Αν κάποιος θέλει να κρίνει το συγκρότημα θα το κρίνει για τη μουσική του,γιατί η μουσική είναι ένα πρωτεύον σημείο κρίσης. Και ας μην είμαστε υπερβολικοί. Η συμπεριφορά μου όπως και καθένα σε αυτό το φόρουμ δε μπορεί να κριθεί και να από 5-10 μηνύματα που έστειλα. Παντως είσαι σωστότατος (αναφέρομαι στον schizm) γιατί ο λόγος σου έχει επιχειρήματα,σε αντίθεση με μερικούς άλλους που πρέπει να μάθουν τρόπους. Και από την αρχή που ήθελα να κάνω διαφήμιση όλοι βρίζανε. Τι έπρεπε να κάνω; Έγραψα για πλάκα ένα μήνυμα και έλεγα για τραγουδιστές φαινόμενα και κιθαρίστες που λιώνουν τις ταστιέρες κλπ, και επειδή μερικοί το πήραν στα σοβαρά, έλεγαν ό,τι έλεγαν που δεν ήταν και κολακευτικό... Από την αρχή επειδή έτυχε κι ένας άλλος τυχαίος να μας ξέρει, μου είπαν ότι είναι περίεργο που δύο άτομα που συνολικά έχουν 1-2 μηνύματα και μιλάνε για το ίδιο συγκρότημα. ε ωραία ρε παιδιά εγώ φταίω;;; Μετά άρχισαν και μου λένε ότι είμαστε γκέι επειδή σκεφτήκαμε να παίξουμε ένα κομμάτι των χιμ. Μετά μας είπαν ότι περάσαμε με μέσο και μέσα από κλίκες.. Και το τελευταίο πραγματικά είναι χειρότερο από όλα γιατί μιλάνε ενώ δν ξέρουν και δε σκέφτονται τον κόπο μας. Ας έρθει ο ρολάντερ και έμα να το επιβεβαιώσουν αυτό. Και τι δεν μας έχουν πει..Αλλά οκ,,δικαίωμα τους να λένε ό,τι γουστάρουν αλλά άτομα που πρώτη φορά μπαίνουν στο φόρουμ να βλέπουν τέτοια πράγματα; Μπαίνουν για να δουν ένα θέμα για το σκουλγουέηβ και βλέπουν άλλα πράγματα άσχετα. Δεν θα το παίξω καμια θιγμένη γκόμενα λέω πράγματα που ισχύουν και έχουν συμβεί αλλά τώρα πιστεύω πως έπρεπε να τα πω. Και προς θεού, δεν έχω τιποτα προηγούμενα με όσους απαντάω ειρωνικα, από τη στιγμή που είναι σε αυτό το φόρουμ είναι και γ**ώ τα παιδιά,είναι φίλοι μου γιατί έχουμε κάτι κοινό:αγαπάμε τη μουσική. Και ζητώ συγγνώμη σε όσους απάντησα λίγο παρατραβηγμενα,δεν έπρεπε και ήταν μαλ***α μου. Ας το κλείσουμε αυτό το θέμα επιτέλους, όταν θα βγει το σιντι του σκουλγουέηβ τον οκτώβριο είμαστε ανοιχτοί για κάθε κριτική από όσους μας ακούσουν, όχι μόνο εμάς, αλλά και τα υπόλοιπα 20 συγκροτήματα. ευχαριστώ.