Αποστολέας Θέμα: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο  (Αναγνώστηκε 837619 φορές)

0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
Απ: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο
« Απάντηση #1750 στις: 08/12/08, 15:51 »

Κι ευχομαι η σημερινη πορεια να μη συνοδευτει απο εκτροπα κι απο "παραξενες" ομαδες που προκαλουν "επιτηδες" καταστροφες!

Ποτε θα καταλαβεις και εσυ και ολοι οτι δεν υπαρχουν "παραξενες" ομαδες που προκαλουν "επιτηδες" καταστροφες. Αυτες οι ομαδες που λες ειναι ενα πολυ μεγαλο μερος της πορειας και μπορει να ειναι ο αδερφος ο γιος ο ξαδελφος ο φιλος του καθενος μας.
Επειδή μικρότερος είχα λάβει μέρος σε αρκετές πορείες, οι ομάδες αυτές είναι σαφέστατα μειονότητα, εκτός αν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από τότε.. Αρκετές φορές είναι και προβοκάτορες έτσι ώστε να "δημιουργηθεί" το πρόσχημα για να διαλυθεί μια κατά τα άλλα ειρηνική πορεία και σίγουρα η φθορά ξένης περιουσίας είναι αδίκημα..

Σήμερα, μετά την δολοφονία του Αλέξανδρου, εγώ, δικαιολογώ την καταστροφή των περιπολικών και των μοτοσικλετών της ομάδας Ζ.. Δεν με ενδιαφέρει που ως φορολογούμενος θα πρέπει να πληρώσω τα σπασμένα, γιατί χαραμίζω τα χρήματα μου μπροστά στο να δημιουργηθεί μια νέα αστυνομία.. Αυτό όμως από το να προκαλούνται καταστροφές σε αυτοκίνητα, σπίτια, κ.λπ. απέχει πάρα πολύ.. Σε ρωτάω προσωπικά Roufus γιατί μερικές φορές όταν φέρνουμε απρόσωπα παραδείγματα κάπου χάνεται η ειλικρίνεια.. Αν σε έβλεπα εσένα σε μια συμπλοκή, να ρίχνεις πέτρα στο αυτοκίνητο μου και να του σπας τα τζάμια, το οποίο αυτοκίνητο το είχα παρκάρει για 10 λεπτά για να κάνω μια δουλειά στο κέντρο, θα είχα άδικο να πάρω την πέτρα από το κάθισμα και να στην πετάξω πίσω; Όλο αυτό το σκηνικό δεν είναι ο ορισμός της τυφλής βίας; Ποιος θα ήθελε να γίνουμε Σομαλία;

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #1751 στις: 08/12/08, 15:53 »
Είναι πάρα πολύ λογικό τώρα που το αίμα του παιδιού είναι ακόμα "ζεστό" να υπάρχουνε εντάσεις. Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι να μην υπάρξουν άλλες απώλειες. Ανέκαθεν υποστήριζα ότι Η ΒΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΜΟΝΟ ΒΙΑ. Η βία είναι υπεύθυνη για το θάνατο του Αλέξη. Ο αστυνομικός είναι το χέρι που διάλεξε να εκφραστεί. Αύριο θα διαλέξει ένα άλλο χέρι, το οποίο ούτε που θα μπορούμε να πιστέψουμε ποιανού είναι, αν συνεχίσουμε με αυτές τις νοοτροπίες. Διαβάζω πράγματα που γράφονται εδώ αλλά και σε άλλα site και πραγματικά δεν πιστεύω στα μάτια μου... Από το "Τι γύρευε μικρό παιδί στα Εξάρχεια" και "Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα...", μέχρι "Να γεμίσουν οι δρόμοι με το αίμα των μπάτσων" και ντρέπομαι που και εγώ αυτή τη στιγμή τα αναπαράγω. Παράπλευρες απώλειες...;;; Τα ίδια έλεγε και ο Μπους στο Ιράκ και στη Σερβία. Είναι απίστευτο. Μια Ελλάδα κομματιασμένη και καμμένη σαν τη σημαία της. Που κανείς δεν νοιώθει περηφάνεια, κανείς δεν νοιώθει ασφάλεια και όλοι ψάχνουν για ορατούς και αόρατους εχθρούς. Τώρα ο εχθρός είναι η Αστυνομία. Ο εχθρός των μεν γιατί "δολοφονεί αντί να προστατεύει" και ο εχθρός των δε " γιατί δεν προφυλλάσει τη περιουσία τους και τη τάξη".
Αν δεν ηρεμήσουνε τα πνεύματα θα θρηνήσουμε και άλλες "παράπλευρες απώλειες". Θα στερηθούνε και άλλοι άνθρωποι τις δουλειές τους και τελικά την αξιοπρέπειά τους. Γιατί πρέπει να σεβαστείτε ότι αυτοί έτσι το βλέπουνε και έτσι το ταυτίζουνε. Δεν θα τους μάθετε αναρχικά μοντέλα με το να κάψετε τις επιχειρήσεις που δουλεύουνε και στερώντας τους χριστουγεννιάτικα την τελευταία ευκαιρία που είχανε εν μέσω οικονομικής κρίσης, να χαμογελάσουν λίγο αυτοί και τα παιδιά τους.Αντίποινα κάνανε και οι Γερμανοί στη Κατοχή. Γιατί νομίζετε ότι διαφέρετε; Για "ιδεολογικούς" λόγους; Τι αλαζονεία είναι αυτή; Ποιός σας είπε ότι έχετε το αλάθητο και ότι όλος ο πλανήτης περιμένει εσάς να τους διδάξετε...; Ποιός σας έχει βάλει να δικάζεται και να κρίνετε "ενόχους" και "συνενόχους", όλους αυτούς που δεν συμφωνούνε μαζί σας; Τι διαφέρει πάλι αυτό από τον Μπους που έλεγε " Η είστε μαζί μας για τη τρομοκρατία, ή είστε εχθροί μας". Πότε θα καταλάβετε το πόσο "φασίζεται";;;
Έχω φτάσει να πιστεύω ότι όλοι όσοι τοποθετούντε ακραία , στην πραγματικότητα χαίρονται με το χαμό και τις απώλειες. Ένας πόλεμος ακήρυχτος, που βασίζεται στα ψυχολογικά προβλήματα και τις ελλείψεις των στρατιωτών του και την σατανική φιλοδοξία των στρατηγών του. Και εκεί ανάμεσα ο απλός λαός που δεν έχει φωνή να εκφραστεί και παρακολουθεί μουγκός και σαστισμένος τα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα...
« Τελευταία τροποποίηση: 08/12/08, 15:56 από MACMISIAS »
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Διάφανοςςς highway 2.000.000

• Θαμώνας
  • Είμαι ένα σκυλί που γαβγίζει στ' αστέρια...
    • Προφίλ
    • Διαβάτες Ονείρων
« Απάντηση #1752 στις: 08/12/08, 15:56 »
     http://papachatzis. tumblr. com/post/63589410/policeviolence

Ακούστε τον ρεπόρτερ του Alpha Radio, Γιώργο Κακούση, την ώρα που δίπλα του τα ΜΑΤ, χτυπούν δυο 15χρονα και ο κόσμος τους αποδοκιμάζει. Ένα απο τα πολλά περιστατικά που απέφυγαν να αναδείξουν τα δελτία ειδήσεων των καναλιών.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
Με την αγάπη φωτίζουμε το δρόμο μας και με τα όνειρα τον ουρανό μας...

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #1753 στις: 08/12/08, 15:58 »
Είναι πάρα πολύ λογικό τώρα που το αίμα του παιδιού είναι ακόμα "ζεστό" να υπάρχουνε εντάσεις. Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι να μην υπάρξουν άλλες απώλειες. Ανέκαθεν υποστήριζα ότι Η ΒΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΜΟΝΟ ΒΙΑ. Η βία είναι υπεύθυνη για το θάνατο του Αλέξη. Ο αστυνομικός είναι το χέρι που διάλεξε να εκφραστεί. Αύριο θα διαλέξει ένα άλλο χέρι, το οποίο ούτε που θα μπορούμε να πιστέψουμε ποιανού είναι, αν συνεχίσουμε με αυτές τις νοοτροπίες. Διαβάζω πράγματα που γράφονται εδώ αλλά και σε άλλα site και πραγματικά δεν πιστεύω στα μάτια μου... Από το "Τι γύρευε μικρό παιδί στα Εξάρχεια" και "Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα...", μέχρι "Να γεμίσουν οι δρόμοι με το αίμα των μπάτσων" και ντρέπομαι που και εγώ αυτή τη στιγμή τα αναπαράγω. Παράπλευρες απώλειες...;;; Τα ίδια έλεγε και ο Μπους στο Ιράκ και στη Σερβία. Είναι απίστευτο. Μια Ελλάδα κομματιασμένη και καμμένη σαν τη σημαία της. Που κανείς δεν νοιώθει περηφάνεια, κανείς δεν νοιώθει ασφάλεια και όλοι ψάχνουν για ορατούς και αόρατους εχθρούς. Τώρα ο εχθρός είναι η Αστυνομία. Ο εχθρός των μεν γιατί "δολοφονεί αντί να προστατεύει" και ο εχθρός των δε " γιατί δεν προφυλλάσει τη περιουσία τους και τη τάξη".
Αν δεν ηρεμήσουνε τα πνεύματα θα θρηνήσουμε και άλλες "παράπλευρες απώλειες". Θα στερηθούνε και άλλοι άνθρωποι τις δουλειές τους και τελικά την αξιοπρέπειά τους. Γιατί πρέπει να σεβαστείτε ότι αυτοί έτσι το βλέπουνε και έτσι το ταυτίζουνε. Δεν θα τους μάθετε αναρχικά μοντέλα με το να κάψετε τις επιχειρήσεις που δουλεύουνε και στερώντας τους χριστουγεννιάτικα την τελευταία ευκαιρία που είχανε εν μέσω οικονομικής κρίσης, να χαμογελάσουν λίγο αυτοί και τα παιδιά τους.Αντίποινα κάνανε και οι Γερμανοί στη Κατοχή. Γιατί νομίζετε ότι διαφέρετε; Για "ιδεολογικούς" λόγους; Τι αλαζονεία είναι αυτή; Ποιός σας είπε ότι έχετε το αλάθητο και ότι όλος ο πλανήτης περιμένει εσάς να τους διδάξετε...; Ποιός σας έχει βάλει να δικάζεται και να κρίνετε "ενόχους" και "συνενόχους", όλους αυτούς που δεν συμφωνούνε μαζί σας; Τι διαφέρει πάλι αυτό από τον Μπους που έλεγε " Η είστε μαζί μας για τη τρομοκρατία, ή είστε εχθροί μας". Πότε θα καταλάβετε το πόσο "φασίζεται";;;
Έχω φτάσει να πιστεύω ότι όλοι όσοι τοποθετούντε ακραία , στην πραγματικότητα χαίρονται με το χαμό και τις απώλειες. Ένας πόλεμος ακήρυχτος, που βασίζεται στα ψυχολογικά προβλήματα και τις ελλείψεις των στρατιωτών του και την σατανική φιλοδοξία των στρατηγών του. Και εκεί ανάμεσα ο απλός λαός που δεν έχει φωνή να εκφραστεί και παρακολουθεί μουγκός και σαστισμένος τα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα...

Ακριβώς γείτονα...
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος Θοδωρής

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1754 στις: 08/12/08, 16:02 »
Δυστυχώς στην Ελλάδα   το να είσαι νέος ή νέα θεωρείται κακούργημα. Η νεολαία δολοφονείται όχι μόνο με σφαίρες. Με την ανεργία, με την ανασφάλεια, με την εισβολή του κέρδους στην Παιδεία, με την έλλειψη προσδοκιών και προοπτικής.
Πολλές φορές προβληματίζομαι τι μέλλον θα παραδόσουμε στα παιδιά μας .Βλέπω το πρόσωπο του 15χρονου και χωρίς να το θέλω σκέφτομαι,ότι και όλοι οι γονείς.Δεν θα είθελα ποτέ να είμουνα στην θέση των γονιών του.

Αποσυνδεδεμένος juliad

• Παλιός
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Μωρά μου είστε τα θαύματα που μου χουνε προσφέρει
    • Προφίλ
« Απάντηση #1755 στις: 08/12/08, 16:37 »
και εμενα θα μου αρεσε να βλεπω μια πραγματική απεικονιση των ειδήσεων και οχι εικόνες απο τούρκικο παζάρεμα .καλυτερα να τα σπανε παρα να ειναι πρόβατα .
Μα καλά ,τώρα τα μάθαμε τα ΜΜΕ ;Μην ανοίγουμε κάθε φορά το στόμα μας με έκπληξη ..

Κι αυτοί που τα σπάνε φίλε Korgy ,πρόβατα είναι .Απλά έχουν άλλον τσοπάνη .
(Ξεκαθαρίζω πως χίλιες φορές να πέσω εγώ τ'ανάσκελα ,από το να δώ ανάσκελα έτσι ένα παιδί με τα μισά μου χρόνια
επειδή μου έκαψε το παλιοχιουντάι μου )

Ασχολούμαι με παιδιά κι εφήβους λόγω της δουλειάς μου αρκετά χρόνια .Αυτό που λέω στα παιδιά μου κι αυτό που λέω και σε εσάς
είναι πως οι ορμόνες της εφηβείας είναι κακός σύμβουλος .
Πατάνε επάνω σας πολιτικοί ,καριερίστες ψευτοανάρχες και τραμπούκοι για να κάνουν την δουλειά τους .

Πως να περιμένεις από τους έφηβους τιμιότητα ,ψυχραιμία και ωριμότητα όταν εσύ ο ίδιος είσαι αναξιόπιστος ;
Όταν καταντάς να μην έχεις δικαιώματα , παρά "γνωστούς"  και "δόντια" ,
και και θεωρείς την λέξη "δικαίωμα" συνώνυμη με την λέξη "ρουσφέτι" ;
Τα παιδιά μας είναι πολύ καλύτερα στα 15 τους απ'ότι εμείς στα 30,40,50φεύγα μας .
Μιλάμε στα παιδιά με έναν ανόητο ,ηθικοπλαστικό λόγο ,λες και είναι ανεγκέφαλα
και δεν καταλαβαίνουν την ανακολουθία των λόγων και της ζωής μας .
 Σήμερα το πρωί΄ένας από τους ανωτέρους μου ( υπεύθυνος νεότητας ,αθλητικών και καλλιτεχνικών -και αναφέρω τα λόγια του επειδή όπως έχω πει και σε άλλη συζήτηση δεν είναι μόνο τι λέμε και τι κάνουμε ,αλλά και η θέση που έχουμε και η ευθύνη που φέρνει)
σήμερα λοιπόν αυτός δήλωσε πως καλά κάνουν και πλακώνουν στο ξύλο σκοτώνουν και δηλητηριάζουν τα κ@λ@παιδα .
Αυτό το λαμόγιο με την γραβάτα ,που για να αποφασίσει να φτιαχτεί ένα ρημαδοσχολείο ,μια αίθουσα ,ένα κέντρο νεότητας,
πρέπει να περιμένουμε ποιά εταιρία θα του δώσει τη μεγαλύτερη μίζα .
 .Ο Αθλητισμός κι ο Πολιτισμός στον πάγο λόγω κρίσης .
Η μάσα όμως ,μάσα .
 Δεν λέμε πως δεν σας καταλαβαίνουμε βρε παιδιά .
Αλλά πραγματικά καταλάβετε κι εσείς πως λουκούμι είναι για όλους τους κυρίους η μολότωφ στα χέρια σας .

Οι μέρες είναι άσχημες και επικίνδυνες .Δεν χρειάζεται να μου το πεί ο Αλτερ .(Παρεπιπτόντως άκουσα κι εγώ τον Κακούση .Αδίστακτοι)
Για να μην έχουμε κι άλλα θύματα ,για να μην βρείτε απέναντι σας αυτούς που είναι δίπλα σας ,τώρα ,σήμερα που θα κατέβετε στον δρόμο ,να γίνετε ο πυροσβέστης κι όχι ο εμπρηστής .
Προστατέψτε εσας ,τους φίλους και τα δικαιώματα σας .

Ψυχραιμία
Απο περιέργεια υπάρχω
και απο καραγκιοζλίκι

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1756 στις: 08/12/08, 18:47 »
Δυστυχως απο τοτε που την αστυ-νομια καποιοι απο προστατη του πολιτη ( αστυ ) την μετετρεψαν σε προστατη του εκαστοτε κυβερνητη, χασαμε τα αυγα και τα πασχαλια!

Και παλι γινονται εκτροπα στο κεντρο της Αθηνας και παλι δεν φταινε μονο οι "αναρχικοι". Και αντι αυτοι οι ανθρωποι που ειναι προστατες του αστεως ( δεν ξερω εαν το λεω σωστα ) να σκυψουν το κεφαλι και να καταδικασουν σαν κεντρικο οργανο το γεγονος, εκτελουν με θρασυτατο ζηλο ( οι περισσοτεροι, μιας και υπαρχουν εξαιρεσεις ) εντολες που ειναι αντι-αστικες!

Δεν ξερω ποια θα ειναι η λυση ( σιγουρα οχι η βια ), ομως οσο οι αστυνομικοι εκπαιδευονται πλημελως και δεν εξεταζονται για τη ψυχολογικη τους κατασταση, τοσο περισσοτερο επικινδυνοι θα γινονται για το αστυ.

Διοτι το δικο μου "αισχος" δεν στρεφεται μονο στις μοναδες των αντιεξουσιαστων που καταστρεφουν ξενες περιουσιες ( το αν και το γιατι δεν το αναλυω γιατι ειναι γνωστες οι θεσεις μου ), αλλα και στους αστυνομικους που ξεπερνανε πλεον το οριο της κοινωνικης παρουσιας και μετατρεπονται σε στρατο κυβερνησης κι οχι σε προστατη του πολιτη!

Θυμαμαι καποτε με τις ταυτοτητες που ενας αστυνομικος "αυτομολησε" απο το κοπαδι των ΜΑΤ ( με τη παλια στολη τοτε μαλιστα ) και ορμηξε μεσα στο πληθος πετωντας την εξαρτηση του! Μονο ενας λοιπον εχει μυαλο, ηθικη και λογικη να δει το καλο και το κακο;

Βεβαια, θυμαμαι και το αλλο γεγονος που ειχε συμβει επι ΝΔ, οταν τα σωματα ασφαλειας τολμησαν να...απεργησουν ενστολα εξω απο τη Βουλη ( ειρηνικοτατα ) και οι βουλευτες ΟΛΩΝ των κομματων μιλησαν για...εποχες χουντας!

Γιατι κυριοι; Επειδη δεν προστατευαν εκεινη τη στιγμη τα εδρανα σας;

Δεν ξερω που θα οδηγησει η κατασταση. Οταν αναζητας τη βια, σιγουρα θα τη βρεις..Καλο θα ηταν ομως να μην την εβρισκες απο αυτους που πρεπει να σε προστατευουν απο αυτην!

( Ελπιζω Αρη να συμφωνεις μαζι μου, γιατι το να με κατηγορεις για φασιστα ενω εχουμε πει αρκετα πραγματα μαζι, ειναι αρκετα προσβλητικο. Ιδιαιτερα οταν ειμαι κατα του αστυνομοκρατουμενου κρατους..Κι οχι αυτης της μορφης! )
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Όλα είναι στο μυαλό,πόνος και γιατρειά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1757 στις: 08/12/08, 19:15 »
Πριν πω οτιδήποτε ακόμα βλέπω ότι έσπασαν οπλοπωλείο στην ομόνοια και μικρά παιδιά κυκλοφορούν με σπαθιά άνω του ενός μέτρου και λεηλατούν το κατάστημα.
Τι να πω....
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1758 στις: 08/12/08, 19:17 »
Kι επειδη πρεπει να κανει και καποιος το δικηγορο του διαβολου:

1) Να παρατηρησω και το ανοργανωτο της αστυνομιας ( ηθελημενο πιστευω για να δημιουργησουν την εντυπωση του χαους κι οταν ο λαος το ζητησει να κανουν πιο ευκολα το κρατος υπο την απειλη ενος αστυνομου )

2) Τους γονεις, που βλεποντας απο τα γεγονοτα πως οι αντι-εξουσιαστες θα χρησιμοποιησουν ως ασπιδα τα παιδια, δεν ετρεξαν διπλα τους! Και το "εχω δουλεια" ειναι δικαιολογια για τη συγκεντρωση γονεων..οχι για τη μελλοντικη συγκεντρωση κηδειων!
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος hot_sauce (φλουτσ)

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1759 στις: 08/12/08, 19:28 »
Πριν πω οτιδήποτε ακόμα βλέπω ότι έσπασαν οπλοπωλείο στην ομόνοια και μικρά παιδιά κυκλοφορούν με σπαθιά άνω του ενός μέτρου και λεηλατούν το κατάστημα.
Τι να πω....
αυτό στη γωνία της Πανεπιστημίου?

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1760 στις: 08/12/08, 19:38 »
Λοιπόν αφού μια καλή συμφορουμίτισα με χαρακτήρισε δεξιά το πρωί -τόσο μυαλό έχει- ας συνεχίσω με αυτά που μάζεψα από χτες και είδα σήμερα.

Καταρχάς η προπαγάνδα και ο λαικισμός των κυρίων Βερύκιου,Λαζόπουλου,Τριανταφυλλόπουλου και παρουσιαστών του alpha το βράδυ και του σταρ το μεσημέρι δεν είχε προηγούμενο.Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ιερό και όσιο.Ο Βερύκιος αυτός ο άθλιος και σιχαμερός μαζί με τον δεντονξέρειούτεημάνατου παρουσιαστή του κεντρικού βραδινού δελτίου κατηύθηναν όπως ήθελαν τον αυτόπτη μάρτυρα,κρατούσαν ότι τους βόλευε από αυτά που άκουγαν και τα γιγάντωναν και έδιναν με βεβαιότητα πληροφορίες που ο ίδιος ο αυτόπτης μάρτυρας αμφισβητούσε.

Ένας μανιακός ένα λαλημένος ειδικός φρουρός σκότωσε εν ψυχρώ ένα παιδί.Γεγονός.Ελπίζω να σαπίσει στη φυλακή όπως του αξίζει.
Δεν είναι ο μόνος μανιακός που κυκλοφορεί έξω όμως.

Το παιδί δε θα γυρίσει πίσω τώρα που κάηκε το μικρομάγαζο απέναντι απ την ΑΣΟΕΕ που δύσκολα τα έβγαζε πέρα.Το παιδί δε θα γυρίσει πίσω τώρα που έκαψαν τη σχολή μου την ΑΣΟΕΕ.Το παιδί δε θα γυρίσει πίσω τώρα που κάηκαν αρκετές ντουζίνες αυτοκίνητα.Το παιδί δε θα γυρίσει πίσω αν κάψουμε την Ελλάδα ολόκληρη.Ούτε η αστυνομία καλύτερη.Γιατί λέμε αστυνομία και τη θεωρούμε ως κάτι τεράστιο και απρόσωπο.Η αστυνομία απαρτίζεται από παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί,που δώσαμε μαζί πανελλήνιες που μεγαλώσαμε στην ίδια γενιά.Είναι το παιδί του διπλανού μας, ο αδερφός του γνωστού μας που μπήκε στην αστυνομία σε ένα μεγάλο ποσοστό όχι για να κάνει τον κόσμο καλύτερο.Γιατί αυτή τη στιγμή καίγονται τα πανεπιστήμια?Καίμε αυτά που φτύσαμε αίμα να φτιάξουμε.
Το πρόβλημα δεν είναι στην αστυνομία.Είναι στο μυαλό του καθενός μας που μεγαλώνουμε μαθαίνοντας πως να παρακάμπτουμε διαδικασίες πως να πηδάμε τον δίπλα μας για να βολευτούμε εμείς.Το πρόβλημα της Ελλάδας ξεκινάει στα σπίτια των Ελλήνων.

Αν θέλουν μερικοί να διαμαρτυρηθούν ας κάψουν το σπίτι τους.Το δικό μου το αυτοκίνητο που μαζεύω 4 χρόνια χρήματα για να το πάρω να το αφήσουν απ έξω.Γιατί μα την Παναγία αν έβρισκα κάποιον να μου καίει το αμάξι ή το μαγαζί μου θα έβρισκα εγώ όπλο και θα τον φύτευα στο χώμα.Εγώ.Και μετά να δω ποιος θα με κατηγορούσε.

Δε χτυπάς το σύστημα χτυπώντας το διπλανό σου.Αυτά τα 15χρονα τα 20χρονα παιδιά τι θα είναι σε 5-10 χρόνια?
Κατά συρροήν δολοφόνοι?Είναι δυνατόν να βγαίνω σήμερα απ το μετρό στο Πανεπιστήμιο και να κοιτάω γύρω μου μην ξεμυτίσει κανείς από καμιά γωνία?

Είναι εικόνα αυτή την ώρα να έχουν καταλάβει ένα πυροσβεστικό όχημα και να το σπάνε?Μήπως σκότωσε και η πυροσβεστική το παιδί?
Το σκότωσε ο ιδιοκτήτης του Γερμανού που αν μη τι άλλο είναι και ελληνική επιχείρηση?

Αυτοί οι άνθρωποι κυκλοφορούν κάθε μέρα δίπλα μας?Αυτοί που τώρα αφηνιασμένοι λεηλάτησαν ένα οπλοπωλείο και κυκλοφορούν με σπαθιά,τόξα και βέλη?
Τι θα γίνει τώρα θα χουμε απαγόρευση κυκλοφορίας τα βράδια?

Ντρέπομαι που ζω σ αυτή τη χώρα που ένας αστυνομικός σκοτώνει ένα παιδί.
Ντρέπομαι που χιλιάδες άλλοι εξίσου ανεγκέφαλοι και δίχως λογική σκοτώνουν την πόλη τους.

Υ.Γ εντελώς τυχαία σήμερα στη βουλή ανοίγουν οι λογαριασμοί για το βατοπαίδι?
« Τελευταία τροποποίηση: 08/12/08, 19:56 από FSL »
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1761 στις: 08/12/08, 19:41 »
Τι να πω....
αυτό στη γωνία της Πανεπιστημίου?

Μάλλον.

Α και επειδή το ξέχασα προστακτικές του στυλ "σκάσε","βούλωσέ το","δε θα μου πεις εσύ εμένα" αλλού,στους φίλους τους όσοι τα λένε και στους συγγενείς τους.
Αλλιώς φτιάξτε ένα πρωτόγονο πολιτισμό και ζήστε σ αυτόν.
www.ektakta.gr

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1762 στις: 08/12/08, 19:44 »
Συμφωνω απολυτα FSL.

Και φανταζομαι πως οταν τελειωσει η διαδηλωση και γυρισουν πισω ορισμενα μελη, θα εχουμε αντιδρασεις ως προς το εαν ηταν σωστη η πορεια σημερα ή οχι.

Για μενα θα μπορουσε να κρατησει τον ογκο του κοσμου σαν φωνη ενωμενη κι οχι διασκορπισμενη εξαιτιας των ανεγκεφαλων που προτιμησαν τη λυση της βιας!

ΥΓ: Ελα ντε.. ( σφυρα αδιαφορα κοινως )

ΥΓ2: Επειδη ξερω πως λιγα μελη μιλησαν με τον τροπο που λες ( σκασε, βουλωσε το, κλπ ) κι επειδη ξερω πως απευθυνονταν σε μενα, θεωρησα πως ηταν εν βρασμω ψυχης και αυπνιας ( για τον Αρη ) και δεν εδωσα εκταση, επειδη πιστευω πως ειναι καλυτεροι απο αυτον τον εαυτο που δειχνουν οταν ειναι νευριασμενοι. ;) 
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1763 στις: 08/12/08, 19:51 »
Θα βαζα και στοίχημα πια πως δεν ήταν εν βρασμώ ψυχής.
Και μένα βράζει η ψυχή μου με όσα έγιναν και που σήμερα πήγαινα τοίχο τοίχο το μεσημέρι φεύγοντας από το κέντρο γιατί φοβόμουν κάτι παιδάκια που είχαν ήδη φορέσει τα μαντήλια στο πρόσωπο χωρίς να υπάρχει ίχνος αστυνομίας τριγύρω.

Τι φταίνε οι υπάλληλοι της Εθνικής τράπεζας που στο κτίριο της εθνικής στο κέντρο είναι εγκλωβισμένοι και φωνάζουν βοήθεια από μέσα γιατί το κτήριο καίγεται?
Τι φταίνε οι άνθρωποι που θα χάσουν τη δουλειά τους επειδή τα καταστήματα που δούλευαν καταστράφηκαν?
Τι έφταιγε η γυναίκα έξω από το πολυτεχνείο που περνούσε τρέχοντας και έφαγε το μάρμαρο στο κεφάλι?
Δε μας έφτανε η ανεργία ως τώρα είπαμε να την επιτείνουμε.
Είναι απευθείας σύνδεση μη μου πείτε πως τα φτιάξανε.
Γιατί πιο εύκολο θα ταν να φτιάξει χτες το χτεσινό βιντεάκι που λένε ότι δείχνει τη στιγμή της δολοφονίας.

Αληθεύει οτι ο εμπειρογνώμονας της οικογένειας δήλωσε ότι η βαλλιστική έρευνα θα δείξει γιατί η σφαίρα είναι παραμορφωμένη? (όντως έτσι ειπε?)

Γιατί όταν πριν 1-2 χρόνια σκοτώθηκε υπάλληλος τραπέζης από αντιεξουσιαστή -το χαν δηλώσει οι ίδιοι- δεν ξεσηκώθηκαν τέτοιες αντιδράσεις?

Εdit : πιστεύω πλέον σοβαρά ότι αν κάψουμε όλη την ελλάδα θα φτιάξουν τα πράγματα.
« Τελευταία τροποποίηση: 08/12/08, 20:57 από FSL »
www.ektakta.gr

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1764 στις: 08/12/08, 20:19 »
FSL, εμαθα πως μοιραζουν ειδη γαμου και ηλεκτρικες συσκευες στην Αθηνα!!

Επισης εμαθα πως το ΠΛΑΙΣΙΟ ειναι υπεθυνο για την κατασταση της Ελλαδας, οποτε αποφασισε να ανοιξει τις βιτρινες του για να μπορουν ευκολα οι ειρηνικοι διαδηλωτες να αρπαξ..ε..παρουν ο,τι θελουν!

Και να ειναι καλα τα παιδια που αναψαν το δεντρο των Χριστουγεννων!

Με μεγαλη χαρα εμαθα πως ο Καραμανλης θα βγει γυμνος στο μπαλκονι της Βουλης, ωστε να τον πετυχαινουν πιο ευκολα! Η αστυνομια ετοιμαζει μπαλονακια με νερο, για να εφοδιαζει τους ταραξιες!

ΥΓ: Ειρων; Ναι...Αξια του να εισαι ειρων οταν ολοι το παιζουν λογικοι; Ανεκτιμητη!
DreamCatcher

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1765 στις: 08/12/08, 20:24 »
Καίγεται το αλσάκι πίσω από το Πανεπιστήμιο...Ο αγώνας τώρα δικαιώνετε...
Αυτό λέγεται εξέγερση και πολύ φοβάμαι ότι θα δούμε ακραία μέτρα από το κράτος. Μπορεί και στρατιωτικό νόμο....

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1766 στις: 08/12/08, 20:27 »
Αναρωτιέμαι αν ήμασταν σε πόλεμο -που εύχομαι να μην το ζήσει κανείς μας- θα φοβόμουν περισσότερο να βγω έξω από το σπίτι μου?
Δεν υπάρχει περίπτωση όλοι αυτοί τώρα να σπάνε ό,τι βρουν απ τη θλίψη τους για το μικρό που πέθανε.

Μπράβο στα παιδιά και στους καθηγητές τους που μοίρασαν λουλούδια σε αστυνομικούς.Πέρασαν περισσότερα μηνύματα απ όσους αντιδρούν καταστρέφοντας.
www.ektakta.gr

Αποσυνδεδεμένος IxNiLaTiS

• Παλιός
  • ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
    • Προφίλ
    • ixnilatis33
« Απάντηση #1767 στις: 08/12/08, 20:47 »
Εσείς ακόμα δεν έχετε καταλάβει πως ο κόσμος δεν δίνει δεκάρα για τον μικρό Αλέξη ...
Αυτός ο ίδιος κόσμος που τώρα τα σπάει για τον Αλέξη,
αυτός ο ίδιος κόσμος θα προσπαθούσε να του φάει την δουλειά,
να του κλέψει το στερεοφωνικό από το αυτοκίνητο,
να τον "θάψει" στους υπόλοιπους φίλους του,
να του φάει την κοπέλα,
να του διαρρήξει το σπίτι κλπ κλπ. ....

Ο κόσμος έξω τα σπάει γιατί αισθάνεται αβεβαιότητα για το μέλλον,
γιατί χρωστάει στις τράπεζες,
γιατί δεν του φτάνουν τα χρήματα να αγοράσει όλα αυτά που τον βομβαρδίζουν οι διαφημίσεις ... ,
γιατί δεν του φτάνουν τα χρήματα να ζήσει ...
γιατί του κατασχέτουν το σπίτι,
γιατί δεν θα πάρει σύνταξη ο πατέρας του κλπ κλπ κλπ ...

Και τι σπάει; Σπάει το μαγαζί του αδερφού του και του ξαδέρφου του,
καίει το αμάξι του θείου του,
λεηλατεί το μαγαζί του φίλου του,
και καταδικάζει χιλιάδες φουκαράδες που δουλεύουν ως υπάλληλοι να μείνουν  άνεργοι για μήνες ...

Πολύ φοβάμαι πως κάποια στιγμή, κάποιος από αυτούς που απόψε καταστράφηκαν,
και αύριο το πρωί δεν θα έχουν χρήματα να θρέψουν τα παιδιά τους, 
θα θολώσει το μυαλό του και θα βγει έξω με το δίκαννο στο χέρι
να πυροβολεί και τα υπόλοιπα 15χρονα
που καταστρέφουν το βιός των αθώων φουκαράδων ... 

Μακάρι να βγώ ψεύτης.
Μακάρι.

https://soundcloud.com/ixnilatis-1   -  ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • SEX, NO DRUGS AND ROCK N ROLL!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1768 στις: 08/12/08, 20:48 »
Βασικά είναι λίγο μαλ***α να συνεχίζουμε εδώ ένα άλλο θέμα...

Επίσης θέλω να πω ότι κάποιοι στην μικροκοινωνία του kithara.gr πρέπει να αισθάνονται πολύ καραγκιόζηδες που πρόλαβαν χθες να κατηγορήσουν το παιδί και την οικογεννειά του...

Όσο για τα σημερινά επεισόδια ( και για αυτα που θα ακολουθήσουν ) όλοι πιστεύω ότι είμαστε αντίθετοι, αλλά δεν μπορεί όλοι αυτοί να είναι μόνο οι αναρχικοί... η οργή του κόσμου είχε αρχισει να ξεχειλιζει και με αφορμη το γεγονός του σαββάτου ζούμε αυτα που ζούμε!!!

Καίγεται το αλσάκι πίσω από το Πανεπιστήμιο...Ο αγώνας τώρα δικαιώνετε...
Αυτό λέγεται εξέγερση και πολύ φοβάμαι ότι θα δούμε ακραία μέτρα από το κράτος. Μπορεί και στρατιωτικό νόμο....
Κράτος?? πολύ καλό... δεν είδα ακόμη να παίρνει κάποιος την ευθύνη... που στο κάτω κάτω αυτή είναι η δουλειά τους... να παίρνουν αποφάσεις και να αναλαμβάνουν τις ευθύνες των αποφάσεων αυτών!!! 2 επιλογες έχει πλεον ο κωστακης... ή θα βγάλει όπως λέει και ο μακ τον στρατό ή θα παραιτηθεί...

Η εικόνα που θα μου άρεσε πολύ να δω ειναι η βουλή στις φλόγες!!!

Δυστηχώς όπως μας έχει δείξει και η ιστορία επαναστάσεις χώρις παραπλευρες απώλειες δεν γίνονται!!!

Τέλος όλοι λυπούμαστε για τις ζημιές και για τους ανθρώπους που δεν θα καταφέρουν να φανε γαλοπούλα στις γιορτές, αλλά αυτοί θα ζήσουν πολλές γιορτές ακόμα... οπότε ας μην συγκρίνουμε τη ζωη με τα τζαμια και τα εμπορεύματα τα αυτοκίνητα και τα λεφτα...
BE SOMEBODY NOT EVERYBODY...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1769 στις: 08/12/08, 20:50 »
Χαλάρωσε και σκέψου μόνο τι λες... :(

Αποσυνδεδεμένος IxNiLaTiS

• Παλιός
  • ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
    • Προφίλ
    • ixnilatis33
« Απάντηση #1770 στις: 08/12/08, 20:52 »
Και βέβαια οι μόνοι κερδισμένοι βγήκαν και πάλι οι δημοσιογράφοι ...  >:(
https://soundcloud.com/ixnilatis-1   -  ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1771 στις: 08/12/08, 20:53 »
Επειδη τεθηκε το ζητημα!

ΟΛΟΙ οι διαδηλωτες προκαλουν αυτες τις ζημιες; Κι αν οχι, για ποιους μιλαμε πως προκαλουν;
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #1772 στις: 08/12/08, 20:54 »
Αυτη τη στιγμη επειδη εχω αμεση πληροφοριση απο τα πραγματα μεγαλο μερος των αντιεξουσιαστων κανει συνελευση στην νομικη. Και οχι δεν ειναι μονο αναρχικοι αυτοι που τα σπανε. Αυτη τη στιγμη και για μενα εχουν ξεφυγει τα πραγματα, προσωπικα πιστευα οτι δεν επρεπε να γινει η σημερινη πορεια και για αυτο δεν κατεβηκα. Αυτο φυσικα δεν αναιρει ουτε αντιφασκει με ολα οσα εχω πει πιο πριν.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1773 στις: 08/12/08, 20:55 »
Και βέβαια οι μόνοι κερδισμένοι βγήκαν και πάλι οι δημοσιογράφοι ...  >:(

Μπα όχι μόνο.
Ο Αλαβάνος μόνη λύση πρότεινε τις εκλογές.Όλη η αντιπολίτευση σκυλεύει το πτώμα του μικρού προς όφελός της.Η κυβέρνηση με τον τρόπο της και αυτή.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Δείτε το zeitgeist.Πολλά θα καταλάβετε.
www.ektakta.gr

Αποσυνδεδεμένος Διάφανοςςς highway 2.000.000

• Θαμώνας
  • Είμαι ένα σκυλί που γαβγίζει στ' αστέρια...
    • Προφίλ
    • Διαβάτες Ονείρων
« Απάντηση #1774 στις: 08/12/08, 20:59 »
Ναι υπάρχει το αγνό αίσθημα του κόσμου,τα λουλούδια των παιδιών στους αστυνομικούς και οι ειρηνικές πορείες αλλά

ναι υπάρχουν και τα συμφέροντα ολωνών εις τους αιώνες των αιώνων Αμην.

Με την αγάπη φωτίζουμε το δρόμο μας και με τα όνειρα τον ουρανό μας...