Αποστολέας Θέμα: Schoolwave 2006  (Αναγνώστηκε 106427 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος rolander

• Επισκέπτης
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • E N T R O D U C E R
    • Προφίλ
    • ENTROPIA
Απ: Schoolwave 2006
« Απάντηση #100 στις: 28/06/06, 16:46 »
αν καποιος εχει οποιοδηποτε οπτικοακουστικο υλικο απ'την εμφανιση μας στο schoolwave θα με υποχρεωνε..γιατι εμεις δεν προνοησαμε αυτη τη φορα.. :-\

MOGLI

• Επισκέπτης
« Απάντηση #101 στις: 28/06/06, 17:19 »
πηγα σαβ. και κυρ. και ακουσα με προσοχη ολα τα συγκροτηματα. αυτα που ξεχωρισα απο το σαβ. ειναι οι Blackout αν και με ολα αυτα που ειχα ακουσει για αυτους τους περιμενα πολυ καλυτερους,οι Valkyries επειδη επαιξαν γαματο prog. και επειδη επαιξαν μονο δικα τους κομματια,τελος τα Ξωτικά που ηταν απίστευτοι.Την Κυρ. ξεχωρισα τους Steel Blood που επαιξαν μαματες διασκευες και φυσικα τους Entropia οπου για ακομα μια φορα μας απέδειξαν τι αξίζουν!

Αποσυνδεδεμένος Mike T.

• Περαστικός
  • *
  • Steel Blood
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: 29/06/06, 00:34 »
Χαιρετισμούς από Μακεδονία. Ευχαριστούμε για τα σχόλιά και τα 7400 άτομα που ήρθαν την Κυριακή και γουστάραμε. Περάσαμε μαμάτα παρά τα μικροπροβλήματα με τον ήχο και θέλουμε να πιστεύουμε και εσείς το ίδιο. Ελπίζουμε να τα πούμε και του χρόνου.

Όλα τα συγκροτήματα ήταν φοβερά και Εντρόπια επαλήθευσαν τη φήμη τους για άλλη μια φορά. Μπράβο σε όλους.

Wine, women and song

Αποσυνδεδεμένος Mike T.

• Περαστικός
  • *
  • Steel Blood
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: 29/06/06, 00:56 »
Παρεπιπτόντως μαζί με τις Λευκές Σκιές ρίξαμε το γέλιο του π***στη.Κάνουν απίστευτο χαβαλέ
Wine, women and song

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: 29/06/06, 12:51 »
Χαιρετισμούς από Μακεδονία. Ευχαριστούμε για τα σχόλιά και τα 7400 άτομα που ήρθαν την Κυριακή και γουστάραμε. Περάσαμε μαμάτα παρά τα μικροπροβλήματα με τον ήχο και θέλουμε να πιστεύουμε και εσείς το ίδιο. Ελπίζουμε να τα πούμε και του χρόνου.

Όλα τα συγκροτήματα ήταν φοβερά και Εντρόπια επαλήθευσαν τη φήμη τους για άλλη μια φορά. Μπράβο σε όλους.

Δεν ξερω ποιος εισαι απο τους steel blood αλλα θελω να σου πω πρωτον οτι σκισατε κανονικοτατα και δευτερον ο τραγουδιστης σας εχει απιστευτη φωνη και πρεπει να την αξιοποιησετε στο μεγιστο τον ακουγα και ειχα μεινει μ@αλακας....
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος LSSPOILT

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: 29/06/06, 14:30 »
 Λοιπόν και γω χαιρετώ απο μακεδονία εκ μέρους των θεσσαλονικέων και των σερραίων...εύχομαι του χρόνου να είμαστε πάλι η ίδια παρέα και να κάνουμε τον ίδιο χαβαλε...οσοί  δεν ξέρετε πως περάσαμε χάνετε είμασταν το απόλυτο   
tour και είμασταν σε μια πολύ rock κατασταση όλα ήταν rock...

Υ.Γ Χαιρετίσματα στον χομόνντουζλι τον φρικαλέο τον πυτζάμα τον γαμοπαγίδα τον παππα και τον φοβερό πλήκτρα με εκτίμηση ΛΕΥΚΕΣ ΣΚΙΕΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Αποσυνδεδεμένος monda inai

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: 29/06/06, 15:13 »
Το scoolwave ήρθε και έφυγε...Τί είναι αυτό που μένει όμως;21 συγροτήματα αποτελούμενα από πιτσιρικάδες μουσικούς που έζησαν για λίγο το όνειρο που πολλοί άλλοι θα ζήλευαν ή ζήλεψαν αντίστοιχα. Για τη διοργάνωση έχω να πω ότι ήταν πάρα πολύ καλή αν και από κάπου έμπαζε και δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική εδώ και μήνες από τότε που άρχισε ο θεσμός για φέτος. Κανείς δεν είναι τέλειος βέβαια αν και όταν έχεις να κάνεις με μουσικούς τέτοιων ηλικιών προσέχεις κάπως περισσότερο... Συγχαρητήρια σε όλα τα συγκροτήματα ανεξαιρέτως και όποιος κατακρίνει έστω και ένα από αυτά καλύτερα να σκεφτεί όλες τις παραμέτρους που επιβάλλει τέτοιου είδους κριτική!
Ευχαριστώ πολύ όλους όσους μου έδωσαν τη δυνατότητα να κλέψω και εγώ κάποιες στιγμές από το όνειρο αυτό και συγχαρητήρια σε όλους τους schooligans ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ και μη...
Τελειώνοντας συμβουλεύω όλα τα συγκροτήματα να συνεχίσουν την προσπάθειά τους γιατί το schoolwave ήταν μόνο το πρώτο βήμα!!!! Η συνέχεια έπεται πολύ δημιουργική με πολλή, πολλή..........ΚΑΛΗ μουσική!!!!!!!!!! Και μη φοβάστε να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας συμβουλεύουν, θα νοιάζονται για σας και θα σας "κρίνουν" με ΑΓΑΠΗ!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Mike T.

• Περαστικός
  • *
  • Steel Blood
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: 29/06/06, 21:24 »

Δεν ξερω ποιος εισαι απο τους steel blood αλλα θελω να σου πω πρωτον οτι σκισατε κανονικοτατα και δευτερον ο τραγουδιστης σας εχει απιστευτη φωνη και πρεπει να την αξιοποιησετε στο μεγιστο τον ακουγα και ειχα μεινει μ@αλακας....
Να 'σαι καλά Roufous. Σε ευχαριστώ εκ μέρους του τραγουδιστή μου (εγώ είμαι κιθαρίστας by the way), αν και να ξέρεις ότι θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα. Όσο να πεις 600 χλμ ταξίδι και 5 ώρες αναμονή για soundcheck δεν είναι και ότι καλύτερο για μια live εμφάνιση. Ας ελπίσουμε αν περάσουμε του χρόνου να τα πάμε καλύτερα.
Wine, women and song

Αποσυνδεδεμένος echo

• Θαμώνας
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    • Προφίλ
    • Justelene
« Απάντηση #108 στις: 30/06/06, 23:43 »
Σχετικά με αυτά που λέτε για τον απόλλωνα,συμφωνώ στο ότι έχει προωθηθεί πολύ και στο ότι είναι φωνάρα,αλλά μη χρησιμοποιείτε σαν επιχείρημα το ότι εμφανίστηκε 2 φορές στο Schoolwave γιατί για τους entropia δε μιλήσατε..

Σχετικά με τον garvin κι εγώ πιστεύω πως δεν μπορεί να είναι απλά οπαδός των Blackout,αφού όταν τους μπέρδεψα με τους Valkyries (κι ενώ είχα εξηγήσει πως μόνο στους Rosebleed και στους Υπόνοια ήμουν μπροστά,τους υπόλοιπους τους άκουγα απλά) ταράχτηκε πάρα πολύ..(Δε λέω ότι δε φταίω,αλλά δεν κάνεις έτσι για ένα γκρουπ που απλά σου αρέσει).
I don't need no arms around me
I don't need no drugs to calm me

Αποσυνδεδεμένος Holy Diver

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Σαλιγκάρια και μπανάνες!!!
    • Προφίλ
    • Το Όνειρο Ενός Περιέργου
« Απάντηση #109 στις: 01/07/06, 00:01 »
Λοιπόν, οι Entropia ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ! Στο πουλ μι άντερ παραλίγο να ξεκιολήσουν τα πόδια μου.
Οι Steel Blood ήταν και αυτοί πάαααααραααααα πολύυυυυυυυυυυ καλοι! Πάει ο σβέρκος μου!
reveduncurieux.blogspot.com

g@rvin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #110 στις: 01/07/06, 17:37 »
Σχετικά με αυτά που λέτε για τον απόλλωνα,συμφωνώ στο ότι έχει προωθηθεί πολύ και στο ότι είναι φωνάρα,αλλά μη χρησιμοποιείτε σαν επιχείρημα το ότι εμφανίστηκε 2 φορές στο Schoolwave γιατί για τους entropia δε μιλήσατε..

Σχετικά με τον garvin κι εγώ πιστεύω πως δεν μπορεί να είναι απλά οπαδός των Blackout,αφού όταν τους μπέρδεψα με τους Valkyries (κι ενώ είχα εξηγήσει πως μόνο στους Rosebleed και στους Υπόνοια ήμουν μπροστά,τους υπόλοιπους τους άκουγα απλά) ταράχτηκε πάρα πολύ..(Δε λέω ότι δε φταίω,αλλά δεν κάνεις έτσι για ένα γκρουπ που απλά σου αρέσει).

δηλαδή ήθελες να μην πω τίποτα; πριν γράψεις οτιδήποτε πρέπει να είσαι σίγουρος. Άσε που θα παραξενεύονταν τα παιδιά! Θα ακούγανε valkyries (progressive metal) και θα ακούγανε το paranoid για cover;!! αλλά ανεξάρτητα από αυτό, εγώ σου είπα κάτι και διόρθωσες ένα λάθος σου. Ομολογώ ότι εξεπλάγην όταν το είδα, αλλά τουλάχιστον ήσουν πρόθυμος να ακούσεις το mistake σου, πράγμα που σπανίζει σήμερα γιατί όλοι είναι κωλοεγωιστές και νομίζουν πως όλα τα κάνουν τέλεια.

g@rvin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #111 στις: 01/07/06, 17:46 »
για να μην λέμε συγκεκριμένα για συγκροτήματα, εγώ θα ήθελα να πω πως όλα τα συγκροτήματα έσκισαν. Ξεχώρισαν κάποια από τα οποία θα δούμε κάποια δισκογραφική δουλειά πιστεύω τα επόμενα χρόνια , αλλά σε γενικές γραμμές όλοι τέλειοι ήταν.

ξεχώρισα τους:

no profile
carbonated lemonade
danger by design
Akrovates
blackout
Rosebleed(toys 3 telefteus tus
 eida se videakia kai mu aresan)
Tough cookies
English handmade must
Steel Blood
Entropia
« Τελευταία τροποποίηση: 01/07/06, 17:48 από g@rvin »

Αποσυνδεδεμένος bassman(4 String Suicide!)

• O Πολεμιστής του Φωτός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Το μπασο ΔΕΝ ειναι μονο συνοδευτικο οργανο...
    • Προφίλ
    • Ο Πολεμιστης του Φωτος
« Απάντηση #112 στις: 02/07/06, 02:07 »
Οτι ειπα για τον Απολλωνα στο ποστ που ειχα πρωτογραψει δεν αφορα το αν πιστευω οτι το αξιζει η οχι να τον προωθησουν,αλλα στο οτι μου κανει εντυπωση μεγαλη.2 φορες σερι στο σκουλγουεηβ,αρθρο(και μαλιστα μεγαλο με τιτλο "η μοναξια του Απολλωνα") και φωτο στο σκουληγκανς..και φετος στο σκουλγουεηβ εμφανιστηκε 2 φορες με τα ξωτικα και με ενα αλλο σχημα που ανεβηκε εκτακτως.Οι εντροπια σαφως και εχουν προβληθει αλλα να μαστε και αντικειμενικοι.Και αυτοι ειναι απο τα καλυτερα σχηματα που εμφανιστηκαν στα 2 σκουλγουεηβ και παλι ομως δεν προωθουνται στον ιδιο βαθμο.Και μενα μου αρεσει το στυλ του Απολλωνα και θα παρακολουθησω την πορεια του αλλα θεωρω οτι εχει την μεγιστη προωθηση.Αυτα
It's all about the Groove!

Αποσυνδεδεμένος drumad

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: 02/07/06, 15:31 »
παιδια ειμαι καινουριος στο site αλλα παρακολουθω,τα ποστς εδω και καιρο....(ειμαι ο drummer των εντροπια)
και απλα ηθελα να πω ενα μπραβο...σε ολα τα συγκροτηματα....τελικα η μουσικη ειναι αυτο που μενει....
και το οτι το schoolwave εγινε θεσμος.....τωρα απο κει και περα τα υπολοιπα λιγη σημασια εχουν οπως αν ο g@rvin
ειναι το φαντασμα των blackout.......Κλπ....σε καθε περιπτωση ολα τα συγκροτηματα αξιζουν πολλα γι τη δουλεια που εχουν κανει.......... ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος sakamutra

• Περαστικός
  • *
  • lalalalalala!!!!!
    • Προφίλ
    • ENTROPIA
« Απάντηση #114 στις: 03/07/06, 15:55 »
Γεια σας παιδια!!!!Μετα απο πολυ προσπαθεια καταφερα να γραψω το 1ο μνμ μου(μεγαλη εμπειρια στους υπολογιστες)....το SCHOOLWAVE ηταν 1 φοβερη εμπειρια για τις μπαντες,για τον κοσμο....για ολους μας...+πιστευω πως επειδη ειναι ενα φεστιβαλ που διοργανωνεται απο νεους για νεους μας αγγιζει+περισσοτερο...+ετσι ολοι μπορουμε να βοηθησουμε να γινει ολο+καλυτερο...σιγουρα υπαρχαν+λαθη+πραγματα που να ενοχλησαν καποιους..αλλα δν εχει νοημα ν τ συζητας απλως,πρεπει ν σκεφτεις+ ιδεες π μπορει ν αρεσουν σ πολλους...ετσι θ γινει 1 ακομα καλυτερο SCHOOLWAVE... ;D 8) ;D

g@rvin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #115 στις: 03/07/06, 18:19 »
Αποτελέσματα ψηφοφορίας schoolwave 2006:H ώρα της κρίσης! (so far)

01) Entropia                    (30,3%)
02) Steel Blood                (18,2%)
03) Blackout                   (12,1%)
05) Ξωτικά                       (9,1%)
06) Danger by Design         (6,1%)
07) Yπονοια                      (6,1%)
08) Ska-Bangies                (6,1%)
09) Carbonated Lemonade    (3%)
10) English Handmade Must (3%)
11) Illusion                       (3%)
12) Rosebleed                   (3%)

Tα υπόλοιπα συγκροτήματα δεν έχουν ψήφους. Ακόμη! Γι' αυτό πηγαίντε και ψηφίστε!!!! :D :D :) ;)

Αποσυνδεδεμένος Ε!ΜΑ

• Θαμώνας
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Έχω ένα άλογο ( χιχιχι )
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: 03/07/06, 20:57 »
παντως εμας δν μας βλεπω να ξανακαταβαινουμε του χρονου!!!τωρα παμε γιαλλα το συγκροτημα δυστηχος θα πρεπει να περειμενει ενα χρονο........(παννελληνιες...σκοτωνουν τη μουσικη :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :') μαζι με τους γονεις μας που εχουν φρικαρει για την επωμενη χρονια πιο πολυ απο εμας, θα πρεπει να το σκαω βραδυ αν θελω να κανω προβες....και νομιζω δν ειμαι η μονη που θα αντιμετωπισω αυτο το προβλημα... :'( :'( υπομονη...
ΠΙΑΝΟΜΠΑΣΣΙΣΤΡΙΑ ( και με τα συνθια καλα τα παμε ομως ) η γυναικα του μπασσιστα........mpite www.myspace.com/carbonatedlemonade

Αποσυνδεδεμένος rolander

• Επισκέπτης
  • **
  • E N T R O D U C E R
    • Προφίλ
    • ENTROPIA
« Απάντηση #117 στις: 04/07/06, 21:06 »
παντως κρίμα γιατί κάποια συγκροτήματα που έπαιξαν φέτος και άξιζαν, θα είναι πολύ δύσκολο να τα δούμε και του χρόνου. Η κριτική από τον κ.Κυπουργό και την παρέα του θα είναι πιο αυστηρή.Rolander,εσείς τι τάξη θα πάτε;

Τελειωσαμε ολοι φετος,πλην του μπασσιστα....

Αποσυνδεδεμένος Papakats

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: 12/07/06, 12:49 »
Hi παιδες. Το schoolwave ήταν μια απιστευτη εμπειρια (είμαι ο τραγουδιστης των Valkyries) και ειδικα για ένα συγκροτημα το οποιο την μεγαλυτερη του συναυλια την ειχε δωσει μπροστα σε 150 ατομα (τι περιμενεις;απ'τη Σαμο είμαστε), το να παιζει σε ενα φανταστικο κοινο σαν αυτο του Schoolwave ηταν ενα ονειρο.Καποια απο τα φετινα συγκροτηματα ηταν απιστευτα. Ειδικα την τριτη μερα του festival το προγραμμα ηταν παρα πολυ καλο.
Forget your name

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: 18/07/06, 00:03 »
Καλα ελεος τι να πω ετσι..... Γκαρβιν παντως το θελω ακομα το βιντεο μιας και δεν καταφερα να σας δω και με εχει φαει η περιεργεια
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

GarvinFromBlackout

• Επισκέπτης
« Απάντηση #120 στις: 18/07/06, 10:05 »
Αν κάποιος θέλει να κρίνει το συγκρότημα θα το κρίνει για τη μουσική του,γιατί η μουσική είναι ένα πρωτεύον σημείο κρίσης. Και ας μην είμαστε υπερβολικοί. Η συμπεριφορά μου όπως και καθένα σε αυτό το φόρουμ δε μπορεί να κριθεί και να  από 5-10 μηνύματα που έστειλα. Παντως είσαι σωστότατος (αναφέρομαι στον schizm) γιατί ο λόγος σου έχει επιχειρήματα,σε αντίθεση με μερικούς άλλους που πρέπει να μάθουν τρόπους. Και από την αρχή που ήθελα να κάνω διαφήμιση όλοι βρίζανε. Τι έπρεπε να κάνω; Έγραψα για πλάκα ένα μήνυμα και έλεγα για τραγουδιστές φαινόμενα και κιθαρίστες που λιώνουν τις ταστιέρες κλπ, και επειδή μερικοί το πήραν στα σοβαρά, έλεγαν ό,τι έλεγαν που δεν ήταν και κολακευτικό... Από την αρχή επειδή έτυχε κι ένας άλλος τυχαίος να μας ξέρει, μου είπαν ότι είναι περίεργο που δύο άτομα που συνολικά έχουν 1-2 μηνύματα και μιλάνε για το ίδιο συγκρότημα. ε ωραία ρε παιδιά εγώ φταίω;;; Μετά άρχισαν και μου λένε ότι είμαστε γκέι επειδή σκεφτήκαμε να παίξουμε ένα κομμάτι των χιμ. Μετά μας είπαν ότι περάσαμε με μέσο και μέσα από κλίκες.. Και το τελευταίο πραγματικά είναι χειρότερο από όλα γιατί μιλάνε ενώ δν ξέρουν και δε σκέφτονται τον κόπο μας. Ας έρθει ο ρολάντερ και έμα να το επιβεβαιώσουν αυτό. Και τι δεν μας έχουν πει..Αλλά οκ,,δικαίωμα τους να λένε ό,τι γουστάρουν αλλά άτομα που πρώτη φορά  μπαίνουν στο φόρουμ να βλέπουν τέτοια πράγματα; Μπαίνουν για να δουν ένα θέμα για το σκουλγουέηβ και βλέπουν άλλα πράγματα άσχετα. Δεν θα το παίξω καμια θιγμένη γκόμενα λέω πράγματα που ισχύουν και έχουν συμβεί αλλά τώρα πιστεύω πως έπρεπε να τα πω. Και προς θεού, δεν έχω τιποτα προηγούμενα με όσους απαντάω ειρωνικα, από τη στιγμή που είναι σε αυτό το φόρουμ είναι και γ**ώ τα παιδιά,είναι φίλοι μου γιατί έχουμε κάτι κοινό:αγαπάμε τη μουσική. Και ζητώ συγγνώμη σε όσους απάντησα λίγο παρατραβηγμενα,δεν έπρεπε και ήταν μαλ***α μου. Ας το κλείσουμε αυτό το θέμα επιτέλους, όταν θα βγει το σιντι του σκουλγουέηβ τον οκτώβριο είμαστε ανοιχτοί για κάθε κριτική από όσους μας ακούσουν, όχι μόνο εμάς, αλλά και τα υπόλοιπα 20 συγκροτήματα. ευχαριστώ.
« Τελευταία τροποποίηση: 18/07/06, 10:14 από GarvinFromBlackout »

Αποσυνδεδεμένος LSSPOILT

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: 26/07/06, 12:54 »
εχει κανεις μήπως φώτο απο όλα τα συγκροτήμτα που έπαιξαν την τελευταί9α μέρα::::

GarvinFromBlackout

• Επισκέπτης
« Απάντηση #122 στις: 28/07/06, 00:00 »
Παιδιά,όσοι πήρατε μέρος στο schoolwave παίζει και να το ξέρετε. Ο Παναής, αυτός που μας έδινε οδηγίες λίγο πριν βγούμε στη σκηνή και ήταν και λιγάκι φωνακλάς, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 34 χρονών χθές το πρωί. Η αιτία: Πήγε να κλείσει το παράθυρο, και γλύστρησε και έπεσε από τον 2ο όροφο. Πραγματικά έμεινα. Και γι' αυτό ίσως η ημερομηνία που θα πάνε τα συγκροτήματα να διορθώσουν μερικά λάθη για το cd άλλαξε.

Αποσυνδεδεμένος Pierot

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: 29/07/06, 05:22 »
Εγω θα διαφωνήσω με τη πεποίθηση οτι εξετάζουμε μονο τη μουσική το ταλέντο και οχι το χαρακτήρα κ την προσωπικότητα του καλλιτέχνη ..
Φίλε μου Garvin με εντελώς καλη προθεση θα σου πω τα παρακάτω δεν ειμαι εμπαθής μαζι σου κ ουτε θέλω να με παρεξηγήσεις..
Δεν είχα ενημερωθεί για το Scoolwave και δε σε είδα ούτε έτυχε να ακουσω απο κάποιον για το ταλέντο σου το οποιο μπορει κ να το διαθέτεις σε μεγάλο βαθμό αυτο δεν μπορω να το μαντέψω..
Θα σου πω όμως οτι τραγουδιστής μπορει να είσαι κ μπορεί να γίνεις και καλος αν το θες πραγματικά
Αυτο που δεν είσαι (κ εύχομε όταν οριμάσεις να γίνεις) ειναι ''μουσικός''
Είναι μεγάλη υποθεση να είσαι μουσικός κ καλλιτέχνης
Και λέω οτι δεν είσαι τιποτα απο τα 2 γιατι πολυ απλά η μουσική θέλει μια Real προσεγγιση κ μια ταπεινώτητα
Το να λές ψεμματα για να ακουστείς κ να διαφημηστείς ειναι αντιθετο με τη μουσική δεοντολογία
και το να περιαυτολογεις (εκει που λες για τη βαρια φωνη κ για τις ψηλές) ειναι αντιθετο με την εννοια καλλιτεχνης,
Ο καλλιτέχνης δεν ειναι μόνος του , εχει αυτους που τον ακούνε κ αφήνει πρωτα εκείνους να μιλήσουν γιαυτον, όταν μιλησουν κ μιλησουν αρνητικα το μονο που εχει να κανει ειναι να τους αποδείξει οτι ηταν λαθος προς οφελος τους παντα κ οχι για προσωπικο του οφελος ...
Είσαι μικρος σε ηλικία κ είναι λογικό οταν καταφερνεις καποια πραγματα να είσαι ανεβασμένος
αλλα θα σου πω να μη δινεις σημασια σε αποψεις που δε σε οφελουν , και η αποψη που εχεις για τον εαυτο σου δε σε οφελει γιατι ειναι υποκειμενική οπως και υποκείμενικη μπορει να ειναι καποιου που απλα δεν του αρεσες ...
Να εχεις αληθινη ταπεινοτητα και να μη ψωνιζεσε(δε λεω οτι το κανεις) , ξερω ανθρωπους που εχουν κανει πολυ σημαντικα πραγματα στη μουσική κ δεν το διαλαλουν ουτε περηφανευοντε , απλα αφηνουν τις πραξεις να μιλησουν καντο και θα δεις οτι κανεις κ ποτε δε θα σου ξανακάνει κ*λοδαχτυλο ,ξερεις ποσα ταλεντα εχουν χαθει γιατι εδειχναν ασχημο χαρακτηρα στους ακροατες? δεν ειναι μονο ποσο ταλέντο εχει ενας καλλιτεχνης αλλα πως το χρησιμοποιει
Σα συμβουλή στο λέω γιατι είσαι μικρος κ πρεπει να προσέχεις αν θέλεις να γινουν τα παιδικά σου ονειρα πραγματικότητα, υπαρχουν ανθρωποι φαινόμενα κ δεν εχουν πει κουβέντα για τον εαυτο τους..
Ισως να στιγματιστικε το συγκροτημα σου αλλα τα παντα διορθονοντε (αλλα με σχολεια τυπου σας σιχαθηκα δε διορθονοντε) προλαβαινετε να τα μπαλοσετε τηρωντας σιγή ιχθύος δεν ειναι κακο
Αλλιως αν συνεχισετε ετσι πολύ πιθανο ειναι να διαλυθειτε ή να φορέσετε μασκες σαν τους lordi κ tous slipknot gia na mi sas anagnorizoume (καλη ίδεα για το επομενο Scoolwave e?)
Θα ξαναπώ οτι Τραγουδιστής μπορεί να είσαι, καλλιτεχνης ομως οχι
Ελπίζω να γίνεις είναι στο χέρι σου...

Αποσυνδεδεμένος Pierot

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: 29/07/06, 05:42 »
Αιωνία η μνήμη του ανθρώπου που έφυγε απο το κόσμο , τη στιγμή που σε ενα φόρουμ ολοι είμαστε τόσο ανόητοι κ συζητάμε ανοησίες...

Οτάν βγεί το cd ενημερωστε, με ένα καινουριο thread αν γίνετε

Ευχαρίστω!