Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sid7 στις 14/05/08, 21:20Παράθεση από: sehaliah στις 14/05/08, 10:44 ------ Δεν ειμαι ολυμπιακος --------------Κακως Καλώς για το ότι δεν είναι Ολυμπιακός και κακώς που δεν είναι ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
Παράθεση από: sehaliah στις 14/05/08, 10:44 ------ Δεν ειμαι ολυμπιακος --------------Κακως
------ Δεν ειμαι ολυμπιακος --------------
Εγω, σε τετοιου ειδους ποδοσφαιρικά θέματα που δημιουργούν αντιλογίες, την έχω βρει τη λύση, χρόνια τωρα...Πάντοτε, στη δεξιά τσέπη του παντελονιού μου, έχω φυλαγμένο ένα μικρό, αλλά θαυματουργό τζουγρανάκι!!!
ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ;;;;;
Παράθεση από: filipaster στις 17/05/08, 19:02ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ;;;;;εχω μια τρελη προαισθηση οτι θα νικησει ο ολυμπιακος 2-0.δεν ξερω πως αλλα την εχω...
Οργια ο Ζαβλανος..Το ειδαμε κ αυτο...10 χρονια πρωταθλητες,με υπερομαδα ομολογουμενως κ φτανετε να μιλατε για διαιτησια το κερατο μου...ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΟΡΓΙΑ!!!αντε με τη γιαννακοπουλικη μπασκετικη χουντα πλεον..ναι ειστε σουπερ ομαδα..ναι ειστε λίγο παραπανω απ το γαυρο-πλεον οχι οσο παλιοτερα-...ναι αξια τα παιρνετε τοσα χρονια τα πρωταθληματα αλλα ρε π$#%η μη μου γκρινιαζετε κ για τη διαιτησια που σας ευννοει κατ εξακολουθηση μαζι με την ομοσπονδια τοσο καιρο..αντε μπραβο..μια ζωη τα ιδια..