Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακος  (Αναγνώστηκε 327131 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bairn of mosul

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • pisteveis afto p theleis na pisteveis
    • Προφίλ
    • myspace
Απ: Ολυμπιακος
« Απάντηση #425 στις: 05/03/08, 20:29 »
εισαι αρρωστια στην καρδια μου εισαι ζαλη στο μυαλο
θρυλε εισαι το ναρκωτικο μου και για σενα μονο ζω

πινω πινω πινω διπλο μες στο λονδινο!!

το χουμε ρε!!!!!!!!!!!
otan oi alloi prospathoysan na paiksoyn mousikh oi P!nk Floyd aplws to ekanan

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #426 στις: 05/03/08, 20:51 »
gers οτι να ναι ε?γιατι δν γινεσαι ποδοσφαιρικος αναλυτης?
Ναι ρε το ξέρω, αφού το χω!! 8) Σε ποιό σημείο διαφωνείς ακριβώς? Στο ότι αν βάλει νωρίς γκολ θα δεχτεί τα 4πλάσια ή στο ότι πρέπει να σκοράρει στο τέλος?

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Take me down, I'm coming home, arena of pleasures
    • Προφίλ
« Απάντηση #427 στις: 05/03/08, 22:38 »
Ναι ρε το ξέρω, αφού το χω!! 8) Σε ποιό σημείο διαφωνείς ακριβώς? Στο ότι αν βάλει νωρίς γκολ θα δεχτεί τα 4πλάσια ή στο ότι πρέπει να σκοράρει στο τέλος?

Mη μιλας...Θα το γκαντεμιασεις... ;D

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #428 στις: 05/03/08, 23:38 »
Τουλαχιστον εμεις το κουνισαμε το σεντονι φετος. Εσεις κουνισατε κατι αλλο.

Λοιπον για να μιλησουμε για καμια σοβαρη ομαδα, δλδ  τον ολυμπιακο. Εγιναν καποια λαθη απο τον Σερ Τακη, οπως η μη χρηση ροτεισιον με αποτελεσμα να κουραστουν πολλοι παιχτες και σημερα να σερνονται (Τζορτζεβιτς, Στολτιδης). Αλλο αρνητικο ηταν οι πολλοι τραυματισμοι. Τωρα παμε για το νταμπλ. Αφου ο παναθηναικος δε βλεπεται, και δε μπορει να γεμισει τη λεωφορο ( ;D ) και την ΑΕΚ την εχουμε.

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #429 στις: 05/03/08, 23:44 »
Αφου ο παναθηναικος δε βλεπεται
Ντάξει, βλέπεται ακόμα, δεν έχουμε ξεφύγει και πολύ στη βαθμολογία!! :)

Καλά, δε νομίζω πως περίμενε και κανείς να προκριθεί ο γαύρος, ειδικά με την μπάλα που έπαιξε...

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Take me down, I'm coming home, arena of pleasures
    • Προφίλ
« Απάντηση #430 στις: 05/03/08, 23:58 »

Απο τον οποιο ειστε πισω και απο την ΑΕΚ "που την εχετε" ειστε πανω της λογω "επιτροπης"...

Αποσυνδεδεμένος Zeppelin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Κοχλιωτός κριθαρένιος λαμπτήρας...
    • Προφίλ
« Απάντηση #431 στις: 06/03/08, 00:00 »
Στο 2ο ημίχρονο έπαιξε καλύτερα, φυσικά ήταν 3-0 το σκορ.

Στερείται νομίζω ικανότητας να χειρίζεται νοκ άουτ παιχνίδια ο Ολυμπιακός, γενικά δλδ όλες οι ελληνικές ομάδες...
The world is full of kings and queens,
who will blind your eyes and steal your dreams,
IT'S HEAVEN AND HELL!

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #432 στις: 06/03/08, 00:12 »
Απο τον οποιο ειστε πισω και απο την ΑΕΚ "που την εχετε" ειστε πανω της λογω "επιτροπης"...
Ακομα. Περιμενε λιγακι.

Αποσυνδεδεμένος RORY GALLAGHER

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #433 στις: 06/03/08, 00:25 »
Δεν πειράζει ρε!!

Τι να κάνουμε...είχαμε και τραυματίες,το φάγαμε και στην αρχή......Απλά μην αρχίσουμε να μιζεριάζουμε πάλι! Φέτος ήταν καλός ο γάβρος,μην κοιτάμε πάντα το τελευταίο παιχνίδι!Respect!
 Πάμε για τον τίτλο τώρα ;)
.......sex fai skata kai ypnos!

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #434 στις: 06/03/08, 00:25 »
Τα πράγματα είναι απλά και όποιος έχει παίξει λίγο ποδόσφαιρο (έστω και football manager :D) το γνωρίζει..
Αν ο μέσος παίχτης μιας ομάδας αξίζει € 10 εκατ. και ο μέσος παίχτης μιας άλλης ομάδας αξίζει € 600.000, δεν υπάρχει περίπτωση η δεύτερη ομάδα να κερδίσει την πρώτη.. Φάνηκε τεράστια διαφορά στις ομάδες.. Η Τσέλσι όταν ήθελε να πετύχει goal το κατάφερνε, οι παίχτες της βρίσκονταν με κλειστά τα μάτια, δεν σταμάτησαν να πρεσάρουν ούτε ένα λεπτό και γενικά έπαιζαν όλοι για ένα και ένας για όλους..

Στο Καραισκάκη, οι Άγγλοι, επέλεξαν να μην χτυπήσουν το παιχνίδι (για τον Α ή Β λόγο) και γι'αυτό ο Ολυμπιακός έδειξε ότι έχει ελπίδες.. Τελικά, αποδείχθηκε ότι η διαφορά αγγλικού και ελληνικού ποδοσφαίρου είναι τεράστια.. Στη Αγγλία, για να βγεις πρώτος πρέπει να παίξεις πολύ καλή μπάλα και όχι όπως ίσως το πάρει το πρωτάθλημα φέτος ο ΠΑΟ (με σκορ 1-0 και γκολ από τους αμυντικούς του) ή ο Ολυμπιακός (στα χαρτιά).. Πρέπει κάποτε να καταλάβουν οι προεδράρες του ΠΟΚ, ότι το να "σφάζουν" διαιτητικά τις μικρές ομάδες αποβαίνει μακροπρόθεσμα εις βάρος τους.. Αν ο πρόεδρος κατεβαίνει να παίξει με την Βέροια, και ξέρει ότι ότι και να γίνει, όσο χάλια μπάλα και να παίξει η ομάδα του, ο διαιτητής με τα σφυρίγματα του θα "σπρώξει" την μεγάλη ομάδα και τελικά το παιχνίδι θα το πάρει, μπορεί να γεμίζει τα παλμαρέ της μπουτίκ του με κύπελλα αλλά με την πρώτη ευκαιρία, θα βρεθεί μια Γιουβέντους ή μια Μπαρτσελόνα που θα αποδείξει ότι ο βασιλιάς της Ελλάδος είναι γυμνός στην Ευρώπη..

Αλλά όσο υπάρχουν φίλαθλοι που προτιμούν μια κούπα από το καλό θέαμα οι πρόεδροι θα βρίσκουν να τα κάνουν.. Προσωπικά τις ελάχιστες πλέον φορές που πηγαίνω γήπεδο, νιώθω ότι θα παρακολουθήσω ένα θέατρο.. Αν μου αρέσουν οι ηθοποιοί ή ο συγγραφέας του έργου, τότε θα πάω να τους δω και στην επόμενη παράσταση που θα ανεβάσουν, ενώ αν δεν μου αρέσουν θα είμαι πολύ δύσπιστος στο να ξαναπάω.. Στο ποδόσφαιρο όμως, ακόμα και αν το "έργο" είναι μάπα, αλλά η "έκβαση" του έργου μας αρέσει, θα ξαναπάμε..

Σήμερα, πραγματικά θα ήθελα πολύ να είμαι οπαδός της Τσέλσι.. Το θέαμα που προσέφερε αυτή η ομάδα ήταν κάτι το μοναδικό.. Δυστυχώς, είμαι οπαδός μιας ομάδας που αν κατάφερνε να αλλάξει 3 μπαλιές σωστά, τότε ο ένας έδινε συγχαρητήρια στον άλλον.. Καλά έκανα και το έκοψα το ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια.....

Edit: Εμένα αυτοί οι τίτλοι με κάνουν και λυπάμαι.. Αυτά ας τα βλέπει ο Κόκκαλης, ο Βαρδινογιάννης και το συνάφι..
« Τελευταία τροποποίηση: 06/03/08, 00:34 από faser »

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • I dont give a fuck if you hate me
    • Προφίλ
« Απάντηση #435 στις: 06/03/08, 14:46 »
Καλά ρε παιδιά δεν συνεβη και καμια έκπληξη... Για να πώ την αλήθεια με το 1-0 στο 5' εγώ θυμήθηκα Γιουβέντους, οπότε καλό και το 3-0.Δεν είχε ελπίδα ο Ολυμπιακός, όσο και να είχε την τύχη με το μέρος του να πάρει κάτι καλό... Ειδικά στα πρώτα λεπτά η Τσέλσι έπαιξε μπαλάρα. Ούτε πάσα δεν αντάλλαξαν οι παιχτες μας ούτε ανάσα δεν πήραν. Στην επίθεση, στο πρώτο ημίχρονο, τίποτα μα τίποτα... Είχα ακούσει πριν τον αγώνα διάφορα για Γκράντ, για διαμάχες στην Τσέλσι, κλπ κλπ και πίστευα ότι κάτι μπορούσε να γίνει, το χάσμα όμως μεταξύ των δύο ομάδων είναι πιο μεγάλο από ότι φανταζόμασταν. Ε καλα δεν μπορεί σε ένα χρόνο εκεί που ο Ολυμπιακός έτρωγε 3 από την Ρόζενμποργκ να ρίχνει την Τσέλσι με όλα τα αστέρια στο Στάμφορντ... Πάντως στο δεύτερο ημίχρονο μια χαρά στάθηκε! Μου θύμισε Μαδρίτη... Πιστεύω αξίζαμε ένα γκολάκι, έτσι να λέμε οτι σκοράραμε στην φάση των 16...(αλλο αν μπορούσαμε να φαμε αλλα τοσα).. Ειδικά εκείνο του Μπελούτσι, κριμα ρε παιδια, δεν γίνονται συχνά τέτοια σουτ...Θα έμενε στα highlights εκπομπών του champions league για αρκετό καιρό..
Δεν πειράζει! Μένουμε στην καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο στον Μπελούτσι στον Λεονάρντο, στον κόσμο του θρύλου, που ρε παιδιά μα τω θεό ούτε μια φορά δεν άκουσα σύνθημα υπέρ της τσέλσι. Αν αναλογιστούμε την αναλογια 10:1 των φιλάθλων ... Λίγες ομάδες στην Ευρώπη έχουν τέτοιο κόσμο. Αντε, και του χρόνου!!!

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #436 στις: 06/03/08, 16:34 »
Τον Νιουνιεζ γιατι δεν τον βαζει?

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #437 στις: 06/03/08, 21:45 »
Καλά, δε νομίζω πως περίμενε και κανείς να προκριθεί ο γαύρος, ειδικά με την μπάλα που έπαιξε...

Βρε συ πες μου ειλικρινά τώρα στο δεύτερο ημίχρονο και για την ακρίβεια από το 55 και μετά δεν έπαιζε ποδόσφαιρο που θύμιζε μεγάλη ευρωπαική ομάδα? Η Τσέλσι δεν έδειχνε να έχει υποχωρήσει όμως οι παίχτες του Ολυμπιακού αλλάζανε πολύ καλά την μπάλα είχαν κατοχή και ευκαιρίες.. Δεν λέω ότι αξίζαμε την πρόκριση, ένα γκολ ίσως, αλλά πάντως δεν έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι και με μια απογοητευτική εμφάνιση όπως άλλα χρόνια (πέρσι)..

Τον Νιουνιεζ γιατι δεν τον βαζει?
ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ!!! Ρε παιδιά ο άνθρωπος όποια ευκαιρία του έχει δώσει την έχει βουτήξει από τα μαλλιά, ομως επιμένει εκεί!! Κοβάσεβιτς απομονωμένος στην επίθεση!! Αν είναι δυνατόν!!

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #438 στις: 06/03/08, 21:58 »

Βρε συ πες μου ειλικρινά τώρα στο δεύτερο ημίχρονο και για την ακρίβεια από το 55 και μετά δεν έπαιζε ποδόσφαιρο που θύμιζε μεγάλη ευρωπαική ομάδα?
Μα ναι, δε θα διαφωνήσω σε αυτό!! Καμία σχέση ο ολυμπιακός του 55+ με τον ολυμπιακό του 1ου ημιχρόνου και αρχές 2ου...
Όμως συνολικά δεν παίξατε μπάλα (και για αυτό φταίει ο Λεμονής και μόνο)... Και στο 2ο ημίχρονο που φορτσάρατε, το κάνατε ξέροντας πως δε θα άλλαζε κάτι... Το πολύ να πετυχαίνατε ένα γκολ για τα μάτια του κόσμου... Πόσο διαφορετικά μπορεί να ήταν τα πράγματα αν δεν κάνατε ένα τόσο κακό ξεκίνημα ή ακόμα καλύτερα αν παίζατε όπως στο 2ο ημίχρονο...

Αποσυνδεδεμένος P.D.L.

• unbelievable infaticide
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • The root of all evil....!!!
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/pdlrockallover
« Απάντηση #439 στις: 06/03/08, 22:09 »
Εγώ από το πως έστησε την ομάδα ο Λεμονής νομίζω ότι το φοβήθηκε υπερβολικά το παιχνίδι...δεν λέω ότι έπρεπε να παίξει με τρεις επιθετικούς...δεν ανοίγεσαι τόσο σε τέτοια παιχνίδια με τέτοιους αντιπάλους.
Αλλά από την άλλη....Άντζας, Σέζαρ, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Στολτίδης, Λεντέσμα, Πατσατζόγλου, Τοροσίδης...μιλάμε για 8 αμυντικούς ή αμυντικογενείς παίχτες στους 11....έλεος!!!
www.myspace.com/asxoliastoi
www.activeradio.gr κάθε Σάββατο 15:00 - 18:00!!! More News From Nowhere
http://morenowherereviews.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #440 στις: 06/03/08, 22:18 »
+1 Ειδικά ο Τοροσίδης στη θέση του Γκαλέττι (!) έβγαζε μάτι!

Αποσυνδεδεμένος harisz

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #441 στις: 06/03/08, 23:01 »

Βρε συ πες μου ειλικρινά τώρα στο δεύτερο ημίχρονο και για την ακρίβεια από το 55 και μετά δεν έπαιζε ποδόσφαιρο που θύμιζε μεγάλη ευρωπαική ομάδα?
Μα ναι, δε θα διαφωνήσω σε αυτό!! Καμία σχέση ο ολυμπιακός του 55+ με τον ολυμπιακό του 1ου ημιχρόνου και αρχές 2ου...
Όμως συνολικά δεν παίξατε μπάλα (και για αυτό φταίει ο Λεμονής και μόνο)... Και στο 2ο ημίχρονο που φορτσάρατε, το κάνατε ξέροντας πως δε θα άλλαζε κάτι... Το πολύ να πετυχαίνατε ένα γκολ για τα μάτια του κόσμου... Πόσο διαφορετικά μπορεί να ήταν τα πράγματα αν δεν κάνατε ένα τόσο κακό ξεκίνημα ή ακόμα καλύτερα αν παίζατε όπως στο 2ο ημίχρονο...

δυστυχώς ένας παραπάνω λόγος που παίξαμε καλά από το 60΄  και μετά είναι οτι η chelsea  ήταν στο ρελαντί....

Αποσυνδεδεμένος andy I

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #442 στις: 06/03/08, 23:35 »
παντως οι παικτες τις τσελσι σε 10 δευτερολεπτα αλλαζαν 5 μπαλιες οι δικοι μας 10 δευτερα δεν κραταγαν την μπαλα... κριμα γιατι πηγαμε καλα φετος...
Ημουν ibanezakias ...αλλα μου περασε...
εγινα epiphonakias..
ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ???

Αποσυνδεδεμένος Baphomet (Πέτρος)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #443 στις: 07/03/08, 03:15 »
βασικά έδειξε κάποια στιγμή ένα στατιστικό που τα έλεγε όλα... complete passes με chelsea 650 και ολυμπιακο 150... ;D

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #444 στις: 07/03/08, 12:04 »

Ίσως, αλλά δεν το νομίζω...Ίσα ίσα που νομίζω πως κυνήγαγε κι άλλα γκολ. Πιστεύω ότι οι αλλαγές του Λεμονή έφεραν την αλλαγή αυτή..

δυστυχώς ένας παραπάνω λόγος που παίξαμε καλά από το 60΄  και μετά είναι οτι η chelsea  ήταν στο ρελαντί....

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #445 στις: 30/04/08, 01:20 »
H manchester είναι η πρώτη ομάδα του τελικού ο οποίος θα είναι "αγγλικός". Αύριο θα μάθουμε την άλλη ομάδα. Προσωπικά θέλω Λίβερπουλ, αλλά βλέπω Τσέλσυ, λόγω Ολυμπιακου.  ;D Πλάκα πλάκα όταν το χε πάρει η Λίερπουλ στη Κων/λη τον είχε αποκλείσει.
Στο Ουέφα βλέπω Ρέιντζερς - Ζενίτ με τη δεύτερη να το παίρνει.

Αποσυνδεδεμένος Χάρης(DJ Ha)

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #446 στις: 30/04/08, 02:12 »
H manchester είναι η πρώτη ομάδα του τελικού ο οποίος θα είναι "αγγλικός". Αύριο θα μάθουμε την άλλη ομάδα. Προσωπικά θέλω Λίβερπουλ, αλλά βλέπω Τσέλσυ, λόγω Ολυμπιακου.  ;D Πλάκα πλάκα όταν το χε πάρει η Λίερπουλ στη Κων/λη τον είχε αποκλείσει.

Θελω να το παρει η Τσελσι, για να λέμε εμεις οι γαυροι, οτι τουλαχιστον οι ομαδες που μας
απεκλισαν, κατεκτησαν το Τσαμπιονς Λιγκ.
(οποτε κ εμεις αποκλιστηκαμε απο καποια μεγαλη ομαδα!!!) :P :P :P ;D
http://www.myspace.com/operationmix
MUSIC IS MY WIFE! (Harris Copyright 2001)

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #447 στις: 30/04/08, 19:21 »
Οχι ρε παιδια λιβερπουλαρα παλι τελικα να τρελαθουμε τελειως 8) Φετος ειναι δικια μας η κουπα, η τσελσι/μαντσεστερ θα ψαχνονται! Κουπα στο ανφιλντ παλι
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Χάρης(DJ Ha)

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #448 στις: 01/05/08, 00:37 »
Οχι ρε παιδια λιβερπουλαρα παλι τελικα να τρελαθουμε τελειως 8) Φετος ειναι δικια μας η κουπα, η τσελσι/μαντσεστερ θα ψαχνονται! Κουπα στο ανφιλντ παλι

Δυστυχως Αρουλη , οσο κ αν ξελαρρυγγιάστηκε ο Τσωχος σημερα, :P η Λιβερπουλ δεν...  :-\
Θα το ξαναπω, ο Θρυλος εχει την ταση να βγαζει πρωταθλητες Ευρωπης χεχε! :P ;D
http://www.myspace.com/operationmix
MUSIC IS MY WIFE! (Harris Copyright 2001)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #449 στις: 02/05/08, 00:34 »
H manchester είναι η πρώτη ομάδα του τελικού ο οποίος θα είναι "αγγλικός". Αύριο θα μάθουμε την άλλη ομάδα. Προσωπικά θέλω Λίβερπουλ, αλλά βλέπω Τσέλσυ, λόγω Ολυμπιακου. ;D Πλάκα πλάκα όταν το χε πάρει η Λίερπουλ στη Κων/λη τον είχε αποκλείσει.

100% επιτυχία! :o