και εμενα θα μου αρεσε να βλεπω μια πραγματική απεικονιση των ειδήσεων και οχι εικόνες απο τούρκικο παζάρεμα .καλυτερα να τα σπανε παρα να ειναι πρόβατα .
Μα καλά ,τώρα τα μάθαμε τα ΜΜΕ ;Μην ανοίγουμε κάθε φορά το στόμα μας με έκπληξη ..
Κι αυτοί που τα σπάνε φίλε Korgy ,πρόβατα είναι .Απλά έχουν άλλον τσοπάνη .
(Ξεκαθαρίζω πως χίλιες φορές να πέσω εγώ τ'ανάσκελα ,από το να δώ ανάσκελα έτσι ένα παιδί με τα μισά μου χρόνια
επειδή μου έκαψε το παλιοχιουντάι μου )
Ασχολούμαι με παιδιά κι εφήβους λόγω της δουλειάς μου αρκετά χρόνια .Αυτό που λέω στα παιδιά μου κι αυτό που λέω και σε εσάς
είναι πως οι ορμόνες της εφηβείας είναι κακός σύμβουλος .
Πατάνε επάνω σας πολιτικοί ,καριερίστες ψευτοανάρχες και τραμπούκοι για να κάνουν την δουλειά τους .
Πως να περιμένεις από τους έφηβους τιμιότητα ,ψυχραιμία και ωριμότητα όταν εσύ ο ίδιος είσαι αναξιόπιστος ;
Όταν καταντάς να μην έχεις δικαιώματα , παρά "γνωστούς" και "δόντια" ,
και και θεωρείς την λέξη "δικαίωμα" συνώνυμη με την λέξη "ρουσφέτι" ;
Τα παιδιά μας είναι πολύ καλύτερα στα 15 τους απ'ότι εμείς στα 30,40,50φεύγα μας .
Μιλάμε στα παιδιά με έναν ανόητο ,ηθικοπλαστικό λόγο ,λες και είναι ανεγκέφαλα
και δεν καταλαβαίνουν την ανακολουθία των λόγων και της ζωής μας .
Σήμερα το πρωί΄ένας από τους ανωτέρους μου ( υπεύθυνος νεότητας ,αθλητικών και καλλιτεχνικών -και αναφέρω τα λόγια του επειδή όπως έχω πει και σε άλλη συζήτηση δεν είναι μόνο τι λέμε και τι κάνουμε ,αλλά και η θέση που έχουμε και η ευθύνη που φέρνει)
σήμερα λοιπόν αυτός δήλωσε πως καλά κάνουν και πλακώνουν στο ξύλο σκοτώνουν και δηλητηριάζουν τα κ@λ@παιδα .
Αυτό το λαμόγιο με την γραβάτα ,που για να αποφασίσει να φτιαχτεί ένα ρημαδοσχολείο ,μια αίθουσα ,ένα κέντρο νεότητας,
πρέπει να περιμένουμε ποιά εταιρία θα του δώσει τη μεγαλύτερη μίζα .
.Ο Αθλητισμός κι ο Πολιτισμός στον πάγο λόγω κρίσης .
Η μάσα όμως ,μάσα .
Δεν λέμε πως δεν σας καταλαβαίνουμε βρε παιδιά .
Αλλά πραγματικά καταλάβετε κι εσείς πως λουκούμι είναι για όλους τους κυρίους η μολότωφ στα χέρια σας .
Οι μέρες είναι άσχημες και επικίνδυνες .Δεν χρειάζεται να μου το πεί ο Αλτερ .(Παρεπιπτόντως άκουσα κι εγώ τον Κακούση .Αδίστακτοι)
Για να μην έχουμε κι άλλα θύματα ,για να μην βρείτε απέναντι σας αυτούς που είναι δίπλα σας ,τώρα ,σήμερα που θα κατέβετε στον δρόμο ,να γίνετε ο πυροσβέστης κι όχι ο εμπρηστής .
Προστατέψτε εσας ,τους φίλους και τα δικαιώματα σας .
Ψυχραιμία