Αποστολέας Θέμα: Πανεπιστημιακό άσυλο  (Αναγνώστηκε 203633 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
Απ: Πανεπιστημιακό άσυλο
« Απάντηση #175 στις: 20/10/07, 17:16 »
Γιατί αν καταργηθούν οι πανελλήνιες ο καθένας θα μπαίνει σε όποια σχολή θέλει και έτσι πολλά τμήματα θα κλείσουν και άλλα θα έχουν τόσους πολλούς φοιτητές που δε θα ξέρουν τι να τους κάνουν. Πέρα του ότι ο κάθες χαμένος αργόσχολος μπορεί να πηγαίνει ιατρική, αρχιτεκτονική χωρίς να έχει τις απαραίτητες γνώσεις και να δεις τι μπάχαλο θα δημιουργηθεί στα πανεπιστήμια μετά. Θα ήταν πολύ καλό να καταργηθούν οι πανελλήνιες αλλά το κράτος ακόμα δεν έχει υποδομές για μια τέτοια κίνηση. Και στο κάτω κάτω με κάποιον τρόπο πρέπει να ξεχωρίζουμε αυτούς που διαβάζουν από τους άλλους που δεν διαβάζουν. Δεν είμαι υπέρ των πανελληνίων σε καμία περίπτωση απλά πιστεύω ότι με το υπάρχον εκπαιδευτικό σύστημα οι πανελλήνιες είναι ο ιδανικός τρόπος για την εισαγωγή των νέων στα πανεπιστήμια. Ίσως με κάποια μετατροπή αυτού του θεσμού οι πανελλήνιες να αποκοτύσαν έναν πιο διαπαιδαγωγικό χαρακτήρα αλλά και πάλι δεν μπορείς να αφήσεις τα πανεπιστήμια ανοιχτά στον καθέναν. Υποτίθεται ότι εκεί μέσα μπαίνεις να για να βγεις απιστήμονας. Δεν μπορεί να μπαίνει ο καθένας λοιπόν. Και λέγοντας ότι δεν μπορεί να μπαίνει ο καθένας δεν κάνω διάκριση σε παιδιά έξυπνα και χαζά, αλλά σε παιδιά μελετηρά και τεμπέλικα.
ενω λοιπον μπορει καποιος που δεν θα διαβαζει να πηγαινει σε μαι ιδιωτικη σχολη για ιατρος δικηγορος και αρχιτεκτονας..αλλα εκει ναι δικιο εχεις θα πληρωνει για να ειναι αργοσχολος..ενω στα δημοσια δεν επιτρεπετε να μπαινει καποιος και αναλογα να κρινετε απο εξαιτασεις μεσα στην σχολη να κρινετε καα ποσο αργοσχολος ειναι ή οχι...
συγνωμη πα..αλλα αυτα που λες τα αναιρεις ο ιδιος...κοιτας μονο πως θα βολευτεις και οχι πως θα διορθωσεις πραγματα για να βολευτης..δεν εχεις ασχοληθει με τπτ απο αρθρο 16 πιστευω..γιατι αν ειχες ασχοληει και θα ηξερες οτι εχει προταθει νομος για την λυση των δημοσιων Παν και οτι πριν ακριωβς 33 χρονια με το ακριβως ιδιο κομμα στην εξοιυσια και ακριβως το ιδιο ονομα στην εξουσια ειχε γινει ο διδιος ντορος για το ιδιο θεμα..ειδες λοιπον ποσο ευρωπαϊκη λυση ειναι αυτο και ποσο θα βοηθσει στην εξελιξη μας;...τα ιδια και τα ιδια η ιστορια επαναλαμβανετε...
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: 20/10/07, 17:20 »
Γιατί αν καταργηθούν οι πανελλήνιες ο καθένας θα μπαίνει σε όποια σχολή θέλει και έτσι πολλά τμήματα θα κλείσουν και άλλα θα έχουν τόσους πολλούς φοιτητές που δε θα ξέρουν τι να τους κάνουν. Πέρα του ότι ο κάθες χαμένος αργόσχολος μπορεί να πηγαίνει ιατρική, αρχιτεκτονική χωρίς να έχει τις απαραίτητες γνώσεις και να δεις τι μπάχαλο θα δημιουργηθεί στα πανεπιστήμια μετά.
Μαλλον δεν τα ξερεις καλα....
Βεβαιως για να γινει αυτο πρεπει να γινει αναδιαρθρωση της δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης.
Αλλα τα πανεπιστημια δεν παιρνουν οσους φοιτητες να ναι.Γινεται επιλογη συνηθως αναλογα με τους απολυτηριους βαθμους και τους μοιραζουν αναλογα.Η γινονται εξετασεις μεσα στις σχολες που βεβαια καμια σχεση δεν εχουν με τις πανελληνιες για τις οποιες "δουλευεις" 6 χρονια και ξοδευεις τοσα χρηματα.Οπως ειπα παραπανω ομως το λυκειο πρεπει να αποκτησει τον πραγματικο του ρολο και να μην το θεωρουμε προετοιμασια για τα 6 μαθηματα που θα δωσουμε στην τριτη λυκειου.

ΥΓ Ελπιζω να εχω φυλλαξει ενα φυλλο της καθημερινης που ελεγε για το συστημα πουα κολουθει καθε χωρα στην εισαγωγη στα δημοσια πανεπιστημια..
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...παίζει να είμαι εγώ το μαύρο πρόβατο εδω μέσα..
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: 20/10/07, 17:29 »
Amylo, αγνοείς μια πολύ βασική παράμετρο. Τον τρόπο με τον οποίο εξετάζονται οι φοιτητές στα δημόσια και τον τρόπο με τον οποίο εξετάζονται οι φοιτητές στα ιδιωτικά. Σ' ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο αν η απόδοσή σου δεν είναι αυτή που πρέπει απλά και με συνοπτικές διαδικασίες παίρνεις πόδι. Το πανεπιστήμιο το κάνει αυτό για να βγάζει σωστούς επιστήμονες και τελικά τα καταφέρνει. Στο δημόσιο αγαπητή μου, εκτός ότι μπορεί να έχεις περάσει τα μισά μαθήματα από αντιγραφή μπορεί να κάθεσαι 8 χρόνια και να τα ξύνει και απλά να καταλαμβάνεις μια θέση την οποία αν την κατείχε κάποιος άλλος ίσως να έκανε κάτι παραπάνω από το να κοπροσκυλιάζει όλη μέρα. Στα ιδιωτικά πανεπιστήμια του εξωτερικού δίνουν θέματα στην εξεταστική και φεύγουν από την αίθουσα γιατί απλά είναι σίγουροι ότι δε θα αντιγράψουν. Γιατί αν ακουστεί ψύθιρος δε σου παίρνουν το γραπτό, σου δίνουν τα παπούτσια στο χέρι. Σ' ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο όσοι πάνε δεν έχουν επιλογές. Θα στρωθούν να διαβάσουν. Στο δημόσιο πόσοι στους 10 φοιτητές σκέφτονται ότι αύριο θα γράψω μόνο με αυτά που έχω διαβάσει και δεν έχω ανάγκη να μου σφυρίξει κανείς τίποτα;; Δεν αναιρώ τίποτα, απλά έχω διαβάσει, έχω συγκρίνει και έχω αξιολογήσει τα ξένα, ιδιωτικά πανεπιστήμια σε σύγκριση με τα δικά μας. Όχι ότι δεν βγάζουμε καλούς επιστήμονες αλλά πόσοι στους 100 βγαίνουν καλοί επιστήμονες;

Kiratzoharris, αν εσύ θες να περάσεις αρχιτεκτονική που έχει βάση 20000+ και τελικά δε γράψεις καλά και βγάλεις 18000 δεν είναι κρίμα να πας να σπουδάσεις αρχιτεκτονική στη Ιταλία ενώ θα μπορούσες να το κάνεις στην χώρα σου;; Γιατί οι γονείς σου να πληρώσουν νοίκια, μεταφορικά, και τις παναγιάς τα μάτια σε ιταλικές υπηρεσίες ενώ θα μπορούσαν να τα δώσουν σε ελληνικές; Και μη μου πεις ότι θα ξαναδώσεις την επόμενη φορά γιατί δεν νομίζω να έχεις τέτοιο κουράγιο να ξαναδιαβάσεις για τόσο μεγάλο στόχο. Και επειδή ακριβώς ξέρω ότι τα πανεπιστήμια παίρνουν συγκεκριμένο αριθμό φοιτητών γι' αυτό θεωρώ ότι οι πανελλήνιες δεν μπορύν να καταργηθούν.
« Τελευταία τροποποίηση: 20/10/07, 17:31 από pa... »
Recordings!! Make your demo..

Αποσυνδεδεμένος Cuenca_60R

• Παλιός
  • Gainta lover!!!Ο εραστής του άσκ**λου.
    • Προφίλ
    • Cuenca's web-place!!!
« Απάντηση #178 στις: 20/10/07, 18:01 »
Παίδες και κορασίδες, επειδή μόλις άρχισα να σας παρακολουθώ με ενδιαφέρον...Τί σχέση έχει αυτό που λέτε με το άσυλο;;;  :-\

Btw Ο pa... έχει δίκιο σε αυτά που λέει.Ισχύουν όσον αφορά το εξωτερικό.

Από την μεριά μου μια και πήγε εκεί το θέμα, να σημειώσω ότι οι πανελλήνιες δεν πρέπει να καταργηθούν, αλλά να ξεχάσουμε ότι κάποτε υπήρχαν. Πρέπει να αλλάξει για μένα, το σύστημα αξιολόγησης των μαθητών με κάποιον τρόπο και αυτό να βασιστεί στις ικανότητες του καθενός,και όχι στις γνώσεις. Και δεν πιστεύω ότι οι πανελλήνιες αναδεικνύουν τις ικανότητες, όποιος θεωρεί ότι έχω άδικο ας μου πει να του εξηγήσω.

Όσο για το άσυλο, να μην καταργηθεί αλλά να υπάρχει μια ενδιάμεση κατάσταση όπως αυτή που ισχύει τώρα νομίζω, αν κάνω λάθος διορθώστε με, τουλάχιστον στο ΑΠΘ αυτό γίνεται, κατά την οποία εφόσον το πρυτανικό συμβούλιο το κρίνει αναγκαίο να υπάρχει παρέμβαση της αστυνομίας. Α! και φυσικά είμαι 100% υπέρ της αστυνόμευσης, το βράδυ, την στιγμή που κλείνουν οι σχολές και μετά. Δεν νομίζω να ενοχλεί κανέναν αυτό και επιπροσθέτως, θα διώξει τα κάθε μορφής junkies που το πρωί τα βρίσκουν λιάρδα πίσω από τις σχολές κατόπιν χρήσης διαφόρων ουσιών. Πραγματικά αρκετές φορές έχω δει να τους παίρνουν σηκωτούς πίσω από το χημικό το πρωί...
Για να εξασφαλίσουμε το μέλλον μας πρέπει να διαφυλάξουμε το παρελθόν μας.

Αποσυνδεδεμένος giorgos_z

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: 20/10/07, 18:22 »
Όταν διαβάζω αυτό:
πολυτεχνειο τελειωνω και αυτα ειναι ζητηματα που με αφορουν.
και μετά αυτό:
ποσοι φτωχοι εχουν την ευκαιρια να πανε στο χαρβαρντ,που τοσο προσκυνας, και ποσοι πανε στο καθε τυχαιο επαρχιακο πανεπιστημιο του κωλου για να καταληξουν εργατες μετα διπλα στους μεξικανους και πορτορικανους στα εργοστασια...
Είναι σαν να λες οτι το Πολυτεχνείο που περήφανος πάς ανήκει στη κατηγορία "τυχαίο επαρχιακό πανεπιστήμιο του κώλου". Για να  μάθουμε πρώτα να μιλάμε λίγο πιο ήρεμα...

Λοιπον, ξαναλέω, έχει γίνειο βαρετή αυτή η σύγκριση των άκρων "Ή χαρβαρντ, ή πανεπιστημια του κ΄λου"

Αν θελετε να θεωρείστε σοβαροι συνομιλητές, στηρίξτε τα λόγια σας με επιχειρήματα, όχι με εκφραστικές υπερβολές
τωρα πως εσυ εκανες αυτον τον συσχετισμο μονο εσυ το ξερεις.και αντι να το παιζεις υπερανω και να μου κανεις κριτικη επι του υφους μου πες κανα επιχειρημα τουλαχιστον η τελοςπαντων μες κατι απο αυτα που σου λενε οι δαπιτες οι φιλοι σου στη σχολη σου.ασε τα περι εκφραστικων υπερβολων.το υφος μου θα ειναι παντα επιθετικο για να υπερασπιζεται τις αποψεις μου απεναντι σε αφελεις σαν και σενα που θεωρουν οτι η δημοσια εκπαιδευση ειναι προβληματικη επειδη δεν υπαρχουν ιδιωτικα.και στο κατω κατω οσοι εχουν τα λεφτα τι ιδιωτικα εδω,τι στην αγγλια,αμα θελουν να πανε εκει θα πανε.ε γιατι δεν πανε τοτε εξω να τελειωνει η υποθεση και να μας αφησουν εδω στα ''κακα'' μας πανεπιστημια που εμας δεν μας ενδιαφερουν και δεν θελουμε να τα καλυτερευσουμε.αφου τα χουν τα λεφτακια τους,δεν θα παθουν τιποτα.μακαρι ολοι οι υπολοιποι να ειχαν ελευθερη προσβαση και να σπουδασουν ολοι οι νεοι.οι φραγκατοι να πανε χαρβαρντ και στανφορντ.δικαιο δεν ειναι?να μην ανυσηχουν για το ασυλο,τις μολοτοφ,τα πεσιματα και για οτιδηποτε αλλο και να πλερωνουν οι μπαμπαδες τους τα μαλλιοκεφαλα τους.
Κάθε σου ώρα κ'ένα λουλούδι σου τραγουδάει μέσα στην καρδιά
Ο χρόνος σου είναι η μουσική που πηγάζει απο μέσα σου βαθιά

Αποσυνδεδεμένος fenderiarhs

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: 20/10/07, 19:08 »
@fenderiarhs Οποιος θελησει λιγο το βλεπει..Τα δημοσια πανεπιστημια στην Ελλαδα δεν εχουν λυσει τα προβληματα τους επειδη καποιοι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να τα λυσει.Για αυτο το λογο κρατανε την παιδεια σε αυτην την αθλια κατασταση..Συμφεροντα...Αλλα που να τα δουμε εμεισς κοιταμε τον καπιταλισμο ως σωτηρα....

.....Mε συγχωρεις......αυτο το αιωνιο του Ελληνα,.....τα συμφεροντα.....σαν ενα αορατο χερι που ειναι πανω απο οτιδηποτε εμεις οι ιδιοι κανουμε στραβα και που ειναι πρωτης ταξεως δικαιολογια για ολη την ανικανοτητα μας και σαν κρατος και σαν πολιτες.....Τα συμφεροντα που φταινει για ολα.....απο το Κυπριακο, τις φωτιες μεχρι την παιδεια.......Δεν αντιλεγω οτι υπαρχουν και αυτα, οπως υπαρχουν και σε ολες τις υπολοιπες πολιτισμενες χωρες του κοσμου, μονο που σε αυτες υπαρχουν συνειδητοποιημενοι πολιτες που δεν εχουν σαν ονειρο να καθονται τσαμπα για χρονια μες τις σχολες τους, που απαιτουν ολα να τους τα πληρωνει το κρατος, εχουν δασκαλους και καθηγητες που εχουν επιγνωση του ρολου τους και δουλευουν πραγματικα, και φυσικα (και σε αυτο μονο συμφωνουμε) εχουν πολιτικο συστημα που ειναι αποφασισμενο να τηρει τους νομους (και οχι να τους ελαστικοποιει αναλογα με το πολιτικο κοστος...).....Σε αντιθεση με αυτα εμεις εχουμε καφρους πολιτες, σαπισμενους απο τον πολυ συνδικαλισμο καθηγητες, και πολιτικους ερμαια.....

Τωρα οσον αφορα στα Ιταλικα Παν/μια....επιτρεψτε μου να μην λαβω πολυ σοβαρα την αποψη σας.....Εζησα για 6 χρονια το Ιταλικο παν/μιο και για 8 χρονια την Ιταλιη κοινωνια. Λοιπον πριν πετατε ανακριβειες μαθετε οτι το Ιταλικο παν/μιο εχει τα χαλια του....(φυσικα σε σχεση με το Ελληνικο ειναι Γειλ).....αυτα της Ν.Ιταλιας ειναι κατι αντιστοιχο με τα χειροτερα των Ελληνικων ενω καποια (περιορισμενου αριθμου) καλα πανεπιστημια του Βορρα μπορει να ειναι καπως καλυτερα αλλα σαφως υστερουν σε σχεση με αυτα αλλων χωρων που πρωτοπορουν στην ερευνα και στο επιπεδο σπουδων.
       Μαθετε επισης μια και μου το παρουσιαζετε ως προτυπο οτι στο Ιταλικο δημοσιο παν/μιο η εννοια του ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.....Πληρωνα κανονικοτατα (εως και 40000-50000 παλιες δρχ) για καθε βιβλιο (το οποιο ηταν μεταφραση φυσικα Αμερικανικου συγγραματος), πληρωνα στην φοιτητικη εστια, πληρωνα και για τα μεσα μαζικης μεταφορας (μειωμενο εισητηριο) ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΛΗΡΩΝΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΕΤΗΣΙΩΣ ΠΕΡΙ ΤΟ 1.000.000 λιρετες (=170000δρχ)......ΑΥΤΑ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Επισης οτι στο ιταλικο παν/μιο μπαινουν ολοι ειναι μια ανακριβεια......ισως θα επρεπε να ειχατε ακουσει για τα esami di ammissione....

Καπου αναμεσα στα αλλα που ειπατε ακουστηκε και το να καταργηθουν οι εξετασεις και να μπαινουν ολοι ελευθερα......Ναι θα μπορουσε να γινει αφου πρωτα βεβαια αποδεχτουμε ολοι οτι ειμαστε ΟΚ με ενα εκπαιδευτικο συστημα (η και κοινωνια) που επιβραβευει την ησσονα προσπαθεια και φυσικα αφου αδιαμαρτυρητα ολοι μας δεχτουμε να πληρωσουμε χωρις κομπιασματα περι κοινωνικου δικαιου εναν επιπλεον φορο ωστε να μπορουν να συντηρηθουν κατι απιθανες σχολες στη Φλωρινα (δεν εχω κατι εναντιον της Φλωρινας.....βαλτε και την Κερκυρα στη θεση της απο την οποια καταγομαι) που παραγουν εξασφαλισμενους ανεργους.....
« Τελευταία τροποποίηση: 20/10/07, 20:52 από fenderiarhs »

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: 20/10/07, 19:43 »
Amylo, αγνοείς μια πολύ βασική παράμετρο. Τον τρόπο με τον οποίο εξετάζονται οι φοιτητές στα δημόσια και τον τρόπο με τον οποίο εξετάζονται οι φοιτητές στα ιδιωτικά. Σ' ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο αν η απόδοσή σου δεν είναι αυτή που πρέπει απλά και με συνοπτικές διαδικασίες παίρνεις πόδι. Το πανεπιστήμιο το κάνει αυτό για να βγάζει σωστούς επιστήμονες και τελικά τα καταφέρνει. Στο δημόσιο αγαπητή μου, εκτός ότι μπορεί να έχεις περάσει τα μισά μαθήματα από αντιγραφή μπορεί να κάθεσαι 8 χρόνια και να τα ξύνει και απλά να καταλαμβάνεις μια θέση την οποία αν την κατείχε κάποιος άλλος ίσως να έκανε κάτι παραπάνω από το να κοπροσκυλιάζει όλη μέρα. Στα ιδιωτικά πανεπιστήμια του εξωτερικού δίνουν θέματα στην εξεταστική και φεύγουν από την αίθουσα γιατί απλά είναι σίγουροι ότι δε θα αντιγράψουν. Γιατί αν ακουστεί ψύθιρος δε σου παίρνουν το γραπτό, σου δίνουν τα παπούτσια στο χέρι. Σ' ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο όσοι πάνε δεν έχουν επιλογές. Θα στρωθούν να διαβάσουν. Στο δημόσιο πόσοι στους 10 φοιτητές σκέφτονται ότι αύριο θα γράψω μόνο με αυτά που έχω διαβάσει και δεν έχω ανάγκη να μου σφυρίξει κανείς τίποτα;; Δεν αναιρώ τίποτα, απλά έχω διαβάσει, έχω συγκρίνει και έχω αξιολογήσει τα ξένα, ιδιωτικά πανεπιστήμια σε σύγκριση με τα δικά μας. Όχι ότι δεν βγάζουμε καλούς επιστήμονες αλλά πόσοι στους 100 βγαίνουν καλοί επιστήμονες;

επιτελους... ;D
δεν θα σχολιασω για το αν περνεις ποδι..νομιζω οτι καταλβαινεις γιατι...αλλα  αν αντι να δημιουργησουμε ιδιωτικα γιατι σου ξανα λεω να μην "φτιαξουμε" τα δημοσια.,..δλδ αυτος που θα διαβασει στα ιδιωτικα θα διαβασει και στα δημοσια...αλλιως γιατι να παει στα ιδιωτικα..λες να μην γνωριζει ο ελληνας για τις δυνατοτητες του;...δλδ αμα ενα παιδι που περνει 5 νομιζεις οτι αμα θεληση να μπει στην ιατρικη θα περασει εστω ενα μαθημα;..οχι...γιαυτο λοιπον..επειδη για μενα η παιδεια, οπως λεει το συνταγμα, πρεπει να ειναι δωρεαν και για ολους...γιατι εσυ δινεις λεφτα για να σου παρεχουν τη δωρεαν παιδεια.Πες λοιπον οτι γινετε επιπλεον ενα εξαμηνο..και εκει μεσω τα μαθηματα τα οποια θα εχουν σχεση με την σχολη και οχι περι ανεμων και υδατων θα κρινει αν εισαι καταλληλος για την σχολη....αυτη η διαφορα μας..πιστευεις οτι δεν πρεπει να σπουδαζουν ολοι εστω και αν ολοι θελουν..και εγω πιστευω οτι πρεπει να σπουδαζουμε ολοι και οχι τα επαγγελματα τα οποια εχουν επαγγλεματικη αποκατασταση..(αν και σημερα κανενα επαγγελαμα δεν εχει επαγγελματικη αποκατασταση.Και τελος με τα ιδιωτικα αποφασιζεις εσυ τι ακριβως θες να κανεις..με την σημερινη κατασταση δεν ειναι σιγουρο οτι θα κανεις αυτο που θελεις..ασε που δεν ξερεις με σιγουρια για το αν σου "κανει" η σχολη που εχεις βαλει στοχο...αυτα..καληνυχτα
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: 20/10/07, 20:40 »
εγω εξαντλωντας τα σχολια μου για αυτο το θεμα τονιζω οτι ειμαι υπερ της ελευθερης προσβασης ολων στα πανεπιστημια,χωρις εξετασεις και χωρις και καμια βαση 10.και αυτων που μενουν ψυχικο και οδηγουν τη μπεμπα του μπαμπακα αλλα και αυτων που μενουν στην κρυοβρυση(τυχαιο ονομα) γρεβενων και δεν εχουν λεφτα να κανουν ουτε μια ωρα φροντιστηριο πασχιζοντας να βγαλουν το ''προβιβασιμο'' 10.αντι να πληρωνει το κρατος μας τα οπλικα συστηματα της κυπρου η της θρακης να πανε ΟΛΑ τα λεφτα στη παιδεια και με αμεσο φοιτητικο ελεγχο των σπουδων να εκλειψουν πρυτανεις λαμογια που τρωνε τα μυρια η νεοδημοκρατες καθηγηταραδες που παρεα με τα δαπιτακια της παραταξης κανουν ο,τι βρωμια θελουν στη σχολη τους(π.χ νομικη).ετσι με τα χρηματα και τον απαραιτητο φοιτητικο ελεγχο θα γινει η διαφορα στα ελληνικα πανεπιστημια.ολα τα συγγραματα δωρεαν απο το κρατος(ειπαμε τοσα φραγκα να μην πανε στους κωλοστρατους),συγγραματα σωστα γραμμενα και καθηγητες σοβαροι να τα διδασκουν και οχι λαμογια του πασοκ και της ν.δ.
ειμαι υπερ του πανεπιστημιου με ισχυρο ασυλο γιατι η κοινωνια που ζουμε ειναι βαρβαρη και ανιση και φορεις δικαιων,πολιτικων ενεργειων που διωκονται ποινικα να βρισκουν καταφυγιο απο τα κορακια που ξαπολυουν κυνηγι μαγισσων.
και ξανατονιζω οτι οποιος λυσσαει και θελει ιδιωτικα ιδρυματα-επιχειρησεις στην ελλαδα αντι να διαμαρτυρεται για τα φραγκα που τρωνε πασοκοι-νεοδημοκρατες για να κανουν τραπεζια η δεξιωσεις με τους φιλους τους και μετα να μας λενε δεν εχουμε λεφτα για την παιδεια καλυτερα να την κανουν προς το εξωτερικο αφου οικονομικο προβλημα δεν θα χουν.γιατι οι αποφασεις των φοιτητων ο,τι και να γινει θα μπλοκαρουν την ιδρυση πανεπιστημιων-επιχειρησεων γιατι η μονη λυση ειναι ενα υγιεις,οργανωμενο δημοσιο πανεπιστημιο το οποιο θα ειναι ισο για ολους τους ανθρωπους που ζουν σε αυτη τη χωρα ειτε ειναι τσιγγανοι στο ζεφυρι ειτε ειναι ατομα με ειδικες αναγκες ειτε ειναι νεοι υψηλων κοινωνικα στρωματων.οποιοι αντιμαχονται ενα τετοιο πανεπιστημιο,το πουλο.γιατι οπως εχω ξαναπει δεν υπαρχουν συμβιβασμοι και δημοκρατικες οδοι σε θεματα ισοτητας των ανθρωπων.οποιος δεν θελει πραγματα που θα ειναι ισα για ολους η εκπαιδευση οπου ολοι θα ξεκινανε απο την ιδια αφετηρια πολυ απλα:το πουλο.

Αποσυνδεδεμένος fenderiarhs

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: 20/10/07, 20:53 »
εγω εξαντλωντας τα σχολια μου για αυτο το θεμα τονιζω οτι ειμαι υπερ της ελευθερης προσβασης ολων στα πανεπιστημια,χωρις εξετασεις και χωρις και καμια βαση 10.και αυτων που μενουν ψυχικο και οδηγουν τη μπεμπα του μπαμπακα αλλα και αυτων που μενουν στην κρυοβρυση(τυχαιο ονομα) γρεβενων και δεν εχουν λεφτα να κανουν ουτε μια ωρα φροντιστηριο πασχιζοντας να βγαλουν το ''προβιβασιμο'' 10.αντι να πληρωνει το κρατος μας τα οπλικα συστηματα της κυπρου η της θρακης να πανε ΟΛΑ τα λεφτα στη παιδεια και με αμεσο φοιτητικο ελεγχο των σπουδων να εκλειψουν πρυτανεις λαμογια που τρωνε τα μυρια η νεοδημοκρατες καθηγηταραδες που παρεα με τα δαπιτακια της παραταξης κανουν ο,τι βρωμια θελουν στη σχολη τους(π.χ νομικη).ετσι με τα χρηματα και τον απαραιτητο φοιτητικο ελεγχο θα γινει η διαφορα στα ελληνικα πανεπιστημια.ολα τα συγγραματα δωρεαν απο το κρατος(ειπαμε τοσα φραγκα να μην πανε στους κωλοστρατους),συγγραματα σωστα γραμμενα και καθηγητες σοβαροι να τα διδασκουν και οχι λαμογια του πασοκ και της ν.δ.
ειμαι υπερ του πανεπιστημιου με ισχυρο ασυλο γιατι η κοινωνια που ζουμε ειναι βαρβαρη και ανιση και φορεις δικαιων,πολιτικων ενεργειων που διωκονται ποινικα να βρισκουν καταφυγιο απο τα κορακια που ξαπολυουν κυνηγι μαγισσων.
και ξανατονιζω οτι οποιος λυσσαει και θελει ιδιωτικα ιδρυματα-επιχειρησεις στην ελλαδα αντι να διαμαρτυρεται για τα φραγκα που τρωνε πασοκοι-νεοδημοκρατες για να κανουν τραπεζια η δεξιωσεις με τους φιλους τους και μετα να μας λενε δεν εχουμε λεφτα για την παιδεια καλυτερα να την κανουν προς το εξωτερικο αφου οικονομικο προβλημα δεν θα χουν.γιατι οι αποφασεις των φοιτητων ο,τι και να γινει θα μπλοκαρουν την ιδρυση πανεπιστημιων-επιχειρησεων γιατι η μονη λυση ειναι ενα υγιεις,οργανωμενο δημοσιο πανεπιστημιο το οποιο θα ειναι ισο για ολους τους ανθρωπους που ζουν σε αυτη τη χωρα ειτε ειναι τσιγγανοι στο ζεφυρι ειτε ειναι ατομα με ειδικες αναγκες ειτε ειναι νεοι υψηλων κοινωνικα στρωματων.οποιοι αντιμαχονται ενα τετοιο πανεπιστημιο,το πουλο.γιατι οπως εχω ξαναπει δεν υπαρχουν συμβιβασμοι και δημοκρατικες οδοι σε θεματα ισοτητας των ανθρωπων.οποιος δεν θελει πραγματα που θα ειναι ισα για ολους η εκπαιδευση οπου ολοι θα ξεκινανε απο την ιδια αφετηρια πολυ απλα:το πουλο.

.............................τι μου θυμιζουν, τι μου θυμιζουν ολα αυτα........ :o :o :o :o :o :o

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Έτσι να συμβιώνουμε, σαν τον σκύλο με τη γάτα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: 21/10/07, 00:30 »
παπου ξερεις τι μου λες;...επειδη τα κομματα φωναζουν για να μην αναθεωρηθει το συναταγγμα αυτο σημαιβνει οτι πρεπει να αναθεωρηθει για να μην περασει στα "κουμουνια"...

Σαφώς και δεν λέω αυτό. Πιο απλά: Το 2005 η Ελληνική Βουλή ψήφισε την αποδοχή του Ευρωσυντάγματος. Κάτι που αν θυμάσαι δεν το αποδέχθηκαν Γαλλία και Ολλανδία μετά από δημοψήφισμα. Προχθές πάλι ο Πρωθυπουργός μας είπε ότι θα στηρίξει με κάθε μέσον τις τροποποιήσεις του. Τι σημαίνει αυτό? Με απλά λόγια ότι θα εναρμονιστούμε στο Ευρωσύνταγμα. Οι προοπτικές για την παιδεία που απορέουν από το Ευρωσύνταγμα συμβαδίζουν με την συνθήκη της Μπολόνια που έγινε μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ. Που ήταν τα Αριστερά κόμματα που τώρα φωνάζουν όταν ψηφιζόταν η συνθήκη της Μπολώνια? Που ήταν τα Αριστερά κόμματα όταν η βουλή αποδεχόταν με απόλυτη πλειοψηφία το Ευρωσύνταγμα? Για να μην λες ότι θέλω να σου υποβάλω απαντήσεις ψάξε και βρες το μόνη σου. Πολιτικοποιημένο άτομο είσαι, ασχολείσου με τις πολιτικές πτυχές του θέματος.

Για ποιον λόγο δεν έγινε δημοψήφισμα και στην Ελλάδα είναι πολύ απλό να απαντηθεί. Δεν μας παίρνει να μιλάμε και να κουνιόμαστε, είμαστε υπερχρεωμένοι και ευάλωτοι. Αυτό το γνωρίζουν όλοι και το μόνο που προσπαθούν να κάνουν είναι να κερδίσουν κάτι παραπάνω "εκμεταλευόμενοι το Καπιταλιστικό σύστημα".

Τώρα το τι ακριβώς πρέπει να γίνει για να βελτιωθεί το εκπαιδευτικό σύστημα? Εμείς οι δεξιοί το λέμε. Τουλάχιστον έχουμε απόψεις. Αλλά δεν υπάρχει αντίλογος. Μόνο ένα στείρο "αυξηση των δαπανων για την παιδεία". Πριν το '85 δίνονταν πολύ λιγότερα ποσά για την παιδεία και όμως το επίπεδό της ήταν κατά πολύ ανώτερο από το σημερινό παρόλο που και τότε είχε πολλές ελλείψεις.
Δεν στενοχωριέμαι για ότι έχασα αλλά για ότι θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Αυτό που είχαμε το κουβαλάμε πάντα, αυτό που δεν κερδίσαμε το ονειρευόμαστε.

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: 21/10/07, 12:55 »

ειχε 4σελιδο αφιερωμα η le monde μεσω της ελευθεροτυπιας την κυριακη που περασε για τα επιχειρηματικα πανεπιστημια που θελουν μερικοι σαν και σενα...τραβα διαβασε το και μετα πες μου,εξυπνακια που λες που τα ξερω.οποτε μη μου την μπαινεις σε θεματα που ξερω καλυτερα,πολυτεχνειο τελειωνω και αυτα ειναι ζητηματα που με αφορουν.αμα εσυ μαγκα εχεις φραγκα τραβα σπουδασε αμερικα και στο λ.α οκ?και θα μας πεις ποσοι φτωχοι εχουν την ευκαιρια να πανε στο χαρβαρντ,που τοσο προσκυνας, και ποσοι πανε στο καθε τυχαιο επαρχιακο πανεπιστημιο του κωλου για να καταληξουν εργατες μετα διπλα στους μεξικανους και πορτορικανους στα εργοστασια...αφου λοιπον παραδεχεστε πολλοι εδω μεσα ''οκ ας εχουμε ιδιωτικα και αυτοι που τα χουν να πανε'' αυτο ειναι που σας διαφοροποιει σας κανει ρατσιστες απεναντι στους υπολοιπους που δεν εχουν να τα δωσουν για να παρουν το πτυχιακι τοις μετρητοις.
αντε και χαιρετισματα στη νεα δημοκρατια ρομπα

Αδερφε που τελειώνεις πολυτεχνείο και διαβασες ενα 4σελιδο αρθρο και εμαθες τα παντα..  :P
Κι εγω από κάποιο γνωστό ελληνικό παν/μιο των Αθηνών τελείωσα και αυτή τη στιγμή είμαι Αμερική και συνεχίζω. σε κάπιο επίσης γνωστό παν/μιο εδώ. Και θα εκπλαγείς άμα μάθεις πόσα πληρώνω εδώ.... Ή για να το πω καλύτερα, πόσα πληρώνομαι.
Και θα εκπλαγείς άμα μάθεις πόσο μου στοίχισε συνολικά μέχρι να μπω και να τελειώσω το γνωστό παν/μιο των Αθηνών και αντίστοιχα πόσο θα μου στοιχίσει το γνωστό παν/μιο της ΝΥ.
Κι αυτά που εσύ διαβάζεις από 4σελιδα άρθρα, εγώ τα βλέπω ιδίοις όμμασι, αν συμβαίνουν ή όχι, και σε τι ποσοστό.
Κατάλαβες?
Έλεος με την ημιμάθεια πια.
Μου λες και με ύφος ότι τελειώνεις πολυτεχνείο τρομάρα σου και "επιχειρηματολογείς" με επίπεδο χουλιγκάνου του γηπέδου. ("αντε ρε μαλ**ες, που θα μου πείτε εμένα τώρα. Ο γαύρος σας γ**άει όλους, αμα δε σας αρέσει, σας κάνω και ντα") :P
Άντε και χαιρετίσματα στο Μήτσο το σουγιά τώρα, όταν θα πίνετε φραπέ και θα κανονίζετε καμιά αγωνιστική πορεία. :P

ΥΓ: Αποτελείς ζωντανό παράδειγμα,του γιατί πρέπει να πεταχτούν τα κόμματα έξω από τις σχολές.
γι αυτο λεω αντε στο καλο οσοι θελουν,να πανε αμερικα!προς τι οι τσακωμοι λοιπον?εγω που δεν εχω να πλeρωσω τη ζωη της NY καθομαι εδω και παιρνω πτυχιο του κωλου λοιπον...ομως τελικα τι γινεται,πληρωνεις η πληρωνεσαι εκει περα?να ξερουμε τι γινεται ρε αδερφε δηλαδη...και στο κατω κατω γιατι δεν λες και τα ονοματα των 2 πανεπιστημιων που εκανες και κανεις να δουμε γιατι εχεις τετοια αποψη για τα ελληνικα πανεπιστημια...μην ανυσηχεις δεν θα σε κατηγορησει κανεις για διαφημιση η δυσφημιση...ουτε θα σε δειρει κανας χουλιγκανος.ασε που εκει δεν θα χεις και τετοια προβληματα μιας και θαχεις τους σεριφηδες με τα γκανια να σε προστατευουν...
ρε γμτ μηπως να πω και γω σε κανα πατερα να παρει κανα δανειο να παω αμερικα?λες να με πεισουν τετοιοι ελαφρομυαλοι σαν και σενα?ε ρε γελια...αντε, χαιρετισματα στη σαρα τζεσικα παρκερ.
υ.γ οσο για τα κομματα ας πεταχθουν στον καδο ολα,ποσως με ενδιαφερει...δεν ανηκω σε κανενα μαντρι και η σχολη θα ηταν πολυ καλυτερη χωρις τους ''ψαραδες'' και τα προβατα τους

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: 21/10/07, 14:29 »
Ναι ρε συ, να έρθουν, αλλα πρέπει να υπάρξει και ανάλογη "προετοιμασία".Δεν έχω αυτ΄'η τη στιγμή, κάτι συγκεκριμένο κατα νου, απλά δεν πιστεύω οτι στην τωρινή κατάσταση της Ελλάδας μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: 21/10/07, 14:47 »
Ξέχασες και το "κατάληψηηηηηηηηη! πορείαααααααααα!"  :P  ::)

.
Κλασικα πραγματα..εκει που τελειωνουν τα επιχειρηματα ξεκιναει αυτο...
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Spell@lchemist!

• Ο Γιόκας του Σατανούλη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ουτε καν..
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: 21/10/07, 15:53 »
Ναι ρε συ, να έρθουν, αλλα πρέπει να υπάρξει και ανάλογη "προετοιμασία".Δεν έχω αυτ΄'η τη στιγμή, κάτι συγκεκριμένο κατα νου, απλά δεν πιστεύω οτι στην τωρινή κατάσταση της Ελλάδας μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, ότι χρειάζονται προυποθέσεις. Δεν τίθεται θέμα. Και ειδικά για την Ελλάδα (ακριβώε επειδή είναι...Ελλάδα), χρειάζεται αρκετή προσοχή.
Θα έπρεπε όμως να συζητούμε για τις προϋποθέσεις αυτές, και όχι για το αν πρέπει να ιδρυθούν ιδιωτικά ΑΕΙ ή όχι (εν έτη 2007!)
Αυτό είναι μια πραγματικότητα του σύγχρονου κόσμου, είναι αδιανόητο να μείνεις πίσω από τις εξελίξεις.
Το να αρνείσαι πεισματικά τα ιδιωτικά ιδρύματα, μοιάζει με τα επιχειρήματα κάποιων σκληροπυρηνικών, του τύπου "να φύγουμε από την ΕΕ, να φύγουμε από το ΝΑΤΟ,να φύγουμε από το ένα, να φύγουμε από το άλλο κτλ". Να πηγαίνουμε προς τα πίσω δηλαδή,αντίθετα με τις παγκόσμιες εξελίξεις.

γιατι γ**ω...που το ξερεις οτι τα ιδιωτικα θα μας πανε μπροστα?ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ,Καθομαι και διαβαζω την ΠΙΠΑ του καθενα..
ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ?ΟΧΙ!!!Ε ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ?ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ειχαν ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΜΑΚΡΑΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!
οταν λοιπον ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ καποια πραγματα και ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ να ειμαστε δουλοι της καθε αλλαγης,ας αναρωτηθουμε πρωτα αν μιλαμε για μια Φαντασιωση μας,η για την πραγματικοτητα...
ε ρε φιλε με την ηλιθια λογικη σου--->Ναι,θελουν να μας γ@**σουν,και ετσι θα γινει..αρα να κατσουμε να τον φαμε ηρεμοι...ε εκει ειναι που παμε πισω!!
οχι ρε φιλε,αν εσυ θες να τον φας ετσι πισω,τοτε δεν παλευεις για μια καλυτερη παιδεια..παλευεις για την προσωπικη σου απολαυση..
πραγματικα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ με τις π@Π@ΡΙΕς που γραφονται εδω μεσα..
Το Πέπλο του Χθες, Σου Φέρνει Το Σήμερα, Μέσα Απ'τις Στάχτες του Πουθενά...Μήπως Σου Περισσεύει λίγο Ψωμί??

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: 21/10/07, 17:10 »
κατι μας ειπες τωρα,και δω περα να κανεις διδακτορικο θα παρεις κατι διφραγκα αλλα φυσικα στη γη της επαγγελιας σε πληρωνουν εκατομμυρια και κυκλοφορεις με μερσεντα.για τραβα δες ποσο ειναι τα διδακτρα στο πανεπιστημιο που πας καθε χρονο για τις σπουδες που μιλαμε,τις ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ και μετα τα λεμε.αλλα βεβαια στην αμερικη θα εχουν φυσικα και οι φτωχοτεροι τη δυνατοτητα να σπουδασουν γιατι το πανεπιστημιο προσφερει και...οικονομικη βοηθεια!!!γουαουουουου!δηλαδη θα πρεπει να παρουνε δανειο και να το ξεπληρωσουνε και απο πανω,αντι να τα πληρωνει το κρατος!αλλα ξεχασα,εσεις τα αμερικανακια δινετε πολλα λεφτα για κατι πολεμους που κανετε κατα καιρους σε καμια νικαραγουα,σε κανα παναμα,κανα λιβανο,κανα αφγανισταν,κανα ιρακ και εχει ο θεος και πρεπει το κογκρεσσο να εγκρινει κατι τρισσεκατομμυρια δολλαρια καθε φορα οποτε πού λεφτα για την παιδεια...
πωπω ποσο πισω ειμαστε σαν χωρα που εχουμε ασυλο και δημοσιο πανεπιστημιο ενω η αμερικη,ο σωτηρας της γης, εχει το καλυτερο εκπαιδευτικο συστημα και ειναι τοσο εκδημοκρατισμενη...ειλικρινα συγνωμη αν το υφος μου ειναι λιγο προκλητικο η αν σε εχω ενοχλησει.κρινω ανθρωπους κατα βαση απο το βαθμο συνειδητοποιησης τους για το κοσμο και αισθημα που εχουν για τους ανθρωπους γυρω τους.και δαπιτες-νεοδημοκρατες σαν και σενα ποτε δεν τους εκτιμουσα.πηγαινε να φας κανα μακντοναλντς να στρωσεις τωρα.
υ.γ υστερα απο πμ ενος μελους τροποποιησα γιατι οταν γραφω στο πληκτρολογιο πριζωμενος δεν βγαινει και τοσο ευκολα,οπως στον ευθυ λογο.τωρα λογικα ειναι κατανοητο.
« Τελευταία τροποποίηση: 21/10/07, 17:28 από giorgos_k »

Αποσυνδεδεμένος MakisSRV

• Παλιός
  • Thor the mighty...Other bands play MANOWAR kill
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: 21/10/07, 17:29 »
Λοιπόν,όποιος έχει τα λεφτά θα πηγαίνει στα ιδιωτικά αν θέλει,ούτε θα υποβαθμιστεί τίποτα.Ίσα-ίσα που θα αναβαθμιστεί αν οι φοιτητές έχουν δίψα για μάθηση και όχι για πορείες.Βέβαια έχεις τον κάθε αριστερό ΠΚΣίτη μέσα σττη σχολή να έχει το σκεπτικό,''Α,αφού το είπε ο Καραμανλής ή ο Παπανδρέου ή ο Καρατζφέρης, πρέπει να πάω κόντρα''.Αλλά σαφώς ξεχνάνε ότι η κόρη της Παπαρήγα σπούδασε σε ιδιωτικό στην Αμερική που όλοι τους το βρίζουν.Α,ρε Μ@Λ@ΚΕΣ που είστε.Και δεν είμαι ούτε ΔΑΠίτης,ούτε και ΠΑΣΠίτης.Βάλτε μυαλό και ξεφύγετε από το τρίπτυχο της βλακείας που σας δέρνει ''Φραπές,Φωνη,Πορεία'',αντε μπας και γίνει κάτι καλό στις σχολές.Το πανεπιστημιακό άσυλο θα πρέπει να καταργηθεί για λόγους όπως τους τσαμπουκάδες που γίνονται στις συνελεύσεις.Επίσης,θα πρέπει να υπάρχει αστυνόμευση τα βράδια σε ΑΕΙ και ΤΕΙ για να μην υπάρχουν παρατράγουδα,ναρκομανείς κλπ.Άλλος ένας λόγος κατάργησης είναι τα επισόδεια που γίνονται κάθε χρόνο στο πολυτεχνείο,βλέπουμε αναρχικούς,αριστερούς,να σπάνε τα πάντα μέσα στο πολυτεχνείο,ενώ είναι γιορτή εκείνη η μέρα,να πετάνε μολότωφ και να μην μπορεί να κάνει τίποτα η αστυνομία.Ξύλο που θέλουν.Μ@Λ@ΚΕΣ...
« Τελευταία τροποποίηση: 21/10/07, 17:33 από MakisSRV »
Ηλεκτρικής κιθάρας μαθήματα παραδίδονται. Ανάλυση Rock/Blues/Metal/Funky τεχνοτροπίας, σύμφωνα με σύγχρονες τεχνικές.Ear training,soloing,αυτοσχεδιασμός.Εκμάθηση θεωρίας.Περιοχές:Aιγάλεω,Νίκαια,Κορυδαλλός,Περιστέρι,Χαιδάρι.

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: 21/10/07, 21:49 »
Λοιπόν,όποιος έχει τα λεφτά θα πηγαίνει στα ιδιωτικά αν θέλει,ούτε θα υποβαθμιστεί τίποτα.Ίσα-ίσα που θα αναβαθμιστεί αν οι φοιτητές έχουν δίψα για μάθηση και όχι για πορείες.Βέβαια έχεις τον κάθε αριστερό ΠΚΣίτη μέσα σττη σχολή να έχει το σκεπτικό,''Α,αφού το είπε ο Καραμανλής ή ο Παπανδρέου ή ο Καρατζφέρης, πρέπει να πάω κόντρα''.Αλλά σαφώς ξεχνάνε ότι η κόρη της Παπαρήγα σπούδασε σε ιδιωτικό στην Αμερική που όλοι τους το βρίζουν.Α,ρε Μ@Λ@ΚΕΣ που είστε.Και δεν είμαι ούτε ΔΑΠίτης,ούτε και ΠΑΣΠίτης.Βάλτε μυαλό και ξεφύγετε από το τρίπτυχο της βλακείας που σας δέρνει ''Φραπές,Φωνη,Πορεία'',αντε μπας και γίνει κάτι καλό στις σχολές.Το πανεπιστημιακό άσυλο θα πρέπει να καταργηθεί για λόγους όπως τους τσαμπουκάδες που γίνονται στις συνελεύσεις.Επίσης,θα πρέπει να υπάρχει αστυνόμευση τα βράδια σε ΑΕΙ και ΤΕΙ για να μην υπάρχουν παρατράγουδα,ναρκομανείς κλπ.Άλλος ένας λόγος κατάργησης είναι τα επισόδεια που γίνονται κάθε χρόνο στο πολυτεχνείο,βλέπουμε αναρχικούς,αριστερούς,να σπάνε τα πάντα μέσα στο πολυτεχνείο,ενώ είναι γιορτή εκείνη η μέρα,να πετάνε μολότωφ και να μην μπορεί να κάνει τίποτα η αστυνομία.Ξύλο που θέλουν.Μ@Λ@ΚΕΣ...
απο που να αρχισω...στο οτι οι αριστεροι αντιδρουν σε οτι κουνιετε και ειναι δεξιο;...στο οτι οι αριστεροι καθε 17 νοεμβρη σπανε τα παντα στο περασμα τους;...ή οτι με την καταργηση του ασυλου θα εξαφανιστουν οι ναρκωμανεις;..ή το τελευταιο και το καλυτερο...οτι οι διαδηλωτες ολοι.καθε ηλικιας και καθε παραταξεις ή μη, καθως και τετοιοι υπαρχουν,θελουν ξυλο...μαλιστα...με μια παραγραφο μας περιεγραψε αντικειμενικα την κατασταση σαν να ησουν εκει.. :P
« Τελευταία τροποποίηση: 21/10/07, 22:18 από Amylo »

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: 21/10/07, 22:23 »

Καλα κατι τυποι σαν εσενα προφανως εχουν κολημα με τους αριστερους και οχι με  το πως θα εχουμε μια καλυτερη παιδεια.. ???
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: 21/10/07, 22:30 »
Πωπωπωπωπω υπεροψια που εχει πεσει εδω μεσα.

ΡΕ

Εγω παντως δεν κουραζομαι να γραφω τους ατελειωτους λογους για τους οποιους τα ιδιωτικα πρεπει να μεινουν εξω και τους λογους για τους οποιους το ασυλο πρεπει να μεινει.

Κατ'αρχας δεν μπορω να καταλαβω πως την εχουν δει ολοι και εχουν την απολυτα ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΗ σταση που λεει "θα πληρωσω και θα παρω αυτο που θα πληρωσω".
Για στακα ρε κακομαθημενο! Επειδη του καθενος ο μπαρμπας εχει καποιο φραγκο παραπανω θα παει πανεπιστημιο και ο φτωχος θα παρει τα αυτα μου?

Λετε και ξαναλετε το ιδιο στειρο και γελοιο επιχειρημα. Τα ιδιωτικα θα αναβαθμισουν την παιδεια. Εγω θα πω , βλακειες.
Φεραμε ιδιωτικα σχολεια. Φτιαξανε τα δημσια? Τσου.
Φεραμε ιδιωτικα νοσοκομεια. Φτιαξανε τα δημοσια? Τσου.
Φεραμε ιδιωτικεσ συγκοινωνιες. Φτιαξανε οι δημοσιες? Τσου
Φεραμε ιδιωτικα ΤΕΙ και ΙΕΚ. Φτιαξανε τα δημοσια? Τσου.
Και ο καταλογος δεν εχει τελειωμο.

Αρα καταριπτεται το επιχειρημα οτι θα ανορθωθουν τα δημοσια. Και το γνωριζετε ολοι παρα πολυ καλα. Ο ανταγωνισμος δεν ειναι ισος, τα ιδιωτικα θα παρουν τα πανω τους θα πουλανε πτυχια και τα δημοσια δεν θα μπορουν να βελτιωθουν. Θα αξιωσουν και τα ιδιωτικα επιδοτηση απο το κρατος και την μαμησαμε. Λιγοτερα λφτα για δημοσια αρα ακομα χειροτερα.

Χειροτερα δημοσια σημαινει το εξης. Οσοι δεν εχουν λεφτα να πανε σε ιδιωτικα θα εχουν λετε την επιλογη του δημοσιου. Το δημοσιο ομως δεν θα πιανει μια σητν αγορα εργασιας. Αφηστε που η καθε εταιρια θα βγαλει ενα πανεπιστημιο, θα διδασκει αυτα τα οποια χρειαζεται, θα χρηματοδοτει και καποια ερευνα για την παρτυ της και θα αποροφαει αμεσα τους σπουδαστες των σχολων της στο εργατικο δυναμικο της. Αρα τι να σου κανει ο κακομοιρος ο δημοσιοφοιτητης....? Που να παει να δουλεψει?

Τωρα τα ιδιωτικα ανετα θα χτυπησουν μονοπωλειο σε πολλους τομεις, το οποιο σημαινει ασυδοσια στα διδακτρα. Αλλα θα κυριαρχησουν σε ολους σχεδον τους τομεις γιατι η αξια του πτυχιου τους θα πιανει στην αγορα εργασιας. Πτυχια λοιπον θα μπορει να χτυπησει η ελιτιστικη αστικη ταξη (ευκολα γιατι εχουν τα φραγκα) και η ηλιθια μεσοαστικη ταξη που νομιζει οτι εχει λεφτα και θα παρει 40 κιλα δανεια για να ξεπληρωσει τα διδακτρα και θα χρεωθει ως το λαιμο. Τι ωραια πραγματα........

Το γεγονος οτι τα ιδιωτικα θα παραγουν πτυχια της αρεσκειας τους ΑΥΤΟΜΑΤΑ υποβαθμιζει την ουσια της γνωσης και της παιδειας. Γιατι η εκαστοτε εταιρια ειναι στρατευμενη στο κεφαλαιο. Δεν υαπρχουν αριστερες εταιριες που να υπερασπιζονται το δικαιο του εργατη και τετοια. Ολοι εινια καπιταλες μεγαλοεπιχειριματιες που θελουν να βγαλουν φραγκα. Οταν κατι γινετια για τα φραγκα δεν ειναι αγνο αρα και η παιδεια που θα προσφερουν δνε θα εχει καμια σχεση με την ουσια της παιδειας.

Αποτελεσμα ολων αυτων θα εχει να γινονται οι πλουσιοι πλουσιοτεροι, οι φτωχοι φτωχοτεροι και οι μεσοαστοι μαλακες.

Δεν μπορω να καταλαβω πως τα ιδιωτικα θα δωσουν στους φοιτητες διψα για γνωση και μαθηση... Μαλλον υποχρεωση οπως στο σχολειο. Αλλο ενα αγχος, αλλη μια υποχρεωση για να "βγουμε στην ζωη και να δουλεψουμε" και να γινουμε καλοι επιχειριματιες καλοι εργατες καλοι υποτακτικοι στα αφεντικα.....

Ευκολα λοιπον βλεπουμε πως τα ιδιωτικα πανεπιστημια ειναι Η ΕΥΚΟΛΗ λυση της αστικης ταξης για να εχει την παιδεια που ιδια θελει.

Οι καλοπροεραιτοι τωρα του site θα με ρωτησουν τι προτεινω, οτι τα δημοσια ειναι για κλαματα, οτι δεν γινετια μαθημα καταληψεις και τετοια.

Και θα ρωτησω ευγενεστατα....

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Η ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΣΤΟ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ? ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ? ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ? ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ???

Εκει ειναι η ουσια. Να αναβαθμιστει η ΔΗΜΟΣΙΑ παιδεια και οχι να αναπτυχθει μαι ΤΥΧΑΙΑ ιδιωτικη παιδεια που ειναι και εξω απο τον ελεγχο της κοινωνιας και ειναι και για λιγους. Τα αλλα ειανι ευκολες λυσεις και υπεκφυγες.

Επανερχομαι σε επομενο ποστ για το ασυλο και τις φοιτητικες κινητοποιησεις.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: 21/10/07, 22:45 »
Αφου λοιπον φτασαμε στο γεγονος οτι πρεπει να αναβαθμιστει η δημοσια παιδεια φτανουμε και στις φοιτητικες κινητοποιησεις.

Εσεις που λετε μεγαλα φανφαρονικα λογια για τους "κακους" αριστερους αναρχικους φοιτητες που βιαια σας χαλανε την καθημερινοτητα και το προγραμμα που σας εχει βαλει ο μπαμπας για την ζωη σας αναρωτηθηκατε ΓΙΑΤΙ στο διαολο αυτοι οι φοιτητες καθονται και κλεινονται βραδια στο πανεπιστημιο μεσα στο ΒΡΩΜΟΚΡΥΟ και καθονται και τρωνε ξυλο απο χοιρνια-μπατσους και συλλαβανονται? ΓΙΑΤΙ στο διαολο να μην θελουν κι αυτοι να αραξουν σε καφετεριες η να μην θελουν να ξυστουν λιγο στο σπιτι? Την βρισκουν να τρωνε ξυλο? Την βρισκουν να κρυωνουν? Την βρισκουν να τους βριζουν? Δεν νομιζω.....

Αυτοι λοιπον κανανε εναν αγωνα για την ΔΗΜΟΣΙΑ παιδεια που τοσο ευκολα εσεις οι βολεμενοι θελετε να καταλυσεται. Γιατι προφανως αυτος που εχει τα φραγκα για να παει σε ιδιωτικο πανεπιστημιο και το λεει τοσο ανετα ειναι και αρκετα βολεμενος, μπορει οχι πλουσιος αλλα σιγουρα δν πειναει κιολας.

Δεν λεω οτι ολιο ειχαν αγνες προθεσεις, δνε λεω οτι δεν υπηχρχαν προβληματα, δεν εξιδανικευω την κατασταση.
Αλλα αυτοι ρε που**η μου τουλαχιστον ΚΑΝΑΝΕ κατι για το δημοσιο πανεπιστημιο που βριζεται. Εσεις τι κανατε? Τιποτα, θελετε να πατε εκει που θα πληρωσετε για ν αεξασφαλισετε ενα ευκολο μελλον και στα @@ για οσους δεν εχουν.

Ας μου απαντησει καποιος πως αυτος που δεν εχει λεφτα θα παει σε ιδιωτικο πανεπιστημιο. Δεν το καταλαβαινω.

Αρα λοιπον μην καταδικαζεται ετσι ευκολα τους φοιτητες γαιτι κανουν αυτο που δεν κανετε εσεις.

Και ναι διαφωνω με την κομματικοποιηση στα πανεπιστμια και την προσηλωση σε ενα κομμα. Αλλα πιστευω ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ οτι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να υπαρχει ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ και ΠΟΛΙΚΗ σκεψη στα πανεπιστημια.

Και εαν χρειαστει να κλεισουν σχολες για να αναβαθμιστει το δημοσιο πανεπιστημιο τοτε καλα θα γινει να κλεισουν.

Για το ασυλο

Ρε μπερδεμενοι ολοι σας... Εγω θυμαμαι επι καταληψεων οτι βγαινανε ολοι και λεγανε οτι "νομιζουμε οτι κανουμε επανασταση¨" και οτι δεν μοπρουμε να συγκριθουμε με την επανασταση του πολυτεχνειου και αλλα τετοια βαρυγδουπα.

Και εσεις οι ιδιοι τωρα, οι δημοκρατες, θελετε να ΚΑΤΑΛΥΣΕΤΕ αυτο το οποιο κερδηθηκε με το ΑΙΜΑ τωρα παιδιων του πολυτεχνειου που δοξαζετε? ΕΙΝΙΑ ΛΟΓΙΚΟ?

Η μηπως οταν δεν μας συμφαιρει το ξεχναμε? Ειναι δυνατον να θελετε μια τετοια αξια οπως το ασυλο του πανεπστημιου να θελετε να την καταλυσετε? Αντι να ξεσηκωθειτε ολοι με τις χουντικες τακτιες της κυβερνησης και της ΕΕ?

Αυτοι οι ταραξιες που μπαινουν και τα κανουν λαμπογιαλο οπως λετε ποσοι να ναι? 5-10? Ε να ναι και 3-4 ασφαλιτες και 2-3 προβοκατορες και 2-3 ανεγκεφαλοι, αυτα.
Οι φοιτητες στις πορειες που τρεχανε να "κρυφοτυν" οπως λετε στο ασυλο κανανε εναν αγωνα. Μπαινανε μεσα στο ασυλο γιατι εξω ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΝ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ. Δεν κανανε δηλαδη αυτο που δινει το ασυλο. Ελευθερια σκεψεις και αποψης.

Και τωρα εσεις θελετε να το κλεισετε? Μην τρελαθουμε.

Στα ιδιωτικα δεν ειναι δυνατον να υπαρχει ελευθερια σκεψης και αποψης γιατι εξ ορισμου ειναι αντιθετο με την στρατευμενη γνωση που προσφερει  το ιδιωτικο.

Εγω προτεινω να βγειτε λιγο απο την ασπιδα του κεφαλαιου και να δειτε στους δρομους τι γινεται.

Εχω πει κι αλλους λογους κατα καιρους για το ασυλο, δεν θα βαρεθω να βρισκω καινουριους γιατι παντα θα υπαρχουν οι λογοι για να υπαρχει η ελευθερια των ιδεων.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: 21/10/07, 22:47 »

Τα ιδιωτικό ίδρυμα "Χ", στις περισσότερες περιπτώσεις λειτουργεί καλύτερα από το δημόσιο ίδρυμα "Χ".
Αυτό μόνο. Μετά αρχίζουν οι θεωρίες.

Από τη στιγμή που δεν έχεις την οικονομική δύναμη σαν κράτος να υποστηρίξεις όπως πρέπει ένα δημόσιο παν/μιο (βλ. Σουηδία π.χ.), δυο επιλογές έχεις:

1. Είτε δημιουργείς ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κληθούν να λειτουργήσουν ιδιωτικά ιδρύματα (οπότε το οικονομικό κώλυμα μικραίνει και πλεον έχεις ιδρύματα χωρίς ελείψεις ή τουλάχιστον με πολύ λιγότερες ελείψεις και επίσης γλιτώνεις από την καρεκλοκενταυρία του καθηγητικού κλάδου.)
2. Είτε μένεις στα δημόσια, προσπαθώντας να μπαλώσεις τρύπες από εδώ κι από 'κεί.
   Το καταφέρνεις σε κάποιο βαθμό (αν θες να το κάνεις...) αλλά δε θα φτάσεις στην ποιότητα του ιδιωτικού. Απλούστατα διότι δεν μπορείς να το χρηματοδοτήσεις σαν κράτος αντίστοιχα.
   Απλό παράδειγμα: Πάρτε τα καλύτερα δημόσια παν/μια του κόσμου, και κοιτάξτε ποιοι δήμοι τα χρηματοδοτούν. Και πάλι, είναι μετρημένα στα δάχτυλα και κανένα σε top θέση.

Προτου να κρινουμε να μαθαινουμε.

Αυτα που εγραψα να εγραψα εχοντας κατι στο μυαλο μου. Οτνα ηταν να ιδρυθουν ολοι αυτοι οι ιδιωτικοι τομεις εγιναν με την προφαση οτι θα βελτιωθουν τα δημοσια πραγμα που δεν εγινε.

Φτανουμε στο σημειο να αναρωτηθουμε ΤΙ ειναι καλυτερο?
Ενα μετριο/καλο δημοσιο ανοιχτο και δωρεαν για ολους η ενα "εξαιρετο"(ειναι αραγε?) ιδιωτικο για τους εχοντες και οι μη εχοντας τα αυτα μου?

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: 22/10/07, 00:24 »
διορθωση:δεν μας αναγκαζει καμια ευρωπη για τα ιδιωτικα πανεπιστημια..η κυβερνηση μας αναγκαζει...ξανα λεω..πριν 34 χρονια..στην μεταπολιτευση..μες την ιδια κυβερνηση και τον συνονοματο προθυπουργο υπηρχε ακριβως το ιδιο θεμα με τις ιδιες κινητοποιησεις..γιαυτο αφηστε τα περι ευρωπης και τα περι καλων ιδιωτικων στην ευρωπη...τοτε δεν εβλεπαν το καλο χαρβαντ..τοτε εβλεπαν την γεματη τσεπη..οπως και τωρα...
επισης.αν δημιουργηθουν ιδιωτικα..θα υποβαθμιστουν τα δημοσια και ο καθε βιοπαλεστης γονιος που θα θελει το παιδι του να μορφωθει θα αναγκαζετε να δινει και αλλα λεφτα για την εκπαιδευση του παιδιου του απο τα λεφτα που δεν θα εχει...ετσι οπως ειπε και ο προεδρος της δημοκρατιας πριν λιγες μερες..(ναι αναφερομαι σε δεξιο.. :P) "..οσο οι πλουσιοι θα γινοντε πλουσιοτεροι και οι φτωχοι φτωχοτεροι..."...

Αποσυνδεδεμένος eleos* (Βάλια πια....)

• Το ξανθό emoticon
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Μακρια, πολυ μακρια να ταξιδευουμε....
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: 22/10/07, 01:40 »
χαχαχαχαχ... Αρη οταν παιρνεις ετσι φορα κ χωνεις εισαι κ γ*μω....  ;D ;D ;D

Amylo, σ αυτο με τη κυβερνηση εχω τις αντιθεσεις μου....

Καλως ή κακως δε παιρνουμε μονοι μας αποφασεις... (Για μενα λαμβανοντας υποψιν τα δεδομενα της Ελλαδας καλως...) Αφου μπηκαμε και ειμαστε στην Ευρωπαϊκη τρομαρα μας, δε μπορουμε να κανουμε οτι μας κατεβει....
Οι περισσοτερες αποφασεις λαμβανονται απο κει, κι εμεις απο κει κ περα αν θελουμε να ακολουθησουμε κ να παραμεινουμε μεσα, ακολουθουμε...
Μπορει να μη φαινεται και να βγαινει τοσο προς τα εξω, αλλα κατα την πλειοψηφια αυτο συμβαινει....
Screw prince charming!! Give me the guy ..with tattoos and a bad boy attitude!.....

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Έτσι να συμβιώνουμε, σαν τον σκύλο με τη γάτα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: 22/10/07, 12:02 »
ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ???

Ανάλυσέ μας τις προτάσεις σου για την αναβάθμιση της Δημόσιας Παιδείας και να είσαι σίγουρος πως αν τις αξιολογήσουμε ως λογικές θα σε στηρίξουμε. Χωρίς καμμιά διάθεση ειρωνίας.
Δεν στενοχωριέμαι για ότι έχασα αλλά για ότι θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Αυτό που είχαμε το κουβαλάμε πάντα, αυτό που δεν κερδίσαμε το ονειρευόμαστε.

Αποσυνδεδεμένος eleos* (Βάλια πια....)

• Το ξανθό emoticon
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Μακρια, πολυ μακρια να ταξιδευουμε....
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: 22/10/07, 14:11 »
Καταρχας αν θελει κπ να χτισει μια οικοδομη δε ξεκιναει χτιζοντας τον 5ο οροφο... ξεκιναει χτιζοντας πρωτα τα θεμελια...

Η παιδεια θα πρεπει να αρχισει να στρωνεται απ τις μικροτερες ηλικιες, κι οχι που εχουν κολλησει να κανουν κτ στα πανεπιστημια ντε κ καλα....
Τα πανεπιστημια τους φταινε....
Screw prince charming!! Give me the guy ..with tattoos and a bad boy attitude!.....