Post #314 η παραθεση δε μου βγένει δε ξερω γιατι..
Μην το γυρνάς στη μετριοφροσύνη κ γενικός μη προσαρμόζεις τη γνωμη σου με κριτήριο ποιον έχεις απεναντι σου. απο τελείοι ασχετοι? το καλύτερο είναι να μη λες τιποτα για τον εαυτό σου όπως σου είπα και το να λες ειμαι ασχετος δεν ειναι καλό ..
Εγω αυτά που είπα δεν τα είπα για να σε κάνω σκουπίδι απλα σα συμβουλή τα είπα και λογω του οτι είσαι μικρός σε ηλίκια μόνο με ευγενικό τρόπο μπορείς να καταλάβεις πιο είναι το σωστό κ οχι με τα βρισίδια..
Καλά έκανες κ έκανες πλάκα αλλα όταν τη καταλάβανε δεν τη παραδεχτηκες..
Το σιγη ιχθύος που είπα το είπα για τα ποστ που συνεχισαν οι συμπορευτές της μουσικής σου δεν είπα γενικά , απλά εννοούσα να μη συνεχίσετε..
Τώρα αν θές ντε κ καλά να πρωτοτυπησεις , ειναι αναγκη να φορέσεις σκουφακι

Φόρα μια σχολική τσάντα (Schoolwave δεν είναι) κ δείξε κ το στοιχείο της διοργάνωσης , κ αν θές να τραβήξεις κ τα βλέμματα γράψε απο πίσω '' Είμαι μαθήτης κ μαθαίνω απο τα λάθη μου , όποιος κανει κ*λοδαχτυλο να το βάλει στο κ*λο του'' ετσι θα τους αφόπλιζες κ δε θα σε έλεγαν νουμερο..
Κ μάθε ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο κ πάντα να κυνηγάς τον εχθρό σου...
Είναι λογικό σε αυτή την ηλικία (δεν ξερω ποσο είσαι) να νομίζεις οτι όλα στρεφοντε γύρω απο σένα κ βγένει κ στη σκηνη αυτό , αλλα μια κ ξεκίνησες να έχεις εμπειρίες απο τόσο μικρός αυτο μπορεί να σε καψεί ... Καλός είναι ο χαβαλές στη σκηνή αλλα να βγένει αυθορμητα , κ όταν σου κανουν χειρονομίες μη τους κοιτάς με μίσος γιατι είναι τροφη γι'αυτους να δείξεις οτι σε πειράζει, ένα απλό χαμόγελο(οχι ειρωνικό) θα τους κανει να το κατεβάσουν..
Το οτι δεν είσαι καλιτέχνης είναι καλό που το αναγνωρίζεις αλλα καποια στιγμή σου ευχομε να γίνεις..
Κοιτα να προσπαθήσεις να αντέχεις τη κριτική κ γενικά να είσαι προσγείωμενος ..
Μια κ είσαι τραγουδιστής του συγκροτήματος κοιτα να μεταδώσεις στους αλλους μια σοβαρη τρέλα και οχι ενα σοβαροφανή κ σκόπιμο χαβαλέ
Υ.Γ : Να κοιτάτε λιγο κ το σχολείο εεε? καλή η μουσική αλλα χρειάζοντε κ αλλα κ για να μπορούμε να ασχολειθούμε σοβαρά με αυτήν αλλα κ για να γίνουμε ανθρωποι αυτό σε όλους τους Schoolwaveιστες