Αποστολέας Θέμα: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο  (Αναγνώστηκε 841825 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lo.Lee.Ta

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Venceremos
    • Προφίλ
Απ: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο
« Απάντηση #1525 στις: 24/05/08, 03:39 »
Παίδες, όταν ζείτε σε ένα κράτος με 10.000.000.000 προβλήματα.
Τότε αυτό που λέτε, δεν είναι πρόβλημα, αλλά ρουτίνα και καθημερινότητα.
Δυστυχώς φίλε μου Pa.. εσύ θα κάνεις κύκλο και ο παππούς θα πάει στα κυπαρίσσια.
Και να ήτανε μόνο αυτό, θα είμεθα ευτυχισμένοι!!! χαχαχα

This is GreeCe.

Τώρα για να καλυτερέψουνε τα πράματα, πρέπει πρώτα να αποκτήσει πολιτισμό ο σημερινός ΣκατοΈλληνας.
Εγώ τους περισσότερους Έλληνες τους βλέπω σκατάδες και σκατοχαρακτήρες και κυρίως σκατόψυχους.
Η μαγκιά μας, η πάρτυ μας, τα φράγκα μας και κατακόρον εκμετάλευση του συνανθρώπου.
Τι κράτος και τι 300 του Λεωνίδα λένε, αφου οι ίδιοι που τα λένε είναι περισσότερο σκατάδες από το κράτος
μαζί με τους 300.
Αυτοί είμαστε κύριοι.
Και εγώ έλληνας είμαι.

Έχω μεγάλη πικρία για όσα βλέπω σήμερα στη χώρα μου και είμαι 28 χρονών.
Ο μόνος τρόπος να την φτιάξουμε , είναι να φύγουμε όλοι, να πάμε σε καμιά χώρα style Σουηδία
και αφού αποκτήσουμε πολιτισμό και επίπεδο, να επιστρέψουμε όλοι ομαδικώς πίσω.
Όπως όταν μας έστελνε η μαμά μας στο νηπιαγωγείο να μάθουμε πραματάκια.

Όσο για τους 200 της πορείας, γνώμη μου είναι ότι μερικοί έχουνε Κουζουλαθεί από την όλη αυτή ιστορία και γενικά όποτε βρίσκουν αφορμή να αντιδράσουν το κάνουνε. Νομίζουν πως έτσι θα αλλάξουν τα πράματα.
Αλλά τα Αυγά με Πορδές δεν βάφονται. Μόνο με αίμα.
Adios Muchachos!

Αποσυνδεδεμένος FAIRY-The return!

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #1526 στις: 24/05/08, 13:42 »
@Pa... εγω πιστεύω ότι ο Μάης του 68 ήταν πολύ σημαντικό γεγονός, επιρρέασε κ την ελλαδα και αξίζει να το θυμόμαστε. Επειδή δηλαδή δεν έγινε στην Ελλάδα? Και στην τελική τόσο πολύ σε ενοχλεί? Τόσε πορείες γίνονται. Πορείες την ημέρα της γυναίκας, πορείες την ημέρα του περιβάλλοντος. Γιατί κόλλησες εκεί?

@moonchild. όλες οι  επαναστάσεις γίνονται από την  μειοψηφία. ΟΛΕΣ όμως. Ναι, συμφωνώ ότι πρέπει να υπάρξει επαγρύπνηση του κόσμο, ευαισθητοποίηση, να συνειδητοποιήσουν την κατάσταση του σήμερα και του τι συμβαίνει γύρω τους, άλλα αυτό βλέπεις ότι δεν γίνεται. Αν πιάσω έγω κάποιον και αρχίσω να του μιλάω, θα μου πει "ώραια τα λες. Συμφωνώ. Αλλά τώρα πρέπει να φύγω για να πάω για καφέ στο κολονάκι " Λοιπόν είτε τα λεγα σαυτόν είτε στον τοίχο το ίδιο είναι. Ο κόσμος δεν ξυπνάει τόσο εύκολα. Γιατί ο κόσμος χαίρεται όταν, ενώ έχει καεί όλη η ελλάδα, βγει η κυβέρνηση και πει "θα κάνουμε μια δενδροφύτευση στην αυλή του καζίνο της πάρνιθας"  ::) όποτε δεν φτάνουν τα λόγια μόνο

@XoLiDoXoS
χμ.... Στην σουηδεία λοιπόν έχουν πολιτισμό. Συμφωνώ. Όμως είναι όλοι πρόβατα. Θα δεχθούν ότι είναι καλό να υπάρχει μια κάμερα έξω από το σπίτι τους για την ασφάλεια τους, και θα το θεωρούν και πρωτοπορία. Να μου λείπει τέτοιος πολιτισμός. Όσο για την Γερμανία, που βγαίνουν όλοι και λένε "η Γερμανία είναι τόσο καθαρη, προστατεύει το περιβάλλον κλπ ". Η Γερμανία ήταν αυτή που έφτιαξε τα πρωτα εργοστασια, και που πρώτη επέφερε τεράστιες καταστροφές στο περιβάλλον, και τώρα επειδή έχει 50 παραπάνω κάδους την θεωρούμε πολιτισμένη χώρα.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Venceremos
    • Προφίλ
« Απάντηση #1527 στις: 24/05/08, 16:13 »
Scurlet, O Echellon ξεκίνησε κάπου τότε : The rise of geostationary communications satellites in the 1960s presented new possibilities for intercepting international communications. Που σημαίνει ότι είναι ανόητο, χωρίς να θέλω να σε κατακρίνω, να μας προβληματίζουνε οι κάμερες. Εκτός αυτού, κάμερες υπάρχουνε παντού στην ελλάδα, για την παρακολούθηση της κυκλοφορίας, που όχι μόνο βλέπουνε αλλά και ακούνε. Η κινητή και η σταθερή τηλεφωνία είναι ξέφραγκο αμπέλι. Αλλά επαναλαμβάνω όλα αυτά όταν χρειαστούνε, γίνεται η δουλειά και χωρίς κάμερες. Έσυ βέβαια ένα παράδειγμα έφερες, απλώς εγω το θεωρώ αποτυχημένο. Πολύ θα ήθελα να φέρεις και κάποιο άλλο αν νομίζεις πως υπάρχει.

Από αρχαίωθεν οι έλληνες είναι αντιδραστικά στοιχεία όταν πας να ενοχλήσεις την πάρτυ του καθενός.Σίγουρα δεν χειραγωγούνται εύκολα. Δεν λέω να είναι αρνάκια, αλλά να υπάρχει ένα μέτρο. Ο ελληνάρας αντιδρά μόνο όταν το πρόβλημα φτάσει έξω από τη πόρτα του σπιτιού του.Έτσι δεν γίνεται να μιλάς για κράτος.

Δεύτερον εγώ μίλησα για τη Σουηδία και όχι τη Γερμανία, διότι δεν ξέρω πράματα για την Γερμανία. Ξέρω όμως οτι οι Σκανδιναβικές χώρες χαίρουν άκρας Υγείας. Το να έχει 50 κάδους παραπάνω σίγουρα δεν την κάνει πιο πολιτισμένη. Πρώτα πρέπει να γίνουμε πολιτισμένοι εμείς σαν άνθρωποι και ας μην έχουμε πολλούς κάδους.

Σευχαριστώ που έδειξες ενδιαφέρον σε αυτά που είπα.
Adios Muchachos!

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1528 στις: 24/05/08, 16:34 »
@moonchild. όλες οι επαναστάσεις γίνονται από την μειοψηφία. ΟΛΕΣ όμως. Ναι, συμφωνώ ότι πρέπει να υπάρξει επαγρύπνηση του κόσμο, ευαισθητοποίηση, να συνειδητοποιήσουν την κατάσταση του σήμερα και του τι συμβαίνει γύρω τους, άλλα αυτό βλέπεις ότι δεν γίνεται. Αν πιάσω έγω κάποιον και αρχίσω να του μιλάω, θα μου πει "ώραια τα λες. Συμφωνώ. Αλλά τώρα πρέπει να φύγω για να πάω για καφέ στο κολονάκι " Λοιπόν είτε τα λεγα σαυτόν είτε στον τοίχο το ίδιο είναι. Ο κόσμος δεν ξυπνάει τόσο εύκολα. Γιατί ο κόσμος χαίρεται όταν, ενώ έχει καεί όλη η ελλάδα, βγει η κυβέρνηση και πει "θα κάνουμε μια δενδροφύτευση στην αυλή του καζίνο της πάρνιθας" ::) όποτε δεν φτάνουν τα λόγια μόνο
Ανέφερέ μου σε παρακαλώ παραδείγματα μειοψηφιών που έκαναν επαναστάσεις, και που πέτυχαν
Αν πιάσεις λοιπόν αυτόν τον άνθρωπο, και συμφωνήσει μαζί σου, τότε μπορεί στιγμιαία να δυσανασχετίσει, αλλά μετά όταν θα το ξανασκεφτεί το πρόβλημα θα θυμηθεί οτι συμφώνησε μαζί σου. Ο διάλογος και τα επιχειρήματα, έχουν πολύ μεγάλη αξία, αρκεί να τα χρησιμοποιούμε σωστά. Ρώτα όποιον θες για το τι αξία έχει η βία. Αν βρεις κάποιον να συμφωνήσει μαζί σου, σφύρα μου κλέφτικα

Παράθεση
χμ.... Στην σουηδεία λοιπόν έχουν πολιτισμό. Συμφωνώ. Όμως είναι όλοι πρόβατα. Θα δεχθούν ότι είναι καλό να υπάρχει μια κάμερα έξω από το σπίτι τους για την ασφάλεια τους, και θα το θεωρούν και πρωτοπορία. Να μου λείπει τέτοιος πολιτισμός. Όσο για την Γερμανία, που βγαίνουν όλοι και λένε "η Γερμανία είναι τόσο καθαρη, προστατεύει το περιβάλλον κλπ ". Η Γερμανία ήταν αυτή που έφτιαξε τα πρωτα εργοστασια, και που πρώτη επέφερε τεράστιες καταστροφές στο περιβάλλον, και τώρα επειδή έχει 50 παραπάνω κάδους την θεωρούμε πολιτισμένη χώρα.
Πόσο εύκολα κρίνεις το επίπεδο άλλων λαων και χωρων. Λες και ξέρεις πως ζουν, λες και τους έχεις γνωρίσει.

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1529 στις: 24/05/08, 16:39 »
Ρε μανια με το ΜΑΗ του 68!!!Καταλαβετε επιτελους οτι ο ΜΑΗΣ ΤΟΥ 68 δεν ειναι γαλλικο ιστορικο γεγονος!!!! :-X :-X :-X..Πα εχεις πει τουλαχιστον 3-4 φορες οτι οι Γαλλοι πρεπει να γιορταζουν την 25η Μαρτη επειδη εγιναν εκδηλωσεις για τον Μαη..Το εχουμε καταλαβει οτι δεν γουσταρεις οτι ενοχλει την ηρεμη ζωη σου αλλα δεν χρειαζεται να επαναλαμβανεσαι..

Μαριανθη..Ας αφησουμε Σουηδιες(χμμ καμερες στη σουηδια? ::)) και Γερμανιες κατα μερος..Ξερεις οτι συγκρισεις δεν μας παιρνουν.. ;)
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος FAIRY-The return!

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #1530 στις: 24/05/08, 17:44 »
Ανέφερέ μου σε παρακαλώ παραδείγματα μειοψηφιών που έκαναν επαναστάσεις, και που πέτυχαν

Το πολυτεχνείο. Από μειοψηφεία δεν έγινε. Και μην μου πεις "Σε κανεναν δεν άρεσε η χουντα". Γιατι θα σου πω ότι και τώρα η πλειοψηφία των ελλήνων δηλώνουν δυσαρεστημένοι με την κοινωνία του σήμερα. Σημασία έχει ποιός αυτή τη δυσαρέσκεια θα την κάνει πράξη.

Επίσης συμφωνώ ότι ο διάλογος και τα επιχειρήματα είναι ισχυρό όπλο. Παρ' όλα αυτά, χρειάζονται και πράξεις.

(χμμ καμερες στη σουηδια? ::)

Δεν εχει κάμερες στη Σουηδία??  :o :o

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #1531 στις: 24/05/08, 19:05 »
Μπορεί κάποιος να κάνει μια λίστα με τις χώρες που οι πολίτες τους είναι πρόβατα, καθώς και μια που δεν είναι?
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Venceremos
    • Προφίλ
« Απάντηση #1532 στις: 24/05/08, 19:18 »
Έλα ψηλέ! Βόρειος και Νότιος Πόλος! και κάτι φυλές χαμένες σε τροπικά δάση Style Αμαζονιος και οροπέδια που φτάνουν και φιλάνε το Θεό! Got's Ya!
Adios Muchachos!

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #1533 στις: 24/05/08, 19:44 »
Αγόρι μου άλλο η πρωτομαγιά, δε μιλάμε για πρωτομαγιά! Η πρωτομαγιά έχει πάνω από 20 μέρες που πέρασε. Δλδ η πορεία ήταν λόγω πρωτομαγιάς και καλά;
Καλα αστο σε παρακαλω, ας μην συζητησουμε για τον μαη αλλο, δεν εχεις ιδεα περι τινος προκειται, απλα μην το συνεχισεις, θα πεταξεις κι αλλα πραγματα και θα σε παρουν εντελως με τις ντοματες.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Όλα είναι στο μυαλό,πόνος και γιατρειά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1534 στις: 24/05/08, 19:51 »
Θα τα διαβάσω όλα προσεκτικά όμως προς το παρόν όταν είδα το ότι "μέσα μας λέει ακούμε ακόμα κραυγές όσων βασανίστηκαν"...έλεος...γι αυτό δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια?
Αν είναι δυνατόν...
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

Αποσυνδεδεμένος MakisSRV

• Παλιός
  • Thor the mighty...Other bands play MANOWAR kill
    • Προφίλ
« Απάντηση #1535 στις: 24/05/08, 21:09 »
MakisSrv Καλύτερα οι παρατάξεις από τις εταιρίες.
Καλύτερα ούτε το ένα ούτε το άλλο.
Και μιας που έθιξες το θέμα της Γερμανίας,φαίνεται από αυτά που λες πως δεν έχεις ζήσει εκεί.Γιατί δεν είναι οι 50 κάδοι η διαφορά,ούτε και τα 50 χρόνια που βρίσκονται μπροστά από εμάς,είναι η παιδεία των ανθρώπων που κάνει τη διαφορά.Και στο λέω επειδή έχω ζησει αρκετά εκεί ;)Αν δεν τους έχεις ζήσει,καλύτερα μην τους κρίνεις.
Θα τα διαβάσω όλα προσεκτικά όμως προς το παρόν όταν είδα το ότι "μέσα μας λέει ακούμε ακόμα κραυγές όσων βασανίστηκαν"...έλεος...γι αυτό δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια?
Αν είναι δυνατόν...
+1
Ηλεκτρικής κιθάρας μαθήματα παραδίδονται. Ανάλυση Rock/Blues/Metal/Funky τεχνοτροπίας, σύμφωνα με σύγχρονες τεχνικές.Ear training,soloing,αυτοσχεδιασμός.Εκμάθηση θεωρίας.Περιοχές:Aιγάλεω,Νίκαια,Κορυδαλλός,Περιστέρι,Χαιδάρι.

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • We are the facilitators of our own creative evolut
    • Προφίλ
« Απάντηση #1536 στις: 24/05/08, 21:21 »
Αν είναι δυνατόν...

Οκ και ήμουν υπερβολική και με παρεξηγήσατε. Δεν εννοω ότι μας ακολουθούν σε κάθε βημα μας, αν είναι δυνατόν. Εννοούσα ότι το έργο και η ζωή αυτών των ανθρωπων μας συντροφεύουν πάντα στις δύσκολες στιγμές και ότι το έχουμε ως πρότυπο (για τη συγκεκριμένη φράση), έτσι ώστε να μη λυγίζουμε στις δυσκολίες και να αγωνιζόμαστε για κάτι καλύτερο. Εντάξει βέβαια, αυτό είναι σχετικό γιατί δεν έχουμε όλοι την ίδια κοσμοθεωρία..

Αποσυνδεδεμένος 7

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #1537 στις: 24/05/08, 21:27 »
Γιατι απολογησαι;Οποιος για παραδειγμα ηταν στην Γενοβα το 2001 και εζησε απο κοντα τα γεγονοτα δεν θα ακουει κραυγες;Πρεπει να ειναι πολυ βοδι!!!
Εχω τυχει σε 2 πορειες με νεκρο(στη μια ο διαδηλωτης δολοφονηθηκε διπλα μου) και ναι,δεν κοιμαμαι καλα τα βραδυα,που ειναι το περιεργο;;;
« Τελευταία τροποποίηση: 24/05/08, 21:41 από 7 »

Αποσυνδεδεμένος MakisSRV

• Παλιός
  • Thor the mighty...Other bands play MANOWAR kill
    • Προφίλ
« Απάντηση #1538 στις: 24/05/08, 21:44 »
Γιατι απολογησαι;Οποος για παραδειγμα ηταν στην Γενοβα το 2001 και εζησε απο κοντα τα γεγονοτα δεν θα ακουει κραυγες;Πρεπει να ειναι πολυ βοδι!!!
Εχω τυχει σε 2 πορειες με νεκρο(στη μια ο διαδηλωτης δολοφονηθηκε διπλα μου) και ναι,δεν κοιμαμαι καλα τα βραδυα,που ειναι το περιεργο;;;
Γιατί η Μίκα φίλε δεν ήταν παρούσα στο πολυτεχνείο.Εφόσον ήσουν μπροστά λογικό μου φαίνεται,μέχρι ενός σημείου, να μην κοιμάσαι τα βραδυα.
Αν είναι δυνατόν...

Οκ και ήμουν υπερβολική και με παρεξηγήσατε. Δεν εννοω ότι μας ακολουθούν σε κάθε βημα μας, αν είναι δυνατόν. Εννοούσα ότι το έργο και η ζωή αυτών των ανθρωπων μας συντροφεύουν πάντα στις δύσκολες στιγμές και ότι το έχουμε ως πρότυπο (για τη συγκεκριμένη φράση), έτσι ώστε να μη λυγίζουμε στις δυσκολίες και να αγωνιζόμαστε για κάτι καλύτερο. Εντάξει βέβαια, αυτό είναι σχετικό γιατί δεν έχουμε όλοι την ίδια κοσμοθεωρία..
Εγώ μαζί σου Μίκα,ο καθένας έχει δική του κοσμοθεωρία,αλλά π.χ. εσύ σε κάποια δύσκολη στιγμή σου ας πούμε, σκέφτηκες αυτούς τους ανθρώπους στο πολυτεχνείο? ???
Ηλεκτρικής κιθάρας μαθήματα παραδίδονται. Ανάλυση Rock/Blues/Metal/Funky τεχνοτροπίας, σύμφωνα με σύγχρονες τεχνικές.Ear training,soloing,αυτοσχεδιασμός.Εκμάθηση θεωρίας.Περιοχές:Aιγάλεω,Νίκαια,Κορυδαλλός,Περιστέρι,Χαιδάρι.

Αποσυνδεδεμένος 7

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #1539 στις: 24/05/08, 22:13 »
Γιατι απολογησαι;Οποος για παραδειγμα ηταν στην Γενοβα το 2001 και εζησε απο κοντα τα γεγονοτα δεν θα ακουει κραυγες;Πρεπει να ειναι πολυ βοδι!!!
Γιατί η Μίκα φίλε δεν ήταν παρούσα στο πολυτεχνείο.Εφόσον ήσουν μπροστά λογικό μου φαίνεται,μέχρι ενός σημείου, να μην κοιμάσαι τα βραδυα.
Αν είναι δυνατόν...

Εγώ μαζί σου Μίκα,ο καθένας έχει δική του κοσμοθεωρία,αλλά π.χ. εσύ σε κάποια δύσκολη στιγμή σου ας πούμε, σκέφτηκες αυτούς τους ανθρώπους στο πολυτεχνείο? ???
Δεν ημουν παρων στο πολυτεχνειο του 73 γιατι δεν ειμαι δα και τοοοσο μεγαλος  :)
Στο πολυτεχνειο του 85 ημουν παρων και μεχρι ολων των σημειων ειμαι δικαιολογημενος οταν στη θεση του διπλανου μου που εφαγε σφαιρα στο κεφαλι μπορει να ημουν εγω ή ο οποιοσδηποτε διπλανος μου-δεν ειμαι ηρωας,απλα τυχερος.
Για τα υπολοιπα ας σου απαντησει η Μικα,αν και πιστευω πως ενας ευαισθητος ανθρωπος δεν χρειαζεται να ειναι παρων σε ενα γεγονος για να συγκινειται με αυτο ή να φρικαρει οταν το σκεφτεται.

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • We are the facilitators of our own creative evolut
    • Προφίλ
« Απάντηση #1540 στις: 25/05/08, 01:27 »
Συμφωνώ με αυτά που λες.. ''7''

Καταρχάς έχω πάει σε πολλές πορείες μέχρι στιγμής, και εχω δει φίλους μου να πέσφτουν κάτω από χτυπήματα και καπνογόνα.Επίσης, όπως είπε και ο φίλος 7, δεν χρειάζεται να έχεις ζήσει κάτι για να σε αγγίζει. Εγω προσωπικά κάθε φορά που διαβάζω πχ για τη Μακρόνησο του μετεμφυλίου πραγματικά κλαίω από θυμό και οργή. Οπως είπα ανάλογα με την κοσμοθεωρία του ο καθένας σκέφτεται, αισθάνεται, πράττει ανάλογα. Το αν δεν σε αγγίζουν τα γεγονότα του Πολυτεχνείου πχ, όταν οι φοιτητές πλακώθηκαν από το τανκ δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Εμένα προσωπικά με αγγίζουν, και εχοντας και γονείς που ήταν μέσα, με αγγίζουν ακόμα περισσότερο.
 Οπότε τί να συζητάμε τώρα..

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1541 στις: 25/05/08, 12:05 »
Γιατι θεματα τετοιου ειδους να μετατρεπονται παντα σε παραθεση προσωπικων εμπειριων αναδειξης?ρητορικο..
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Venceremos
    • Προφίλ
« Απάντηση #1542 στις: 25/05/08, 19:43 »
Ρητορική Απάντηση : Γιατί όλα είναι στο πρόγραμμα.
Adios Muchachos!

Αποσυνδεδεμένος 7

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #1543 στις: 25/05/08, 21:29 »
Γιατι θεματα τετοιου ειδους να μετατρεπονται παντα σε παραθεση προσωπικων εμπειριων αναδειξης?ρητορικο..
Αυτο θα ισχυε αν ηξερες ποιος ειμαι.Ομως αυτος που ειμαι εδω,ειναι ενα νουμερο και τιποτα παραπερα και αυτο θα παραμεινω.Οποτε ακυρο το ποστ σου εκτος αν απαγορευεται η καταθεση προσωπικων εμπειριων απο τους χρηστες σε αναλογα θεματα,οποτε ακυρος εγω.Αλλα δε νομιζω να κολλανε τιποτα αναρχοενσημα εδω περα,οποτε ας μου επιτραπει να ποσταρω οτι νομιζω πως μπορει να βοηθησει στον διαλογο κατα τη γνωμη μου.

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...παίζει να είμαι εγώ το μαύρο πρόβατο εδω μέσα..
    • Προφίλ
« Απάντηση #1544 στις: 26/05/08, 01:14 »
Roufus, γι' αυτό σε ρωτάω, για να μάθω να πάρω κι εγώ θέση να ξέρω τι μου γίνεται. Με το επιχείρημα της ντομάτας δε βοηθάς να γίνει συζήτηση αλλά να σου πω την αλήθεια δεν περίμενα κάτι πιο σοβαρό.

Kiratzoharis, δεν επαναλαμβάνομαι επειδή οι πορείες ταράζουν την ηρεμία μου αλλά προσπαθούν να με πείσουν ότι είναι φυσιολογικό να κάνουμε πορεία για τον Μάη του 68 στη Γαλλία επειδή λέει επιρέασε την Ευρώπη. Και η Ελλάδα στον 2ο παγκόσμιο σταμάτησε την εξάπλωση τη Άξονα προς την Αφρική. Δεν είδα κανέναν να συγκινήται για την 28η. Ό,τι μας βολεύει δηλαδη, έτσι; Έχω την εντύπωση τελικά ότι οι παρελάσεις μας ενοχλούν μόνο και μόνο επειδή υποτίθεται ότι κρύβουν εθνικιστικά τατάλοιπα και οργανόνονται από το κράτος. Οι πορείες για κάτι που έγινε στη Γαλλία το 68 είναι απόλυτα φυσιολογικές.

Και επειδή κάποιος αναρωτήθηκε γιατί πάντα οι συζητήσεις πρέπει να περνούν σε επίπεδο προσωπικών εμπειριών, είναι γιατί δεν έχουμε μάθει να συζητάμε με επιχειρήματα. Όταν τα επιχειρήματα τελειώσουν λέμε για τον παππού μου που ο θείος του πήγαινε σε πορείες που είχε έναν δεύτερο ξάδερφο ο οποίος ήταν νόθος αδερφός του Μάκη και ήταν μια φορά σε μια πορεία στο πολυτεχνείο και έφαγε πολύ ξύλο κι εγώ ακούω ακόμα τις κραυγές του στον ύπνο μου. Κάποιοι άνθρωποι δε θέλουν να σοβαρευτούν τελικά..
Recordings!! Make your demo..

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #1545 στις: 26/05/08, 01:39 »
Ωραια λοιπον, 1 μαη γιορταζεται η εργατικη πρωτομαγια οπως φανταζομαι θα γνωριζεις (σωστα φανταζομαι?). Τοτε λοιπον γινεται και πορεια σε ολο τον κοσμο και ταυτοχρονα τιματε ουσιαστικα ο Μαης του 68.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...παίζει να είμαι εγώ το μαύρο πρόβατο εδω μέσα..
    • Προφίλ
« Απάντηση #1546 στις: 26/05/08, 01:57 »
Πολύ ωραία κι εγώ τα ίδια ήξερα. Ωραία λοιπόν, την Πρωτομαγιά είχε πορεία στο κέντρο αν δεν κάνω λάθος έτσι; Και έχω την εντύπωση δεν ήταν μόνο μία. Και καλά κάνανε γιατί η Πρωτομαγιά είναι απεργεία και έτσι πρέπει να εορτάζεται κάθε χρόνο. Την Τετάρτη τώρα, η πορεία τι σκοπό είχε;; Αυτό προσπαθώ να καταλάβω!! Γιορτάζαμε 40 χρόνια και 20 ημέρες από την Πρωτομαγιά του 68;;
Recordings!! Make your demo..

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1547 στις: 26/05/08, 12:35 »
Αυτο θα ισχυε αν ηξερες ποιος ειμαι.Ομως αυτος που ειμαι εδω,ειναι ενα νουμερο και τιποτα παραπερα και αυτο θα παραμεινω.Οποτε ακυρο το ποστ σου εκτος αν απαγορευεται η καταθεση προσωπικων εμπειριων απο τους χρηστες σε αναλογα θεματα,οποτε ακυρος εγω.Αλλα δε νομιζω να κολλανε τιποτα αναρχοενσημα εδω περα,οποτε ας μου επιτραπει να ποσταρω οτι νομιζω πως μπορει να βοηθησει στον διαλογο κατα τη γνωμη μου.
Δεν λεω αυτο ρε συ.Ευπροσδεκτες οι εμπειριες οποιουδηποτε αλλα εγω βασικα αναφερομουν σε αυτο το ποστ

Καταρχάς έχω πάει σε πολλές πορείες μέχρι στιγμής, και εχω δει φίλους μου να πέσφτουν κάτω από χτυπήματα και καπνογόνα.Επίσης, όπως είπε και ο φίλος 7, δεν χρειάζεται να έχεις ζήσει κάτι για να σε αγγίζει. Εγω προσωπικά κάθε φορά που διαβάζω πχ για τη Μακρόνησο του μετεμφυλίου πραγματικά κλαίω από θυμό και οργή. Οπως είπα ανάλογα με την κοσμοθεωρία του ο καθένας σκέφτεται, αισθάνεται, πράττει ανάλογα. Το αν δεν σε αγγίζουν τα γεγονότα του Πολυτεχνείου πχ, όταν οι φοιτητές πλακώθηκαν από το τανκ δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Εμένα προσωπικά με αγγίζουν, και εχοντας και γονείς που ήταν μέσα, με αγγίζουν ακόμα περισσότερο.
 Οπότε τί να συζητάμε τώρα..
Δηλαδη προσπαθω να υποστηριξω τη θεση μου δινοντας διαφορες απροσδιοιστες πληροφοριες ετσι ωστε ο αλλος να μην μπορει να σου πει τιποτα γιατι εγω ''ημουν εκει''...

Εγω γιατι νομιζω οτι η πορεια την Τεταρτη δεν ειχε σχεση με τον Μαη του 68? ???..Βγηκε αποφαση απο φοιτητικους συλλογους για τα γνωστα θεματα..
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #1548 στις: 26/05/08, 16:42 »
Εγω γιατι νομιζω οτι η πορεια την Τεταρτη δεν ειχε σχεση με τον Μαη του 68? ???..Βγηκε αποφαση απο φοιτητικους συλλογους για τα γνωστα θεματα..

Πότε οι φοιτητικοί σύλλογοι ασχολήθηκαν μόνο με φοιτητικά ζητήματα για να το κάνουν τώρα?
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1549 στις: 26/05/08, 17:22 »
Το πολυτεχνείο. Από μειοψηφεία δεν έγινε. Και μην μου πεις "Σε κανεναν δεν άρεσε η χουντα". Γιατι θα σου πω ότι και τώρα η πλειοψηφία των ελλήνων δηλώνουν δυσαρεστημένοι με την κοινωνία του σήμερα. Σημασία έχει ποιός αυτή τη δυσαρέσκεια θα την κάνει πράξη.
Το πολυτεχνείο ε? Ναι από μειοψηφία έγινε, χρειάστηκε όμως να σκοτωθούν τόσοι φοιτητές για να γίνει. Έχουμε τη πολυτέλεια να θρηνούμε θύματα κάθε τόσο? Κι εξάλλου δεν ήταν μόνοι τους οι φοιτητές. Από πίσω υπήρχαν πάνω από τους μισούς Έλληνες. Επίσης, άλλες εποχές τότε (στρατιωτική χούντα), άλλες εποχές τώρα (υποτιθέμενη δημοκρατία).
Και τέλος, αφού έγινε όπως λες η επανάσταση, το 1973, και λογικά θα λυνόντουσαν τα προβλήματα, γιατί σήμερα γυρίσαμε πάλι στην ίδια κατάσταση?  ::)