Sakman κι οσοι επιμενετε στο ξεκλειδωμα.
Καταρχας να ζητησω συγνωμη για τον τροπο που την κλειδωσα. Μερικα μελη μου εστειλαν ΛΟΓΙΚΑ pm, χωρις να απαιτουν, αλλα να απορουν. Ομολογω πως ηταν ενας συνδυασμος νευρων και θλιψης για το γεγονος, διοτι ενας 15-16χρονος μπορει να ηταν φιλος μου, μαθητης μου, συναδελφος μουσικος σε μπαντα!
Δεν ζηταω συγνωμη ομως επειδη το κλειδωσα! Πιστευω πως το θεμα εκεινο ξεκινησε με αφορμη το θανατο του παιδιου και μονο ο θανατος του παιδιου επρεπε να συζητηθει εκει μεσα.
Κλεινει το θεμα αυτο για μενα. Χρωσταγα απλως αυτη τη συγνωμη κι ευχαριστω τα μελη εκεινα που με διορθωσαν ορθως!
Κατα δευτερον, αυτη η συζητηση που εκτυλισσεται τωρα αφορα τους αλητες και τους αστυνομικους. Αρα ειμαστε στο σωστο μερος
Και κατα τελευταιον: Οπως καποιος φουκαρας ειχε πει "Η βια μονο βια φερνει κι οχι λυσεις"...Αυτο το βλεπουμε εμπρακτα! Ωραια επανασταση εμφανιζουν οι δηθεν αντιεξουσιαστες ( ελπιζω να ειναι μια μικρη μεριδα ). Οπως λοιπον σεβονται την ανθρωπινη υπαρξη και περιουσια, ετσι θα διαχειριστουν και τις ζωες τους στο μελλον!