Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακος  (Αναγνώστηκε 326824 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
Απ: Ολυμπιακος
« Απάντηση #400 στις: 20/02/08, 16:00 »
Razακο, δεν ξέρω αν φέτος έχει την καλύτερη ομάδα (παίχτες καλύτερους έχει, αλλά ομάδα δεν με πολυπείθει)..
Αν έπαιζε Ελλάδα όπως έπαιζε φέτος στη Ευρώπη, θα λέγαμε όλοι ότι έχει την καλύτερη ομάδα, αλλά δυστυχώς για τους οπαδούς του δεν παίζει το ίδιο.. Τα ίδια συνέβαιναν και με ΠΑΟ πριν κάποια χρόνια (ωραίες εμφανίσεις στην Ευρώπη, χάλια στην Ελλάδα) αλλά δεν μπορούσες να πεις ότι είχε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.. Αν οι παίχτες παθιάζονται όταν βλέπουν το σεντόνι, αλλά μινάρουν όταν βλέπουν βοσκοτόπια, τότε δεν είναι άξιοι συγχαρητηρίων..

Θα μου πεις ποιος έχει φέτος την καλύτερη "ομάδα" στη Ελλάδα; Δύσκολο ερώτημα.. Άρης ίσως, η ΑΕΚ μέχρι πριν 3-4 αγωνιστικές... ??? Πραγματικά φέτος δεν υπάρχει αυτή η διαφορά μεταξύ των πρωτοπόρων και των άλλων.. Ο Ολυμπιακός άνετα μπορεί να χάσει από την Ξάνθη, όπως άνετα μπορεί να χάσει και ο ΠΑΟ από την Καλαμαριά.. Γενικώς το πρωτάθλημα φέτος είναι άθλιο..

Αποσυνδεδεμένος bairn of mosul

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • pisteveis afto p theleis na pisteveis
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #401 στις: 20/02/08, 18:52 »
Πραγματικά φέτος δεν υπάρχει αυτή η διαφορά μεταξύ των πρωτοπόρων και των άλλων.. Ο Ολυμπιακός άνετα μπορεί να χάσει από την Ξάνθη, όπως άνετα μπορεί να χάσει και ο ΠΑΟ από την Καλαμαριά.. Γενικώς το πρωτάθλημα φέτος είναι άθλιο..
ελα ρε φιλε γιατι το λες αυτο???
δλδ αν ειναι αμφιρροπο χαλια το βλεπεις εσυ??
ισα ισα αυτο λεμε τοσον καιρο να χανει βαθμους το ποκ για να εχει ενδιαφερον το πρωταθλημα.
otan oi alloi prospathoysan na paiksoyn mousikh oi P!nk Floyd aplws to ekanan

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #402 στις: 20/02/08, 19:16 »
Πραγματικά φέτος δεν υπάρχει αυτή η διαφορά μεταξύ των πρωτοπόρων και των άλλων.. Ο Ολυμπιακός άνετα μπορεί να χάσει από την Ξάνθη, όπως άνετα μπορεί να χάσει και ο ΠΑΟ από την Καλαμαριά.. Γενικώς το πρωτάθλημα φέτος είναι άθλιο..
ισα ισα αυτο λεμε τοσον καιρο να χανει βαθμους το ποκ για να εχει ενδιαφερον το πρωταθλημα.
Κοίταξε, το να παρακολουθείς ένα πρωτάθλημα όπου οι καλές ομάδες "πλησιάζουν" σε απόδοση τις κακές ομάδες αναμφίβολα έχει διαφορά από το να βλέπεις ένα πρωτάθλημα όπου οι κακές ομάδες πλησιάζουν τις καλές, αν με καταλαβαίνεις.. Και ναι, πιστεύω ότι φέτος (δηλαδή η πρώτη περίπτωση) το πρωτάθλημα είναι άθλιο.. Δεν έχω δει ένα παιχνίδι που να με γεμίσει.. Πραγματικά.. Ακόμα και το derby ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (που θεωρήθηκε από πολλούς το καλύτερο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος) ωχριά μπροστά από παιχνίδια του παρελθόντος (ενδεικτικά αναφέρω το ΠΑΟ - ΟΣΦΠ: 3-2)..

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #403 στις: 20/02/08, 19:53 »
το φετινό πρωτάθημα πραγματικά ειναι για τα μπάζα....αλλα πιστεύω πως οι θεωρητικά μέτριες ομάδες έχουν ανέβει πολύ......αλλιως και οι τρεις του ποκ ειναι σε επίπεδο νεοφώτιστων......

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • I dont give a fuck if you hate me
    • Προφίλ
« Απάντηση #404 στις: 20/02/08, 21:11 »
Κοίταξε, το να παρακολουθείς ένα πρωτάθλημα όπου οι καλές ομάδες "πλησιάζουν" σε απόδοση τις κακές ομάδες αναμφίβολα έχει διαφορά από το να βλέπεις ένα πρωτάθλημα όπου οι κακές ομάδες πλησιάζουν τις καλές, αν με καταλαβαίνεις.. Και ναι, πιστεύω ότι φέτος (δηλαδή η πρώτη περίπτωση) το πρωτάθλημα είναι άθλιο.. Δεν έχω δει ένα παιχνίδι που να με γεμίσει.. Πραγματικά.. Ακόμα και το derby ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (που θεωρήθηκε από πολλούς το καλύτερο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος) ωχριά μπροστά από παιχνίδια του παρελθόντος (ενδεικτικά αναφέρω το ΠΑΟ - ΟΣΦΠ: 3-2)..
Γιατί εγώ νομίζω οτι οιμικρές ομάδες πλησίασαν τις μεγάλες? Και φάνηκε αυτό και στην Ευρώπη, με τις εμφανίσεις Λάρισας, Πανιωνίου, Άρη, και φαίνεται κάθε αγωνιστική με Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης... Νομίζω όλες οι ομάδες που ανέφερα παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο και θα τα πήγαιναν το ίδιο καλά και στην Ευρώπη, δηλαδή πιστεύω ότι το Ελληνικό πρωτάθλημα έχει ανέβει φέτος, και οι 3 μεγάλοι (ειδικά ο Ολυμπιακός) έχει χαμηλώτερη απόδοση διότι κοιτάει περισσότερο την Ευρώπη...

Αποσυνδεδεμένος kurdt kobain :-)

• Θαμώνας
  • If you read, you will judge...
    • Προφίλ
« Απάντηση #405 στις: 21/02/08, 03:41 »
Καλά με την εφτάρα πια έχουν μαλλιάσει τα αυτιά μου ???να το ακούω.Τι παει να πει ρε παιδιά 7-0? ΤΟΣΟ πια μεγάλη διαφορά έχει το 7-0 από το 5-0?

Φέτος πάντως ο Ολυμπιακος εχει την καλυτερη ομαδα στην ελλαδα και δεν χωραει και πολλη αμφισβητιση..

Ο ολυμπιακος μπορουσε και τη νικη χτες αμα ειχε λιγο πιο μακρυ λαιμο ο τοροσιδης

Όσο για τη βαθμολογία της Ελλάδας φυσικά και μας ενδιαφέρει όλους μας. Εμενα προσωπικά με πειράζει που είμαστε(είμασταν) κάτω από την ..Βουλγαρία, Ελβετία κλπ κλπ στην βαθμολογια αυτή, που δεν εχει να κάνει μόνο με τους συλλόγους αλλά με το ποδόσφαιρο στη χώρα μας διοτι μεσω αυτής φαίνεται το ποδοσφαιρικο επιπεδο της ελλάδας, του πρωταθλήματος, των παιχτών και των ομάδων..
φιλε μου δεν ειμαι ουτε ολυμπιακος ουτε παναθηναικος ουτε αεκ...ειμαι αελ αλλα θα ηθελα να σχολιασω λιγο το μηνυμα σου...
1)θεωρω πως ναι εχει διαφορα το 7 απ'το 5...διοτι ο βαζελος ναι μεν εφαγε 5 απ'την μπαρτσα ομως τα εφαγε οταν ο ρονι πετουσε και ο ετο δεν εχανε ουτε φαση ενω ο ολυμπιακος εφαγε 7 απο τον Μαρέσκα( ???) τον Μίκολι( ???) και τον ζαλαγετα( ???)...αυτο αν μη τι αλλο, λεει κατι...
2)εσυ φιλε μου που ακριβως την ειδες την καλυτερη ομαδα στην ελλαδα φετος???τη ειδες στο χαριλαου και εβγαλες αυτο το συμπερασμα;την ειδες στην καλαμαρια;στο αλκαζαρ;στην τριπολη;στο παγκρητιο; στο καραισκακη με τον εργοτελη και τη βεροια???που την ειδες?αμεσως αμεσως σου ανεφερα πολλα παιχνιδια στα οποια δεν επαιξες καθολου μα καθολου καλη μπαλα και δεν απεδειξες οτι εισαι πολυ καλη ομαδα , ποσο μαλιστα η καλυτερη ομαδα...παιξε πρωτα καλη μπαλα στην ελλαδα , παρε παιχνιδια με ωραια και καλη μπαλα και μετα κανε την αυτοκριτικη σου...και μην σε ξεγελαει το οτι παιζεις καλα στην ευρωπη και το οτι φερνει ο προεδρος σου παικτες αξιας 10 ή 5 εκατομμυριων ευρω...θεωρητικα και βεβαια εισαι,εφοσων εισαι στις 16 καλυτερες τις ευρωπης...πρακτικα ομως δεν το εχεις αποδειξει αυτο... ;)
3)μια ομαδα δεν χρειαζεται να εχει εναν μακρυλαιμη για να κερδισει...!εφ'οσων κανει καλες φασεις θα καρποφορισει καποια,μην στεκεσαι σε μια φαση φιλε μου,σκεψου οτι εκει μεσα θα εχεις δυσκολη βραδυα...
4)για τη ποταπη θεση στην οποια βρισκεται η ελλαδα μας εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης ο ολυμπιακος διοτι 10 χρονια ειχε να κανει μια υπερβαση...μην το ξεχναμε αυτο... ;)
''When I Meet You There...''

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • I dont give a fuck if you hate me
    • Προφίλ
« Απάντηση #406 στις: 21/02/08, 21:01 »
1)επιμένω οτι αμα δεν είσαι στη βραδιά σου το 5 δεν έχει μεγάλη διαφορά απο το 7.. Καταρχάς εκείνη τη βραδιά ότι πετούσε προς την εστία του ελευθερόπουλου, έμπαινε ??? Ενώ στο 5-0 από τη μπάρτσα μην ξεχνάμε οτι το σκορ θα ήταν πολύυυ μεγαλύτερο αμα δεν ήταν εκεί ο γκαλίνοβιτς.. Χωρις βέβαια να μην ντρέπομαι και εγώ για το 7-0..
2)Εφόσον νικήσαμε στα ίσια(και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο) την θεωρητικά δεύτερη καλύτερη του πρωταθλήματος, νικήσαμε και την θεωρητικά 3η, θεωρώ ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην ελλάδα. Και να μην ξεχνάμε ότι δεν είναι μόνο ο ολυμπιακός που έχει τις κακές εμφανίσεις σαν αυτές που είπες στην ελλάδα, ο παο και η αεκ έχουν κάνει αντίστοιχες.. ΚΑι, ναι οταν βλέπεις οτι ο ένας πρόεδρος παίρνει παίχτες τέτοιας αξίας, ενώ ο άλλος έχει τους 3 καλύτερους παίχτες (κατα τη γνώμη μου πάντα) της ομάδας δανεικούς δείχνει κάτι για την αξία.. Αυτή είναι η γνώμη μου
3)Βέβαια δεν θέλω να στέκομαι σε μια φάση ομως εκείνο το παιχνίδι ήταν τέτοιο, που ούτως η άλλως στην φάση θα κρινόταν. Οπότε αμα ήταν λίγο πιο.. καμηλοπάρδαλη ο Τοροσίδης τώρα θα μιλάγαμε για βασιμες ελπίδες πρόκρισης.. Αντίστοιχη φάση έγινε και με τον παναθηναικό λίγο πριν την ισοφάριση (με τη ρέιτζερς)με τον μάτος που είχε την ευκαιρία να καθαρίσει το παιχνίδι, μόνο που εκεί μπορούσε να το κάνει , έφτανε απλώς τράβηξε το κεφάλι του  ???δεν ξέρω γιατί προφανώς γιατί φοβήθηκε την προβολή που έκανε ο αμυντικός
4)Βεβαίως και έχει αλλά με την φετινή πορεία σε συνδυασμό με την άσχημη πορεία ΠΑΟ και ΑΕΚ (γιατι οπως ολα δειχνουν και οι 2 είναι έξω(όπως και ο ολυμπιακος μάλλον  :P)) νομίωα ισορρόπησε κάπως τα πράματα
Αυτά και no offence πάντα

Αποσυνδεδεμένος philip the great

• Παλιός
  • ---KEEP ON ROCKING---
    • Προφίλ
« Απάντηση #407 στις: 22/02/08, 20:03 »
Εκτός αυτού δίνει βαθμούς στην Ελλάδα, σωστά?
ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο ειναι το ποιο σημαντικο....γιατι να βγαινει μια ομαδα champions leage και αλλες 3 UEFA????

Kαι τι εγινε που παιρνει βαθμους η "Ελλαδα"...
Καμια Ελλαδα δεν παιρνει βαθμους...
Οι ελληνικες ομαδες παιρνουν βαθμους...
Και στηγ τελικη τι με νοιαζει κυριοι ποσες ομαδες βγαινουν στο C.L η στο uefa...για να βγαινουν να παιρνουν λεφτα και να τρωνε σφαλιαρες?
Οχι κυριοι ας βγαζω 1 ομαδα στο C.L και ας φροντισουν να εχουν αξιοπρεπη πορεια ,αφηστε που νομιζω οτι οσο λιγοτερες ειναι οι θεσεις που οδηγουν στο θεσμο θα υπαρχει ανταγωνισμος...
Δεν θα υπαρχει η ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ καραμελα "να βγουμε δευτεροι για το C.L"...σκισου παρε το πρωταθλημα και τραβα με τα θηρια...η καθε ΠΑΕ ειναι μονη της εγω δε προκειται να χαρω για κανενα βαθμο του Ολυμπιακου η της ΑΕΚ...για τη παρτη τους παιζουν...ξεκολλατε...
Tοτε φιλε μου [επειδη καταλαβα οτι δεν εισαι ολυμπιακος]δεν θα βγειτε ποτε στο champions leage γιατι ο ολυμπιακος θα περνει συνεχεια το πρωταθλημα και θα πηγαινει καθε χρονο CL 8) 8) 8) 8) 8) 8)........μαλλον θα εισαι καμια ομαδα που θα εχει καμια 10αρια χρονια να παει στο CL.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dκριμα ομως μπορει στην επομενη ζωη σου να εχεις αλλαξει ομαδα....... ;D ;D ;D ;D :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :-X :-X :-X :-X :                                                                                                                                                                                                                         τωρα οσον αφορα το χθεσινο ματσ ο ολυμπιακος επαιξε καλα αλλα με πολλα λαθη.....εχει ευκαιριες να βαλει γκολ αλλα η τσελσι ηταν καλα οργανομενη.....αν και δεν επαιξε τοσο καλα [ευτυχως για εμας].....παντος τωρα το πλεονεκτημα το εχει η τσελσι παιζουμε στο γηπεδο της και τα πραγματα θα ειναι πολυ δυσκολα.....θα προτειμουσα να παιζαμε εξω πρωτα και αν χαναμε να παιζαμε στο γηπεδο μας μετα και να δειχναμε τον καλυτερο μας εαυτο......μπορει να γινει και το αντιθετο ομως....οπως και να εχει ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ    8) 8) 8) 8) 8) 8)
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΝ ΤΑΠΩΣΕΣ...... 8) 8) 8) 8)....ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ
φιλε δεν ηθελα να ταπωσω κανεναν.......την αληθεια ειπα........

Αποσυνδεδεμένος LuNaFrEaK

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Spiral Out...
    • Προφίλ
« Απάντηση #408 στις: 26/02/08, 02:39 »
Αντε ρε προκριση μεσα στην Αγγλικα να τρελαθουμε εντελως!!!!! ;D
We were all born screaming....

Αποσυνδεδεμένος Baphomet (Πέτρος)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #409 στις: 26/02/08, 04:36 »
Αντε ρε προκριση μεσα στην Αγγλικα να τρελαθουμε εντελως!!!!! ;D

έτσι έτσι!! 8) 8) 8)

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
« Απάντηση #410 στις: 26/02/08, 11:39 »
δε μπαινω στην διαδικασια να σχολιασω κατι απο τα παραπανω...αλλωστε εγω δεν υποστηριζω αυτη την ομαδα...αλλα παραθετω ενα αρθρο που βρηκα στο ιντερνετ....http://www.cosmo.gr/News/Hellas/189127.html
δε θα το τοποθετουσα σε αυτο το τοπικ....αλλα οπως γραφει το αρθρο οι κατηγορουμενοι ειναι στελεχοι της Π.Α.Ε....

Αποσυνδεδεμένος P.D.L.

• unbelievable infaticide
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • The root of all evil....!!!
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/pdlrockallover
« Απάντηση #411 στις: 26/02/08, 14:15 »
Neikos....στο αντίστοιχο θέμα στο in.gr (http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=876641&lngDtrID=1000) δεν αναφέρει κάτι τέτοιο...
Καλόν θα είναι να διασταυρώνουμε λίγο τις πηγές μας και τις πληροφορίες μας...;)
www.myspace.com/asxoliastoi
www.activeradio.gr κάθε Σάββατο 15:00 - 18:00!!! More News From Nowhere
http://morenowherereviews.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
« Απάντηση #412 στις: 26/02/08, 15:18 »
συγνωμη λαθος χρονος....ηταν στελεχοι της Π.Α.Ε....
και αν διαβασεις το αρθρο που εκανα ποστ γραφει ακριβως τα ιδια πραγματα....

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #413 στις: 03/03/08, 00:07 »
Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό . Το παιχνίδι στην NOVA ? Ωραίος ο πρόεδρος ... Σου λέει χέστηκα για τους λεχρίτες οπαδούς μου που δεν έχουν λεφτά να πληρώνουν συνδρομητικό κανάλι...Εγώ πάλι που είμαι ΑΕΚτζής δεν πολυκαίγομαι κιόλας , αλλά τ' ανηψάκι μου που είναι γαβράκι ,βρίζει όλη μέρα...Κουράγιο Γιωργάκη ,εμείς στην ηλικία σου δεν είχαμε καν τηλεόραση και τ'ακούγαμε από το ραδιόφωνο. Θα κάνεις και εσύ το ίδιο σαν καλό παιδί που είσαι... ;)
Χμμ τα δικαιωματα των τηλεοπτικων αγωνων τα διαπραγματευεται η UEFA, και οχι οι ομαδες...
Δεν το'ξερα...Πάντως είναι λάθος για μένα ...Μήπως ξέρεις με ποιά λογική ισχύει κάτι τέτοιο;
Με τη λογικη του οτι οταν διαπραγματευεσαι πακετο αγωνων, αντι, καθε ομαδα να κλεινει συμφωνιες με καναλια, αποφερει περισσοτερα κερδη. Κακως βεβαια επελλεξαν την Νοβα για πρωτη φορα στην Ελλαδα, γιατι χανουν πελατεια. Εγω π.χ βαριεμαι να τρεχω στη καφετερια να δω καποια ματς, κι αναγκαστικα τ'ακουω στο ραδιο.
Για το ματς της Τεταρτης παμε να φαμε αρκετα μπαλακια   ;D
Τα ξενα πρακτορεια δινουν 1.25 τη Τσελσυ και 13 τον Ολυμπιακο  :o
Ο νικοπολιδης θα γινει αναγκαστικη αλλαγη. Θα παθει αγκιλωση, οταν θα μαζευει τις μπαλες απο τα διχτυα ...  ::)
Ποσοι ελληνες θα πανε ξερει κανεις?

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #414 στις: 05/03/08, 01:43 »
Kαι τι εγινε που παιρνει βαθμους η "Ελλαδα"...
Καμια Ελλαδα δεν παιρνει βαθμους...
Οι ελληνικες ομαδες παιρνουν βαθμους...
Και στηγ τελικη τι με νοιαζει κυριοι ποσες ομαδες βγαινουν στο C.L η στο uefa...για να βγαινουν να παιρνουν λεφτα και να τρωνε σφαλιαρες?
Οχι κυριοι ας βγαζω 1 ομαδα στο C.L και ας φροντισουν να εχουν αξιοπρεπη πορεια ,αφηστε που νομιζω οτι οσο λιγοτερες ειναι οι θεσεις που οδηγουν στο θεσμο θα υπαρχει ανταγωνισμος...
Δεν θα υπαρχει η ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ καραμελα "να βγουμε δευτεροι για το C.L"...σκισου παρε το πρωταθλημα και τραβα με τα θηρια...η καθε ΠΑΕ ειναι μονη της εγω δε προκειται να χαρω για κανενα βαθμο του Ολυμπιακου η της ΑΕΚ...για τη παρτη τους παιζουν...ξεκολλατε...
Δηλαδη εσυ τι οριζεις ως ελληνικο ποδοσφαιρο? την εθνικη ομαδα?

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Spiral Out...
    • Προφίλ
« Απάντηση #415 στις: 05/03/08, 03:53 »
Παμε μωρη Θρυλαρα αρρωστια να τρελανουμε τον κοσμο!!!!ΒΑΜΟΣ!!! ;D

Αποσυνδεδεμένος Baphomet (Πέτρος)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #416 στις: 05/03/08, 05:53 »
θα κερδίσουμε ρε ;D

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #417 στις: 05/03/08, 07:49 »
Παμε μωρη Θρυλαρα αρρωστια να τρελανουμε τον κοσμο!!!!ΒΑΜΟΣ!!! ;D
ΑΛΑ ΠΛΑΓΙΑ ??  :D

Αποσυνδεδεμένος EPALLE

• Παλιός
  • Life is Like Jazz, Its Best When You Improvice
    • Προφίλ
    • Myspace website
« Απάντηση #418 στις: 05/03/08, 12:48 »
καλη τυχη στον ολυμπιακο ευχομαι σημερα. να παρει αποτελεσμα και να φερει βαθμους στην ελλαδα
100 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΓΟΣ

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Take me down, I'm coming home, arena of pleasures
    • Προφίλ
« Απάντηση #419 στις: 05/03/08, 12:59 »
Δηλαδη εσυ τι οριζεις ως ελληνικο ποδοσφαιρο? την εθνικη ομαδα?

Το βαθμοι για την Ελλαδα...οπως το εννοεις ειναι κατ'εμε βαθμοι για να εχουν ευκολες κληρωσεις οι ΠΑΕ...
Δε βλεπω Ελλαδα η προωθηση ελληνικου προιοντος πουθενα εγω ωστε να φτανουμε σε μια βαθμολαγνια που να ξεχναμε ποια ΠΑΕ υποστηριζουμε...

Καλη επιτυχια σημερα,να χαρουν οι φιλαθλοι του ολυμπιακου. ;)

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #420 στις: 05/03/08, 13:37 »
Καλή επιτυχία στον ΟΣΦΠ , να καταφέρει επιτέλους και κάτι πραγματικά σπουδαίο...
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #421 στις: 05/03/08, 16:08 »
Αν ο γαύρος κάνει το λάθος να πετύχει γκολ νωρίς (όχι ότι θα καταφέρει κάτι τέτοιο αλλά λέμε τώρα :D), θα φάει κάμποσα... και φυσικά θα χάσει την πρόκριση!!
Αν κρατήσει το 0 στην εστία του και καταφέρει να σκοράρει στο 80, τότε πάλι η τσέλσι θα του πετάξει για την πλάκα 2 γκολ...

Με 2 λοιπόν τρόπους μπορεί να προκριθεί:
1) γκολ στο 90. Ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο να μην έχει δεχτεί 5-6 μέχρι τότε...
2) μια πιο πιθανή λύση θα ήταν να δεχτεί ένα γκολ από την τσέλσι, να γίνει ένα ισορροπημένο παιχνίδι με την τσέλσι να έχει επαναπαυτεί κι ένα γκολ στο τέλος για τον γάυρο!! Μου θυμίζει λίγο ΠΑΟ-Rangers...

Τέσπα, δύσκολα τα πράγματα για τον οσφπ, δεν έχετε ελπίδες γαυράκια... και μέχρι εδώ καλά ήταν...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Spiral Out...
    • Προφίλ
« Απάντηση #422 στις: 05/03/08, 16:14 »
gers οτι να ναι ε?γιατι δν γινεσαι ποδοσφαιρικος αναλυτης?Παμε ρε Θρυλε να τρελαθουμε ολοι!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος RORY GALLAGHER

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #423 στις: 05/03/08, 16:21 »
Ελα ρε γαυρε μην ακούς τίποτα!!!
Γκολ στο 80 και το 90 και πράσινα άλογα! :P

Εχουμε τον Πάντο ρεεε!! ;D ;D ;D
.......sex fai skata kai ypnos!

Αποσυνδεδεμένος kure