Αποστολέας Θέμα: Schoolwave 2006  (Αναγνώστηκε 104411 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος xaritos

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
Απ: Schoolwave 2006
« Απάντηση #125 στις: 30/07/06, 00:33 »
 Γεια σε ολους, ειμαι λιγο ασχετος με το ολο φορουμ αλλα ετυχε να περασω και ειδα οτι θελατε φωτογραφιες κλπ απο το schoolwave. Ειμαι ο μπασιστας των no profile και εχω μια σελιδα για 'μας στο myspace ( www.myspace.com/noprofilegr ) εχουμε 1,2 φωτογραφιες απο εμας, και μετα υπαρχουν και στο friendlist μας οι  rosebleed και carbonated lemonade  που εχουν μερικες photo.  Τελος αν καιγεται κανεις και για ροζ τοστ εχω μια δικη τους στο pc αν θελετε mail me  στο  dah_hot_male@hotmail.com 

Ελπιζω να βοηθησα λιγο  ;)

GarvinFromBlackout

• Επισκέπτης
« Απάντηση #126 στις: 02/08/06, 16:13 »
Εγω θα διαφωνήσω με τη πεποίθηση οτι εξετάζουμε μονο τη μουσική το ταλέντο και οχι το χαρακτήρα κ την προσωπικότητα του καλλιτέχνη ..
Φίλε μου Garvin με εντελώς καλη προθεση θα σου πω τα παρακάτω δεν ειμαι εμπαθής μαζι σου κ ουτε θέλω να με παρεξηγήσεις..
Δεν είχα ενημερωθεί για το Scoolwave και δε σε είδα ούτε έτυχε να ακουσω απο κάποιον για το ταλέντο σου το οποιο μπορει κ να το διαθέτεις σε μεγάλο βαθμό αυτο δεν μπορω να το μαντέψω..
Θα σου πω όμως οτι τραγουδιστής μπορει να είσαι κ μπορεί να γίνεις και καλος αν το θες πραγματικά
Αυτο που δεν είσαι (κ εύχομε όταν οριμάσεις να γίνεις) ειναι ''μουσικός''
Είναι μεγάλη υποθεση να είσαι μουσικός κ καλλιτέχνης
Και λέω οτι δεν είσαι τιποτα απο τα 2 γιατι πολυ απλά η μουσική θέλει μια Real προσεγγιση κ μια ταπεινώτητα
Το να λές ψεμματα για να ακουστείς κ να διαφημηστείς ειναι αντιθετο με τη μουσική δεοντολογία
και το να περιαυτολογεις (εκει που λες για τη βαρια φωνη κ για τις ψηλές) ειναι αντιθετο με την εννοια καλλιτεχνης,
Ο καλλιτέχνης δεν ειναι μόνος του , εχει αυτους που τον ακούνε κ αφήνει πρωτα εκείνους να μιλήσουν γιαυτον, όταν μιλησουν κ μιλησουν αρνητικα το μονο που εχει να κανει ειναι να τους αποδείξει οτι ηταν λαθος προς οφελος τους παντα κ οχι για προσωπικο του οφελος ...
Είσαι μικρος σε ηλικία κ είναι λογικό οταν καταφερνεις καποια πραγματα να είσαι ανεβασμένος
αλλα θα σου πω να μη δινεις σημασια σε αποψεις που δε σε οφελουν , και η αποψη που εχεις για τον εαυτο σου δε σε οφελει γιατι ειναι υποκειμενική οπως και υποκείμενικη μπορει να ειναι καποιου που απλα δεν του αρεσες ...
Να εχεις αληθινη ταπεινοτητα και να μη ψωνιζεσε(δε λεω οτι το κανεις) , ξερω ανθρωπους που εχουν κανει πολυ σημαντικα πραγματα στη μουσική κ δεν το διαλαλουν ουτε περηφανευοντε , απλα αφηνουν τις πραξεις να μιλησουν καντο και θα δεις οτι κανεις κ ποτε δε θα σου ξανακάνει κ*λοδαχτυλο ,ξερεις ποσα ταλεντα εχουν χαθει γιατι εδειχναν ασχημο χαρακτηρα στους ακροατες? δεν ειναι μονο ποσο ταλέντο εχει ενας καλλιτεχνης αλλα πως το χρησιμοποιει
Σα συμβουλή στο λέω γιατι είσαι μικρος κ πρεπει να προσέχεις αν θέλεις να γινουν τα παιδικά σου ονειρα πραγματικότητα, υπαρχουν ανθρωποι φαινόμενα κ δεν εχουν πει κουβέντα για τον εαυτο τους..
Ισως να στιγματιστικε το συγκροτημα σου αλλα τα παντα διορθονοντε (αλλα με σχολεια τυπου σας σιχαθηκα δε διορθονοντε) προλαβαινετε να τα μπαλοσετε τηρωντας σιγή ιχθύος δεν ειναι κακο
Αλλιως αν συνεχισετε ετσι πολύ πιθανο ειναι να διαλυθειτε ή να φορέσετε μασκες σαν τους lordi κ tous slipknot gia na mi sas anagnorizoume (καλη ίδεα για το επομενο Scoolwave e?)
Θα ξαναπώ οτι Τραγουδιστής μπορεί να είσαι, καλλιτεχνης ομως οχι
Ελπίζω να γίνεις είναι στο χέρι σου...

Έχεις δίκιο και πιστεύω πως ο λόγος σου είναι τόσο ευγενικός που με κάνει ...σκουπίδι! Δεν υπερηφανεύομαι, ό,τι είπα το είπα περισσότερο για να κάνω μερικούς να καταλάβουν ότι εδώ είναι forum και όχι καφενείο,δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις..Και προς θεού, ξέρω τις δυνατότητες μου όπως όλοι μας, δεν τις υπερεκτιμώ και αυτά που είπα ήταν υπερβολές, αλλά περισσότερο για πλάκα παρά για διαφήμιση. Μουσικός είμαι,τουλάχιστον έτσι πιστεύω,καλλιτέχνης δεν είμαι. Και ούτε θα προσπαθήσω να μιμηθώ κανέναν. Και όσο για αυτό που λες περί σιγής ιχθύος, εγώ πιστεύω πως αυτό είναι υποκρισία. Δε σκοτώσαμε και κανέναν. Για το μουσικό επίπεδο που είχε ο καθένας στο συγκρότημα, ακόμα αναρωτιόμαστε πως καταφέραμε να παίξουμε δίπλα στους entropia(!) και γενικά πώς καταφέραμε να παίξουμε στο schoolwave. Αλλά μάλλον μέτραγε η θέληση και όχι το αν είμαστε καλοί. Αφού όταν βγήκαμε στη σκηνή το είπα κιόλας: Θα υποστείτε εμάς τους άσχετους για τα επόμενα 15 λεπτά!

Αποσυνδεδεμένος drummer_boy

• Επισκέπτης
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: 02/08/06, 19:48 »
Γεια χαρά! Επιτέλους βρήκα ένα μέρος με άτομα από το Schoolwave... Αγαπητέ τραγουδιστή των Blackout... Δεν μου άρεσε καθόλου το στυλ και το ύφος που είχες στο schoolwave... Πραγματικά μου έδωσες την εντύπωση πως πήγες για να τραβήξεις την προσοχή καμιάς κοπέλας ή κάτι τέτοιο, παρά για να το ευχαρηστηθείς και να παίξεις αυτό που σ' αρέσει... Σας είχα δει και στην ανθοκομηκή (είχα παίξει την προηγούμενη μέρα και εγώ). Και κει παρόμοια εντύπωση σχημάτησα, αλλά όχι τόσο έντονα όσο στο Schoolwave. Παρ' όλα αυτά πιστεύω πως έχεις καλή φωνή. Και ο λόγος που περάσατε, πιστεύω πως είναι το ότι παίζατε πολύ εμπορικά κομματάκια... Καλώς ή κακώς αυτό παίζεται στα γούστα...

GarvinFromBlackout

• Επισκέπτης
« Απάντηση #128 στις: 03/08/06, 00:33 »
Γεια χαρά! Επιτέλους βρήκα ένα μέρος με άτομα από το Schoolwave... Αγαπητέ τραγουδιστή των Blackout... Δεν μου άρεσε καθόλου το στυλ και το ύφος που είχες στο schoolwave... Πραγματικά μου έδωσες την εντύπωση πως πήγες για να τραβήξεις την προσοχή καμιάς κοπέλας ή κάτι τέτοιο, παρά για να το ευχαρηστηθείς και να παίξεις αυτό που σ' αρέσει... Σας είχα δει και στην ανθοκομηκή (είχα παίξει την προηγούμενη μέρα και εγώ). Και κει παρόμοια εντύπωση σχημάτησα, αλλά όχι τόσο έντονα όσο στο Schoolwave. Παρ' όλα αυτά πιστεύω πως έχεις καλή φωνή. Και ο λόγος που περάσατε, πιστεύω πως είναι το ότι παίζατε πολύ εμπορικά κομματάκια... Καλώς ή κακώς αυτό παίζεται στα γούστα...

De tha kourazomastan toso poly, na pame gia hxografisi, na steilume demo,na perasoume apo odision, na kanume toses proves, na tsakonomastan logo anxous metaksi mas gia na riksume gomenes. pisteuw pws kaneis lathos. otan vgikame paiksame afto pu gustarame kai grapsame osus ixan er8ei sto schoolwave g n koroidepsoun,oxi mono emas alla kai ola ta sygrotimata kai kanane kwlodaxtyla kai alles xeironomies. kai o logos pu perasame ine oti profanws oi kritikoi tou schoolwave 8ewrisan oti to akzisoume. To an ekanan la8os i oxi dn 8a to krinume emeis. K oso gia ta ''emporika kommatakia'' pu les, afta ine kommatia pou ola ta sigrotimata prepei na paizoun. Kai afto giati otan pas n paikseis prepei na paikseis kati pou na to kserei o kosmos gia na porw8ei. Opote dn katalavainw to sillogismo su oti perasame epeidi paizame emporika kommatakia. Stin odision paiksame 2 dika mas kommatia. Kai to ti ine emporiko kai ti dn ine eksartatai apo tis diskografikes,oxi apo ta sigrotimata.

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: 03/08/06, 01:32 »
Συμφωνώ με αυτά που λες. Λάθος μου... Απλά μου φάνηκες λίγο κάπως. Ποζεράς.. Σα να είχες ψωνιστεί, σα να το είχες δει ο τρελός popstar... Κάτι τέτοιο μου θύμιζες. Τέσπα δε σε κατηγορώ, γιατί δεν σε ξέρω και μπορεί αυτό απλά να είναι το στυλ σου. Απλά δε μ' αρέσει. Σε αυτό που λες όμως για τα εμπορικά κομμάτια έχεις δίκιο. Δεν μπορώ να το κρίνω το αν αξίζατε ή όχι, χωρίς να έχω ακούσει όλους τους άλλους. Συγνώμη.

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: 03/08/06, 02:14 »
Χαιρετισμούς από Μακεδονία. Ευχαριστούμε για τα σχόλιά και τα 7400 άτομα που ήρθαν την Κυριακή και γουστάραμε. Περάσαμε μαμάτα παρά τα μικροπροβλήματα με τον ήχο και θέλουμε να πιστεύουμε και εσείς το ίδιο. Ελπίζουμε να τα πούμε και του χρόνου.

Όλα τα συγκροτήματα ήταν φοβερά και Εντρόπια επαλήθευσαν τη φήμη τους για άλλη μια φορά. Μπράβο σε όλους.

Γεια χαρά! Ήσασταν τρομεροί. Βγάλατε μια άλλη δεκαετία στη σκηνή! Σα να πεταχτήκατε έξω απ την ταινία Rockstar!!! Μπράβο!

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: 03/08/06, 02:16 »
garvin παίζει να βγει η συναυλία σε dvd? Ξέρεις?

GarvinFromBlackout

• Επισκέπτης
« Απάντηση #132 στις: 03/08/06, 18:59 »
garvin παίζει να βγει η συναυλία σε dvd? Ξέρεις?

Ηταν να βγει αλλά μάλλον όχι λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Αποσυνδεδεμένος Pierot

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: 03/08/06, 21:16 »
Post #314 η παραθεση δε μου βγένει δε ξερω γιατι..
Μην το γυρνάς στη μετριοφροσύνη κ γενικός μη προσαρμόζεις τη γνωμη σου με κριτήριο ποιον έχεις απεναντι σου. απο τελείοι ασχετοι? το καλύτερο είναι να μη λες τιποτα για τον εαυτό σου όπως σου είπα και το να λες ειμαι ασχετος δεν ειναι καλό ..
Εγω αυτά που είπα δεν τα είπα για να σε κάνω σκουπίδι απλα σα συμβουλή τα είπα και λογω του οτι είσαι μικρός σε ηλίκια μόνο με ευγενικό τρόπο μπορείς να καταλάβεις πιο είναι το σωστό κ οχι με τα βρισίδια..
Καλά έκανες κ έκανες πλάκα αλλα όταν τη καταλάβανε δεν τη παραδεχτηκες..
Το σιγη ιχθύος που είπα το είπα για τα ποστ που συνεχισαν οι συμπορευτές της μουσικής σου δεν είπα γενικά , απλά εννοούσα να μη συνεχίσετε..

Τώρα αν θές ντε κ καλά να πρωτοτυπησεις , ειναι αναγκη να φορέσεις σκουφακι  ???
Φόρα μια σχολική τσάντα (Schoolwave δεν είναι) κ δείξε κ το στοιχείο της διοργάνωσης , κ αν θές να τραβήξεις κ τα βλέμματα γράψε απο πίσω '' Είμαι μαθήτης κ μαθαίνω απο τα λάθη μου , όποιος κανει κ*λοδαχτυλο να το βάλει στο κ*λο του'' ετσι θα τους αφόπλιζες κ δε θα σε έλεγαν νουμερο..
Κ μάθε ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο κ πάντα να κυνηγάς τον εχθρό σου...
Είναι λογικό σε αυτή την ηλικία (δεν ξερω ποσο είσαι) να νομίζεις οτι όλα στρεφοντε γύρω απο σένα κ βγένει κ στη σκηνη αυτό , αλλα μια κ ξεκίνησες να έχεις εμπειρίες απο τόσο μικρός αυτο μπορεί να σε καψεί ... Καλός είναι ο χαβαλές στη σκηνή αλλα να βγένει αυθορμητα , κ όταν σου κανουν χειρονομίες μη τους κοιτάς με μίσος γιατι είναι τροφη γι'αυτους να δείξεις οτι σε πειράζει, ένα απλό χαμόγελο(οχι ειρωνικό) θα τους κανει να το κατεβάσουν..

Το οτι δεν είσαι καλιτέχνης είναι καλό που το αναγνωρίζεις αλλα καποια στιγμή σου ευχομε να γίνεις..
Κοιτα να προσπαθήσεις να αντέχεις τη κριτική κ γενικά να είσαι προσγείωμενος ..
Μια κ είσαι τραγουδιστής του συγκροτήματος  κοιτα να μεταδώσεις στους αλλους μια σοβαρη τρέλα και οχι ενα σοβαροφανή κ σκόπιμο χαβαλέ

Υ.Γ : Να κοιτάτε λιγο κ το σχολείο  εεε? καλή η μουσική αλλα χρειάζοντε κ αλλα κ για να μπορούμε να ασχολειθούμε σοβαρά με αυτήν αλλα κ για να γίνουμε ανθρωποι αυτό σε όλους τους Schoolwaveιστες

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: 03/08/06, 23:12 »
Γεια σε ολους, ειμαι λιγο ασχετος με το ολο φορουμ αλλα ετυχε να περασω και ειδα οτι θελατε φωτογραφιες κλπ απο το schoolwave. Ειμαι ο μπασιστας των no profile και εχω μια σελιδα για 'μας στο myspace ( www.myspace.com/noprofilegr ) εχουμε 1,2 φωτογραφιες απο εμας, και μετα υπαρχουν και στο friendlist μας οι  rosebleed και carbonated lemonade  που εχουν μερικες photo.  Τελος αν καιγεται κανεις και για ροζ τοστ εχω μια δικη τους στο pc αν θελετε mail me  στο  dah_hot_male@hotmail.com 

Ελπιζω να βοηθησα λιγο  ;)

Γεια χαρά και σε σένα! Και εσείς ήσασταν πολύ ωραιοι!! Παίζει να με θυμάσαι... Σε σκούντηξα στον ώμο όταν κατέβηκες απ' τη σκηνή! Ήσασταν από τους πρώτους (ή οι πρώτοι?) και είχα πορωθεί τρελά!

GarvinFromBlackout

• Επισκέπτης
« Απάντηση #135 στις: 04/08/06, 01:18 »
Post #314 η παραθεση δε μου βγένει δε ξερω γιατι..
Μην το γυρνάς στη μετριοφροσύνη κ γενικός μη προσαρμόζεις τη γνωμη σου με κριτήριο ποιον έχεις απεναντι σου. απο τελείοι ασχετοι? το καλύτερο είναι να μη λες τιποτα για τον εαυτό σου όπως σου είπα και το να λες ειμαι ασχετος δεν ειναι καλό ..
Εγω αυτά που είπα δεν τα είπα για να σε κάνω σκουπίδι απλα σα συμβουλή τα είπα και λογω του οτι είσαι μικρός σε ηλίκια μόνο με ευγενικό τρόπο μπορείς να καταλάβεις πιο είναι το σωστό κ οχι με τα βρισίδια..
Καλά έκανες κ έκανες πλάκα αλλα όταν τη καταλάβανε δεν τη παραδεχτηκες..
Το σιγη ιχθύος που είπα το είπα για τα ποστ που συνεχισαν οι συμπορευτές της μουσικής σου δεν είπα γενικά , απλά εννοούσα να μη συνεχίσετε..

Τώρα αν θές ντε κ καλά να πρωτοτυπησεις , ειναι αναγκη να φορέσεις σκουφακι  ???
Φόρα μια σχολική τσάντα (Schoolwave δεν είναι) κ δείξε κ το στοιχείο της διοργάνωσης , κ αν θές να τραβήξεις κ τα βλέμματα γράψε απο πίσω '' Είμαι μαθήτης κ μαθαίνω απο τα λάθη μου , όποιος κανει κ*λοδαχτυλο να το βάλει στο κ*λο του'' ετσι θα τους αφόπλιζες κ δε θα σε έλεγαν νουμερο..
Κ μάθε ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο κ πάντα να κυνηγάς τον εχθρό σου...
Είναι λογικό σε αυτή την ηλικία (δεν ξερω ποσο είσαι) να νομίζεις οτι όλα στρεφοντε γύρω απο σένα κ βγένει κ στη σκηνη αυτό , αλλα μια κ ξεκίνησες να έχεις εμπειρίες απο τόσο μικρός αυτο μπορεί να σε καψεί ... Καλός είναι ο χαβαλές στη σκηνή αλλα να βγένει αυθορμητα , κ όταν σου κανουν χειρονομίες μη τους κοιτάς με μίσος γιατι είναι τροφη γι'αυτους να δείξεις οτι σε πειράζει, ένα απλό χαμόγελο(οχι ειρωνικό) θα τους κανει να το κατεβάσουν..

Το οτι δεν είσαι καλιτέχνης είναι καλό που το αναγνωρίζεις αλλα καποια στιγμή σου ευχομε να γίνεις..
Κοιτα να προσπαθήσεις να αντέχεις τη κριτική κ γενικά να είσαι προσγείωμενος ..
Μια κ είσαι τραγουδιστής του συγκροτήματος  κοιτα να μεταδώσεις στους αλλους μια σοβαρη τρέλα και οχι ενα σοβαροφανή κ σκόπιμο χαβαλέ

Υ.Γ : Να κοιτάτε λιγο κ το σχολείο  εεε? καλή η μουσική αλλα χρειάζοντε κ αλλα κ για να μπορούμε να ασχολειθούμε σοβαρά με αυτήν αλλα κ για να γίνουμε ανθρωποι αυτό σε όλους τους Schoolwaveιστες

Δεν πιστεύω πως είναι πρωτοτυπία να φοράς σκουφάκι. Απλώς μου άρεσε και το φόρεσα. Και δεν το γύρισα στη μετριοφροσύνη. Έτσι είμαι,τουλάχιστον έτσι πιστεύουν οι άλλοι ότι είμαι. Σωστά αυτά που μου λες, αλλά νομίζω πως με έχεις παραξηγήσει. Δεν νομίζω ότι είμαι κάτι επειδή πέρασα(με) σε ένα Schoolwave. Oύτε ότι όλα στρέφονται γύρω μου. Πίστεψε με ξέρω πού πατάω και πού βρίσκομαι. Και σε αυτούς που έκαναν χειρονομίες,τους κοίταξα και τους χαμογέλασα και δεν θύμωσα σε καμία στιγμή,γιατί το ήξερα ότι υπήρχαν 5-6 τέτοια ατομάκια,καθώς μου το είχαν πει τα παιδιά από τα συγκροτήματα της Παρασκευής. Και μάλιστα την Κυριακή, που πήγα ως θεατής, με βρήκαν τυχαία δύο από αυτούς (και ήταν οι ίδιοι που κάναν τα κωλοδάχτυλα) και με ρώτησαν αν ήμουν στους Blackout και τους είπα ναι, και μου είπαν ότι τους αρέσαμε αλλά ξενέρωσαν που παίξαμε H.I.M.. Tώρα δν ξέρω αν το είπαν ειρωνικά ή όχι, αυτό που έχει σημασία είναι το αν είχαν τα κότσια να κάνουν χειρονομίες και να βρίσουν τη στιγμή που θα τελειώναμε το ένα κομμάτι και θα πάμε να παίξουμε το άλλο. Όταν δηλαδή θα τους άκουγαν και θα τους έβλεπαν όλοι. Και απ' ότι φάνηκε,δεν τα 'χαν. Και από παιδιά που ήρθαν για δουν το schoolwave και να γιορτάσουν,αποκομίσαμε καλές κριτικές. Όσοι είπαν για το σκουφάκι, έκριναν τις ενδυματολογικές μου προτιμήσεις και αυτό δεν το θέλουμε γιατί δεν είμαστε στο fame story. Όσοι είπαν ότι είμαστε μαλ**ες επειδή παίξαμε Η.Ι.Μ. ,κρίνανε τις μουσικές μου προτιμήσεις που είναι λογικό να μην αρέσουν σε όλους. Γενικά κανείς δε μπορεί να αρέσει σε όλους. Είναι λογικό αυτό. Όσο για αυτό με τη σχολική τσάντα,πίστεψε με θα το κάνω γιατί είναι γ**άτη ιδέα.

Αποσυνδεδεμένος Pierot

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: 04/08/06, 01:55 »
Δε σε έχω παρεξηγησεί φιλε μου garvin
Δεν νομίζω οτι δε ξέρεις που πατας κ που βρίσκεσαι ουτε είπα κατι παρόμοιο
Απλά απο το ποστ #183 που είδα οτι λες που κοιταξες με μισος καθως εκανες το γυρισμα κ περιαυτολογείς (και μαλιστα υπερβολίκα) είπα οτι είπα αυτο δε σημαίνει οτι θα σε παρεξηγήσω απο αυτό , εγω απλα συμβουλη σου εδωσα κ ουτε είπα οτι δεν κανεις αυτα που λεω.. νομίζω οτι αυτα που σου είπα μονο καλα είναι κ δε σε θήγουν στο ελάχιστο μόνο να σε βοηθήσουν μπορουν..

Αλήθεια σου άρεσει η ιδέα ?
Εχω κ αλλη ! Βάλε μεσα νερόμπομπες κ μόλις τελείωσει το live h και κατα τη διάρκεια πετα σε αυτους που κανουν κωλοδαχτυλα! ή βαλε γόμες με το όνομα βλακουτ κ πετα στο κοινο... Πολλά μπορεις να κάνεις με μια σχολική τσάντα! Βάλε φαντασία ,...

Λοιπόν για οποιον ενδιαφέρετε εχω ανοιξει Γραφείο ίδεων για live οποιος ενδιαφερετε να στειλει πμ..:P ;D
LOL

GarvinFromBlackout

• Επισκέπτης
« Απάντηση #137 στις: 04/08/06, 02:14 »
Αυτό με τις νερόμπομπες είναι λίγο παρατραβηγμένο αλλά και με αυτό με τις γόμες σκίζει! Μπράβο ρε Pierot! Σαν συγκρότημα,ειλικρινά,σου αρέσαμε;

Αποσυνδεδεμένος Pierot

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: 04/08/06, 03:30 »
Ναι κ γω για πλακα το είπα αυτο με τις νερομπομπες (αν και δω που τα λεμε κατι τετοια ατομα ενα μπουγέλο το χρείαζοντε)
Όπως σου είπα δε σας είδα γιατι δεν ημουν ενημερωμένος περι Σκουλγουεηβ , αλλα αν εχεις κατι απο εσας κ μπορεις να μου το στείλεις ευχαριστως θα το άκουγα..
θα βγεί κανένα cd scoolwave? αν βγει..  πότε θα βγεί?
Garvin αν θέλεις στειλε μου κατι απο εσας οτι να νε ας είναι κ προχείρο κ θα σου πω..

GarvinFromBlackout

• Επισκέπτης
« Απάντηση #139 στις: 04/08/06, 03:45 »
Ναι κ γω για πλακα το είπα αυτο με τις νερομπομπες (αν και δω που τα λεμε κατι τετοια ατομα ενα μπουγέλο το χρείαζοντε)
Όπως σου είπα δε σας είδα γιατι δεν ημουν ενημερωμένος περι Σκουλγουεηβ , αλλα αν εχεις κατι απο εσας κ μπορεις να μου το στείλεις ευχαριστως θα το άκουγα..
θα βγεί κανένα cd scoolwave? αν βγει..  πότε θα βγεί?
Garvin αν θέλεις στειλε μου κατι απο εσας οτι να νε ας είναι κ προχείρο κ θα σου πω..

Τον Οκτώβριο μαζί με το schooligans της ελευθεροτυπίας κυκλοφορεί και το cd. Θα έχει ένα κομμάτι από κάθε συγκρότημα. Θα έχει κυρίως κομμάτια των συγκροτημάτων,όχι covers.Λογικά αυτό που θα έχει από εμάς θα είναι το Walking in the Shadows. Δυστυχώς,αν και μου έχουν ζητήσει πολλοί,δεν έχω απολύτως τίποτα,αλλά ευελπιστούμε ότι αρχές Σεμπτεβρίου θα έχουμε φτιάξει ένα profile στο myspace και εκεί θα έχουμε τα πάντα. Αρχίζουμε να ετοιμάζουμε και το Lost in a Lie,το κομμάτι που θα στείλουμε του χρόνου.

Αποσυνδεδεμένος echo

• Θαμώνας
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    • Προφίλ
    • Justelene
« Απάντηση #140 στις: 10/08/06, 12:19 »
Παιδιά ξέρει κανείς με ποιο κομμάτι ξεκίνησαν οι Ακροβάτες;
I don't need no arms around me
I don't need no drugs to calm me

GarvinFromBlackout

• Επισκέπτης
« Απάντηση #141 στις: 11/08/06, 02:13 »

Ξεκίνησαν με το Time is running out των Muse

GarvinFromBlackout

• Επισκέπτης
« Απάντηση #142 στις: 11/08/06, 02:39 »

De K oso gia ta ''emporika kommatakia'' pu les, afta ine kommatia pou ola ta sigrotimata prepei na paizoun. Kai afto giati otan pas n paikseis prepei na paikseis kati pou na to kserei o kosmos gia na porw8ei.
χαχαχαχα.Επειδη δλδ στο schoolwave το 80% του ακροατηριου δεν ηξερε ροκ/μεταλ κομματια εκτος απο 5 κλασικα και 10 εμπορικα σημαινει οτι αυτα πρεπει να παιζουν οι μπαντες?Ελεος.

Το κοινό του schoolwave δεν είναι κοινό που έχει έρθει από 1 μόνο συγκρότημα. Έχει από γκομενίτσες που ακούνε Βίσση και Βανδή μέχρι μεταλλάδες φανατικούς που οι Μesuggah είναι το νανουρητό τους. Άντε βρες κομμάτι για να κάνεις όλους από κάτω να πορωθούν. Από τις γκομενίτσες μέχρι τους μεταλλάδες. Δεν είναι εύκολο. Γι' αυτό ρίχνεις ένα sweet child o mine και τελειώνει η υπόθεση. Οι μεταλλάδες θα πορωθούν από respect και μόνο, και οι γκομενίτσες θα πορωθούν επειδή είναι το μόνο κομμάτι που ξέρουν από g n r,γιατί ο γκόμενός τους που κάνει skate τους το έμαθε. Γι' αυτό και τα νέα συγκροτήματα παίζουν cover κομμάτια. Δεν είναι και ωραίο να πορώνεσαι εσύ στη σκηνή,παίζοντας ένα δικό σου κομμάτι και να βλέπεις από κάτω τον κόσμο να κάθεται και να κοίταει απλώς. Εντάξει,δεν θα πας να παίξεις και ρουβά άμα αρέσει στο κοινό,αλλά μπορείς να προσπαθήσεις κάποια respect κομμάτια, που είναι αγαπημένα από μικρούς και μεγάλους (πχ Paranoid,όπως πορώνομαι εγώ όταν το ακούω,έτσι πορώνεται και ο πατέρας μου  ) . Και πίστεψε με όταν πας στο schoolwave, λίγοι είναι αυτοί που θα σε κρίνουν σε βάθος. Οι περισσότεροι θα πορωθούν και δε θα σταθούν σε τεχνικές λεπτομέριες,όπως πχ αν είναι καλός ο drummer ή αν ο κιθαρίστας έχασε 2 νότες στο σόλο του. Και έτσι πρέπει να κάνουν άλλωστε.

Αποσυνδεδεμένος echo

• Θαμώνας
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    • Προφίλ
    • Justelene
« Απάντηση #143 στις: 11/08/06, 10:31 »

Ξεκίνησαν με το Time is running out των Muse

Σ'ευχαριστώ πολύ.
I don't need no arms around me
I don't need no drugs to calm me

GarvinFromBlackout

• Επισκέπτης
« Απάντηση #144 στις: 12/08/06, 21:42 »

De K oso gia ta ''emporika kommatakia'' pu les, afta ine kommatia pou ola ta sigrotimata prepei na paizoun. Kai afto giati otan pas n paikseis prepei na paikseis kati pou na to kserei o kosmos gia na porw8ei.
χαχαχαχα.Επειδη δλδ στο schoolwave το 80% του ακροατηριου δεν ηξερε ροκ/μεταλ κομματια εκτος απο 5 κλασικα και 10 εμπορικα σημαινει οτι αυτα πρεπει να παιζουν οι μπαντες?Ελεος.

Το κοινό του schoolwave δεν είναι κοινό που έχει έρθει από 1 μόνο συγκρότημα. Έχει από γκομενίτσες που ακούνε Βίσση και Βανδή μέχρι μεταλλάδες φανατικούς που οι Μesuggah είναι το νανουρητό τους. Άντε βρες κομμάτι για να κάνεις όλους από κάτω να πορωθούν. Από τις γκομενίτσες μέχρι τους μεταλλάδες. Δεν είναι εύκολο. Γι' αυτό ρίχνεις ένα sweet child o mine και τελειώνει η υπόθεση. Οι μεταλλάδες θα πορωθούν από respect και μόνο, και οι γκομενίτσες θα πορωθούν επειδή είναι το μόνο κομμάτι που ξέρουν από g n r,γιατί ο γκόμενός τους που κάνει skate τους το έμαθε. Γι' αυτό και τα νέα συγκροτήματα παίζουν cover κομμάτια. Δεν είναι και ωραίο να πορώνεσαι εσύ στη σκηνή,παίζοντας ένα δικό σου κομμάτι και να βλέπεις από κάτω τον κόσμο να κάθεται και να κοίταει απλώς. Εντάξει,δεν θα πας να παίξεις και ρουβά άμα αρέσει στο κοινό,αλλά μπορείς να προσπαθήσεις κάποια respect κομμάτια, που είναι αγαπημένα από μικρούς και μεγάλους (πχ Paranoid,όπως πορώνομαι εγώ όταν το ακούω,έτσι πορώνεται και ο πατέρας μου  ) . Και πίστεψε με όταν πας στο schoolwave, λίγοι είναι αυτοί που θα σε κρίνουν σε βάθος. Οι περισσότεροι θα πορωθούν και δε θα σταθούν σε τεχνικές λεπτομέριες,όπως πχ αν είναι καλός ο drummer ή αν ο κιθαρίστας έχασε 2 νότες στο σόλο του. Και έτσι πρέπει να κάνουν άλλωστε.
Eγω ειμαι μεταλας και θα παω να "ικανοποιησω" τους μεταλαδες.(παραειναι βαρυ αυτο :P)..Αν δεν πολυ τρελαινομαι για Gnr metallica maiden κλπ γνωστα συγκροτηματα δεν θα παιξω τπτ απο αυτα.Δεν ειναι δα και κανα κοινο που πληρωσε να με δει ετσι ωστε να πρεπει να τους αφησω ολους ικανοποιημενους.Παω για να ευχαριστηθω και εγω και αυτοι.Υπαρχουν κομματια αγνωστα που ομως αν τα ηξερε το κοινο θα εκανε καλυτερο κεφαλι πιστεψε με. ;)
Στην τελικα σε οποια συναυλια και φεστιβαλ με νεανικα συγκροτηματα που πας ακους τα ιδια και τα ιδια κομματια.Σκυλε μου κανε εμενα αυτο.Λες και η μουσικη αμς δεν εχει μεγαλο αριθμο φοβερων κομματιων.
Τεσπα ξερω οτι διαφωνειτε αλλα δεν πειραζει.Αν πηγαινα schoolwave ας ξενερωνατε.Βασικα εγω θα χαιρομουν πανω στη σκηνη (μονο εγω το υπολοιπο συγκροτημα θα με εβριζε ;D) και απο κατω θα κοιμοντα.
c mon baby touch the sky....!

εχεις δικιο στο ότι σε όλες τις μαθητικές συναυλίες παίζουν τα ίδια και τα ίδια και αυτό είναι όντως μαλ***α. Αλλά δεν έχει σημασία αν σε πλήρωσαν ή όχι,παίζεις επειδή γουστάρεις,είτε πληρώνεσαι είτε όχι. Και σου ξαναλέω,επειδή μου έχει τύχει,νιώθεις απίστευτα ηλίθιος όταν παίζεις ένα κομμάτι και βλέπεις από κάτω 100 άτομα να σε κοιτάζουν σαν βλάκες. :P

Αποσυνδεδεμένος Pierot

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: 13/08/06, 16:42 »
εχεις δικιο στο ότι σε όλες τις μαθητικές συναυλίες παίζουν τα ίδια και τα ίδια και αυτό είναι όντως μαλ***α. Αλλά δεν έχει σημασία αν σε πλήρωσαν ή όχι,παίζεις επειδή γουστάρεις,είτε πληρώνεσαι είτε όχι. Και σου ξαναλέω,επειδή μου έχει τύχει,νιώθεις απίστευτα ηλίθιος όταν παίζεις ένα κομμάτι και βλέπεις από κάτω 100 άτομα να σε κοιτάζουν σαν βλάκες. :P

Ε τότε ετσι οπως τα λες δε πρέπει να παίζεις ούτε δικά σου κομμάτια!?!? ???
Επίσης δεν είναι σωστο κατα τη γνώμη μου να σε καθορίζει το κοινό τι κομμάτια θα παίξεις γιατι ετσι είναι σαν να γίνεται το ταλεντο σου υπαλληλος του κοινου σου κ οχι το ταλέντο σου υπάλληλος του εαυτου σου με αποτέλεσμα το ταλέντο σου να χανει την ταυτότητα του και να γίνετε κτήμα του κοινου .. αρα φευγει απο τη καθοδηγηση σου και στη συνέχεια απο σενα..
Πιο σωστό νομίζω θα ήταν να πείς αυτα γουστάραμε να παίξουμε αυτά παιξαμε.. γιατι αυτος νομίζω οτι είναι πραγματικός λόγος..
Και γιατι να μην είναι ? γουσταρετε εμπορικά κομματια? so what? καλά κανετε..

GarvinFromBlackout

• Επισκέπτης
« Απάντηση #146 στις: 14/08/06, 23:41 »

Ε τότε ετσι οπως τα λες δε πρέπει να παίζεις ούτε δικά σου κομμάτια!?!? ???
Επίσης δεν είναι σωστο κατα τη γνώμη μου να σε καθορίζει το κοινό τι κομμάτια θα παίξεις γιατι ετσι είναι σαν να γίνεται το ταλεντο σου υπαλληλος του κοινου σου κ οχι το ταλέντο σου υπάλληλος του εαυτου σου με αποτέλεσμα το ταλέντο σου να χανει την ταυτότητα του και να γίνετε κτήμα του κοινου .. αρα φευγει απο τη καθοδηγηση σου και στη συνέχεια απο σενα..
Πιο σωστό νομίζω θα ήταν να πείς αυτα γουστάραμε να παίξουμε αυτά παιξαμε.. γιατι αυτος νομίζω οτι είναι πραγματικός λόγος..
Και γιατι να μην είναι ? γουσταρετε εμπορικά κομματια? so what? καλά κανετε..

Τα δικά μας κομμάτια τα παίζουμε με σκοπό να τα μάθει ο κόσμος,όχι για να πορωθεί. Και παίζοντας κάτι που αρέσει στο κοινό δεν γινόμαστε υπάλληλοι του. Απλώς από τη στιγμή που δεν παίζεις στο δωμάτιο σου και παίζεις μπροστά στον κόσμο παίζεις πρώτα γι' αυτόν και μετά για τον ευατό σου. Γιατί άμα δεν είχαν έρθει να σε δουν θα έπαιζες στο δωμάτιό σου...δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις... όπως είχε πει και ένα από τα είδωλά μου,ο Jon Bon Jovi,ένα συγκρότημα χωρίς τους οπαδούς του δεν είναι συγκρότημα,δεν είναι ούτε το μηδέν. Το κοινό είναι αυτό που θα σε κρίνει. Και εννοείται πως αυτά που θα παίξουμε θα τα γουστάρουμε και οι ίδιοι. Δεν θα παίξουμε και μπουζούκια άμα αρέσουν. Παίξαμε δύο cover που γουστάραμε και τα γούσταρε και το κοινό. Στο paranoid έπεφτε ξύλο!!! Και αυτό ήταν που μας έκανε να τρελαθούμε!
« Τελευταία τροποποίηση: 14/08/06, 23:44 από GarvinFromBlackout »

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: 18/08/06, 14:26 »
Σε σχέση με το τι τραγουδια θα παίξεις σε μια συναυλία... Εγώ πάντα έχω στο μυαλό μου έναν δείκτη. Όσο πιο δεξιά πάει, παίζεις τραγούδια που αρέσουν, ενώ όσο πιο αριστερά τραγούδια που ΣΟΥ αρέσουν. Προσπαθώ λοιπόν να τοποθετώ αυτόν τον δείκτη κάπου στο κεντρο και λίγο αριστερά! Και εννοήται πως η μεταβολή αλλάζει ανάλογα με το τι συναυλία είναι κλπ... ;)

GarvinFromBlackout

• Επισκέπτης
« Απάντηση #148 στις: 19/08/06, 18:34 »
Σε σχέση με το τι τραγουδια θα παίξεις σε μια συναυλία... Εγώ πάντα έχω στο μυαλό μου έναν δείκτη. Όσο πιο δεξιά πάει, παίζεις τραγούδια που αρέσουν, ενώ όσο πιο αριστερά τραγούδια που ΣΟΥ αρέσουν. Προσπαθώ λοιπόν να τοποθετώ αυτόν τον δείκτη κάπου στο κεντρο και λίγο αριστερά! Και εννοήται πως η μεταβολή αλλάζει ανάλογα με το τι συναυλία είναι κλπ... ;)

poly sostos tropos.eseis ti kommatia cover paizete stis sinavlies sas?

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: 21/08/06, 01:29 »

poly sostos tropos.eseis ti kommatia cover paizete stis sinavlies sas?

Ευχαριστώ! Εμείς στη μοναδική συναυλία που παίξαμε(ανθοκομηκή έκθεση), ξέραμε πως δεν θα είχαμε το κοινό που θα θέλαμε και πως ότι τραγούδια και να παίζαμε μόνο οι φίλοι θα τα ήξεραν(όλοι οι άλλοι ήταν γονείς κ παππούδες που είχαν ξεμείνει από προηγούμενες "παραστάσεις")! Έτσι αποφασίσαμε και παίξαμε κομμάτια που μας άρεσαν περισσότερο παρά, πολύ γνωστά (Wasteoid-Fu Manchu,18 and life-Skidrow,...)...Είχαμε και κάποια γνωστά-γνωστά όπως paranoid. Αν είμασταν ας πούμε την επόμενη μέρα με τους Blackout πιστεύω θα χρειαζόμασταν γενικά πιο γνωστά...Γιατί όπως και να το κάνεις είναι δύσκολο να βρεις ψαγμένο κοινό σε τέτοια ηλικία... :(