιδραση του απλου κοσμου που κατεβαινει στις πορεις....υπαρχουν πολλοι που νομιζουν οτι ο κοσμος κανει την πορρεια και διπλα τους καινε αυτοκινητα..ενω δεν ειναι ετσι τα πραγματα....θεωρω βλακωδη κινηση να σπασεις μια βιτρινα για να δειξεις ποσο επαναστατης εισαι...δεν εισαι επαναστατης τοτε...εισαι καποιος βανδαλος...που απλα τρομοκρατει και δεν πετυχαινει ,αυτο που θελει να λεει, σκοπο του...
« Τελευταία τροποποίηση: 22/07/07, 04:52 από Amylo »

Αποσυνδεδεμένος Vagabond

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1158 στις: 22/07/07, 04:59 »
πρωτον...αυτοι που κατεβαινουν ειναι λιγοι μπροστα σε αυτους που θελουν να κατεβουν...και δευτερον....εγω πιστευω οτι οι κατστροφες αυτες δεν τις θελει ο κοσμος(αλοιμονο αν το ηθελαν ???)...ειναι σκοποι αλλων...υπαρχουν οι αναρχοαυτονομοι που τα σπανε αλλα υπαρχουν και καποιοι βαλτοι μονο και μονο για να δυαλισουν αυτην την αντιδραση του απλου κοσμου που κατεβαινει στις πορεις....υπαρχουν πολλοι που νομιζουν οτι ο κοσμος κανει την πορρεια και διπλα τους καινε αυτοκινητα..ενω δεν ειναι ετσι τα πραγματα....θεωρω βλακωδη κινηση να σπασεις μια βιτρινα για να δειξεις ποσο επαναστατης εισαι...δεν εισαι επαναστατης τοτε...εισαι καποιος βανδαλος...που απλα τρομοκρατει και δεν πετυχαινει ,αυτο που θελει να λεει, σκοπο του...
Εγώ ρώτησα απλώς και μόνο επειδή πολλοί εδώ μέσα υποστηρίζουν τέτοιες κινήσεις ως ιδεολογικές, ανεξάρτητα από το αν έχουν συμμετάσχει ή όχι (βία στη βία κλπ). Επίσης δεν μίλησα για τα καμένα αυτοκίνητα (μια και κανείς δεν υποστήριξε τέτοιες κινήσεις), αλλά για την κατάλυση του κράτους και το κάψιμο των τραπεζών (και των πολυεθνικών, ενδεχομένως?).

Εν ολίγοις: όλες οι ιδεολογίες σεβαστές, όσο είναι στο επίπεδο του φιλοσοφείν. Όταν μπαίνουμε στην πράξη όμως, κι αφού όλα γίνονται για να απελευθερωθεί ο κόσμος, θα υπέθετε κανείς πως ο κόσμος (η πλειοψηφία, όχι όλος) συμφωνεί με τις κινήσεις αυτες. Και ρωτάω... ισχύει κάτι τέτοιο? Και αν ναι, από πού προκύπτει?

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1159 στις: 22/07/07, 08:07 »
Αρη, καλως ή κακως, το συστημα ειναι αρκετα δυνατο. Σωστο αυτο; Στην ουσια, οσα χτυπηματα και να του δωσετε, του εχετε επιφερει καποια ζημια? Οχι! Και δεν θελω αερολογιες, διοτι 2 φορες εκανα την ερωτηση, εαν τα τελευταια 5 χρονια εχει κερδισει κατι το ψευτοαναρχικο κινημα, και η απαντηση ηταν η κλασσικη "μα ρε φιλε, καψαμε τραπεζες, χτυπαμε τους μπατσους και ο λαος λεει καλα λογια γι μας"...Κοινως, αλλα λογια να αγαπιομαστε.
Η τραπεζα, ο βιομηχανος, ο διευθυντης μιας δημοσιας υπηρεσιας, ειναι μερη του συστηματος. Ο ενας χρειαζεται τον αλλον και ολοι την σωστη αμυνα του συστηματος στις εξωτερικες απειλες ( ψευδοαναρχικοι, κλπ ). Εαν ολοι οσοι πεταγαν μολοτωφ, ειχαν μπει μεσα στο συστημα ( κατι σαν κρυφοπρακτορες, εαν και ο ορος παραπεμπει σε επικινδυνες αποστολες ), θα ειχαν καλυψει 50-100-200 λειτουργικες θεσεις του κρατους, που αυτη την στιγμη καλυπτονται απο ατομα που υποστηριζουν την σημερινη μορφη του συστηματος.
Αυτοι οι 200 ανθρωποι, θα μπορουσαν να μεταφερουν νεες ιδεες σε αλλους 100 που ειναι ηδη μεσα. Ειτε με τον τροπο εργασιας τους, ειτε με τη φιλοσοφια τους ( αναλογα βεβαια και τη θεση τους ), ειτε με τις κινησεις τους, θα αλλαζαν την εσωτερικη λειτουργεια του. Μην ξεχνας αυτο που ειπα. Ενισχυοντας τις εξωτερικες αμυνες, το κρατος-συστημα εχει χασει την εσωτερικη συνοχη και σταθεροτητα.

Τι δουλεια εχει το indymedia με ολα αυτα; Ο ελληνικος λαος εχει προσβαση στο indymedia; Τo indymedia ειναι πηγη σωστης πληροφορησης; Δεν νομιζω. Και δεν χρειαζεται να κανουμε την ιδια συζητηση περι σωστων και λανθασμενων μεσων. Πολυ φοβαμαι πως θα σε στεναχωρησω οταν σου πω, πως για μενα τo indymedia ειναι μερος του συστηματος. Επιχορηγειται απο "ανυπαρκτες" ομαδες και κανεις δεν ειναι υπευθυνος για αυτο..Κατι σαν τις νεολαιες κομματων που υποτιθεται πως ειναι "ελευθερες απο κομματικες νοοτροπιες και διαφορες". Ετσι δημιουργει αυτη την "επαναστατικη" εικονα, που στην ουσια συμφερει το συστημα. Η τοποθετηση του Ιανου για το indymedia με καλυπτει πληρως.

Ας παμε σε ενα πιο νευραλγικο παραδειγμα. Το συστημα συντηρει ενα συστημα εκπαιδευσης μαμουχαλων παιδιων. Βγαζει καλους και φρονιμους πολιτες. Σωστα?
Για φαντασου 400 δασκαλους-καθηγητες που περνανε σιγα σιγα τη φιλοσοφια του φιλελευθερου κρατους; Αργα και σταθερα, αυτοι θα γινουν 800..μετα 1000...κ.ο.κ.
Οι μεγαλες αλλαγες που εγιναν αποτομα, καταδικαστηκαν απο την ιδια την κοινωνια ( εκτος εαν στην Κουβα ζουνε ολοι ευτυχισμενοι ή στην Κινα ολοι ξυπνανε με ενα χαμογελο για τη μαμα πατριδα ). Η κοινωνια ειναι μια μαζα απο ανθρωπους, που πρεπει να φτασει στη μεγαλη αλλαγη με σταθερα βηματα. Να προετοιμαστει σιγα σιγα, για να δεκτει και να υποστηριξει την καταργηση του συστηματος, οπως το γνωριζουμε τωρα. Επιμενω στη φιλοσοφια του Ασιμωφ. Ο ιδιος την ονομασε ψυχοϊστορια ( δηλαδη η μαθηματικη προβλεψη της ψυχολογιας της μαζας στο μελλον. Ενα καθαρα στατιστικο κλαδο της ψυχολογιας-ιστοριας )

100 ανθρωποι που τα σπανε, δεν ειναι η κοινωνια. Και αντε, ακολουθωντας τη λογικη της προσθεσης παραταξεων της fairy, 10.000 ανθρωποι δεν ειναι παλι η κοινωνια. Οσο χτυπανε, τοσο πιο πολυ η αστυνομια και το κρατος βρισκει αιτιες να δημιουργει ενα κλιμα τρομοκρατιας και αστυνομοκρατιας. Τι βελτιωθηκε απο τοτε που σπατε τραπεζες? Αλλαξε το οικονομικο συστημα; Αλλαξε το αστυνομικο συστημα επειδη καψατε 3 περιπολικα?
Οχι!

Αντιθετως, η υποθεση γυρισε μπουμπερανγκ και γινατε δακτυλοδεικτουμενοι!

pND, νομος του κρατους ειναι και το STOP στις διασταυρωσεις..Θυμισε μου την επομενη φορα να το παραβιασω ( γιατι ετσι θελω βρε αδερφε ), να περνας εσυ πεζος ή με μηχανακι και να σε πατησω...Σιγα...εγω εκανα το δικο μου και δεν ειπα ουτε και ενα τραγουδι!

Ξερετε που χανει η δικη σας θεωρια; Στην αμεσοτητα..Παιρνετε την νεανικη φορα και επαρση και περιμενετε σε 3-4 χρονια να γινει αλλαγη. Πως να γινει αλλαγη βρε φουκαραδες, οταν δεν ευαισθητοποιειτε την κοινωνια; Οταν δεν εχετε καποιο ιδεολογικο υποβαθρο; Και εαν εχετε, δεν φροντιζετε να το μεταφερετε με αλλον τροπο στη μαζα! Εκτος εαν στις μολοτωφ εχετε τυλιγμενες τις θεωριες σας και καιγονται κατα λαθος..Να επιλεγετε πιο ανθεκτικα στη φωτια υλικα...

Οσο επιμενετε στην δραστικοτητα, να ξερετε πως η μαζα σας εχει γραμμενους...Και απλα θα καλυπτετε ενα μικρο ρεπορταζ 10 σελιδων στις καθημερινες εφημεριδες.. Ο Ελληνας το πρωι θα ξυπναει, θα πινει το καφεδακι του και θα πηγαινει στη δουλιτσα του. Θα ειναι το ιδιο κολλημενος στην κινηση, θα σκεφτεται τα ιδια προβληματα και θα αγωνια για το εαν η ομαδαρα του θα νικησει το Σ/Κ την αντιπαλη ομαδα.
Αν εισαστε ικανοποημενοι με αυτο, εγω δεν εχω καμια αντιρρηση..Καλυτερα για μενα κιολας, που εχω αλλη φιλοσοφια και ιδεολογια....τουλαχιστον εγω εχω και ιδεολογια και οχι αερολογιες και ονειρικες ουτοπιες
« Τελευταία τροποποίηση: 22/07/07, 08:16 από freemind »
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος pNd

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1160 στις: 22/07/07, 14:37 »
Εαν ολοι οσοι πεταγαν μολοτωφ, ειχαν μπει μεσα στο συστημα ( κατι σαν κρυφοπρακτορες, εαν και ο ορος παραπεμπει σε επικινδυνες αποστολες ), θα ειχαν καλυψει 50-100-200 λειτουργικες θεσεις του κρατους, που αυτη την στιγμη καλυπτονται απο ατομα που υποστηριζουν την σημερινη μορφη του συστηματος.

Ζητω η KGB και το FBI !!!

Οσο για τα παραδειγματα με την Κουβα και την Κινα να σω πω (αν δεν το ξερεις) οτι εχουν κομμουνιστικο καθεστος. Τωρα μιλαμε για αναρχισμο(ελευθερια) ή κομμουνισμο(δικτατορια)? Ξεμπερδεψετα λιγο.

Αυτο με το STOP, τελειως ακυρο!!

Και σταματα να χρησιμοποιεις εκφρασεις του τυπου ψευτοαναρχικοι και ψευτοεπαναστατες, γιατι και ο πιο ''ψευτοαναρχικος'' σιγουρα δεν μενει στη θεωρια, οπως κανεις εσυ με τις ψευτοθεωριες σου, που απλα τις λες χωρις να εχουν εφαρμογη.
Αλλα αν θες την θεωρια σου να την κανεις πραξη πιγαινε να γινεις μπατσος (μερος του συστυματος) για να χτυπησεις το συστημα!!! Και γω με το δεξι μου χερι θα χτυπησω το αριστερο

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1161 στις: 22/07/07, 15:08 »
Γελοιες απαντησεις..Πραγματικα, πρεπει να προσπαθησω παρα πολυ για να βρω καποιο λογο να απαντησω...

Λοιπον, σου ειπα πως ο ορισμος κρυφοπρακτορας ειναι λιγο ακραιος, ομως εσυ τον τραβηξες απο τα μαλλια, τον πατησες, τον βιασες και μετα τον τραβηξες και φωτογραφιες για να τον εχεις για homework :P Τα λεγομενα μου γυρω απο την παρενθεση μπορεις να τα κρινεις? Οχι! Λογικο ειναι βεβαια, γιατι η ερωτηση
"Τι καταφερατε τοσα χρονια?" θα παραμεινει αναπαντητη.
100 εισασταν..110 γινατε...και το θεωρειτε προοδο! Σιγουρα...ομως εσεις εισαστε που μιλατε για "δραστικες" αλλαγες..Με επιπλεον 10 ατομα μπορειτε να ριξετε....2-3 σουβλακια ο καθενας, να βγειτε για καφε και να μας αφησετε ησυχους.

Το STOP ειναι ή δεν ειναι νομος του κρατους? Με ποια λογικη εσυ μπορεις να διαχωριζεις τους σωστους απο τους λανθασμενους νομους? Το STOP σε συμφερει ναι ή οχι? Σε συμφερει για να εισαι ζωντανος! Μηπως το εννομο κρατος, με οποια αρχη και εαν εκφραζεται αυτο, προστατευει καιρια σημεια της ζωικης σου παρουσιας ( μην πω ζωικης παραγωγης και παρεξηγηθω )

Δεν προκειται να σταματησω να χρησιμοποιω τετοιες εκφρασεις, διοτι ειστε ψευδοαναρχικοι. Σε παροτρυνω, εαν μπορεις να διαβασεις, το κειμενο της chcome. Εκει ειναι η απαντηση σου γιατι σε θεωρω ψευδοαναρχικο. Και δεν μιλαω για θεωρια..μιλαω για ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ! Αλλα η καφριλα που σας τρωει, δεν σας αφηνει να καταλαβαινετε τοσο σημαντικες διαφορες.
Εαν θελω την θεωρια μου να την κανω πραξη, γινομαι παιδαγωγος, δημοσιος υπαλληλος, αξιωματουχος του κρατους, κλπ..Θεσεις καιριες, στις οποιες ελεγχεις μεγαλυτερες μεριδες υπαλληλων του συστηματος.
Λιγο μυαλο θελει..Εαν βγαλετε την κουκουλα και σβησετε τους αναπτηρες, θα δειτε ποσο απλα ειναι αυτα που λεω και ποσο εφαρμοσιμα.
Ναι, δεν γινονται σε 10 χρονια ουτε σε 50..Θελει 2 γενιες τουλαχιστον ανθρωπων να δουλεψουν για να δωσουν μια βαση.
Ομως, ιστορικα, μονο οι καθεστωτικες αλλαγες ειναι δραστικες..
Θελετε να γινετε καθεστως μηπως?
Λεω...μηπως οι χουντικοι και οι ψευαναρχικοι δεν διαφερουν κατα βαθος στη νοοτορπια καταλυσης της εξουσιας....
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #1162 στις: 22/07/07, 15:29 »
Freemind? I 'm back!

Θα σε απογοητεύσω, αλλα στο σχέδιο σου, υπάρχει ένα μεγάλο κενό...
Θελει 2 γενιες τουλαχιστον ανθρωπων να δουλεψουν για να δωσουν μια βαση

Λυπάμαι, αλλα ζητάς πολλά... Τα παιδιά θέλουν αλλαγή που να γίνεται με ρίψη μολότοφ (κάπου έχει ωμέγα, αλλα δν θυμάμαι που...), και όχι με δουλειά...
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1163 στις: 22/07/07, 16:03 »
αυτο που λεει ο φρι περι "πρακτορων"...(καλα οχι ακριβως)...εχει δικιο...pnd...δλδ δεν ξερεις οτι στις πορειες βλεπεις διαφορους παραξενουν τυπους που καταστρεφουν αλλα οι λοιποι αναρχοαυτονομοι δεν τους ξερουν?!..επειδη εγω εχω πετυχει ασφαλητη γνωστο μεσα σε πορεια και κατευθηνοταν προς τους αναρχικους για να μπει...επετρεψε μου να σου πω οτι δεν εισαστε τοσο επαναστατες που σπατε τραπεζες...αλλα φερεφωνα του συστηματος...

Αποσυνδεδεμένος pNd

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1164 στις: 22/07/07, 16:27 »
Κοιτα freemind αμα εσυ εισαι βολεμενος αυτη τη στιγμη και λες ''δε βαριεσαι μετα απο 100 χρονια μπορει να γινει κατι'' οκ. Το θεμα ειναι οτι εγω και ολοκληρη η κοινωνια (με μερικες εξαιρεσεις) καταπιεζεται ΤΩΡΑ!! Αυτες οι ψευτοθεωριες σου υπαρχουν μονο και μονο για να απαντουν στις δραστικες αλλαγες και για κανενα αλλο λογο. Απλα οποιος φοβαται να βγει στο δρομο και τα βαλει με τους μπατσους και γενικοτερα με συστημα καθεται και λεει αυτες τις ωραιες θεωριες του καναπε.

Κάτι πολύ σοφό, στίχος ενός τραγουδιού, :  "Ο κόσμος δεν κερδίζετε με προσευχές"

"Η τραπεζα που καιγεται σας χαιρεταει"

Αποσυνδεδεμένος Vagabond

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1165 στις: 22/07/07, 16:31 »
Κοιτα freemind αμα εσυ εισαι βολεμενος αυτη τη στιγμη και λες ''δε βαριεσαι μετα απο 100 χρονια μπορει να γινει κατι'' οκ. Το θεμα ειναι οτι εγω και ολοκληρη η κοινωνια (με μερικες εξαιρεσεις) καταπιεζεται ΤΩΡΑ!! Αυτες οι ψευτοθεωριες σου υπαρχουν μονο και μονο για να απαντουν στις δραστικες αλλαγες και για κανενα αλλο λογο. Απλα οποιος φοβαται να βγει στο δρομο και τα βαλει με τους μπατσους και γενικοτερα με συστημα καθεται και λεει αυτες τις ωραιες θεωριες του καναπε.
Εμένα μπορεί κάποιος επιτέλους να μου απαντήσει... η κοινωνία στην πλειοψηφία της θέλει αυτές τις αλλαγές με αυτές τις μεθόδους? Αν ναι, από πού προκύπτει? Και παίζει καν ρόλο η γνώμη της?

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1166 στις: 22/07/07, 16:36 »
Απλα οποιος φοβαται να βγει στο δρομο και τα βαλει με τους μπατσους και γενικοτερα με συστημα καθεται και λεει αυτες τις ωραιες θεωριες του καναπε.
Πες το πουλάκι μου...Σε τρώει να παίξεις ξύλο με τους αστυνομικούς? Για λίγο νόμιζα οτι αυτά είναι φιλοσοφημένα πράγματα... Πές οτι θές να παίξεις..

Να ρωτήσω: Αφού καίγεσαι να παίξεις ξύλο με τους αστυνομικούς, πως ακριβώς ελπίζεις να σταματήσει η αστυνομική βία? Για αυτό δεν πολεμάς? Μου άρεσε απίστευτα μια ερώτηση που διάβασα:
να σε ρωτήσω κάτι? τα ματ για ποιό λόγο χτυπάνε αθώους? (και μην μου πεις δεν χτυπάνε αθώους. Μιλάω για τις περιπτώσεις που χτυπάνε αθώους)
πες μου μόνο το ΓΙΑΤΙ και με κάλυψες.
Οταν εσεις επαναστάτες μου, κάνετε ντού σε αστυνομικούς, χτυπάτε αυτούς που ξέρετε οτι φέρθηκαν βίαια, ή όλους μαζί?
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος pNd

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1167 στις: 22/07/07, 16:48 »
Απλα οποιος φοβαται να βγει στο δρομο και τα βαλει με τους μπατσους και γενικοτερα με συστημα καθεται και λεει αυτες τις ωραιες θεωριες του καναπε.
Πες το πουλάκι μου...Σε τρώει να παίξεις ξύλο με τους αστυνομικούς? Για λίγο νόμιζα οτι αυτά είναι φιλοσοφημένα πράγματα... Πές οτι θές να παίξεις..

Ναι ρε συ το βρηκες!!! θελω να παιξω.. Να φαω καμια γκλοπια στο κεφαλι, να φαω αφθονες ποσοτητες δακρυγονων, να με συλλαβουν και να εχω μετα δικαστηρια, και αλλα τετοια.. Ωραιο παιχνιδι ε?

Amylo εσυ τι λες, να μην ξερω οτι μεσα στις πορειες εχει και ασφαλιτες και κατι αλλα hooligania που σπανε οτι βρουνε εκτος απο τραπεζα, και μετα μας κατηγορουν οτι σπαμε ξενες περισουσιες..

Οπου εντοπιστει ασφαλιτης βεβαια θα εχει και την αναλογη περιποιηση
http://www.youtube.com/watch?v=K9z1cSwZL_M

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1168 στις: 22/07/07, 16:52 »
Εμένα μπορεί κάποιος επιτέλους να μου απαντήσει... η κοινωνία στην πλειοψηφία της θέλει αυτές τις αλλαγές με αυτές τις μεθόδους? Αν ναι, από πού προκύπτει? Και παίζει καν ρόλο η γνώμη της?
Συγνωμη αλλα μηπως επαιξε ρολο η γνωμη της κοινωνιας για το αν ηθελε τους Ολουμπιακους ,που τους πληρωσε καλα καλα,η τη συμμετοχη στη γιουροβιζιον η το ενα η το αλλο...πουθενα δεν γινεται κατι που να θελουν ολοι.Γιατι πολυ απλα δεν θα γινοταν τιποτα..
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1169 στις: 22/07/07, 17:12 »

Amylo εσυ τι λες, να μην ξερω οτι μεσα στις πορειες εχει και ασφαλιτες και κατι αλλα hooligania που σπανε οτι βρουνε εκτος απο τραπεζα, και μετα μας κατηγορουν οτι σπαμε ξενες περισουσιες..

Οπου εντοπιστει ασφαλιτης βεβαια θα εχει και την αναλογη περιποιηση
http://www.youtube.com/watch?v=K9z1cSwZL_M

αυτο ειναι το λαθος σας...αντι να απεχεται απο αυτους τους βανδαλισμους και να κανετε ρομπα την "καλη" αστυνομια...εσεις τις συνεχιζεται..δλδ αυτοι προσπαθουν να σας κανουν δαχτυλοδηκτουμενους οχι σαν επαναστατες αλλα σαν αλητες και εσεις το επιβεβαιωνετε με το να πετατε πετρες και μολοτωφ....αμα και εσεις κατεβαινατε μαζι με τους λοιπους με μια ειρηνευτικη γκρουπα και δεν κανατε τπτ δεν θα σας ελεγαν τπτ...το να σπας μια βιτρινα ή οτιδηποτε δεν σε τιμα....αντιθετα το να κανεις μια πορεια σε τιμα γιατι εισαι παιδι με κριτηκη σκεψη και πολιτησμενο...ολα τα αλλα.... :-\

Αποσυνδεδεμένος Vagabond

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1170 στις: 22/07/07, 17:15 »
Συγνωμη αλλα μηπως επαιξε ρολο η γνωμη της κοινωνιας για το αν ηθελε τους Ολουμπιακους ,που τους πληρωσε καλα καλα,η τη συμμετοχη στη γιουροβιζιον η το ενα η το αλλο...πουθενα δεν γινεται κατι που να θελουν ολοι.Γιατι πολυ απλα δεν θα γινοταν τιποτα..
Ναι, κατ'αρχήν δεν μίλησα για όλους, αλλά για την πλειοψηφία. Δεύτερον, για τους Ολυμπιακούς κλπ "φρόντισε" το σύστημα, το οποίο είναι καταπιεστικό, ναι? Θέλεις να μου πεις ότι οι αντιεξουσιαστές είναι εξίσου καταπιεστικοί, αλλά προς διαφορετική κατεύθυνση? Αφού το σύστημα το κατηγορούν για την καταπίεση στην οποία μας υποβάλλει, θα υπέθετα ότι βασικά θέλουν να καταργήσουν την καταπίεση, και όχι απλά τα άτομα που την εφαρμόζουν. Με αυτό που μου λες εσύ τώρα, τί να σκεφτώ, πως άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς?

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1171 στις: 22/07/07, 17:32 »
Mε απλα λογια να πουμε δηλαδη οτι το κρατος δεν λαμβανει υποψην του την πλειοψηφια της κοινωνιας για τις πραξεις του αλλα οι εκαστωτε αντιεξουσιαστες(ή αναρχικοι ή οτιδηποτε) θα πρεπει να το κανουν για να ειναι κυριοι..Αυτα γινονται μονο σε ενα τελειο κοσμο....

Και για να μην μου πεις οτι δεν σου απαντανω.Ναι ισως αυτοι να ειναι καταπιεστικοι αλλα καταπιεστικοι προς το καλυτερο(αν και μαλλον θεωρητικο)..
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Vagabond

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1172 στις: 22/07/07, 17:44 »
Mε απλα λογια να πουμε δηλαδη οτι το κρατος δεν λαμβανει υποψην του την πλειοψηφια της κοινωνιας για τις πραξεις του αλλα οι εκαστωτε αντιεξουσιαστες(ή αναρχικοι ή οτιδηποτε) θα πρεπει να το κανουν για να ειναι κυριοι..Αυτα γινονται μονο σε ενα τελειο κοσμο....

Και για να μην μου πεις οτι δεν σου απαντανω.Ναι ισως αυτοι να ειναι καταπιεστικοι αλλα καταπιεστικοι προς το καλυτερο(αν και μαλλον θεωρητικο)..
Αυτό φοβόμουν. Το καλύτερο και το χειρότερο είναι υποκειμενικά, όχι? Όταν λοιπόν αυτό είναι το καλύτερο για (τυχαία ποσοστά, θεωρητικά μιλάω) ένα 10% του κόσμου, αλλά όχι για το υπόλοιπο 90%, τί διαφορά έχει από την τωρινή μορφή του κράτους, στην οποία πάλι ένα μικρό ποσοστό εξυπηρετείται και το μεγάλο μέρος όχι? Όλο αυτό ακούγεται λίγο "κατεβείτε εσείς να ανεβούμε εμείς στην καρέκλα". Νομίζεις ότι έναν απλό πολίτη τον ενδιαφέρει ποιός τον καταπιέζει? Το θέμα είναι να μην καταπιέζεται. Και αν μιλούσαμε για μια μικρή μειοψηφία, πάει καλά. Αλλά γιαυτό ρωτάω, έχετε διαπιστώσει πως μια μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου θέλουν τις αλλαγές που θέλετε εσείς και με τις μεθόδους που υποστηρίζετε?

Όχι για να είναι κύριοι. Για να είναι πιστοί στην ιδεολογία τους. Η οποία, αν κατάλαβα καλά, είναι να μπει τέλος στην καταπίεση των πολλών από τους λίγους που τα έχουν όπως τα θέλουν.

Αποσυνδεδεμένος pNd

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1173 στις: 22/07/07, 18:46 »
Το ακουσα και αυτο: οι αντιεξουσιαστες καταπιεζουν!!!! Ελλλεοςςςς
Λοιπον θελω να μου πουνε ολοι αυτοι που ειναι υπερ των ειρηνικων πορειων, τι εγινε περυσι στη Γαλλια με εκεινο τον νομο που ηθελε να περασει η γαλλικη κυβερνηση. Για να θυμισω, ο νομος ελεγε οτι οι εργοδοτες θα μπορουσαν να απολυσουν οποιον ειναι κατω απο 22 χρονων χωρις δικαιολογια/αποζημειωση. Και ρωταω εγω τωρα αν δεν ειχε γινει κολαση η Γαλλια απο ολους αυτους που παλευαν μερες με τις δυναμεις καταστολης, ποιος θα εμποδιζε την κυβερνηση να περασει αυτο το νομο?? Αν γινοντουσαν ειρηνικες πορειες το πολυ πολυ να τους απασχολουσαν για 2-3 ωρες... και μετα τι? Η βιαιη αντισταση δεν μπορουσε να αντιμετωπιστει σε 2 ωρες με αποτελεσμα αρκετες πολεις τις Γαλλιας να παραλυσουν, και υπο αυτες τις συνθηκες να αποσυρθει αυτος ο νομος.

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ  (Α)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1174 στις: 22/07/07, 18:48 »
Όλοι αυτοί ήταν αντιεξουσιαστές?