Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακος  (Αναγνώστηκε 327197 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακος
« Απάντηση #450 στις: 02/05/08, 02:08 »
Γιατί, πήρε η ζενίτ ουέφα? ::) :P

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #451 στις: 02/05/08, 02:46 »
Οχι ρε παιδια λιβερπουλαρα παλι τελικα να τρελαθουμε τελειως 8) Φετος ειναι δικια μας η κουπα, η τσελσι/μαντσεστερ θα ψαχνονται! Κουπα στο ανφιλντ παλι

Δυστυχως Αρουλη , οσο κ αν ξελαρρυγγιάστηκε ο Τσωχος σημερα, :P η Λιβερπουλ δεν...  :-\
Θα το ξαναπω, ο Θρυλος εχει την ταση να βγαζει πρωταθλητες Ευρωπης χεχε! :P ;D
Αχ ασε πικρα... Ενα πεναλντυ μακρια ηταν φετος ο τιτλος... Ειμαι πεπεισμενος οτι θα το περναμε αν πηγαιναμε, κριμα κι αδικο, εχει φανελα η liverpool αξιζαμε να περασουμε. Δεν πειραζει του χρονου.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #452 στις: 02/05/08, 10:26 »
Αν και είμαι φανατικός της Liverpool, πρέπει να πω ότι την Τετάρτη πετάξαμε ένα ημίχρονο κυριολεκτικά στα σκουπίδια.. Ο Gerrard άφαντος, Alonso και Mascherano απλά κοίταζαν τα χαφ της Chelsea και η άμυνα τρανταζότανε σε κάθε φάση.. Στο δεύτερο το σώσαμε λίγο αλλά και πάλι αφότου μπήκε το goal και μετά, πάλι η ομάδα έκατσε.. Την αλλαγή του Ράφα, να βγάλει τον Torres και να αφήσει την ομάδα με τον Kuyt μπροστά δεν την πολυκατάλαβα (εκτός αν τραυματίστηκε, κάτι το οποίο δεν φάνηκε στο τηλεοπτικό φακό).. Σαν γενικός απολογισμός, η καταδίκη της Liverpool, ήταν το αυτογκολ του Riise στο Anfild..

Anyway, δεν μπορείς και κάθε χρόνο να παίζεις τελικό CL :).. Προσωπική άποψη ότι στον τελικό περάσαν 2 μέτριες ομάδες της διοργάνωσης.. Η ManU χωρίς τον Ronaldo δεν νομίζω να έκανε και πολλά πράγματα φέτος, και η Chelsea, συγγνώμη, αλλά μέχρι και την Liverpool οι κληρώσεις την πήγαιναν τρελά (εύκολος όμιλος, ΟΣΦΠ, Φενερμπαχτσέ) σε αντίθεση με την Liverpool που αντιμετώπισε Inter και Arsenal στα νοκ-άουτ..

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #453 στις: 02/05/08, 14:20 »
Γιατί, πήρε η ζενίτ ουέφα? ::) :P
Ακόμα όχι, αλλά συνήθως πέφτω μέσα. Όπως είχα προβλέψει οτι η ομάδα σου, ο βάζελος, θα ξεφουσκώσει μετά τα μέσα του πρωταθλήματος κ τελικά έτσι έγινε :P

Αποσυνδεδεμένος parlats

• Μουσικοπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν Μασάω τίποτα εκτός από φαγητό!!!
    • Προφίλ
    • Myspace
« Απάντηση #454 στις: 02/05/08, 15:26 »
Νόμιζα ότι το θέμα ηταν ΟΣΦΠ-Champios League  ::) ::)

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #455 στις: 02/05/08, 15:48 »
Ναι για Champions League λέμε, απλά σαν παρένθεση, αναφέραμε και κάποιες άσχημες πορείες άλλων υποδεέστερων ομάδων στο ελληνικό πρωτάθλημα 

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #456 στις: 02/05/08, 17:58 »
Νόμιζα ότι το θέμα ηταν ΟΣΦΠ-Champios League  ::) ::)
παντού υπάρχει ένας μύθος!! 8)

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #457 στις: 07/05/08, 13:59 »
Ψηφίστε ναι,όχι,δεν ξέρω,δεν μ'ενδιαφέρει....
« Τελευταία τροποποίηση: 07/05/08, 14:01 από MACMISIAS »
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ
« Απάντηση #458 στις: 07/05/08, 14:03 »
Δεν ξερω αν το πηρε με την αξια του, παντως το πηρε δικαια (εκτος αν στο παρασκηνιο γινονται αλλα)...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ψηφισα...

Αποσυνδεδεμένος 7

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #459 στις: 07/05/08, 20:04 »
Φυσικα και το πηρε δικαια.
Εκτος του οτι η καραμελα ελιωσε κουραζοντας ακομα και εμας που λιγο μας ενδιαφερει ποια ανωνυμος εταιρεια θα βγει πρωτη,το ποδοσφαιρο οπως και ολες οι μπιζνες παιζονται παντου και οχι μονο μεσα στα γηπεδα.Δεν αναφερομαι σε δικαιες η μη αποφασεις αλλα σε υπαρξη η ανυπαρξια ισχυρης διοικησης.
Με την λογικη του ερασιτεχνισμου και της μονομεριας,ο Αρης και ο Εργοτελης που επαιξαν την καλυτερη μπαλιτσα φετος,θα επρεπε χαλαρα να βγουν τσαμπιονς λιγκ.

Αποσυνδεδεμένος studio54

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • SeatNet
« Απάντηση #460 στις: 07/05/08, 20:37 »

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #461 στις: 07/05/08, 21:30 »

Σωκράτη συμφωνούμε...Το πρωτάθλημα πέρασε σε δευτερεύοντα ρόλο.Τα κατάφερες και έγινες εσύ ο πρωταγωνιστής...

Αποσυνδεδεμένος 7

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #462 στις: 07/05/08, 22:01 »

Γκαιμπελς κι ετσι;
Χεστηκα για τον "θειο" αλλα δεν ειπε μονο αυτα.
Απλα απομονωσες ενα κομματι απ'τα λεγομενα του για να δημιουργησεις εντυπωσεις.
Ειπε μεν αυτα αλλα συμπληρωσε οτι αυτο δεν σημαινει οτι ο καθενας που παραβαινει τους νομους θα αφηνεται ασυδοτος να κανει οτι γουσταρει(βλεπε υποθεση Βαλνερ π.χ.) και αυτο ειναι μαλλον το τελευταιο μου ποστ σε αυτο το θεμα μιας και νοιωθω αβολα να φαινομαι σαν υπερασπιστης ενος ιδιοκτητη μιας Α.Ε.
Ξαναγραφω για να τελειωνουμε,οτι στις μπιζνες επιτρεπεται καθε τι νομιμο η νομοτυπο και τελος.Τα υπολοιπα ειναι γραφικοτητες για ανθρωπους που νομιζουν οτι ζουμε στην εποχη που οι ποδοσφαιριστες ματωναν τη φανελα για ενα πιατο φακη (και αν το επαιρναν και αυτο).

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #463 στις: 07/05/08, 22:38 »

Ξαναγραφω για να τελειωνουμε,οτι στις μπιζνες επιτρεπεται καθε τι νομιμο η νομοτυπο και τελος.Τα υπολοιπα ειναι γραφικοτητες για ανθρωπους που νομιζουν οτι ζουμε στην εποχη που οι ποδοσφαιριστες ματωναν τη φανελα για ενα πιατο φακη (και αν το επαιρναν και αυτο).
Και όμως το συναίσθημα είναι μέρος της μπίζνας που λέγεται ποδόσφαιρο.Θα πήγαινες ποτέ να δεις έναν αγώνα Χλωρίνη Κλινέξ-Κολγκέιτ;Μην μας βγάζεις και γραφικούς επειδή αισθανόμαστε και πέντε πράγματα... ;)

Αποσυνδεδεμένος 7

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #464 στις: 07/05/08, 22:51 »
Οχι ρε φιλε να σε βγαλω και γραφικο-σε καμια περιπτωση δεν ειχα τετοια προθεση.
Την αρρωστια ολοι κατα βαθος την εχουμε καλως η κακως,αλλα αλλο αρρωστια που τυφλωνει και αλλο αρρωστια που ανοιγει τα ματια και το μυαλο και μας κανει να βλεπουμε οτι ΟΛΟΙ κυνηγανε το κερδος και λειτουργουν για την παρτη τους.
Και ο θειος γαβρος αρρωστος ειναι αλλα μη μου πεις οτι εχει τον Ολυμπιακο για να χανει φραγκα.
Ισα βαρκα-ισα πανι φαση παιζουν ολοι τους γι'αυτο δεν ταυτιζομαι συναισθηματικα με τα λαμογια.

Αποσυνδεδεμένος studio54

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • SeatNet
« Απάντηση #465 στις: 07/05/08, 22:54 »
Δεν ξέρω εγω για σας αλλά εγω είμαι Fender....
O Θείος είναι κλέφτης και απατεώνας και μόνο φανατικοί Ολυμπιακοί δεν το βλέπουν, έφτασαν σε σημείο να τους μισεί όλη η Ελλάδα κι αυτοί να μιλάνε για τους νόμους που "φτιάχνουν" και "ερμηνεύουν" οι υπάλληλοί του κατα το δοκούν.......

Αποσυνδεδεμένος 7

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #466 στις: 07/05/08, 23:11 »
Καλα εκανε ο Hendrix και τις εκαιγε τις ρημαδες τις fender  ;D
Οι νομοι δεν φτιαχτηκαν για να ερμηνευονται οπως γουσταρει ο καθενας να ερμηνευει,αλλα για να εφαρμοζονται.
Ολα τα αλλα ειναι με αλλα λογια ν'αγαπιομαστε.Τωρα το γεγονος οτι η μιση Ελλαδα σε μισει,σημαινει οτι η αλλη μιση σε λατρευει-δεν ειναι κακο αυτο νομιζω  :)

Αποσυνδεδεμένος studio54

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • SeatNet
« Απάντηση #467 στις: 08/05/08, 07:44 »
Δεν βρέχει..... φτύνουν.....
Είπαμε ΌΛΗ η Ελλάδα.... όχι η μισή.
Και είπαμε ότι κατα το δοκούν χρησιμοποιούνται οι νόμοι.

Αποσυνδεδεμένος 7

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #468 στις: 08/05/08, 14:00 »
Μη νοιαζεσαι,κραταω ομπρελα.
Η μιση Ελλαδα ειναι Ολυμπιακοι και η αλλη μιση αντι-ολυμπιακοι,αρα μαλλον καπου κανεις λαθος.Προσωπικα δεν ξερω οπαδο γαβρο που να βριζει τον Κοκκαλη.
Οι νομοι εφαρμοζονται κατα το δοκουν οντως και ειδικα οταν εχουν νο 44.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #469 στις: 08/05/08, 15:08 »
Μη νοιαζεσαι,κραταω ομπρελα.
Η μιση Ελλαδα ειναι Ολυμπιακοι και η αλλη μιση αντι-ολυμπιακοι,αρα μαλλον καπου κανεις λαθος.Προσωπικα δεν ξερω οπαδο γαβρο που να βριζει τον Κοκκαλη.
Οι νομοι εφαρμοζονται κατα το δοκουν οντως και ειδικα οταν εχουν νο 44.
Sid για το 44 έχω απαντήσει εδώ.Αν θες ρίξε μια ματια.
http://forum.kithara.gr/index.php?topic=57689.msg473249#msg473249  Απ.149
Και κάτι ακόμα.Η μισή Ελλάδα και παραπάνω δεν ασχολείτε καν με το ποδόσφαιρο.Από αυτούς που ασχολούντε εννοείς ,αλλά και εκεί πρέπει να είσαστε γύρω στο 35%.Πάντως πρώτοι σε κόσμο που ασχολείτε είστε.
Και φυσικά η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πιστεύει ότι το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι αναξιόπιστο και φυσικά εφ'όσον τα πρωταθλήματα τα παίρνει ο ΟΣΦΠ ,ότι ηγείτε αυτής της κατάστασης...
« Τελευταία τροποποίηση: 08/05/08, 15:14 από MACMISIAS »

Αποσυνδεδεμένος 7

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #470 στις: 08/05/08, 20:38 »
Mac μη νομιζεις οτι ασχολουμε και πολυ με αρρωστημενες καταστασεις.Εγω γουσταρα και την Αεκ και τον Ολυμπιακο του Μπαγεβιτς γιατι ναι μεν γ**μαν και εδερναν στο παρασκηνιο,αλλα επαιζαν και γ**ω τις μπαλιτσες οποτε δεν μπορεις να πεις και πολλα περι αδικιων-ασχετα αν γινοντουσαν χοντραδες.
Το γεγονος οτι ασχολουνται τοσο πολυ οι γαβροι ειναι γιατι ο Κοκκαλης ειναι τερμα λαικιστης και τους φτιαχνει.
Για το 44 ειδα τις σκεψεις σου και δεν μπορω να πω οτι διαφωνω σε κατι,οποτε σε γενικες γραμμες στο ιδιο στυλ σκεψης κινουμαστε.
Το ξαναγραψα και παλι και θα το ξαναγραψω,οτι οποιος εκ των 3 "μεγαλων" μιλαει για αδικιες και μη εφαρμογη των νομων,ειναι για πολλες κλωτσιες λεμε,αφου αν στη θεση του ενος ηταν ο αλλος παλι τα ιδια θα εκανε.
Απλα ξανασκεψου αυτο που ειπες για το τσου-λου μιας και ειναι τεραστια η οικονομικη απωλεια,εκτος και αν βρεθει καποιος αρρωστος αεκτζης που εχει λεφτα για πεταμα και να τα χωσει-πραγμα απιθανο.
Εδω ο Κοκκαλης με δεδομενα τα περσινα κερδη του απο τους ομιλους και την προκριση και μιλαει για πολιτικη λιτοτητας,φαντασου ο Βανδης.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #471 στις: 09/05/08, 01:35 »
Sid πραγματικά χαίρομαι να συζητάω μαζί σου φίλε ;) Δεν διαφωνώ σε τίποτα ,απλά για το c.l επιμένω και αν θές για έναν άλλο λόγο.Αυτό που με καίει εμένα και κάθε Αεκτζή είναι πια το πρωτάθλημα.Καλές ή καλούτσικες πορείες στην Ευρώπη δεν με πολυνοιάζουνε πλέον ,γιατί έχω κάνει και τέτοιες.Τώρα βέβαια δεν σου λέω ότι θα με χάλαγε κι ένα κύπελλο ουέφα...(αλλά σταματάω εδώ πριν αρχίσουν οι ντομάτες... ;D).Πάνω απ'όλα και ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, έναν λεφτά θέλει η ΑΕΚ να φτιάξει μια ομαδάρα και μετά άσε μας να γκρινιάζουμε για διαιτησίες και παρασκήνιο.Η τελευταία πραγματικά μεγάλη ομάδα της ΑΕΚ ήταν του 1996 και εκεί έχασε το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟ όχι από τον Ολυμπιακό.Όμως ήταν τεράστια ομάδα που "ζωγράφιζε" στο γήπεδο.Πηγαίναμε παρέα στη Φιλαδέλφεια με φίλους Ολυμπιακούς και Παναθηναικούς που γουστάρανε να δούνε ποδόσφαιρο,όσο και απίστευτο να φαίνεται στα πιτσιρίκια σήμερα.Άλλα ήθη ,άλλες εποχές.Μετά από 3 χρόνια τέτοια ομάδα ήταν και ο ΟΣΦΠ ,αλλά του Κόκκαλη δεν του έκανε ο Μπάγεβιτς,λες και ο Ντούσαν μπορούσε να κάνει τίποτα για τη μαλ***α του Ελευθερόπουλου με τη Γιουβέντους...Στον Ντέμη αναγνωρίζουμε όλοι ότι μπήκε μπροστά στη χειρότερη εποχή της ΑΕΚ και την έβγαλε από το αδιέξοδο και μάλιστα αυτή η ομάδα με τις φτωχές της δυνάμεις ,έφτασε στο σημείο να διεκδικεί στα ίσια δύο φορές το πρωτάθλημα και μία να το χάνει από εκείνο το εντελώς "ύποπτο" παιχνίδι με τον Ιωνικό(ήμουν μέσα γιατί έχω διαρκείας εδώ και τρία χρόνια,Βλάνταν Ίβιτς ο καλύτερος του γηπέδου,κόντεψε να βάλει δύο γκολ στο ημίχρονο και τον άλλαξε στο 46' ο Σάντος)και φέτος επειδή ο Φερρέρ είχε ψύχωση με τον Ράμος και τον Μορέττο και επειδή η Καλαμαριά έπαιξε με παίκτη που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής(που όμως όπως όλοι ξέρουμε δεν ήταν και ο Μέσι...)Πρέπει κάποια στιγμή αυτοί που έχουνε λεφτά και αγαπάνε αυτή την ομάδα να μπούνε μπροστά.Και να τελειώνουμε με το γήπεδο.Η ΑΕΚ της Φιλαδέλφειας δεν θα έχανε ούτε από τον Ηρακλή ,ούτε από τον Πανιώνιο.Αυτό είναι το μεγαλύτερο βαρίδι στα πόδια της...

Αποσυνδεδεμένος Σκίρων

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ... γιος της φωτιας της βροχης και της σταχτης
    • Προφίλ
« Απάντηση #472 στις: 14/05/08, 10:44 »
ο ολυμπιακος παιρνει τα πρωταθλήματα και μας κανει και πλακα!
 - γινετε σαν τον ολυμπιακο για να παρετε και εσεις πρωταθλημα - δηλωσε ο κοκκαλης ..
το θεμα ειναι οτι τον ολυμπιακο τον ξεσκεπασανε με τη περιφημη "παραγκα"..
τους αλλους οχι..
και στη τελικη ποια ομαδα επαιξε καλυτερα??
και μεσα σε ολα αυτα, υπαρχουμε και εμεις που υποστηριζουμε -καφενειακα πια- την ομαδα μας!
γιατι οποιος υποστηριζει στα σοβαρα μια ομαδα ιδεολογικα ειναι βλαξ  ;D  ;D  ;D
 ------ Δεν ειμαι ολυμπιακος --------------

Αποσυνδεδεμένος 7

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #473 στις: 14/05/08, 21:20 »

Κακως  ;D

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #474 στις: 14/05/08, 21:46 »

Κακως  ;D
Καλώς για το ότι δεν είναι Ολυμπιακός και κακώς που δεν είναι ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ;D