Αποστολέας Θέμα: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο  (Αναγνώστηκε 839475 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος 7

• Παλιός
    • Προφίλ
Απ: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο
« Απάντηση #1675 στις: 10/06/08, 21:20 »
Ποιο ειναι εμπεριστατωμενο επιχειρημα ;

Το οτι ενω εγω ως εμπορος εχω ανεβασει το γαλα στα 1.50ε απο τα 50 λεπτα της πραγματικης του αξιας + το κερδος μου και ξαφνικα του κραταω την τιμη στο 1.50 ειναι προς οφελος του καταναλωτη και πρεπει να πουμε και ευχαριστω;

Το γεγονος οτι σταματησα να ειμαι οφ τοπικ και δεν μπορω να συνενοηθω με ανθρωπους οι οποιοι νομιζουν πως το να σε σκιζουν πρωτα και μετα να σε ραβουν ειναι δωρο,σε καμια περιπτωση δεν ειναι αδυναμια.Σαν χασιμο χρονου το βλεπω και τιποτα παραπανω.

Στα υπολοιπα περι αναμενων καδων και τριχες κατσαρες δεν αναφερομαι γιατι πολυ απλα δεν εγραψα ουτε καν υπονοησα τιποτα τετοιο.Απ'το μυαλο σου τα εβγαλες.

Ενα μικρο μαθηματακι τωρα-αν και το εχω ξαναγραψει στο φορουμ.
Οι καδοι αναβονται-καιγονται οταν πεφτουν χημικα και δακρυγονα για να μειωθει η επιδραση τους.Δεν αναβονται για να κανουμε ατμοσφαιρα.

Η επανασταση του καναπε αρχισε μου φαινετε και εχουν χεστει ολοι οι βιομηχανοι...μαλλον πρεπει και εγω να κανω το ιδιο-οχι να χεστω απανω μου,να αγορασω καναπε εννοω ή και στους καναπεδες κανουμε μπουκοταζ;

Αν θελεις να συνεχισουμε την κουβεντα σε τετοιο επιπεδο δεν προκειται να το κανω και παρτο σαν αδυναμια,σαν κοτισμο σαν οτι θελεις τελος παντων.Μην γινεσαι προσβλητικος οταν δεν εχεις καταλαβει τι εχω γραψει και γιατι.

Η ιστορια ειτε το θελεις ειτε οχι κρινοταν και κρινεται στο δρομο.Διαβασε την και θα δεις για πιο λογο τοσο εγω οσο και εσυ μπορουμε να απολαμβανουμε οτι  μπορουμε μεχρι τωρα.

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #1676 στις: 10/06/08, 21:45 »
Αγαπητέ 7,

Δεν ξέρω ποια είναι η σχέση σου με τα οικονομικά και τη λειτουργία των επιχειρήσεων, αλλά επειδή είμαι του συναφιού (όχι δεν δουλεύω σε σ/μ, οικονομολόγος είμαι ;D) θα ήθελα να σου εξηγήσω 2-3 πραγματάκια που όχι μόνο εσύ, αλλά και αρκετός κόσμος (θέλει να ή πραγματικά) αγνοεί..

Οι επιχειρήσεις όπως προείπα στοχεύουν για το κέρδος.. Ο επιχειρηματίας ανοίγει μια επιχείρηση, βάζει κάποια χρήματα, φέρει αυτή του η κίνηση κάποιο ρίσκο και γι' αυτό του το ρίσκο, απαιτεί το κέρδος.. Ως εκ τούτου, σε συνθήκες τέλειου ανταγωνισμού (πολλές επιχειρήσεις, καμία επίπτωση στη συνολική τιμή, η οποία συνήθως είναι κόστος παραγωγής + κέρδος) η κάθε επιχείρηση προσφέρει το ίδιο προϊόν με τις άλλες στην ίδια τιμή γιατί πολύ απλά αν τιμολογούσε παραπάνω απλά δεν θα πουλούσε..

Στη πράξη τέλειος ανταγωνισμός υπάρχει μόνο στα οικονομικά εγχειρίδια μικροοικονομικής, οπότε τον παρακάμπτουμε.. Πάμε λοιπόν στον ατελή ανταγωνισμό.. Τι σημαίνει ο τελευταίος; Σημαίνει ότι το προϊόν που προσφέρουν οι επιχειρήσεις δεν είναι όμοιο, αλλά παρόμοιο, οπότε μια διαφορά τιμής μεταξύ των επιχειρήσεων είναι δικαιολογημένη.. Η κάθε επιχείρηση επομένως, εφόσον δεν έχει τον φόβο του τέλειου ανταγωνισμού (όπου αν προσφέρει το ίδιο προϊόν με τις άλλες επιχειρήσεις σε υψηλότερη τιμή απλά δεν θα πουλήσει) μπορεί να βάλει όποια τιμή θέλει στο προϊόν της.. Το θέμα είναι αν εσύ, θα αγοράσεις το προϊόν.. Μην πας μακριά.. Σκέψου τις αγγελίες του forum.. Αν κάποιος σου προσφέρει μια Fender ΜΙΜ €700 σαφώς και δεν θα την αγοράσεις.. Αναγκαστικά η τιμή θα πέσει στη πραγματική της αξία (μεταχειρισμένη θαρρώ πως είναι γύρω στα €250-300).. Αν το κάνουμε όλοι αυτό, οι αγγελίες θα λειτουργούν κανονικά (καμία αισχροκέρδεια).. Αν όμως βρεθεί κάποιος που θα την θέλει σαν τρελός και εν τέλει την αγοράσει στα €700, τότε έχουμε αποτυχία του ατελούς ανταγωνισμού.. Θα μπορούσε εναλλακτικά να περιμένει ελαφρώς (να μην την αγοράσει εκείνη την ώρα) και να πετύχει καλύτερη τιμή μετά από αρκετές ημέρες.. Ο πωλητής έβαλε υψηλή τιμή στο προϊόν του.. Κανένας δεν μπορεί να του πεί τίποτα.. Βρήκε αγοραστή και η αγοραπωλησία έκλεισε σε αρκετά υψηλή τιμή.. Έτσι και με τα σ/μ.. Πουλάνε όπου θέλουν.. Το αν εσύ θα αγοράσεις είναι δικό σου θέμα.. Υπάρχουν αγαθά ανελαστικής ζήτησης (φάρμακα, πετρέλαιο) όπου δυστυχώς αν αυξηθεί η τιμή τους, ο άλλος δυσκολεύεται να μην τα αγοράσει.. Γι' αυτά δεν μιλάμε.. Υπάρχουν όμως και αγαθά ελαστικής ζήτησης (παιχνίδια, ρούχα, τρόφιμα μη βασικής ανάγκης) όπου ο καταναλωτής μπορεί να περιμένει να πετύχει καλύτερη τιμή.. Η "ανυπομονησία" των καταναλωτών να ανεχθούν τις υψηλές τιμές στα ελαστικής ζήτησης αγαθά οφείλεται για την διατήρηση της αισχροκέρδειας.. Δεν λέω φυσικά ότι αυτό την προκαλεί, αλλά αυτό τουλάχιστον την εδραιώνει.. Γενικό συμπέρασμα.. Ελεύθερη αγορά έχουμε.. Όσο θέλει κανένας πουλάει, εσύ σκέψου πριν αγοράσεις και δεν θα χάσεις.. Θα μπορούσε ο έμπορος να πάει την τιμή στο Θεό, γιατί αφού βρίσκει αγοραστές σε αυτές τις τιμές, συνεχίζει και τις αυξάνει.. Το γεγονός ότι τις "παγώνει" (δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει) αν μη τι άλλο δείχνει μια καλή θέληση..

Θα ήθελα να γράψω και άλλα πράγματα αλλά αρχίζει η μπαλίτσα.. Αν έχω όρεξη μετά τον αγώνα (ανάλογα με το αποτέλεσμα δηλαδή) θα γράψω περισσότερα..

Αποσυνδεδεμένος 7

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #1677 στις: 10/06/08, 22:01 »
Faser και εγω λογω δουλειας θα σου απαντησω  αργοτερα η αυριο.
Ψιλοδιαβασα το ποστ σου αλλα δεν προλαβαινω αυτη τη στιγμη και απλα ποσταρω αυτο το μνμ σαν "υποχρεωση" μιας και εγραψες ολοκληρο σεντονι.
Νασαι καλα.

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #1678 στις: 11/06/08, 01:12 »
Ποιο ειναι εμπεριστατωμενο επιχειρημα ;

Το οτι ενω εγω ως εμπορος εχω ανεβασει το γαλα στα 1.50ε απο τα 50 λεπτα της πραγματικης του αξιας + το κερδος μου και ξαφνικα του κραταω την τιμη στο 1.50 ειναι προς οφελος του καταναλωτη και πρεπει να πουμε και ευχαριστω;
H παραπάνω ανάλυση που σου έκανε ο faser.

Το γεγονος οτι σταματησα να ειμαι οφ τοπικ και δεν μπορω να συνενοηθω με ανθρωπους οι οποιοι νομιζουν πως το να σε σκιζουν πρωτα και μετα να σε ραβουν ειναι δωρο,σε καμια περιπτωση δεν ειναι αδυναμια.Σαν χασιμο χρονου το βλεπω και τιποτα παραπανω.
Χέστηκα γιατι σταμάτησες το οφφτόπικ. Εγω σχολιάζω το πώς το ξεκίνησες, και μόλις σου απάντηθηκε αρχισες να λές οτι είμαστε σε ένα οφτόπικ που αμέλησες οτι το ξεκίνησες.

Ενα μικρο μαθηματακι τωρα-αν και το εχω ξαναγραψει στο φορουμ.
Οι καδοι αναβονται-καιγονται οταν πεφτουν χημικα και δακρυγονα για να μειωθει η επιδραση τους.Δεν αναβονται για να κανουμε ατμοσφαιρα.
Δεν μιλάω μόνο για τους κάδους, αλλα για τη γενικότερη φιλοσοφία της πορείας για να γίνεται πορεία.

Η επανασταση του καναπε αρχισε μου φαινετε και εχουν χεστει ολοι οι βιομηχανοι...μαλλον πρεπει και εγω να κανω το ιδιο-οχι να χεστω απανω μου,να αγορασω καναπε εννοω ή και στους καναπεδες κανουμε μπουκοταζ;
Εφόσον μπορείς να δείς ώς εκεί τις δυνατότητες ενός πραγματικού μποϊκοτάζ, μπράβο σου, αυτό όμως δεν σου δίνει το δικαίωμα να μειώνεις αυτή τη πράξη σε καναπέ.

Αν θελεις να συνεχισουμε την κουβεντα σε τετοιο επιπεδο δεν προκειται να το κανω και παρτο σαν αδυναμια,σαν κοτισμο σαν οτι θελεις τελος παντων.Μην γινεσαι προσβλητικος οταν δεν εχεις καταλαβει τι εχω γραψει και γιατι.
Ποιο δρόμο?Το δρόμο της ειρωνίας που χρησιμοποιείς?
Ημουν ευγενικότατος στο μνμ μου.Εσύ διάλεξες το δρόμο του δημόσιου σκισίματος των ιματίων σου. Και αν προσβάλεις εμένα σιγά. Τους κατ'εσέ αγωνιστές του καναπέ προσέβαλλες. Αν δεν μπορείς να εκφραστείς ΣΩΣΤΑ με το γραπτό λόγο, τότε συζητάς σε λάθος μέρος.

Η ιστορια ειτε το θελεις ειτε οχι κρινοταν και κρινεται στο δρομο.Διαβασε την και θα δεις για πιο λογο τοσο εγω οσο και εσυ μπορουμε να απολαμβανουμε οτι  μπορουμε μεχρι τωρα.
Δλδ για κάθε πρόβλημα, η λύση είναι οι παραπάνω πράξεις τύπου πορείες και επιδρομές σε σ/μ?
ΑΝ μή τι άλλο, γίνε πιο αναλυτικός και μην αρκείσαι σε εντυπωσιακές φράσεις για να στηρίξεις το λόγο σου.Εγώ πάντως, δεν αρκούμαι.
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1679 στις: 11/06/08, 02:56 »
εγω δεν καταλαβα τι εχετε με τους επαναστατες του καναπε..μια χαρα επανασταση ειναι και αυτη,εχει και αυτη μια φιλοσοφια...
θα προτιμουσατε να μην ηταν επαναστατες;! :P
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1680 στις: 31/08/08, 21:42 »
Για να μην ξεχνιομαστε..2 θεματα:

1) Επιτελους, οι αστυνομικοι που κανουν 2 δουλειες ( και ξερουμε τι δουλειες ειναι αυτες ), αποτασονται αμεσα απο το σωμα:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=933395&lngDtrID=244
Με το νεο νομοσχεδιο, γινονται και πιο αυστηρες οι ποινες των αστυνομικων που κατηγορουνται για αστυνομικη βια!

2) Απαραδεκτη η ανταλλαγη "φιλετων" μεταξυ κρατους και γνωστης μονης του Αγ.Ορους!
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_100091_28/08/2008_282652
Για αλλη μια φορα μια μεριδα κληρικων ( και μαλιστα μοναχων ) εδειξαν το κακο προσωπο της Εκκλησιας ( αλητεια κοινως ).

Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος George_JimMorrison

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Η εκδικηση μας θα ειναι το γελιο των παιδιων μας..
    • Προφίλ
« Απάντηση #1681 στις: 06/12/08, 23:35 »
Σκοτωθηκε 16χρονος στα εξαρχια απο σφαιρα αστυνομικου....
Κι αλλο μεμονομενο περιστατικο...ελεος
...Lend me your ears and i will sing you a song and i 'll try not to sing out of key...
..oh i get by with a little help from my friends...

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Όλα είναι στο μυαλό,πόνος και γιατρειά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1682 στις: 07/12/08, 09:01 »

Καλό θα ήταν να αναφέρεις και τι ακολούθησε για να χουμε πλήρη εικόνα.
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1683 στις: 07/12/08, 09:42 »

Το οτι σηκωσε καποιο τυχαιος ενα οπλο και σκοτωσε ενα παιδι το οποιο ηταν αμουστακο σου περναει εντελως αδιαφορο και σκεφτεσαι μονο τα γεγονοτα;...
εχουμε χαθει λιγο στο φοκους...
και μετα απο ολα αυτα καποιοι επιμενουν οτι οι ματαδες ειναι γενικα στα καλα τους;... ???
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1684 στις: 07/12/08, 10:10 »

Το οτι σηκωσε καποιο τυχαιος ενα οπλο και σκοτωσε ενα παιδι το οποιο ηταν αμουστακο σου περναει εντελως αδιαφορο και σκεφτεσαι μονο τα γεγονοτα;...
και μετα απο ολα αυτα καποιοι επιμενουν οτι οι ματαδες ειναι γενικα στα καλα τους;... ???

Διάβασε και το άλλο θέμα που ανοίχτηκε γι αυτό το περιστατικό και μετά έλα πες μου τι μου περνάει αδιάφορο και τι όχι.
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1685 στις: 07/12/08, 10:12 »
το διαβασα το αλλο θεμα και απαντησα ηδη...
(Διαβασα λαθος το ποστ σου σορυ..)
« Τελευταία τροποποίηση: 07/12/08, 10:31 από Amylo »

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1686 στις: 07/12/08, 10:15 »
Δεν ειπα οτι ειναι περαστικος..το λεω πουθενα;... ???
μην βαζεις λογια που δεν ειπα... :-\
το διαβασα το αλλο θεμα και απαντησα ηδη...

Ποιον περαστικο? τι λες?
www.ektakta.gr

Αποσυνδεδεμένος bassman(4 String Suicide!)

• O Πολεμιστής του Φωτός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Το μπασο ΔΕΝ ειναι μονο συνοδευτικο οργανο...
    • Προφίλ
    • Ο Πολεμιστης του Φωτος
« Απάντηση #1687 στις: 07/12/08, 12:02 »

Δεν τον πυροβολησε "ματας"..λιγη ενημερωση δεν βλαπτει..
It's all about the Groove!

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #1688 στις: 07/12/08, 23:24 »
Οχι, δεν τον πυροβολησε ματας. Ειδικος φρουρος τον πυροβολησε. Και μετα ηρθαν τα ΜΑΤ και πεταξανε 2 δακρυγονα κοντα στο σημειο που ηταν ο Αλεξανδρος και που μαζευοταν κοσμος και τον βοηθουσε και φωναζε εναντιον των αστυνομικων.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #1689 στις: 08/12/08, 09:39 »
Όταν υπάρχουν ντοκουμέντα που μπορεί να τα δει ο καθένας και δεν χρειάζεται να εμπιστευόμαστε τους δημοσιογράφους και τα διάφορα sites, blogs για να μάθουμε τι έχει γίνει, μπορούμε να είμαστε σίγουροι.. Το δυστύχημα του Σαββάτου, ήταν καθαρή εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου από τον ειδικό φρουρό-τραμπούκο της ΕΛ.ΑΣ.. Απ'ότι φαίνεται θα του απαγγελθεί κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή όπου το σίγουρο είναι ότι δεν θα περάσει καθόλου, μα καθόλου καλά.. Ο 15χρονος βρέθηκε στο λάθος σημείο, σε λάθος στιγμή και ακόμα και αν είναι σίγουρο ότι χρειάζονται οι αντεγκλίσεις και από τις 2 πλευρές για να γίνει ένας τσακωμός, επουδενί οι ειδικοί φρουροί δεν βρισκόντουσαν σε κίνδυνο και δεν έπρεπε ποτέ να χρησιμοποιήσουν τα περίστροφα τους.. Τεράστιο πλήγμα για την ΕΛ.ΑΣ., η οποία τελευταία πάει από το κακό στο χειρότερο.. Πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές στην εκπαίδευση των αστυνομικών, να επικρατήσει η αξιοκρατία στην επιλογή των διοικητικών στελεχών της και φυσικά η παραίτηση του Υπουργού Εσωτερικών είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει η κυβέρνηση για να δείξει ότι νοιάστηκε έστω και λίγο.. Ντροπή σας κύριοι.. Τα κάνατε σκατά!
« Τελευταία τροποποίηση: 08/12/08, 09:42 από faser »

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1690 στις: 08/12/08, 12:30 »
Με φτιαχνει να βλεπω μαθητες και καθηγητες να κανουν ειρηνικες διαδηλωσεις μπροστα απο αστυνομικα τμηματα, διδασκοντας σε "ανεγκεφαλους" και "θερμοκεφαλους" αντι-εξουσιαστες πως ο αγωνας δεν συνδυαζεται με βια!

Παρολο που θεωρω απαραδεκτο το γεγονος πως ορισμενοι βρισκουν πατημα στις πορειες αυτες για να κανουν και παλι την προπαγανδα τους, πιστευω πως γι'αυτη τη φορα και μονο, οι μαθητες και οι εκπαιδευτικοι μπορουν να δειξουν μια καλυτερη μορφη επαναστασης απεναντι σε ενα ανοργανωτο κρατος!

Μπραβο παιδια! Επιτελους, ας ανοιξουν τα ματια τους κι αυτοι που καταστρεφουν περιουσιες χωρις κανενα λογο και οργανωση!
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος bairn of mosul

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • pisteveis afto p theleis na pisteveis
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #1691 στις: 08/12/08, 12:48 »
Με φτιαχνει να βλεπω μαθητες και καθηγητες να κανουν ειρηνικες διαδηλωσεις μπροστα απο αστυνομικα τμηματα, διδασκοντας σε "ανεγκεφαλους" και "θερμοκεφαλους" αντι-εξουσιαστες πως ο αγωνας δεν συνδυαζεται με βια!

Παρολο που θεωρω απαραδεκτο το γεγονος πως ορισμενοι βρισκουν πατημα στις πορειες αυτες για να κανουν και παλι την προπαγανδα τους, πιστευω πως γι'αυτη τη φορα και μονο, οι μαθητες και οι εκπαιδευτικοι μπορουν να δειξουν μια καλυτερη μορφη επαναστασης απεναντι σε ενα ανοργανωτο κρατος!

Μπραβο παιδια! Επιτελους, ας ανοιξουν τα ματια τους κι αυτοι που καταστρεφουν περιουσιες χωρις κανενα λογο και οργανωση!
θα μας μαθει και την επανασταση ο φρι...αμα κανεις  επανασταση χωρις βια ή αν εχεις στο νου σου καμια τετοια που να εγινε στον κοσμο πες το μας να μαθουμε πως αλλαζει το συστημα με ελληνικες και βυζαντινες σημαιες στον δρομο...
βεβαια οι αποψεις των αλλων ειναι προπαγανδα

οι αποψεις των καναλιων και των συντηρητικων ειναι ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ .αυτο το θεμα γιατι δεν το κλεισες?αφου απαντησες :P
otan oi alloi prospathoysan na paiksoyn mousikh oi P!nk Floyd aplws to ekanan

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1692 στις: 08/12/08, 13:04 »
Το θεμα αυτο προυπαρχει πριν τις εξυπναδες σας και εχει περισσοτερες σωστες σκεψεις και συζητησεις απο χαζες!

Δεν θα σας μαθω εγω επανασταση φιλε μου! Δες τα παιδια που φωναζουν στο δρομο και χτυπανε το συστημα με την παρουσια τους κι οχι με τις μολοτωφ σας!

Αντιθετως, εσυ γιατι εισαι εδω και δεν βοηθας τους αντι-εξουσιαστες που τοσο υποστηριζεις?! Τοση ωρα μας μιλας για βια! Οριστε, βγες στους δρομους και μην ασχολεισαι με sites και internet!

...ή μηπως...κι εσυ επαναστατης του μεταξιου εισαι;  0:)

Χορτασα απο τετοια! Πραγματικα!
Ηδη απο τωρα αναφερω πως δεν θα συνεχισω μια προσωπικη αντιπαραθεση. Κραταω το γεγονος της δολοφονιας του παιδιου και της ειρηνικης κραυγης που δινουν τωρα οι μαθητες και οι εκπαιδευτικοι.
« Τελευταία τροποποίηση: 08/12/08, 13:08 από freemind »
DreamCatcher

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #1693 στις: 08/12/08, 13:04 »
Το θεμα αυτο προυπαρχει πριν τις εξυπναδες σας και εχει περισσοτερες σωστες σκεψεις και συζητησεις απο χαζες!

Δεν θα σας μαθω εγω επανασταση φιλε μου! Δες τα παιδια που φωναζουν στο δρομο και χτυπανε το συστημα με την παρουσια τους κι οχι με τις μολοτωφ σας!

Αντιθετως, εσυ γιατι εισαι εδω και δεν βοηθας τους αντι-εξουσιαστες που τοσο υποστηριζεις?! Τοση ωρα μας μιλας για βια! Οριστε, βγες στους δρομους και μην ασχολεισαι με sites και internet!

...ή μηπως...κι εσυ επαναστατης του μεταξιου εισαι;  0:)

Χορτασα απο τετοια! Πραγματικα!
σωπα ρε παππου που χορτασες κιολας...δεν θα μου πεις εσυ τι θα κανω,ουτε ποιος ειμαι κυριε συντονιστη.μονιμως να κρινεις τους αλλους και να τους βαζεις ταμπελες,αυτο ειναι η χαρα σου.αλλα βεβαια πως θα ηταν ολοσωστες οι αποψεις σου αν ολων των αλλων δεν ηταν τελειως λαθος...μαθε να συζητας και μην ειρωνευεσαι.λες και εχεις γνωρισει εσυ τους πραγματικους αναρχικους και ολοι οι αλλοι για σενα ειναι παιδακια χαζα που ειναι του καναπε και ψευτοαναρχικοι.να πουλησεις αλλου το φασιστικο σου παραληρημα(μου λες τι να κανω,κλεινεις θεματα)...ουτε καν να απαντησεις δεν μπορεις σε αυτο που σε ρωτησα.κανενα συστημα δεν ριχνεται με ειρηνικες διαδηλωσεις.ουτε επανασταση στα λογια υπαρχει.και οσο υπαρχει αυτο το συστημα τετοιες σκηνες θα ξαναρθουν και ακομα χειροτερες.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1694 στις: 08/12/08, 13:06 »
Πολυ ωραια. Ας ειμαι λοιπον και φασιστας. Καλη σου μερα

ΥΓ: Απανταω και στο χουντικος μερικες φορες, αλλα σπανια γιατι ο Βοριδης το εχει οικειοποιηθει.  ;)
DreamCatcher

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #1695 στις: 08/12/08, 13:07 »
Πολυ ωραια. Ας ειμαι λοιπον και φασιστας. Καλη σου μερα
δεν εισαι γιατι το λεω εγω

εισαι γιατι μονος σου το δειχνεις με πραξεις.

το ανησυχητικο δεν ειναι που ασκειται βια στην βια οπως ειπε καποιος

το ανησυχητικο εχω διαπιστωσει στο κιθαρα ειναι οτι παιδια 20 και 25 χρονων διακατεχονται απο συντηρητικες αποψεις,πραγματικα κριμα
κριμα οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα γιατι πιστευα οτι αυτο ειναι χαρακτηριστικο των παππουδων

(και το τελευταιο δεν παει μονο στον φρι)
« Τελευταία τροποποίηση: 08/12/08, 13:14 από bairn of mosul »

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1696 στις: 08/12/08, 13:09 »
Μπορειτε να τσακωθητε αλλου;!... ::)

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1697 στις: 08/12/08, 13:11 »
Ειπαμε καλως bairn! Δεν εχω σκοπο να πεσω σε προσωπικη αντιπαραθεση μαζι σου. Τα γραπτα ειναι αυτα που δειχνουν το ποιον του ανθρωπου. ;)

Ευχηθηκα και Καλη μερα. Μην επιμενεις αλλο!

Μην ανησυχεις Αμυλο, δεν ειχα τετοιο σκοπο. ;) Ο,τι ηθελα να πω, το ειπα.
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #1698 στις: 08/12/08, 13:24 »

Τοσα ξερεις τοσα λες οκ? Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να το βουλωσεις. Γυρισα χτες το βραδυ καμμενος απο 2 μερες επισοδειων και σε βλεπω παντου να λες την καθε βλακεια σου. Ναι σου κανω προσωπικη επιθεση, και το ιδιο θα κανω σε οποιον λεει πραγματα που δεν ισχυουν απλα και μονο για να τα πει. Δεν ξερεις τιποτα παο οτι συμβαινει, δεν εχεις βιωσει τιποτα απο οτι συμβαινει και απλα κρινεις και κατακρινεις κατα βουλησιν. Λοιπον σκασε και σταματα να τη λες σε ολο το κοσμο και να κλειδωνεις θεματα.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1699 στις: 08/12/08, 13:24 »

Aς μην βλεπουμε οτι θελουε να δουμε..Στον Πειραια αυτη τη στιγμη 15 χρονα 16 χρονα πετανε νερατζια κλπ στο Α.Τ...Και αυτοι ειναι μικροι θερμοκεφαλοι/ανεγκεφαλοι οπως λες..ή οχι..
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE