1)επιμένω οτι αμα δεν είσαι στη βραδιά σου το 5 δεν έχει μεγάλη διαφορά απο το 7.. Καταρχάς εκείνη τη βραδιά ότι πετούσε προς την εστία του ελευθερόπουλου, έμπαινε

Ενώ στο 5-0 από τη μπάρτσα μην ξεχνάμε οτι το σκορ θα ήταν πολύυυ μεγαλύτερο αμα δεν ήταν εκεί ο γκαλίνοβιτς.. Χωρις βέβαια να μην ντρέπομαι και εγώ για το 7-0..
2)Εφόσον νικήσαμε στα ίσια(και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο) την θεωρητικά δεύτερη καλύτερη του πρωταθλήματος, νικήσαμε και την θεωρητικά 3η, θεωρώ ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην ελλάδα. Και να μην ξεχνάμε ότι δεν είναι μόνο ο ολυμπιακός που έχει τις κακές εμφανίσεις σαν αυτές που είπες στην ελλάδα, ο παο και η αεκ έχουν κάνει αντίστοιχες.. ΚΑι, ναι οταν βλέπεις οτι ο ένας πρόεδρος παίρνει παίχτες τέτοιας αξίας, ενώ ο άλλος έχει τους 3 καλύτερους παίχτες (κατα τη γνώμη μου πάντα) της ομάδας δανεικούς δείχνει κάτι για την αξία.. Αυτή είναι η γνώμη μου
3)Βέβαια δεν θέλω να στέκομαι σε μια φάση ομως εκείνο το παιχνίδι ήταν τέτοιο, που ούτως η άλλως στην φάση θα κρινόταν. Οπότε αμα ήταν λίγο πιο.. καμηλοπάρδαλη ο Τοροσίδης τώρα θα μιλάγαμε για βασιμες ελπίδες πρόκρισης.. Αντίστοιχη φάση έγινε και με τον παναθηναικό λίγο πριν την ισοφάριση (με τη ρέιτζερς)με τον μάτος που είχε την ευκαιρία να καθαρίσει το παιχνίδι, μόνο που εκεί μπορούσε να το κάνει , έφτανε απλώς τράβηξε το κεφάλι του ???δεν ξέρω γιατί προφανώς γιατί φοβήθηκε την προβολή που έκανε ο αμυντικός
4)Βεβαίως και έχει αλλά με την φετινή πορεία σε συνδυασμό με την άσχημη πορεία ΠΑΟ και ΑΕΚ (γιατι οπως ολα δειχνουν και οι 2 είναι έξω(όπως και ο ολυμπιακος μάλλον

)) νομίωα ισορρόπησε κάπως τα πράματα
Αυτά και no offence πάντα