Τελος εγω συμφωνω σε αυτο το τελευταιο που λες. Και προτρεπω ολους σας να πατε να δειτε που στην γειτονια σας ή στην περιοχη σας λαμβανει χωρα συνελευση κατοικων, ή λαϊκη συνελευση οπου εκει πραγματικα γινονται νεα πραγματα απο ττην κοινωνια για την κοινωνια και οχι απο ηγετες για την κοινωνια.
Προσυπογράφω King Mob .
(Για τους λοιπούς ..καλά ρε παιδιά ,εδώ ο κόσμος χάνεται και μιλάτε για κόμματα και ιδεολογίες ; )
Δεν ξέρω γιατι και πως μιλάμε για την πλειοψηφεία του ελληνικού λαού και εκφράζουμε συνολικές απόψεις .
Βέβαια ο καθένας ανήκει σε κάποιον κοινωνικό κύκλο και αναλόγως διαμορφώνει και γνώμη ..
Δεν έχω στατιστική εταιρία να να σας βγάλω τη "μέση άποψη" .Αυτό που ξέρω είναι πως με όσους μιλάω ,το μόνο που ξέρουνε καλά είναι πως ..αυτό που φουσκώνει και ξεφουσκώνει είναι οι τσέπες ..Και φυσικά οι δικές τους δεν φουσκώνουν ..
Αν θέλετε να μάθετε τα αιτήματα εργατών ,μαθητών ,εκπαιδευτικών κι αγροτών ,μπορείτε ..
Εκτός κι αν θέλουμε να μας τα στέλνουν με e-mail .
Είναι στρουθοκαμηλισμός να μην βλέπουμε πως
κάτι γίνεται πανελλαδικά ,εκτός κι αν πραγματικά η Ελλάδα είναι η Αθήνα κι εγώ ζω σε άλλη χώρα .Κατέβηκαν άνθρωποι σε πορείες που δεν είχαν πάει
ποτέ .
Στο χωριό μου οι γονείς έκαναν κατάληψη στο δημοτικό σχολείο (!)
Δεν μπορεί άλλο ο κόσμος .Εγώ τουλάχιστον αυτό ακούω και βλέπω .Από τις γυναίκες στο σούπερ μάρκετ ,ως τον υπάλληλο που μου λέει πως παίρνει 1300 ευρώ και τα φροντιστήρια των παιδιών του είναι 1000 μηνιαία .Δεν εξεγείρεται κανείς ενάντια σε ένα απρόσωπο σύστημα .
Για συγκεκριμένους κλέφτες μιλάνε οι άνθρωποι στα καφενεία ,στις λαϊκές .
Για την συγκεκριμένη κυβέρνηση ,για συγκεκριμένα σκάνδαλα ,για συγκεκριμένες υπεράκτιες και για συγκεκριμένα κοινοτικά κονδύλια που φυσικά πάνε υπερ πίστεως αλλά ποτέ υπέρ πατρίδος .Δεν θα βγώ στον δρόμο να φωνάξω για την " άδικια την κενωνία " .
Θα βγω να ζητήσω αυτά που μου χρωστάνε .Και δεν είναι ευρωπαϊκή οδηγία η ρεμούλα .
Όσο για αυτό το .."Μη μιλάς γιατί έχουμε Δημοκρατία ",καλά όλοι καταλαβαίνουμε το οξύμωρο του πράγματος ..
Και πραγματικά ,επειδή πολλοί υπεραμύνονται με πάθος της περιουσίας των μικρών εμπόρων και των υπαλλήλων τους,
ειλικρινά θα θέλαμε να σας δούμε
και πάλι στο πλευρό μας στις προσεχείς κινητοποιήσεις μας .
Χρόνια καλά και υγεία στους ανθρώπους σας .